Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

ja itak, zdravniki x:Dx

no vsekakor upam, da ti bo morje pomagalo... jaz sem pa pozabila oddat obrazec za DDV, bemu in sedaj moram it v službo :xx!: dobro da se nisem ob 14 spomnila, ko je pošta zaprta x;)x aja pa na bazen me vleče ful an sonce, pa še ne smem.... štala, ko bom jaz tole enkrat skoz dala, bom povsem nov človeček x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vecerja v dvoje na balkonu in triurno gledanje v luno :eek:

Skozi fotoaparat, skozi daljnogled in navadno x:Dx

Danes pa.. naredila neko neumnost, ampak se nisem mogla zadrzat.. Trenutno se mi pa kar da pisat.. zdaj je pa ze kar nekaj narejenega..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

vecerja v dvoje na balkonu in triurno gledanje v luno  :eek:

Skozi fotoaparat, skozi daljnogled in navadno  x:Dx

aaaaaaaa :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vecerja v dvoje na balkonu in triurno gledanje v luno Skozi fotoaparat, skozi daljnogled in navadno
aaaaaaaa
haaaaaaaa, veš de x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Včeraj sem bil po dolgem času v centru LJ. Presenetljivo je koliko ljudi sem videl po ulicah. Ni tako mrtvo kot je bilo včasih. Potem pa v Cityparku kupil trekerce. Srečal dobre prijatelje iz konkurenčnega podjetja x:Dx.

Ponoči mi je bilo zelo lepo xsrcbumx . Danes dopoldne nič posebnega :huh: . Evo me zdaj v službi . Upam da se bom lahko v ponedeljek dopoldne vozil na bajku. Potreben sem enega dolgega, mazohističnega mučenja in švicanja :switz: .

x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

Hola lunatki xDDx :palec:

Mal lunca šlata, a x;)x :vragec: xcivx ...

*

Danes sva z Dašo z najinim Getzijem (prvič sva stlačili vanj toooliko ljudi in še prtljago B)) odpeljali brata in njegovo ženo na Brnik, prejle pa sta se že javila s Krete. Midve pa sva danes zaključili s svojo počitniško dejavnostjo - skoraj sva postali poklicni sprehajalki psov, saj sva dnevno 3x na dan sprehodili vsaj 2 do 3 kužke xcivx :wacko: . Huh, polna zaposlitev tole :switz: ... bom zdaj kar malo počivala od teh sprehodov :mex:

*

Občudujem očeta, kako preživlja smrt svojega brata v nekem miru in sprijaznjen s tem, da je odšel. Včeraj je šel takoj, ko je izvedel, sam na Veliko planino (71 let), se ves dan sprehajal tam in se potem vrnil domov zelo miren in nekako spokojen xsrcx .

*

V ponedeljek si grem pošišat laske. Pa ne na kratko. Že zelo dolgo nisem imela tako doooooolgih las (do ramen x;)x xDDx ), kot jih imam zdaj. In že nekaj časa imam čisto svojo naravno barvo las. Hecno. To je kar ena večjih sprememb pri meni. 'Dolgi' lasje in to naravne barve xppx .

Guilty of love, guilty of love, honney in the first degree.. :D Whitesneki spet danes bo rocknroll all nite & partty every day... :D

contes a maš tud na morju sabo računalo? :D lepo tole lepo

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj vsi! x:)x

Cist nasponana, ker sibamo na Rakitno.

Se pa nekaj oblaci, upam da bo zdrzalo vreme.

Lepo nedeljo vsem! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oj Marsa!!!

Jz ti tud lepo nedeljo želim in uživeeeeejjjjjjjjjjjj!!!!!!! x:Dx :palec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Mi lahko kdo prosim pove,kaj pomeni če ima nekdo merkur v ribah v 5.hiši?
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

se ti vidi,da vse narobe razumeš, nobenga lavorja tukle, doma vsaj vročo vodo mam na pretek, tukaj jo je treba zakurit x:Dx

JA DUŽ PR TEB VEDNO, PR MEN JE SOPARNO,rolete so že od zjutri dol, da je hlad obst0jn x:Dx

grem zaj spakirat sebe in voljo x^x

eh bobi, pravi ,prežvečen labirint x:o)x

.TO moram zapist, po enem letu sm spet najdu izgubljen zlat prstan, bil je v potovalki, hura..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...