Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Meni se zdi, da so se nasplošno te trgovke, sploh mlajše in pa recimo kake natakrce v lokalčkih zelo zelo poslabšale. :xx!: :o|o: Obnašajo se za pejt no v rit...groza. Včasih ko takole kam prideš, maš občutek, da bi jo moral prosit kar za dovoljenje, če si lahko tam, pa se ji opravičit, ker jo motiš med delavnim časom :vragec: ... Mene tudi to pogreje. :!!:
Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

žaža pravi:
...Včasih ko takole kam prideš, maš občutek, da bi jo moral prosit kar za dovoljenje, če si lahko tam, pa se ji opravičit, ker jo motiš med delavnim časom  :vragec:  ... Mene tudi to pogreje. :!!:

Res ej tole, tocno to! Sory ker te motim ali kaj! :xx!: x:o)x x?x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, saj... xrolleyesx

Potem pa naletiš na fuuul prijazno prodajalko...sem se spomnila na Limoni v lj... x;)x ...pa si ves navdušen, kako je pa tale bla fajn... x:Xx ..namest da bi tole bilo običajno...

Cosma, lepo se imej na morčku.. x:Xx

kristalka, kolk si lušna...uživaj x!x x:Xx

Moja otroka spet doma... x^x ...kako odraslo mi delujeta..jah, 14 dni od doma naredi svoje...

Tamala že nori... xrolleyesx ...kako bi rada šla v jesenskih počitnicah v Barcelono...ker je tam doma Maria...njena nova fuuul frendica... xrolleyesx

Sem jo vprašala, kako reagirajo na to, da je iz Slovenije....ker so v tem internatu pač zbrani s celga sveta...pa pravi, no problem...edin Avstrijec je imel težave...ker je kr naprej govoril, da sem iz Slovakie.. x:Dx :xx!:

Fuuul mi je bilo dobro..ko je prišla ponoči k meni v posteljo...in sva imeli doooolg čvek o vsem, kar se je dogajalo.... x^x

Jan je tut očitno zelo dobro...zanj me je bolj skrbelo, kako se bo vklopil...pa je ful dobro, kot vidim... x^x ...zadovoljna, ker sem očitno potegnila pravo potezo...

Gospa iz Burgundije...kjer sem se učila kuhat...mi je poslala ful enih dobrot...z zapiski, kako jih naj uporabim... x^x ...in seveda poln prtljažnik vina...se že veselim jeseni...ko bomo tole mal degustirali...

Dan se je lepo začel...hm, upam, da bo zdržalo...

Astra

Per aspera ad astra

zˇazˇa pravi:
Meni se zdi, da so se nasplosˇno te trgovke, sploh mlajsˇe in pa recimo kake natakrce v lokalcˇkih zelo zelo poslabsˇale.  :xx!:

tole mene tudi razpali...saj ves stos tega, da so tam, je ta, da ti strezejo!

boljse jem in pijem doma, torej placam ekskluzivno za servis-postrezbo in okolje.

potem jih moras pa prosit, da te opazijo...mislim...grrrrrrr :blackeye: :sniky:

mladi, ki delajo cez poletje, pa studenti, so dostikrat res nezainteresirani....mi gre na zivce. ko sem jaz to delala,

tudi nisem obvladala 4 kroznike na levi pa 3 v desni roki, ampak sem se vsaj trudila, bila pozorna, prijazna...

tudi, ce sem morala alo veckrat gor in dol.

zadnjic pa mi je se en stari osel zatezil, ga prosim za kavo in kozarec vode, kar je itak normalno in so vcasih

to po defaultu dajali zraven, pa nisem spila vse vode, ker nisem mogla, in ko odhajam, mi tip rece ' zakaj nisi vse vode popila?' , mu povem, pa mi rece: ' kaj potem sprasujes za vodo, da ti nosim?'

HALOOOOOOO!!!!!!!! pa ravno mene je nasel, ko vedno popijem vso vodo, ki jo vidim in kar jo prinesejo...

ne mores verjet!!!

kje so dunajske kavarne in natakarji...?! xcivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

x:o)x

Jaz sem pa danes ful dolg spala...

Vceraj bila na Kreslinovem koncertu. Je blo dobro, samo malo prevec umirjeno. Vsi so sedeli in mal migali z glavami...nisem navajena takih koncertov ( ce le niso klasicni :sori: ). Je zapel nekaj dobrih uspesnic, nekaj ljudskih in nekaj rock komadov...na koncu smo ga priklicali nazaj, jih je se 5 zapel... :palec: Mislim model obvlada... :2src: Samo jaz bi malce drugacen program naredila...

