Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

S sošolkami v sredni, smo si ful cunce sposojale...je blo čist o.k., pa nikol nebone sperme gor...itak se je pa vedno vračal oprano... sam zdej mi pa tudi to ni več kaj preveč všeč, mogoče kaka jopčka... x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mushi, tut jaz sem proti... xrolleyesx ..in sama si nikoli ne sposojam...in tut prej si nisem...sem pa nosila kakšno stvar od frendice..če mi jo je dala...ker ji ni bilo prav al kaj podobnega...

Tale moja tamala pa ma hecno tole...fuuul si posojajo stvari med seboj...preden je šla na dopust...je domov hodila s polnimi vrečkami cot...ki jih je pobrala nazaj od frendic...in pol omare ima sposojenih stvari... :eek:

Si ej zdaj kupila en nov pulover..pa včeraj pravi...ga moram zdajle hitro nosit...ker ko ga bo videla A....bom ostala brez njega...ker ji bo tako všeč... xrolleyesx

Men to ni všeč...ampak se v to ne vmešavam...ker tko pač majo...in ful se režim, ko se spravljajo zvečer ven...pa jih pride k nam enih 5-6---pa potem skačejo okol v modrcih...se šminkajo in izmenjujejo oblačila...bogi Jan pa umira zram...ko mu napol nage skačejo pred nosom... x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

ja žaža.. sej oprano.. sam bi mela skoz tak bad feeling do svoje vrnjene cote.. da bi jo rajš pol dala eni če bi jo hotla met, kot da jo jst nazaj dobim..

Al pa tole žurke in te scene, pa grejo starši na morje.. in pol se kaki frendi od otrok valjajo po njihovi postli.. če bom jst mela otroke kdaj.. bo naša spalnica zaklenjena.. pravzaprav.. bomo jih kr s seboj na dopust jemal.. x:Dx x:Dx x:Dx

Full ne maram stikanja po mojih stvareh, zdej ko sva sama je najboljše, ne počne to nihče, ne starši ne noben drug.. al pa da bi kdo stikal po mojih kremah, ličilih in to.. po čemerkoli.. uuuuaaaaaaaaaaa....... :vragec:

Mushi

Mushi jaz sem tudi popizdevala.

Moja nesojena tašča je mogla vedno pomerit vse kar sem si kupila al pa dobila xrolleyesx , pa pol mi je jasno dala vedet, da bi rada to kdaj oblekla, jaz sem ji pa rekla, da ji dam ali je pa zadeva moja. Sem bila full alergična na posojanje.

No zdaj ko mi je dragi 2 jakni zaplenil, pa kdaj kako majčko, nimam problema, mu z veseljem odstopim x;)x krila pa itak ostajajo moja x:Dx x:Dx x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

janja, a ne.. samo če dragi kej obleče, pa to TO je še vedno sprejemljivo, jst mu tud šampon odstopim, pa tuš gel recimo.. ko mam posebnega.. ampak drugim pa ne.. Smo šli enkrat na jadranje, sva šla zraven treh tipov zraven, ki so bli že izkušeni v tem, pol pa niso imel za tuširat s seboj in šampona, pa so pol mojega vzel, pizdarija.. sem imela takrat ene full spec. stvari, pa ti pol vse porabijo... mi gre na živce to..... skrbi naj vsak zase....

eni taki ko se še umivajo mogoče ne, a jst pa če ne pridem v pravo štacuno, naj pa crknem s temi geli iz nekih običnih štacun ki mi kožo dražijo da bi se spraskala do krvi.. x:Ix

Al pa včasih starši.. smo mel 5 šamponov odprtih pa gelov, a vzela sta ravno mojega, pa mama deodorant, ker najbolj diši kao.. ne vem.. po moje maš prekleto sreč če si "touchy" za te stvari.. al pa moje copate, brisačo.. grrrrrr...... :vragec:

Mushi

Meni je tudi tista ekstremna alergija popustila, jezna sem bila edino, ker mi je hotla vzet obleke, drugače pa če imam, pač potalam. S tem da kakih težav z alergijo nimam, tako da lahko jaz vse uporabljam (če rabiš točno določen izdelek je res tečno).

jz tud ne maram kej preveč posojat. ampak kej preveč alergična pa nisem. sem pa včasih ful bla. joj sam da je en pogledu mojo stvar sm ga skor ubila. zdej me pa ne gane več. se mi zdi da so to malenkosti v življenju. x:Ix
spet se mi je na bolš poslabšal

NO JA, JAZ PA KAKIH TAKIH PROBLEMOV NITI SLUČAJNO NIMAM...FAJN SE MAM  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec: :palec: x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Deset zapovedi za varno počitnikovanje v EU

Julija in avgusta bodo milijoni turistov prečkali notranje meje Evropske unije in večina od njih pri tem ne bo pomislila na pravice, ki jih imajo kot potrošniki. Ker pa se na počitnicah lahko zgodi marsikaj nepredvidenega, je Evropska komisija ta teden pripravila seznam desetih temeljnih načel. Veljajo ne glede na to, ali posamezniki počitnikujejo na obali Baltika ali na sredozemski rivieri, zato si jih velja zapomniti.

Z načeli, ki sta jih predstavila evropska komisarja za varstvo zdravja in potrošnikov, David Byrne in Pavel Telička, Evropska komisija upa, da bodo Evropski turisti brez skrbi uživali na počitnicah, obenem pa se zavedali svojih pravic.

In kako se glasi "deset turističnih zapovedi"?

1. Kupuj, kar želiš in kjer želiš.

2. Če stvar ne deluje, jo reklamiraj.

3. Standardi varnosti hrane in drugega potrošnega blaga morajo biti visoki.

4. Vedi, kaj ješ.

5. Pogodbe naj bodo poštene do potrošnikov.

6. Včasih si potrošniki tudi premislijo.

7. Primerjanje cen naj bo bolj enostavno.

8. Potrošnika se ne sme zavajati.

9. Zaščitite se, ko ste na počitnicah.

10. Odškodnina za čezmejne spore naj bo učinkovita.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

če greste v kolosej, vam priporočam zadnjo vrsto, ker se lahko naslonjala za roke dvignejo in potisnejo med sedež....in niso napoti

hja, to je vedno, Kirss x:Dx

tak solo duos sedenje :vio:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Črno vino za čvrste prsi

AnViP / Argentinke ne bodo več potrebovale plastičnih kirurgov, da bi si polepšale prsi, ker so odkrili novo terapijo, nad katero so ženske navdušene. V kozmetičnih salonih Buenos Airesa ponujajo tretma za čvrsta prsa in trebuh na osnovi črnega vina. Gre za razne kreme, nekatere ženske pa se doma kar same masirajo z vinom. Strokovnjak Diego Barberan trdi, da se po čiščenju na kožo nanese posebna vinska maska, bogata z vitaminom E, s katero se doseže svežina in čvstost. Številne ženske, ki so terapijo preizkusile, trdijo, da doseže to, kar obljublja, in da so postale prave odvisnice. ...

[1

7.

Pismo, škoda refoška......ga pa že rajš spijem x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

OH JA, KONEC SLUŽBE,GREM DOMOV Z MOJIMO TEČNO GLAVO :xx!: DANES. NO SEJ JE ŽE MALO BOLJŠE IN JUTRI BOM ŽE "POZDRAVLJENA" xrolleyesx . JOJ, MI GREJO TAKI DNEVI NAŽIVCE :xx!: , KO SE MI ZDI VSE SKUPI ZA EN K.... :xx!: , PA VEM DA JE VSE ODVISNO OD MENE :inocent: , SAM VČASIH SE MI PA NA SLABO STRAN PREVAGA, SE VIDI DA SEM TEHTNICA PO HOROSKOPU. x:Ix :inocent: x:Dx

FUUUUUL LEPO SE IMEJTE.....PA-PA xsrcx xsrcx xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Ha , ha , ha x:Ix x:Dx

Gledam tvoje poste in smehce. Če bereš samo tekst, so optimistični, če gledaš pa smehce, pa mejčkeno svinjajo x:Dx x;)x

Mi je všeč, ko si kontrolirano :xx!: , kadar si, pa še takrat vidiš žarke, včasih je to drugače funkcioniralo x;)x .

Žaža čestitke, pa en fajn popoldne si naredi, pa glej da boš dobre volje, ko boš mojo oblekco štepala x:Dx x:Dx x:Dx

Včeraj je blo super v kinu  x:Xx x:Dx .......(če greste v kolosej, vam priporočam zadnjo vrsto, ker se lahko naslonjala za roke dvignejo in potisnejo med sedež....in niso napoti........ x;)x  x:Dx )

A pol to res obstaja? A tak patent je? Midva sva sla, zanalasc zadnjo vrsto kupila, ker sem jaz trdila, da tam ni naslonjal med sedezi, pol so pa bila, pa sva morala film gledat... x:o)x

Nekak mi se na misel ni prislo, da bi kaj dvigovala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pa ja, samo to se v avtobusu dela, dviguje naslonjala, ne pa v kinu x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

posredujem sm (k nism najdu teme dogajanja...:o|o: ):

Lahko bi dal na magazin - ta je zdaj namenjen ravno objavljanju BREZPLACNIH dogodkov, torej tole je glih primerno. :palec:

aha, thanks; torej vem za drugic.

Ej Contesa, najlepsa hvala za trud!

Ti pa povem, da sem TOCNO TOLE sklenila pri sebi... namrec da ker je draga, ne morejo nabiti marz, pa se jim tako ne splaca, raje dajo iste cene za robo, ki je pol cenejsa, pa ostanejo % njim.

fak torej, jaz pa sem se ravno navadila, VSE mi sede, 28 ali 29, skoraj ne rabim probavati.

Bila sem ze v cityparku, pa nisem nic nasla...

Stanka, naj thanx tudi tebi, tole sem tudi sama nasla, samo so neki stari podatki ocitno, po0 temle sodec naj bi se prodajala roba na kakih 4 koncih, jaz pa je nikjer nisem nasla.

Eh, sranje, prav tako je bilo z Areno, ko sem odkrila dva ful dobra modela modrcev.  :o|o:

Ce kdo kaj zagleda, pliz, naj me obvesti.  xsrcx  x:Xx

kaj sikiras... poglej mal v tujino (na net); sej smo v EU, se da zihr prek neta kupt kje!!??

Dobroooooo jutroooooo forumovci! x8Dx

Z Matom sva že prišla z jutranjega sprehoda,sva splašila zajca, ne vem kdo je bil bolj presenečen Mat ali zajec. Sta si nekaj trenutkov nepremično zrla iz oči v oči, potem pa zajec v tek, Mat pa za njim. x:Dx Verjetno je mislil, da je to neka nova žival, ki bo skrbela za njegovo jutranje razgibavanje/aja,prvič je videl zajca! x;)x

Zdaj šibam na telovadbo, potem pa še na banko in v službo! x:Ix Potem pa se bo dan odvijal z neverjetno hitrostjo. xrolleyesx Upam, da ne bom prehitela samo sebe! x:Dx

Cosma, uživaj na morju! :palec:  x:Xx

x:Dx

x:Dx

x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...