Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 pet minut se smejim naslednje pet se jočem, potem postopek ponovim, ker se mi kul zdi...Selene, se greš neke vrste Kneipanje Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 če je pa super no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 A te kar naprej tepejo in žgečkajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Stane kdo bi razumel ženske a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Evo šihtek narejen, ne vren se noben . Sam še dvakrat pridem semle, pol pa time out . Še naprej uživajte v vsem kar počnete Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 :OO!: ...SAJ RES MOJA SVINJICA ODPUJSA NA DOPUST...JOOOJ, SEJ TI PRIVOŠČIM, KER SI GA ZASLUŽIŠ, SAM TE BOM TAKO POGREŠALA....OOOOO, PA TLE BOM MED TEMI..... :xx!: , NO SEJ ČE SI TI PREŽIVELA BOM JAZ TUDI.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Hi hi hi, saj so se kar dobro prevzgojili, nekam prijazni so ratali, pa sladoledi non stop padajo, po mojem bo kar šlo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 me zanima kok časa bo to trajal, a si ti kakega vilinčka podtaknila? Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 KONEC SLUŽBICE ZA DANES .... superrrrr.... Grem zdele do mami na ledeno kafe, , pol pa dam šivat, moram moji svinijici oblekco zarobit, pa lubiju hlače.... Vsem vam želim fuuuuuuul leeeeeep preostanekdneva.... P.S. Selena en lep pozdravček, sem slišala, da je s tvojo modrico že boljše...super Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Stane kdo bi razumel ženske a Kako je že to, obstajata dve vrsti moških, tisti ki mislimo da jih razumejo in tisti ki jih ne.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 uči se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 tukaj se praskam po bradici, zapletam prste in tko naprej, in razmišljam da v bistvu bolj hitro pišem z levo roko, kot z desno, ampak tud desna ni slaba, učim se množit in delit na roke Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Včeraj sem mami in atiju povedala, da mam fanta neverjetno, Kriss,..si moraš pa zato prav čas uzet...verjamem... (te razumem) g.Cosma ,veliko zdravega pipi-ja ( fr.jeziku je pipi lul@nje ) Prejle sm pil moj čaj,pa mi je žlica ušla v cel kozarec meda, pa tko skrivnostno sm jo iskau, potem dan je lep,tak pogovorno nabrekel že skor delno sumljiv Zakaj se človeka polasti maščevanje,ker ni bil v trenutku pogovora zadoščen zmagi ,vsaj taki ,kot se to od človeka spodobi komunikacija na ravni ustreznega pogovora? (uffa, preveč zame) ....sm,k vem,da živim Sebehttp://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Bila v outletu, nasla miss Sixty kavbojke, kot ulite, oni 'moji', tapravi kroji, cena - sitnica. (5.700 sit). Yess! Kok sem zmatrana.... pa kok sem izbircna.... - tolk ene robe, meni pa nic cisto zares vsec (razen kavbojk, ma res, kul, ful sem hapy). Aja, razen ene jakne, hude... ... ko imam kratke hlace ze taksne... (in tudi miss sixty)..Torej, za ene stvari mam pa res sreco.Aja - neverjetno - morala jih bom krajsat, so mi kakih 5 cm predolge, vcasih sem 29 ali 28 cifro samo oblekla, pa je bilo, tudi prava dolzina, zdaj pa ful predolge.Morda pa so se mi v letu ali dveh noge skrajsale za 5 centimov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Morda pa so se mi v letu ali dveh noge skrajsale za 5 centimov. marza, starejši si, bolj se krčiš .. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Ja, sam ne za 5 cm na leto. Saj tele sixty hlace, ki jih imam zdaj oblecene (tastare), mi niso nic predolge ratale. Morda je kao za zavihat varianta ali kaj jaz vem, so produzili (novejse modele), za razne suhice, janje, dolgonoge in tudi visoke...Ker mi prav od nikogar tako ne sedejo, ravno v tem je catch, saj sem probala 150 hlac... Leviske 501 sem recimo imela 28/32, s tem da so mi bile malo prekratke, 34 pa predolge, 33 pa ne obstaja... no in recimo da sixty so bile pa 33. Saj v bistvu so to inchi, po mojem...Pac, nekaj ti v nulo sede in to je to... zakaj iskati kaj drugega... in tudi, ok, iscem, a ni, preprosto ni - zame branda nobenega...Minica - v nulo (ni blo treba nic krajsat), jackie, dbest, kratke hlace (ki mi sicer sploh ne pasejo, nobene, hlacmanska zgledam in tko) - v nulo, a te pa 27 (ker pac ni point v dolzini, ker so itak kratke ).pa tko... ma, sem prejle razmisljala, ni ga brenda v bistvu takega, tolk direkt zame, materiali, kvaliteta, kroji, vse... jutri najbrz sibam na Dolenjsko, kul. Ful je lepo tam, na krki, pri frendih (tam smo bili za NL, pa Mimi tam pocitnikuje vsako leto). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ni res, da se krčiš, širiš se, pa te je malo manj v višino Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Kaj pa ce vama recem, da jaz rusim vse butaste rekle kazale in podobne principaste brezveznarije?Torej - hocem reci - jaz se ne krcim, ampak rastem. res, vedno sem mislila, da sem majhna pravzaprav, ker sem se puklasto drzala, ker... saj je vseeno, no zdaj pa ugotavljam da sem pravzaprav se kar visoka.. torej - rastem.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jaz v 1 letu 1 cm, verjetno bolj odprto gledam v svet...Marsa, fajn nosi kavbojke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 p.s. Zakaj ne otvorim new dnevnika?imam razloge, se bo ze odprl. (zakaj omenjam? ker sta me v kratkem casu dva pobarala). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jaz v 1 letu 1 cm, verjetno bolj odprto gledam v svet...Marsa, fajn nosi kavbojke Jaz pa 2cm v zadnjem letu. Pa pravijo, da se z 18 neha ta hec Kavbojke pa dobil ene vceraj v dar (32/36, ja malo so pa le predolge )...hmmm, se disijo po novem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jest pa dons tko lena...pa potem naenkrat se odločim...da grem v shoping.. ...kupila dve majčki, body in ene noro dobre sandale zelene barve... S temile zelenimi sandali je sploh štos... ...sem enkrat iskala v lj roza čeveljce...pa NIMAJO...in potem vidim ene noro dobre z živo zeleno rožco tkole ob strani...in čist noter padem...pa pravim, veste kaj, grem mal okol pogledat...če imajo kaj zelenga za obleč...da mi bodo zram pasali... ...stopim iz trgovine..in čez 20 m v izložbi vidim natanko takšne barve zeleno jopo... ..hehe, takoj kupim in nazaj v trgovino po čevlje... ...pa mi prodajaka pravi, ja, saj nimamo vaše številke...vi ste sam rekli, kolk so dobri...niste pa vprašali...če jih imamo ... :xx!: :xx!: ...koza taprava...no, in sem ostala z zeleno jopo...brez čevljev...potem pa jih iskala v lj, mb, v Rimu, Monacu, Nici...mah čist obsedena z njimi...pa NIČ...dons pa stopim v Europark..in v prvi trgovini zeleničevlji...točmo takšni, kot sem si jih želela...pa še fuuul poceni... Aja, moja tamala zdajle kaže kaj si je kupila v franciji..in seveda miss sixty hlače, ker so to edine, ki jih lahko nosi... ..pa pri nas težko dobi številko 24... Jah, pa še eno presenečenje...gospod prišel domov...mi prinesel novi telefon... ...moram v uno temo o telefonih več napisat.... jah, pa dan kr gre nekak...sem se zjutraj bolj bala kaj bo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 ...grem mal okol pogledat...če imajo kaj zelenga za obleč... x!x Ful iskala kaj zelenega danes!!!!!!!!!!! In ze nekaj casa, no... danes pac tamle, v outletu... x!x ...Aja, moja tamala zdajle kaže kaj si je kupila v franciji..in seveda miss sixty hlače, ker so to edine, ki jih lahko nosi... ..pa pri nas težko dobi številko 24...Pa saj to ti pravim, hoces imet TO, ker je tocno to! )*pozdravi tamalo )..Jah, pa še eno presenečenje...Pih! ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 aja, in ne x!x - celo sem probala zelene sandale!!!!!! Pa tu nej res!!!!!!Sam me je tiscal... oni... oni pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Imas podobno, ze zadnjic sem razmisljala, kot jaz s tamalim, pa tudi astrolosko... precej podobnosti, no... in seveda se generacijsko...hecno, pa se tele knjige, si me zdaj spomnila...Ful jih poznam, ki so ravno med pocitnicami ful zrasli... dva od teh ribe... eden je moj bratranec...Tako da - he's got the point here. Pa vidim, da se modro da zmenit z njim vse, no tako kot s timom - po mojem bi si bila vsec, enkrat ko organize' lnparty + tamala scena, bo podmladek raztural. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts