Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Good morning................everybody x:Xx

Včeraj sem mami in atiju povedala, da mam fanta............in sta to ful dobro sprejela(fotr se je moral vsest x:Dx ).......ne, res ta dobro sprejela, potem smo pa meli še pogovor, normalno, nič nimata proti in mi ne branita, sta me pa tudi opozorila, kakšne skrbi imata in zakaj.

rada ju mam x;)x  x8Dx

x:Dx x:Dx :palec: .. ja, sam pazi, da ti nau u razvado prslo x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kiham in smrkam in kiham in smrkam in...

Ampak soba je pa ze skoraj pospravljena x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ribice in lepe dolge noge :D mljas mljas.. kolk ma že tista dolgonoga nemka, 116cm nog? :D pa ni nič kaj dost visoka... hehe ja ja ribice in noge...  to gre fejst skupaj...

sploh ap ce ma ploske, k jih ma itak full rib x:Dx x;)x

potresne epp

misliš na akcijo 'pomagajte ... ' ? Meni se ni zdelo, da reklamirajo potres.

... kaj zeham klele xzzzx :sleeping: ... pa moram pod tuška, ker mam zobarja :O: . Se mi je predvčerajšnjim en zob odlomil :sori: (še dobro, da bolj zadaj :madpro: xzobkox )...

... včeraj sva dobili skener, pa nama ga (še) ni uspelo usposobit. :blink:

hoj. včeraj sem se pr moji naj kolegici oglasila na raport in potem so pirčki tekli. danes pa pride! oh sem čiyst vesela. pa en lep pozdravček vsem skupaj! xDDx
spet se mi je na bolš poslabšal

Oho,

preživela včeraj, mela spet svoje - iskala Špar na Viču x:Dx x:Dx x:Dx . Ko je res tak micro in se ga ne da najt x:Dx x:Dx x:Dx . Ampak najdla, šla do Bežigrada z busom in vidla full turistov :eek: . Ena angleška familija pa 2 Italijanki xsrcx .

Danes je pa moj zadnji delovni x:px :palec: .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutrčka...

Včer s Taš pa z Mary šibamo na trg...s kolesi...vsa nabavmo, evo, pa se ključavnica zatakne...full probavam...na, pa me tič poserje... Taš se rola, kr v dve gubi je šla, tolk se je režala...pol pa men v zadoščenje vrabec spusti enga mastnga direkt na Tašino glavo...kolk sem se šele jez režala... :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

OO, tut za pujso je prišel čas dopusta... x:Xx ..uživaj, tule te bomo pa kr kmal dali med pogrešane.. x;)x

Men je tolk hecno...da sem kr naprej okol...pa na "pravi" dopust šele grem naslednji teden... x:Dx ..tko da vsem rečem, da še nisem bila na dopustu... x:Dx

En lep vikend se mi obeta... x^x ..upam, da ga polna luna ne bo preveč pokvarila... xrolleyesx ...povabljeni smo k frendom na morje...na njihov vikend...je zanimiva tale štorija...vsako leto...zadnjih 20 let pridemo vsaj za en dan...in letos nekak ni bilo termina...pa pravi frendica, ja kaj bodo pa sosedje rekli, če ne pridete... x:Dx ...no, pa nam je uletelo...in gremo za cel vikend... x^x ..gromozanski pisker paprik je pripravljen... x:Xx moji mami...

Sem rekla, da gremo pozno zvečer od doma..ker je ful gužva na cesti...pa moj gospod pravi...šli bomo ko pridem iz službe... xrolleyesx bomo pa cajtnge čitali med potjo...tako kot napravi stari, je zmeraj prav... x:Dx

En lep dan vsem x!x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Pujsa...sm vedla, da je en pregovor na tole... :D

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jez pa tut v Ljubljani, pa nimam kej delat...

Jutrčka...

Včer s Taš pa z Mary šibamo na trg...s kolesi...vsa nabavmo, evo, pa se ključavnica zatakne...full probavam...na,  pa me tič poserje... Taš se rola, kr v dve gubi je šla, tolk se je režala...pol pa men v zadoščenje vrabec spusti enga mastnga direkt na Tašino glavo...kolk sem se šele jez režala... :D

Juterček vseeem :farb:

Majica.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

x:Dx

ste smesni....!!

jaz tudi v LJ, delam ( razen zdajle :inocent: :vragec: )

astra pa pujsike: lepo se imejta! x:o)x xcivx

rachek...vseeno zgleda, ko da si manj proti ljubljani, kot zagrebu...? x;)x

no, bodite fino!

free_ outlet je ene vrste diskont za obleke, vecinoma designerske, ko se npr. sezona zamenja, prodajo vse stare stvari ceneje...to je pa itak stalno,

ker je moda stalno nova x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

jaz pa dons v zagreb, s prjatlco..da se malo razvedrim...obiskat enga frenda k ga nism vidla že fuuuul dolgo. zvečer upam, da se ga bomo...pol pa v kak klub..močvara? ne vem, bomo vidl x;)x
DON'T PANIC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...