borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Pozdrav vsem! Mateja, sožalje za strica, vsem dopustnikom srečno, drugače pa lep dan in vikend prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 NO, KONEC SLUŽBICE TAKO DA GREM POČASI LAHKO DOMOV. GREM NAJPREJ DO STARŠEV, KER STA SE NEKI POČLA, MAL UMIRIT ZADEVE, POL PA ŠE S FANTOM KAKO REČT, KER JE ZOPET NEKAJ LJUBOSUMEN IN SUMČAV. BO ŽE BOLJŠE. xrosex VAŽNO DA JE PEEEEETEEEEK.. xrosex UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEE Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Strel je pa resnično naš veliki junak in ponos , čestitke zanj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 jz sm skoz v ljubljani in je skoz dost dela. Uff ... kk gre nam enim lepo. Jez pa tut v Ljubljani, pa nimam kej delat...Ne zezaj ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 zadnjic sem bila pri eni pisateljici, sem jo sprasevala, ce zivi od svojega dela...in je rekla, da je on kot Strel, da ce znas samo eno stvar, morasa pac to vnovcit Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Naš g.Martin Strel je spet zmagau , osvojil je Jangce ...kaj pa naslednjo nil pa amazonka? heh tale stric je več v vodi kot js na zraku.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 da ce znas samo eno stvar, moras pac to vnovcit Ninos, ja NIL še ni ne, sam je najbolj nevarn, hmm..če je Amazonko, pol se morda, lahko ve .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Meni pa gre vse narobe v Lj. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Meni pa gre vse narobe v Lj. :xx!:en pobož... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 free_ outlet je ene vrste diskont za obleke, vecinoma designerske, ko se npr. sezona zamenja, prodajo vse stare stvari ceneje...to je pa itak stalno, ker je moda stalno nova ja, sej to sm ze predvidevu nekak iz tekstov...sam se zdej ne vem ke je to?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 To je tisto, kar leti v out Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 .muhožer (prejle sem mahau z rokami mušico stran, pa je zanalašč pole parkirala v usta mi Danes je lep dan upam, da bo trajal kt jogurt še pa še´si predstavljaš, kaj se dogaja z gnilo banano v vrečki (v kanti?) Naš g.Martin Strel je spet zmagau , osvojil je Jangce ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 tudi v kranju je, zram ogromnga merkatorja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 hmmmmmmn........pravkar prišla z poslavljanja .....grozno bo zdaj......sedemnajst dni brez njega......jaz grem jutri ob 8.00 v Hamburg on pa ob 7.00 v Ankaran na moto zbor.....pogrešala ga bom...... Hja, pa vas bom tud pogrešala, dragi Lunatiki in Lunatke.....smrc.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Kristalka, uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Kristalka, uživaj hvala ......ampak ne bom....ker ne bo mojega fanta zraven............pogrešam ga.....pa pred 20 min sma bla skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 sanjaj predvsem pa, da ne boš skoz imela samo to pred seboj da ga pogrešaš.... trenutki so za to, da jih izkoristimo, veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 brez skrbi....bom izkoristila vsak trenutek....ker vem,da bo vse prej minilo in bom bližje njemu Lahko noč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 brez skrbi....bom izkoristila vsak trenutek....ker vem,da bo vse prej minilo in bom bližje njemu Lahko noč ah kolk je fajn bit ne zaljubljen (gledam tle pluse in minuse končno en plus... ) bomo vidli če bo veter kaj prinesel, oziroma bolje morje ali reka, v mojo smer... faith had us playing in love... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 A ne, no, pa se gledam, kar simboliko neverjetno najdem se notri!!!!Ker ne mi rect, no!! - jaz sem 4 in 9 - POVSOD!!! (res, ne mors verjet, ne da se mi pa zdaj nalozit, saj sem ze 100x)..In kdor je videl mojo osebno in moje voznisko, ve da ne nakladam... (aja, 13=4, seveda) In jaz sem pri simbolih zelo natancna - celo sem se 1x vtaknila v eno 'zeljo' v ZR, da 'omogocim' boljsi tok, nekako...No in tule je: 3 x-i, 3 puscice in 3 srcki. x!x Tudi jaz imam rada trojke (pa se trigonov imam ful - in dejansko mi je najbolj kul energy v troje - morda smo tudi zato v druzini trije)...Mislim, ful dober! Thanx, Oona in Surya! ... in Kroko! zanimivo tole s temi štiricami, Marsa, sem že enkrat opazila, da si jih omenjala ...pri meni pa tudi: gsm cifra, pa TRI (vse do sedaj ) službene interne, pa domača telefonska, da ne naštevam naprej ... še datum, ko sem se tukaj registrirala je 4, prav tako sem član št. 4 ... je pa res, da sem prav pozorna na to ... včasih se zalotim, kako premišljujem, ali naj olupim štiri ali pet krompirjev ... Ne glede na cifre pa ... lepo se imejte vsi skupaj ... se odhajam jutri za tedenček ali dva ZR Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 no svašta ... prejšnja objava 184-ta ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Jaz pa spet v Lj, presneto. :xx!: Kris, uživaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2004 Dobro jutro vsem! Tolk me zapestje boli, da se mi ne da niti na forum pisat, niti na maile in os-e odgovarjat, mi gre prav na zivce ze. :xx!: Spet bom skusala ulovit trg, zadnje cajte mi totalno pasejo ribe, ful mi disijo, kar veckrat tedensko bi jih jedla. Grem tamle mal poprckat, pol pa cimprej ven. A cutte scip? Rachek, fajn se mej v LJ (upam, da ti je vseeno bolj kul kot v ZG ) Stane - leti v out! Kreativa, ful dobro, pa kul ker sploh opazis, navadno folk ni pozoren na vse te cifre, znake itd...Jaz sem ze po defoltu bolj pozorna na tole, ker sem petek 13, pa so me cifre vedno zanimale, zato tudi takoj opazim nepravilnosti, pa vzorec zagledam - no saj to je pa precej sco lastnost - in ti si tudi, a ne? Vsi ostali - vse fajn in lepo prezivite soboto! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 marsa, meni se pa noga izredno hitro celi, sem prav presenečena, ampak sem se odločila, da je čas, da pričnem nazaj Tibetančke delat pa tečt, upam, da bo tole tvoje zapestje se kmalu pozdravilo, si kaj o zdravniku razmišljala? Številke - mene zadnje čase 8 in 2 preganjajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2004 si kaj o zdravniku razmišljala?Moram priznat, da ne. Nadejam se, da mi bo morje (ce in ko bomo sli) pozdravilo tole...Sem pa rpelena za gline, soli in vse tole... enkrat sem si samo dala...je le roka, pa si tezko privoscim vec ur v povojih, pocivanje in to, zvecer ko grem spat, se mi pa ne da cakat, da se sol raztopi in vse tole... Aja, in zdravnik mi bi predpisal ketonal mazilo, po tem ko me bo poslal slikat roko in ne bodo nic posebnega nasli.Potem mi bo povedal da je to tako kot 'teniski komolec' - skratka, nekaksna poklicna deformacija (od racunalnika oz. tipkovnice).In za tole bom porabila ful casa, nekaj casha in na koncu bo enako.No, ketonal mazilo pomaga (na morju sem se 2x namazala, pa je pomagalo), vendar bi se prvic rada pocajtala brez kemije, drugic pa bi raje mroda 'odpravila vzrok' (skenslala racunalnik, pa ciao ).... morda imam kje drugje kaksen zivec kaj, pa mi vse skupaj tule udarja ven.No, jeseni grem h kiropraktiku, sem se ze odlocila (tudi zaradi 'kolkov' oz. medenicnega obroca)...Kot bi mi saturn po 6. ruzhil ali pa po 1. (in ne po 8., kjer mi). Me veseli, da si ful bolje, selene, saj se mi je zdelo, da bo tako in k sreci tudi je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts