Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

U ja...res bad...sožalje Matejka...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

O, stric, Mateja, tisti, ki si ga vcasih omenjala tule, se mi zdi?

Pa nisi sanjala zoba.

:V: Moje sozalje mami, tebi in vsem prizadetim, stricu pa vse lepo v vecnih loviscih. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja, dbest se imej na dopustu, FUL ti privoscim!!! :palec: :palec: x:Xx

Kolikokrat se nate spomnim, ko bedim ponoci... ali pa ko zjutraj dolgo spim, se s 'slabo vestjo' nate spomnim. :8):

Aiwa, tele 3 tedne uzivaj maximalno! :palec:

Majica! x:Dx x:o)x (sicer pa je to pravzaprav 'dober znak').

Astra - filane paprike!! x:Xx :2src:

Super se mejte na morju, ja, NE cakat do vecera, cimprej se spokajte.

Imejte se dbest!! :palec:

Free, ja, to je to, Tinka thanx. :)

Joj, nekaj vam moram povedati... kaj sem nasla v sixty hlacah, vceraj sem sivala zvecer one flikce (za cez kovinske gumbe - in imam cisto prespikan prst)....

:eek: V tamalem zepku (sem mislila, da je kaksna deklaracijica ali kaj takega) - otipam listic, ga potegnem ven in na listu je taksnole obvestilo - I love you. xDDx x^x xloveyx

Nekdo ga je notri 'pozabil', 'zanalasc vtaknil za foro' ali pac nekaj desetega.

Skratka, v novih kavbojkah sem dobila tole sporocilo. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja, dbest se imej na dopustu, FUL ti privoscim!!!  :palec:  :palec:  x:Xx

Kolikokrat se nate spomnim, ko bedim ponoci, ali pa ko zjutraj dolgo spim, se s 'slabo vestjo' nate spomnim.  :8):

V tamalem zepku (sem mislila, da je kaksna deklaracijica ali kaj takega) - otipam listic, ga potegnem ven in na listu je taksnole obvestilo - I love you.  xDDx  x^x  xloveyx

Nekdo ga je notri 'pozabil', 'zanalasc vtaknil za foro' ali pac nekaj desetega.

Skratka, v novih kavbojkah sem dobila tole sporocilo.  x:o)x  x:px

Ohoho, od Marse dobila x:Xx x;)x x:Dx , bogve kok ga je s težkim xsrcx nalimala x:Dx .

Paše mal odklopa ja, predvsem je tule svinjsko velik telefonov, pa se naveličaš biti dekle na poziv x:Dx . Bom pa forumsko nakrizirana x:Dx :o|o: x:Dx . Vas že pogrešam, ampak sej bomo še skupaj svinjali x8Dx :palec: .

Tistole sporočilce xsrcx je pa tok fajn, pismu četudi mogoče :8): ni bilo direkt zate mišljeno take zadeve polepšajo dan človeku.

Mateja tudi moje sožalje :C: , kaj drugega ti ne morem reči, ker imaš ti itak življenjske zadeve v mezincu :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

mateja, naj mu bo lahko, stricu... xduhx xsrcx

marsa, mogoce je to fora cisto tako, ko dobis nove hlace, dobis zrave noter tole..?

nisem prav sledila, ce si nove ali stare hlace sivala, vsekakor je tole :palec: w:Iw :vio:

pujska, da ne ratas morski prasicek x;)x x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ohoho, od Marse dobila  x:Xx  x;)x  x:Dx , bogve kok ga je s težkim  xsrcx nalimala  x:Dx .

x:Dx x:Dx x:o)x x:px :palec: x;)x

... Tistole sporočilce  xsrcx je pa tok fajn, pismu četudi mogoče  :8): ni bilo direkt zate mišljeno take zadeve polepšajo dan človeku. ...

ne saj v tem je ravno finta - seveda NI bilo meni namenjeno - v nameri... ampak vseeno - jaz sem dobila. ;) - torej, sirse - JE bilo meni namenjeno... ;) :palec:

... takale sporocilca si navadno posiljajo zaljubljenci, vec v tistem obdobjecu, ko TAKOLE dogaja - neodvisno kaj se potem zgodi s to ljubeznijo silno - in to dobiti v taki fazi, v tem obdobjecu, je jasno sicer strasno zazeljeno, nujno, noro wanted, po drugi strani pa recimo dobis 3 dnevno, torej - en gor ali dol. ;)

Jaz pa ze dolgo nisem dobila takega sporocilca (v smislu tudi takole napisanega, malo naivno, mlado, s srcki in tem), in je bilo to zame mroda vecje darilo in 'sign', pa ceprav ne meni namenjeno.

Tinka, v novih hlacah - tam nisem bila pozorna, ko sem zatipala, sem najbrz mislila, da je kaksna deklaracija ali kaj takega... vceraj pa sem posila kovinski gumb, ki pride na kozo, ker imam alergijo na kovine, pa je zasumelo, pogledam, listic, vidim da je tak obicni, odprem - in tole zagledam. xDDx xcivx

Picasso

Lep listek...tako iskren, nedolzen, naiven...lep.

Sem se spomnil na zadevo, pravzaprav virus, ki je 'divjal' lani, pa na vse okoli njega....I.Love.You

I love You.