Pol smo sli pa se v mal v macka, pa po lj...tako, da sem prisla ob 4 dam in kar nism mogla zaspat..tko da sm dons do pol enajstih zavlekla :eek: :inocent:

To je to x:Ix

Vsi k kam greste, mejte se x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:flower: Michelle, no si me prehitela, sem te hotla vprašat kako je bilo... x:Dx Meni se je pa kar zdelo, da more bit kak bolj umirjen koncert....pa tudi to kdaj paše... x:Dx xsrcx x:Dx Moram se enkrat z lubijem zment da greva.... xsrcx x:Dx

Lep dan ti želim...

Če hočeš biti srečen....BODI!

kaj ti je rekel model, Tinka!!!! ????? Zakaj nisi popila vse vode, ma v ksiiht bi mu jo zlila ostalo!!! :xx!: x:Dx x:o)x

Ja, ejjj!!!! halo! x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

contesa pravi:
Marsa, outlet na Rudniku je v istem sklopu kompleksov kot Obi, nasproti Leclerc-a.  x8Dx Pa ena trgovina s čevlji je zraven,ne moreš zgrešit. Takoj ko zaviješ iz krožnega prometa, na desno, na levo pa greš proti Leclercu! :palec:

Contesa, thanx!! x:Xx :vio:

Kul ker vem, ker nisme vedela, a li je v tem sklopu, pred avtocesto, tam kjer je kalia in tole, ali je gor, ker tako grem kar po obvoznici, sicer pa bi sla skozi mesto.

Thanx res... morda skocim kuknit, kaj dogaja pa se tam...

Picasso

Marsa pravi:
kaj ti je rekel model, Tinka!!!! ????? Zakaj nisi popila vse vode, ma v ksiiht bi mu jo zlila ostalo!!!  :xx!:  x:Dx  x:o)x

Ja, ejjj!!!! halo!  x:o)x  x:Dx

x:Dx x:Dx

mislim, da je to drugic v zivljenju, da sem bila tako presenecena, da nisem niti reagirala. ponavadi sem tako ostra, takoj gas nazaj...tokrat pa sem bila v eni taki easy debati, nisem niti uklopila, dokler nisem ze odhajala in od tudi v nasprotno smer z vodo, ki jo je demonstrativno zlil v rozice x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz tudi bila na istem koncertu.. x:Dx Prišla domov ob 2 zjutraj. Pa ob 6 h spet pokonc, sej imam ja službo.

Ampak men se je pa koncert zdel prav krasen. Vzdušje je bilo fantastično, gostje so še dodatno popestrili filing, sploh so mi bili pa všeč tudi glasbeni aranžmaji, saj veš, vsako pesem lahko izvedeš na 1000 različnih načinov.

Spremljevalna zasedba so bili sami tipi iz znanih slovenskih bendov. Zažigal je tisti Igor (Iztok?), ki je igral na kakih 6 instrumentov in je v Keslinove skladbe dodal malo vražjega irskega poskoka.

Pri igranju violine je na primer po pet minut poskakoval v irskem ritmu... da padeš dol. da obvlada še sax, pa violončelo, pa kitaro, pa ..., ni za govorit. Je tip nekaj časa nazaj pisal dnevnik v Sobotni prilogi Dela, bi se morala spomnit njegovega priimka.

Pa pela je tudi Katalena...prava vražja mrha, s takim glasom, da ti gredo pokonci kocine in se ti naredi kurja polt!

Meni se je zdel koncert res super, Kreslin sam mi je bil pa najbolj všeč v rokerskih komadih... kjer se je malo spomnil svojih začetkov (kvaže ..Avtomobili, pa usnjeni montlji ali nekaj takega... x:Dx ) mislim eni imamo malo več kot dvajset let.

Pa eden ali ena naj me odreši muk, lepo prosim. V spremljevalni skupini je bil en krasen tip, ki je igral na električno violino...ej, samo da se spomnim... x:px x:px x:px (ideal mojega ideala..) x:Dx

Pa kaj je to za en tip, nisem slišala imena med vsem tistim ploskanjem....

Po dobrih dveh urah in tričetrt pri enih 12-13 stopinj Celzija, moram reči da me sploh ni zeblo, ker smo ves čas prepevali, ploskali, migali...

Le kje si bila Michelle, da sva se zgrešili?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

MUCAMACA pravi:
...prava vražja mrha...

res je.

Picasso

astra pravi:
Potem pa naletiš na fuuul prijazno prodajalko...sem se spomnila na Limoni v lj... x;)x ...pa si ves navdušen, kako je pa tale bla fajn... x:Xx ..namest da bi tole bilo običajno...

res, namesto da bi bilo TO nromalno.

ja, res, Limoni - x^x :palec:

TOTALNO me je presenetila prodajalka, kolk prijazna, pa s smislom za humor, skoraj sem jo ze vprasala, kaj je po horoskopu, me je spominjala na naso tamalo, ful kul punca, pa veliko je vedela, postekala, kaj zelim - ker to je redkost ali kaj, kot da ne vem kaj...

Res, po vseh neg. izkusnjah nisem mogla verjet, vse pohvale, res. :palec:

Bi morali imeti taksno temo, saj imamo kaj podobnega ze... moram malo razmislit...

Picasso

Kristalka pravi:
vem, da je letelo na tisto....res pa je tud, da se že dolgo nisma vidla, kot se tud z ostalimi Lunatiki nisem....spet bo treba kakšen LNF-party organizirat x:Dx  x:Xx

:D no no no... :D se grem mal razpisat v party temo,

ločene novice, moj ekran bo popravljen za 15k :D hehe k sreči dobil popravljalec zastojn del, iz enga druzga ekrana... sem že upal na na 17" LCD stari so že odobrili nakup... na pol pa pride to vmes, ajd itak mi je bil ful všeč tale star ekran, k ti tanovi niso več tolk dobri... nevem zakaj, no ja, komaj čakam, da spet vrnem sosedu tole 15" škatlo,

še ene novice, nekaj se premika v meni, tamle nekje pri srcu, čutim, kolesa so se pognala v pogon, nevem, al je sam tranzit lune čez točko ljubezni, al pa kaj bolj konkretnega, ampak, :inocent: :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Marsa pravi:
Bi morali imeti taksno temo, saj imamo kaj podobnega ze... moram malo razmislit...

Sem šla gledat, pa mislim,da smo kar po dnevnikih komentirali, sem iskala pod postr... pa pod trg..., pa pod prod..., pa nič x;)x .

No mogoče je bil pa kak umetniško navdahnjen naslov teme x:Dx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

MUCAMACA pravi:
Pa eden ali ena naj me odreši muk, lepo prosim. V spremljevalni skupini je bil en krasen tip, ki je igral na električno violino...ej, samo da se spomnim... x:px  x:px  x:px  (ideal mojega ideala..) x:Dx

Pa kaj je to za en tip, nisem slišala imena med vsem tistim ploskanjem....

Oj,

tukaj ti ne morem pomagat. Sem bila zadaj ( ni mi jasno, kako so bile razporejeni zici glede na karto...mela sem jo za 4 jurje) in tudi nisem slisala imena :sori:

Meni je bilo tudi vsec...se posebaj tist ples ja...samo vseeno, men bolj ustrezajo rock uspesnice.

Mislim manjkala mi je naprimer: se je cas, dalec je moj rojstni kraj, dan neskocnih sanj, to ni politicen song, kar je staro se novo zdi, nekega jutra ko se zdani, lahko bi zletela...itd...bi mi bolj pasalo kot O vrba in Marko skace x:o)x Pac tak je moj okus.

Una zenska je pa res fenomenalna.

Kar se tice pa vzdusja. Ne vem, a sm jst med samimi upokojenci sedela, ampak razen aplavza na koncu, ni bilo nic. Pa umes so peli mogoce kej. Jaz in prijateljica sva prav izstopali x:Dx

Mrzlo je pa blo...jaz sem mislila kako vroce bo, sem si oblekla minic in na izi majcko... xrolleyesx

Sam mraz sem sele pol obcutila...ko sem ven prisla.

Kje si bla pa ti?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ali pa je v podnaslovu, Janja, naslov pa kot npr. kaksne pohvale ali kaj takega... megleno se mi nekaj dozdeva....

ampak mislim, da ni cisto tako oz. ne gre za tole konkretno...

ker to bi bilo kul odpreti recimo pod aktualno, da bi bila skoz aktivna, kot so gostilne, le da bi tu izpostavljali tako minuse kot pluse...

Pa tudi ker ne gre samo za prodajalce/ke, za ves folk, ki dela s folkom... v zdravstvu, strezbi itd... ne moremo omejiti samo na trgovine oz. bi bilo potem smiselno odpreti vec tem... kar pa spet lahko ucinkuje nasprotno in izvisijo te teme potem v prazno...

bomo vidl...

Picasso

žaža pravi:
Meni se zdi, da so se nasplošno te trgovke, sploh mlajše in pa recimo kake natakrce v lokalčkih zelo zelo poslabšale.  :xx!:  :o|o:  Obnašajo se za pejt no v rit...groza. Včasih ko takole kam prideš, maš občutek, da bi jo moral prosit kar za dovoljenje, če si lahko tam, pa se ji opravičit, ker jo motiš med delavnim časom  :vragec:  ... Mene tudi to pogreje. :!!:

ja!!!!!!!!!!!! Tooooooo, tooooo!

Pa Marsa, totalno res....

Zdle pa poslušamo po radiju Celje ko dajejo črne pike pa čebelice..

pa kliče ena ženska, tud trgovka in je dala črno piko trgovini Family shop, baje je šla kopalke tam probat, pol pa pride ena druga trgovka kot tista, ki ji je pri izbiri pomagala pa je čist odgrnala kabino in rekla kaj ona da tam dela x?x x?x x?x

aaaaaaaaaaaaggggrrrrrrrrrrrfffffffrrrrrrrrrrmmmmmmmmrrrrrrr.....

zadavim jo, da sem jst slečena tam, pa si mi drzne sploh dregnat v zaveso, vrata, karkoli.... :vragec:

pa ena ženska kliče, da ji je lovec ostrostrelec zadel mačko tibetanko točno v srce..... sej.. ni hecno... sam smo zarad lovca "ostrostrelca" cepal od krohotanja.... kr solze sem imela v očeh... x:Dx x:Dx

Kakšna je sploh tibetanska mačka? xrolleyesx :inocent:

Mushi

tinka pravi:
..

zadnjic pa mi je se en stari osel zatezil, ga prosim za kavo in kozarec vode, kar je itak normalno in so vcasih

to po defaultu dajali zraven, pa nisem spila vse vode, ker nisem mogla, in ko odhajam, mi tip rece ' zakaj nisi vse vode popila?' , mu povem, pa mi rece: ' kaj potem sprasujes za vodo, da ti nosim?'

HALOOOOOOO!!!!!!!! pa ravno mene je nasel, ko vedno popijem vso vodo, ki jo vidim in kar jo prinesejo...

ne mores verjet!!!

kje so dunajske kavarne in natakarji...?!  xcivx

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: xrolleyesx

Mushi

bemu kristalka..

punči je tolk xsrcbumx -kana, kolk časa pravzaprav maš tole ikonco srčka? Sem jst tole kr spregledala.. kdaj ti je srček začel hitreje bit... Oho.. ko se spomnim na moje zaljubljanje, sej nisem vedla, al je gripa al kaj me je napadlo..... :inocent: x:)x Je blo pa čist neki posebnega.. xscratchx ah.. mormo danes to kej obujat.. pa mal izza xbookx pokukat..

ČIST SI ME OKUŽLA! x^x x:Xx

Mushi

Kristalka kok te je res fajn brat. Itak si že skoz ena prikupna in prijazna deklinica, zdajle pa xsrcbumx in x:Xx kar vejejo iz tebe in prav je tako x:)x :palec: . Ti kar uživaj na krilih ljubezni :wub:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

mushi pravi:
  tinka pravi:
...ko odhajam, mi tip rece ' zakaj nisi vse vode popila?' , mu povem, pa mi rece: ' kaj potem sprasujes za vodo, da ti nosim?'

HALOOOOOOO!!!!!!!! kje so dunajske kavarne in natakarji...?!  xcivx

ja, veš kaj običajno me kar požgečka taka scena in me vse skupaj v smeh spravi ob takih štosih... v glavi pa mi nehote se že zavrti film, da je ta natakar včeraj dobil košarico pri ženi, da mu je pes zakopal neznano kam daljinca in sin pijan prišel domov... pa da je že 25 let odkar se je počutil tako v nebesih kot sedaj naša Kris :2src: Kris UŽIVAJ!

kaj veš, kaj vse ga je pripeljalo do takih nedopustnih izpadov... drugič bi pa spet poiskala, da ga vidim, če je že kaj boljše volje, zna bit, da bo čist sladki in mu bo malo nerodno x:o)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Tinka, mogoče si mu bila pa všeč, pa je malce nerodno se mačota delal x:Dx

kolk se jaz fajn počutim, nogica se zdravi bliskovito hitro... v službi določene stvari razčistila, delam kosilo po mojem okusu (rižota z morskimi sadeži), pet minut se smejim naslednje pet se jočem, potem postopek ponovim, ker se mi kul zdi... torej življenje je lepo...

Kristalka, teta čarovnica ti pravi uživaj v trenutkih x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...