free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Good morning................everybody Včeraj sem mami in atiju povedala, da mam fanta............in sta to ful dobro sprejela(fotr se je moral vsest ).......ne, res ta dobro sprejela, potem smo pa meli še pogovor, normalno, nič nimata proti in mi ne branita, sta me pa tudi opozorila, kakšne skrbi imata in zakaj.rada ju mam .. ja, sam pazi, da ti nau u razvado prslo free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 kiham in smrkam in kiham in smrkam in...Ampak soba je pa ze skoraj pospravljena WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Bila v outletu, nasla ...ke je to - outlet?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ribice in lepe dolge noge mljas mljas.. kolk ma že tista dolgonoga nemka, 116cm nog? pa ni nič kaj dost visoka... hehe ja ja ribice in noge... to gre fejst skupaj...sploh ap ce ma ploske, k jih ma itak full rib free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Za jezik bodo potrebne po mojem posebne meritve Žaža mi je glihkar prinesla eno a se dotaknes nosa? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 full ne prenesem takega posojanja... .. Nisem bla za to. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ja žaža.. sej oprano.. sam bi mela skoz tak bad feeling ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Pa ja, samo to se v avtobusu dela, dviguje naslonjala, ne pa v kinu aja, ti o naslonjalih govoris free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 potresne eppmisliš na akcijo 'pomagajte ... ' ? Meni se ni zdelo, da reklamirajo potres. ... kaj zeham klele ... pa moram pod tuška, ker mam zobarja . Se mi je predvčerajšnjim en zob odlomil (še dobro, da bolj zadaj )... ... včeraj sva dobili skener, pa nama ga (še) ni uspelo usposobit. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Jutro. Vceraj prvic pretekel vec kot 10km.Ostal ziv Hmmm..kolk dni je se do Aten Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 hoj. včeraj sem se pr moji naj kolegici oglasila na raport in potem so pirčki tekli. danes pa pride! oh sem čiyst vesela. pa en lep pozdravček vsem skupaj! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Oho, preživela včeraj, mela spet svoje - iskala Špar na Viču . Ko je res tak micro in se ga ne da najt . Ampak najdla, šla do Bežigrada z busom in vidla full turistov . Ena angleška familija pa 2 Italijanki . Danes je pa moj zadnji delovni . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Jutrčka...Včer s Taš pa z Mary šibamo na trg...s kolesi...vsa nabavmo, evo, pa se ključavnica zatakne...full probavam...na, pa me tič poserje... Taš se rola, kr v dve gubi je šla, tolk se je režala...pol pa men v zadoščenje vrabec spusti enga mastnga direkt na Tašino glavo...kolk sem se šele jez režala... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 OO, tut za pujso je prišel čas dopusta... ..uživaj, tule te bomo pa kr kmal dali med pogrešane.. Men je tolk hecno...da sem kr naprej okol...pa na "pravi" dopust šele grem naslednji teden... ..tko da vsem rečem, da še nisem bila na dopustu... En lep vikend se mi obeta... ..upam, da ga polna luna ne bo preveč pokvarila... ...povabljeni smo k frendom na morje...na njihov vikend...je zanimiva tale štorija...vsako leto...zadnjih 20 let pridemo vsaj za en dan...in letos nekak ni bilo termina...pa pravi frendica, ja kaj bodo pa sosedje rekli, če ne pridete... ...no, pa nam je uletelo...in gremo za cel vikend... ..gromozanski pisker paprik je pripravljen... moji mami...Sem rekla, da gremo pozno zvečer od doma..ker je ful gužva na cesti...pa moj gospod pravi...šli bomo ko pridem iz službe... bomo pa cajtnge čitali med potjo...tako kot napravi stari, je zmeraj prav... En lep dan vsem x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Bravo Astra, tako se uživa Majčka, saj veš, vse se vrača, vse se plača Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Pujsa...sm vedla, da je en pregovor na tole... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Jaz pa šibam v Ljubljano danes, mam full dosti dela. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 jz sm skoz v ljubljani in je skoz dost dela. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Jez pa tut v Ljubljani, pa nimam kej delat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Jutrčka...Včer s Taš pa z Mary šibamo na trg...s kolesi...vsa nabavmo, evo, pa se ključavnica zatakne...full probavam...na, pa me tič poserje... Taš se rola, kr v dve gubi je šla, tolk se je režala...pol pa men v zadoščenje vrabec spusti enga mastnga direkt na Tašino glavo...kolk sem se šele jez režala... Juterček vseeem Majica.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ste smesni....!! jaz tudi v LJ, delam ( razen zdajle ) astra pa pujsike: lepo se imejta! rachek...vseeno zgleda, ko da si manj proti ljubljani, kot zagrebu...? no, bodite fino! free_ outlet je ene vrste diskont za obleke, vecinoma designerske, ko se npr. sezona zamenja, prodajo vse stare stvari ceneje...to je pa itak stalno, ker je moda stalno nova Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ker mam zobarjajest mam pa novo plombico... tako beeeelo Janja, uživačkej na zasluženem dopustu Astra, greš tja (sva imeli v eni drugi temo debato)? ma, bojo veseli (paprik) ... luštno se mejte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 jaz pa dons v zagreb, s prjatlco..da se malo razvedrim...obiskat enga frenda k ga nism vidla že fuuuul dolgo. zvečer upam, da se ga bomo...pol pa v kak klub..močvara? ne vem, bomo vidl DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 pravkar mi je mama sporočila, da je stric pred eno uro umrl ... naj mu bo lepo na drugi strani funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 bad..moje sožalje DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts