Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 da mi nihče od sodelavcev ni rekel niti, kaj ja z vem, ma škoda, ni blo prav, drži se, bo naslednjič boljše....nekaj vzpodbudnega pač, saj delamo skupaj in se vsak dan gledamo. Vsi so molčali, noben ni rekel ne bev ne mev. Sm bil kar mal razočaran. Zdaj, ko mi je zgleda uspelo, pa je drugače. hah, tut sam tega ne počneš,m mm...treba se več predajat, predusem pa iskreno, hmmm .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 bobnov še ni :o|o: pred kakšno uro sem prišla iz šole..............rezultat matematike sem izboljšala za 5 pik :o Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Cooooooooool, ena kontrola, zaradi kere je tule v firmi vladal en pritisk namesto v 30-ih delovnih dneh spakirala po 4-ih, coooooooooool. Šefek časti pijačo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hah, tut sam tega ne počneš,m mm...treba se več predajat, predusem pa iskreno, hmmm od kod pa ti to veš? Mislim, da se precej motiš. Ne spadam med zavistneže, ki niso sposobni pohvalit al pa med ljudi, ki niso sposobni spodbujat al pa mogoče sočustvovat ipd. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Jaz pa pred kakšno uro nazaj iz pregleda, črevo je zdravo, hvala bogu (sicer pa sem tako ali tako vedel, da ne bo nič, ker že dva meseca ni več bolečin), pregled je res grozen, grozna je zdravniška sestra, ki rabi pol ure, da vzame napotnico, izjavo in zdravstveno ter da vse skupaj eni mlajši, da me gre na oddelek naročit. Ampak sestra in zdravnik sta bila pa res faci. Si ne bi predstavljal pregleda, če bi še tam bla dva zamorjena, tečna modela ... :xx!: Hvala vsem forumovcem in neforumovcem za vzpodbude in posebna zahvala SmartyM za "dodaten kick in the ass". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 fajn da je vse ok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 In ti ? Bobnov še ni, jeba :xx!: Kaj pa kabelska ? Ko cele dneve gor visiš ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 kaka kabelska? sej je že dolgo..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Klima.. jaz pa se sploh pomislila nisem, da bi prizgala jo.. Mi ful pase bit v majcki in kratkih hlacah, pa odprta vrata na balkon... mam na zahod sobo in sploh ni vroce, ampak tko cist prijetno. Dobila zdajle cist slucajno Mayko na MSN messengerju. Punca od mojega cimra iz Madrida. Ful vesela sem je bila, je tak srcek. Cvekica totalna. Pa prvic odkar sem iz Madrida, sva se pogovarjali. Planirata s Fidelom, da prideta oktobra me obiskat!!! Drugace pa visim ze celo dopoldne tlele in berem poste za nazaj, pa fotke gledam in tko. Popoldne moram pa na faks v knjiznico, so mi ze ta drugi opomin poslali. :o|o: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 iiiiii, poglej no, aliana ma pa zelene zvezdice!!! ma je bil ze cas... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Aliana Bravo Fajn je met prijatle v drugih državah........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Fajn je met prijatle v drugih državah......tut to vemobdrži jih čim dlje Aliana fino ,Račk oke, Volk QUOTE (Mick @ 10. Jun 2004 ob 12:48) Mislim, da se precej motiš. Ne spadam med zavistneže, ki niso sposobni pohvalit al pa med ljudi, ki niso sposobni spodbujat al pa mogoče sočustvovat vem le to,da se trudiš..okejprav ena misu:deluj tako,da boš seb zadoščen,ne pa drugim ,da boš zato iskau hvaljenje, ker dogaja se ravno obratno potem˝ .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Se pa mi zdi kolegialnost ena izmed željenih vrlin sodelavcev. Če je ni si pa mal No, pa saj v bistvu sem jih dans pohvalu. hj ,hj...vedno se najde en v teamu,ki daje poučne povode drugim...jih nekak spodbuja k tem sodelovanju...zarad tega ni treba bit ,kvečjemu se uri v tem,da ne padeš pod njihov vpliv .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hey! danes smo dobli rezultate od ekstercev. popravla za 2 točki in pol kris je malo prej dobla bobne . zadnje čase me malo skrbi (straši) njena obsedenost s kurami (ikonca, igrce....) se že dolgo časa nisem oglasla tu gori . v tem času sem dala skozi prvi del valete (drugi del je jutri ob sedmih ) komaj čakam. zdaj se pa nič več ne spomnim. no, če bo kaj dramatičnega bom natipkala!mejte je fajn mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 heheda ne boste mislili, da je severina popularna samo v bivshi jugi: http://blackjackpoker.blogspot.com/ na dnu strani 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 hey! danes smo dobli rezultate od ekstercev. popravla za 2 točki in pol kris je malo prej dobla bobne . zadnje čase me malo skrbi (straši) njena obsedenost s kurami (ikonca, igrce....) se že dolgo časa nisem oglasla tu gori . v tem času sem dala skozi prvi del valete (drugi del je jutri ob sedmih ) komaj čakam. zdaj se pa nič več ne spomnim. no, če bo kaj dramatičnega bom natipkala!mejte je fajn heh, si bla prva joj, si me spomnila...morm ikonco menjat.....spet kura Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 saj kdo je že prepričval me da so dvojčice take kokoške hehe mislim da je bla ovnica... ampak anyway zdaj pa da slišim bobne do sem .... ;D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Oj, nasa Aliana ali kaj!!!Pa se to al kaj! Raztura, obdobje, spona - motor, vse zivo, ... bodi vesela za svojega Urancka, Aliana! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 saj kdo je že prepričval me da so dvojčice take kokoške hehe mislim da je bla ovnica... ampak anyway zdaj pa da slišim bobne do sem .... ;Dheh, najprej mi jih bo Bobnar pomagal sestavit pa to...pol pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 O,Kristalka, sploh nisem zasledila, a bobne si ZE dobila?! x!x A daj nehaj, ejjj, saj sem ti foush celo malo... mislim, 'za nazaj'... Pa to ni res, kaj se vam bejbam ne dogaja!!Kok bos uzivala, Kris, a ves kaksen zur je nabijat na bobne, ne mores verjet, kaksna telovadba in medticaija sta to celo lahko...Ma... Saj bos videla, noro v glavnem...Sploh - ce lahko - meni so skoz une lucke prizigali stanovalci ali se razpocili skoraj od kapi zaradi ... blablabla...mega, v glavnem!!! Uzivaj, kot se le da!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Planirata s Fidelom, da prideta oktobra me obiskat!!! Fidel, ima res fejst ime. Svaka mu čast . Če pa nosi še majco od Cheja, pol pa sploh svaka mu čast na kvadrat. Drgače sem bil na enournem sprehodu in se ljubčkal, na sredi največje sončne pripeke. No ja itak sva bila žejna eden druzga. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Se v službi sončila Mož pa "aaa,hodiš ti sploh v službo?" Povsod diši posekljana trava,zrak je prijetno topel,otroci pridni,jupiiiii.Končno prišli "vročine" Razvajam se jagodama,marelicama,lubenico,breskvema..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Temu se reče,sproten vnos soli(nič ne gre v nič)! sstane bi vaju blagoslovil Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 haha... sam tale severina je pa res fenomen najboljš mi je pa tista od Jonasa .. če vam ker hrvat teži rečte da je tismu tipu ime Janez.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 haha... sam tale severina je pa res fenomen si mislu FENOWOMEN 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts