Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oh Volkec, romantika :2src:

Danes sem se narežala sosedu, ki je prijavil, da je bil v Dubrovniku, najtežje mu je pa bilo priti do Brnika- s kolesom :fiju:...valjal smo se od smeha, ko je pripovedoval tole odisejado.

Potem mi pa še oče razloži, kako je opraševal limonovec, ki ga ima doma v stanovanju, po dvorišču je lovil čebele v kozarec in jih odnesel v stanovanje, da mu oprašijo njegove limonce....pa da dol padeš...namest, da bi limonovec mal na zrak prinsel....

Frend, danes prinesel pokazat majčkeno tarantelco, sliši na ime Lars po modelu iz Metalice, pa še podoben mu je x:Dx .

Drugače pa vroooooooooooooooooče :blink:

Sem šla v Zvezdo na tortico danes...ker je včeraj nisem.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Ma, a veš kako...še prijateljico sem prepričala, da je eno snedla x:Dx ...za gušt x:px ...pa da nisem sama grešila :vragec:

Po lupčkanju tudi kaka tortica paše....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kako je opraševal limonovec, ki ga ima doma v stanovanju, po dvorišču je lovil čebele v kozarec in jih odnesel v stanovanje, da mu oprašijo njegove limonce....pa da dol padeš...namest, da bi limonovec mal na zrak prinsel....

x:Dx x8Dx xDDx :vio:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Dobro jutro.... x:)x

včeri bla na Tašinem pomerjanju obleke... x:)x :palec: potem pa šla s kolesom domov...pa se mi glih še ni dal domov in sem šla na kofe tm v Mercatoru pri Metalki...sedim...kelnerce hodta okol...sedim.... kelnerce pospravljata mize, sedim....kelnerce se mata tolk za zment, sedim....pride postrežt ene goste, sedim...jim že zaračuna, vstanem, grem do šanka in zarenčim, kolk cajta morm še čakat....pa prav ena...joj, jez sm mislna, da mate že postrežen :eek: ...sm rekla, a se kje kej vid...pa prav jah druga na drugo sva se zanašale....veste k ma vsaka svoj rajon... :eek: ( a razumete to logiko) x:Dx x:Dx :xx!: Po tistmu soku, k sm ga tm spila, sm mela tako drisko doma, sm kumi k seb pršla... :xx!: xrolleyesx x:Dx x:Dx , bohve kva sta mi uturile... x:Dx ha ha ha...dragi pršu dam šele ob 23.00...pri sestrici pomagal balirat... x:)x

Dan pa vroč in napet, a ne?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:D hehe sem se prav pozabil pohvalit da sem zgodaj vstau, zdaj pa že ni več tok zgodi :(
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mah...sej smo razvajeni...pri nas je že tema, če pržgeš čik, kelnerja pa še ni...krona mi nau iz glave padla, če mal počakam...sam tist izgovor...ma vsaka svoja rajon...mi je pa mal čudn sedu... :o|o:

x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

pismu ej :D a tud to se zgodi sem mislil da so sami vici to da umre kdo od dolgčasa.. zdej pa vidim da je to nevarno... :D sam še v hitre lokale bom hodil...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Joj...contesa... :V: bad...ufa, ne maram poslušat sploh o mrtvih... :V:

Nino...umrl od dolgčasa...he he he... x:Dx :palec:

Najprej Nord, Kristalka..čestitke za eksterce.. x:Xx

Aliana.. :palec:

Volkec...se mi zdi, da ti kr zavidamo takšno love.. :2src:

Včeraj bla na avkciji starin...v prijetni družbi.. xflirtx ...in kupila eno ful dobro stvar...star kufer, predelan tako...da je kot omarca s policami... :palec:

Me kr zaskrbi včasih..ko sem kr naprej fuuul dobre volje... x:Dx ..pa se mi zdi, da takšno stanje ni naravno.. x:Dx x:Dx

Mejte se!

Astra

Per aspera ad astra

x:Ix Hojla, danes en hecen dan. Sem se že včeraj režala brez prestanka, tako da so me vsi čudno gledali in oh, dans se kar nadaljuje. Vse mi je smešno...pravzaprav kar celo življenje.

pa še zgoraj od une kelnerce..pa da da je možak umrl, ker ga je pustila tolk dolgo čakati.......uehhh ne morem več.. :switz: :switz: :switz: x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Jutrček  x:Xx Pobož majica ....hm...a po ritki  x:o)x  x:Dx Bemu, kaj pa zdej........k se slovenski kelnarji tak obnašajo...bo treba iz Slo?  x;)x  :vragec:  x:Dx

Aha....že razmišljam....kam se lahko pritožim? Na slovensko **turistično ministrstvo**, mogoče, bi kar Drnovšku pisala...al pa kr Ropu, ta zna zadeve bolj porihtat na kratko x:Dx

Sucks :xx!:

Majica, ne verjamem, pri nas, te pa ja vedno lepo in brezhibno postrežejo, saj to je Slovenija! Take stvari se dogajajo samo drugje....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Uf dons je pa že full spedenano. Eno zadevo, ki je hotela včeraj nekaj namorit, pa je blo za poštimat, za menoj, spedenala, spet se nekaj novega naučila, postaviti zase in zahtevati kar mi pripada še pri enem detajlčku x:)x :palec: , pismu sem kar važna...

Pa še nekaj ušpičila xsrcx . Jupi!!!!!!

Pa še petek je, pa še Zlomkov x:Xx dobila, zadnji pred njegovim namakanjem v neposrednem prenosu x;)x , zdaj pa trpljenje, čakanje...

Zlomk, uživaj, plavutke s sabo vzet, pa kremo za sončenje, pa žogo, pa vse kar zraven spada in max. uživaj... x;)x

Vsem ostalim tudi en krasen dan x:Xx

Pujsa

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...