NO,NO, you got it all wrong !!!

x?x :eek: x:Dx

A ne, no, pa se gledam, kar simboliko neverjetno najdem se notri!!!!

Ker ne mi rect, no!! :eek: - jaz sem 4 in 9 - POVSOD!!! (res, ne mors verjet, ne da se mi pa zdaj nalozit, saj sem ze 100x)..

In kdor je videl mojo osebno in moje voznisko, ve da ne nakladam... (aja, 13=4, seveda) ;)

In jaz sem pri simbolih zelo natancna - celo sem se 1x vtaknila v eno 'zeljo' v ZR, da 'omogocim' boljsi tok, nekako...

No in tule je: 3 x-i, 3 puscice in 3 srcki. x^x x!x

Tudi jaz imam rada trojke (pa se trigonov imam ful - in dejansko mi je najbolj kul energy v troje - morda smo tudi zato v druzini trije)...

Mislim, ful dober! x8Dx :palec: :2src:

Thanx, Oona in Surya! :2src: x:Xx

... in Kroko! :vio:

Picasso

Marsa.. :palec: ...mene pa daje mal zavist.. :inocent: ,,jest bi tut... x;)x x:Dx

Mejte se...ne vem, zakaj se mi zdi...da grem na tako doooolgo pot... :eek: x?x ..pa je sam skokec...

Mi gremo čez 15 min...uživajte..in že zdaj vas mal pogrešam..uff, kolk sem smotana...včasih mi greste že na živce...zdej pa kr en sentiment... xrolleyesx

x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Astra uživaj :palec: Janjak upam, da se vmes med tvojim dopustom kej slišiva x:Dx Mateja, sožalje :sori: in Marsa, tole bi jaz tud :2src:

jaz imam pa tolk slab dan, tkole se pa nisem počutila že celo leto, očitno je tale luna pri meni rušilna... dovolila sem si tisti, kar sem si rekla, da me ne potolče več.... mislim, da je bolje, da se spokam dol iz foruma, da ne utrujam....

lep vikend vam želim, vsem ki potujete pa varno vožnjo... xsrcx

ojla,ja astra uživej....kokr se le da!!!!!

Hm Mrsa,a si že iz Dolenjske?

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

eh, Selene, ostani gor...saj veš, da pomaga, če si tule... x:Xx ...ti pošiljam en x:)x ...da bo bolš...

Jest sem bla tut čist doun te dni...še jokala sem...in se mal smilila sama seb... :xx!: ...fuuuul sem dihala...in vpijala barve...sem si nastavila rute okol mene...da sem bila v drugi barvi...pa svašta sem počela...potem pa sem se imela dost...in sem se pošteno zjokala...in si dovolila bit nesrečna in žalostna...potem pa je šlo to nekak iz mene...poskusi, saj ni, da bi vedno vse potlačil...

v glavnem...drž se, bejba... x:)x čaka tut nate...

Astra

Per aspera ad astra

heej, Astra, kwa fous, saj jaz sem lohk tud, saj ni bilo 'meni namenjeno'. x:o)x x;)x xDDx

Ja, ampak kulsko, no, res...

Tihareka, thanx ko si opazila, ja sem ze vceraj proti veceru sla domov, ker ni bilo lepo vreme, notri pa raje doma sedim, pa se kaj poprckam...

Saj danes, zdajle cez 10 minut, grem pa na gorenjsko. :D

Sam tudi najbrz pridem kmalu nazaj.

Fino bodite vsi, kamorkoli greste in kjerkoli boste! :palec:

Picasso

:palec: (teh 10 min. se je malo razvleklo, to pa se najbolj nervira tamalega. ;))

Zdaj pa res grem. Vse dbest! x:Xx :palec:

Picasso

moram povedati...kaj sem nasla v sixty hlacah, vceraj sem sivala zvecer one flikce (za cez kovinske gumbe - in imam cisto prespikan prst).... V tamalem zepku (sem mislila, da je kaksna deklaracijica ali kaj takega) - otipam listic, ga potegnem ven in na listu je taksnole obvestilo-I love you. Nekdo ga je notri 'pozabil' zanalasc vtaknil za foro' ali pac nekaj desetega.Skratka, v novih kavbojkah sem dobila tole sporocilo.
spet neverjetno x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

vsem lep vikend želim

in dopustnikom njihov zasluženi prosti čas,

ki naj bo posut z novimi dogodivščinami,

naredite kaj zase,

za svoje bližnje in svojo dušico,

bodite v stiku z naravo in

naj vas polna Luna ne nosi tako močno kot...mene

in Mateji izrekam sožalje

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Marsa, uživaj, sicer si za 180 ° spremenila smer od včeraj, ampak kaj te briga x:Dx , fajn bo, kjerkoli boš :palec: .

Selene, si šla samo po zalet veš x;)x da se čist do gor odrineš x:Xx .

Sem si šla prej v trgovine breskve iskat, pa so že premehke, vse bi teklo, če bi se jih lotila, sam si pač vzela melono. Izkazalo se je za dobro odločitev, ker je Žaža zjutraj nabavila kroglice za pisoar x:Dx pa imajo full intenziven vonj x:Dx x;)x . No zdaj ga je končno melona preglasila x8Dx x:Dx .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...