Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Outlet... tam Daša čist not pade x:px ... meni pa ni preveč... kakšen pisek ali dva, pa še to moram preštefnat celo tisto reč :switz: ... sve odkrili ta outlet pred Kranjem zadnjič... za naju ful boljša varianta, pa ful manj gužve :palec:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Včasih ima posebne užitke, kako me vreči iz tira, čez deset minut pa pride k meni v spalnico in reče-sem ti skuhal puding, a ga boš.....? :wub: In sva spet frenda! xokkx

hehe :D zakon te tehtnice, moj mali bratec starešem skuha kavico v takih primerih :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

.Ko sem prišla iz službe sem ga dobila z mojimi najkicami in totalno znorela,on pa meni, glej imam že 39 nogo, čeprav ima 38, ampak je vedel, da bom ven padla!

.čez deset minut pa pride k meni v spalnico in reče-sem ti skuhal puding, a ga boš....? In sva spet frenda!

x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

To o Slovencih da so najbolj zaposleni ne verjamem.

js še ko lenarim grem v vedeževalnico šlogat....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:hepko: DOOOOOOOBRO JUTRO VSEEEM,

danes sem že bolj zgodna, sem prej prišla v službo. Sva šla s fotrom še na kavico in malo počebljala, sem bila pridna in sem skadila samo en čikec, saj ponavadi kake 3 osmodim.Jap saj vem fuuuuuj. Bom počasi probala zmanjšat oz. nehat.

VSEEEEEEEM VAAAAAAAAM ŽEEEEEEEELIM FUUUUL LEEEEP DAAAAAN. :hepko:

Če hočeš biti srečen....BODI!

so produzili (novejse modele), za razne suhice, janje, dolgonoge in tudi visoke...

x:Dx x:Dx x:Dx

Super Marsa, da si najdla x:)x :palec: .

Opažam da imaš nekak 2. poskus uspešen - nakupovanje (kopalke pa kavbojke), pa še pol fajn cena. d best xsrcx :palec: .

Jaz sem pa včeraj 1 urco zase porabila, bom v ustrezne teme nalimala x;)x .

Šla z Aiwino mami xsrcx - mojo taščo na eno kavo. Pismu sva bili hecni, jaz sem imela namen naročit kavo s smetano (kar ponavadi nbaročim), pa rečenm belo kavo :eek: , ona pa kavo z mlekom in je tudi naročila belo kavo x;)x .

Potem pa domov.

No danes pa Žaža privlekla goro knjig x:px , same dobre, že vidim x8Dx .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

aja?

včeri sta se dobile? nč jasn.

jz sm včeri pršla iz službe in pojedla juhco, padla v postlo. in to je blo to. pol sem pa dons že 3:45 vstala. logično da sem mela spanja več kot preveč. Sem končno spet začela tibetančke delat.

tko da včeri jz mami sploh vidla nisem. k sem pa sam spala. no sej bova dons mal pokramljale, ker gre verjetno jutri na morje.

ful bi blo dobr če bi bla ta vikend sama doma. :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutrcek. :palec: xDDx

nekam je oblacno, sem hotla na krko, no saj najbrz grem.

Contesa, prima da si mi povedala za tole, kje tocno je, sem bila okoli vceraj, pa ze do doma pripeljala skoraj, pa si premislila in se zarolala do Rudnika (ce mi ne bi ti tko fajn razlozila, se mogoce ne bi spravila x:Xx)...

Ja, jasno da se splaca, sem videla, da imajo emporio armani, so pa kaksne hlace tudi po 40 jurjev in jasno da je kul dobiti tako robo po polovicni ceni (moje kavbojke so bile najprej znizane na 7 jurjev in nekaj - najbrz pac 50%, potem pa se za 20).. Ce si v nekem smislu 'odvisen' od kakega takega branda, je fajn, da tole obstaja... :palec:

Mateja, ja, saj tako je - vse oblezes, si zmatran, kot bi v Italiji nakupoval x;)x x:px - a najdes en pis...

recimo sem iskala kaksno majcko... obicno, z naramnicami, recimo cikala sem na zivozeleno... ejjj!!!! x!x - med milijoni majic nisem nasla ene ok, pa po 1500 pa tak so bile tudi... preprosto mi ni, nisem pa tak clovek, da bom kar bedasto kupovala, kao samo ker je poceni... pa kaj pol, mora bit tocno D...

Sem se zadnjic 1x zafrknila z eno tako majcko (mislim da v two way v btc) - ful lepe barve, obicna s kratkimi, mocno bordo... enkrat sem jo oprala in se je zacel razdirat rob, ves rob se je odvil dol skratka, pa na rokavih se po sivu ze trga!!!

pa 1x sem jo oblekla ali dvakrat! xrolleyesx xrolleyesx :xx!:

Janja, tebi bi bile tele moje hlace po mojem v nulo! x:)x :palec:

Odkod? Goro knjig? Katere knjige? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jz sm si pa v sportini nabavla eno res hudo majčko. ni bila ne vem kok znižana (lih tok za okras par sto tolarjev) je bla še zmer skor 4 jurje, ampak ful cotkana. 2x sem jo oblekla in opazila da so bedni šivi. blago se kar trga. kakšno škart robo prodajajo. se mi zdi da je vsako leto slabše. :C:
spet se mi je na bolš poslabšal

Hm, da bi mi bile prav? Ne vem no, če gre sam za 5 cm x:Dx . Edin če se mal skrajšam x:o)x x;)x . Jaz tudi ne maram kupit,ker je poceni, ap da pol ne nosim. Kupim ko vidim, če si lahko omislim, al pa ko rabim, takšno kot mi je všeč pa do cene, ki si jo postavim za mejno....

Buklce mi pa itak skoz Žaža iz knjižnice nosi, zdaj ko se pa 3 tedne ne vidiva, mi jih je pa prinesla več:

Peter Russel : Sedaj

Anton Trstenjak: Po sledeh človeka

Florence Scovel Shinn : Igra življenja in kako jo igrati

Kai Meyer: tekoča kraljica

Marguerite Duras: Ljubimec

Chrissie Glazebrook: Norolescenti

Theodore Dreiser: Jennie Gerhardtova

Dean Koontz : Ne boj se

Moram kako ornk malco dons pojest x:px da to z busom do Bežigrada spravim x;)x x:Dx

vzemi si Vse o fantu (nick ali mick hornby, se mi zdi, ful kul knjiga za poletne dni, no meni je bila ful simpaticna, lahkotno branje sicer, a tako navadna, da je cisto nekaj posebnega, pa fajn stil je).

Trstenjak je pa kar car (kozorog, mislim da ima luno v dvojckih, zagotovo pa vem, da je imel mars v riibah).

5 cm?

Moja frendica, ki ima kakih 178 - 180 cm, mi je ze nekajkrat dala njej prekratke hlace, ki da bodo potem meni glih prav... ker so ji 'ful' prekratke, skoraj 10 centimov.

Kaj se je ze 3x zgodilo? Meni so bile 10 cm prekratke, prav tako. ;) :D

tako da velikost sama po sebi se nic ne pomeni (pa ni recimo zdaj ful kratkonoga ali kaj, preprosto ima drugacno postavo, morda tudi daljsi vrat, daljsi trup ali kaj jaz vem - vecjo glavo x:o)x x:px :vragec: x:Dx)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ribice in lepe dolge noge :D mljas mljas.. kolk ma že tista dolgonoga nemka, 116cm nog? :D pa ni nič kaj dost visoka... hehe ja ja ribice in noge... to gre fejst skupaj...

Nino - en clanek o manekenki (vendar ta pa je zelo visoka, Nadia Auerman, riba, btw) je mene spodbudil in frendico, da sva si sli merit noge. x:o)x

V clanku je morala bit napaka, saj je pisalo, kako blazotno dolge noge da ima in da so 78 cm...

x!x x?x

Izmerim svoje (ne sopmnim se tocno, dvakrat sem merila, pa je par cm drugace prislo) - a recimo da sem imela okoli 81.

A ona, 15 cm visja, pa krajse - in kao tako dolge?

No, mislim da je to bilo v naslovu, notri v clanku pa je bila cifra 87 - no, that's more like it, a se vedno pravzaprav nic tako zelo psoebnega - sploh glede na visino (saj ima torej 6 cm daljse noge na 15 cm vec visine)...

Picasso

Ja pismu od kje do kje se pa sploh meri noge? Po notranji strani? Jaz tudi nimam pojma, pa bi si lahko enkrat tole pomerila x:)x .

Highlight of the event was the presence of Nadja Auermann, a German supermodel, who is listed in the Guinness Book of World Records as the female supermodel with the longest pair of legs in the world at 114 centimeter.

Zivi na veliki nogi...dobesedno x:Dx

A kako merijo ? Ja, po moje si obuje tiste 'tahude cevlje ' z dvajset_centimetersko peto...heh..s tistimi sem tudi jaz visok 210 x:Dx

...Hm, sem si na hitr, kr s šablono zmerla kok naj bi imela dolge noge - po notranji strani, pa mi nekak zgleda 94cm...

... Me prav zanima, če v Marsine kavbojke pašem :8): ...

... Bog ne daj, da si zmerim jezik x:px :vragec: x:px ...

Highlight of the event was the presence of Nadja Auermann, a German supermodel, who is listed in the Guinness Book of World Records as the female supermodel with the longest pair of legs in the world at 114 centimeter.

Aha, no vidis, saj jasno, ravno zato pa sem si zapomnila, ker je bilo cudno, pa ze v samem clanku je itak bila napaka, saj sta bili omenjani dve cifri, no zdaj se je izkazalo, da pa nobena ni bila prava.

Mislim, da je bil nek HR casopis, magazin.

ja, nadia Auerman, riba, naj bi imela najdaljse, saj je pa cez 180.

A mi ni vsec, taka starikava in hladna mi je videti, v bistvu ne bi nikoli rekla, da je riba - nima te svezine in miline.

Picasso

janja, jezik si pa lahko meris kolikor hoces - neodvisno od visine imam jaz ziher daljsega. x:px :vragec: x;)x

Strupenega pa itak. :vragec:

p.s. ja, pol bi ti hlace najbrz bile prekratke, a nisem ziher za tistile 81 podatek, morda je tudi 83, vem da je bilo cez 80, ne spomnim pa se, kako sva merili, po mojem notranjo stran, ja, vem pa da sem si sama manj namerila kot mi je potem frendica... ampak vseeno, za kakih 5 cm bi ti najbrz celo bile. :)

Picasso

Ma ste me zapalile s temi centimetri... x:Dx ..sam da meter najdem...si tut jaz zmerim... x;)x

Danes pa sem bila gospa... x:Dx ...zjutraj zgodaj vstala..no ja, ob 8h.. x:Ix ...in morala v bolnico po eno injekcijo..in oblekla krilo.. :eek: ...po dolgem času...in sandale z visoko petko...

Moram tole vajo večkrat ponovit...v bistvu zlo rada nosim krila in visoke pete...sam se mi nekak nikol ne da...pa se potem spet spravim v hlače...ker je bolj udobno... xrolleyesx

Sem mamo nahecala...da mi skuha lonec polnjenih paprik...ker gremo jutr k enim frendom na morje...in jih nesem s seboj...sem ji rekla, da sem dobila injekcijo...in se mal slabo počutim...na te finte pa ona vedno pade... x:Dx

V resnici imam zlato mamo...ki mi fuuul pomaga...recimo ko sta otroka prišla domov...je pobasala vse umazane cote...jih oprala in danes že dobila prvo zlikano pošiljko... x:Xx x^x ..sam ne vem, zakaj se nkol ne moreva skupaj vsest...in mal poklepetat...z njo mi to nekak ne znese... :xx!:

En izi day je pred menoj...upam....

Astra

Per aspera ad astra

Aja, Contesa...tole smo mi dali že skozi...najprej so bile na vrsti moje teniske...potem pa moževe....zdaj ima sin hvala bogu največjo nogo...in imamo spet vsak svoje... x^x

me je pa zadnjič dvignilo v zrak...ko iščem ene moje črne sandale..in jih ni nikjer... :eek: ...pa hčera le pove, da jih je posodila prijateljici... :eek: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

me je pa zadnjič dvignilo v zrak...ko iščem ene moje črne sandale..in jih ni nikjer... :eek: ...pa hčera le pove, da jih je posodila prijateljici... :eek:  :xx!:

Astra

:OO!:

full ne prenesem takega posojanja...

Pa tist v srednji šoli da bi si zdej neke oblekce, hlače posojal pa menjaval.. cote so men tak osebna stvar, pa gre kaka punca na dejt in še kako spermo na svoja oblačila dobiš.. :xx!:

Nisem bla za to.

Mushi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...