majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Mah ja...sej pravm...če počakam par minut...me pa tut ne bo pobral... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kako že gre to hahaha buahaa hehe tashky bi rekla da se lolamo pr nas Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Se da včlaniti Članarina je en nasmešek na minuto Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Mah ja...sej pravm...če počakam par minut...me pa tut ne bo pobral... Če si prebrala Contesin post....te lahko vmes tudi pobere.Iz tega sledi, da je posedanje po lokalih v Slo, včasih tudi smrtno nevarno.Le kaj si bodo mislili tujci, ko bodo tole brali? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Saj ne znajo slovensko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 v slo samo na fast food in samoposrežno... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 O,Kristalka, sploh nisem zasledila, a bobne si ZE dobila?! x!x A daj nehaj, ejjj, saj sem ti foush celo malo... mislim, 'za nazaj'... Pa to ni res, kaj se vam bejbam ne dogaja!!Kok bos uzivala, Kris, a ves kaksen zur je nabijat na bobne, ne mores verjet, kaksna telovadba in medticaija sta to celo lahko...Ma... Saj bos videla, noro v glavnem...Sploh - ce lahko - meni so skoz une lucke prizigali stanovalci ali se razpocili skoraj od kapi zaradi ... blablabla...mega, v glavnem!!! Uzivaj, kot se le da!! D'jutro! Yeah, mam jih . komaj čakam...sej malo sem že, res je kul takšni so Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Saj ne znajo slovensko To si pa ti reku! Vsak ima svoj copy Lonely planeta in not so ustrezne fraze...Sicer pa saj veš ustno izročilo iz roda v rod iz države v državo...itd...Dober glas seže v 9 vas...slabši pa še dlje.Hvala bogu, da imamo McDonaldsa , tle vsaj veš kako svinarijo boš dobil, pa kok hitro, te med stanjem tam sicer tudi lahko pobere...ampak bodo vsaj opazili, da nekdo na tleh leži. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Kristalka D best! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Zdej pa "ružnjava" Kristalka D best! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Spomnil sem se ene pesmice:Lepa dekleta, ki ljubijo barabe,lepa dekleta, ki jim padajo v objem... No, tak vtis imam tudi tuki...Če neprimerne slike in neprimerni linki niso za na LN, zakaj pa so lahko neprimerne ikone? :xx!: In potem en z nikom Lucifer (kaj me briga tako ime, saj vseh prispevkov tudi ne berem, tudi po imenu naredim selekcijo - ampak ko odpreš teme, tistemu eksplodirajočemu moškemu ne moreš pobegniti. Pa celo to bi šlo, če ...Polhn vas mora nazaj replicirati, da se potem še 10x namnoži replik na repliko, torej zraven pomagate delati štalo iz tega foruma! :xx!: No, nekateri celo kličejo na pomoč Marsmo ... Piko is talk! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Aja, pa še to....lepa dekleta po moje ljubijo barabe čist druge vrste kot je Lucifer. to pa definitivno Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Aja, pa še to....lepa dekleta po moje ljubijo barabe čist druge vrste kot je Lucifer. to pa definitivno Tisto je bilo samo asociacija... in kakšne vrste barab ljubijo po vajino? Morda bi moral pa napisati:Lepa dekleta, ki ljubijo legende ? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ti nevem js pa mick sva že nek časa legendi pa nobenega posebnega efekta Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ljubi moji Lunatki, tako bajno čudovit vikend je pred nami, uživajte prosim vas!tak se veselim! in ne pozabite povedat svojim, da jih imate radi! Stankaaaa xrosex ah ja, še to: dajte no res začet bojkotirat neg.info., če boste odreagirali na vsako tako... brezveze!boste samo dali zadovoljstvo! saj vsi vemo, kdo je šel v največjo skrajnostsama mislim, da je ta oseba kot otrok veliko prestalaŽal. Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ljubi moji Lunatki, tako bajno čudovit vikend je pred nami, uživajte prosim vas!tak se veselim! in ne pozabite povedat svojim, da jih imate radi! Stankaaaa xrosex ah ja, še to: dajte no res začet bojkotirat neg.info., če boste odreagirali na vsako tako... brezveze!boste samo dali zadovoljstvo! saj vsi vemo, kdo je šel v največjo skrajnostsama mislim, da je ta oseba kot otrok veliko prestalaŽal. Stankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hvala za tole misel! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Eno simpatično deklinico na eni naslovnici revije vidla . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 jooooooj pravijo, da vse dobre stvari so tri: Mick Piko Borism da ne bi blo foušije, vsakemu enga sladkega mickenegain to brez razlogov, kar tak... Janjak daj kaži, kaj maš to za eno sliko Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 O, hvala Stankaaa Saj tole, kar predlagaš in želiš jaz vseskozi prakticiram Privoščim ti, da uživaš življenje Stankaaa , ostalim pa lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kako že gre tista pesmca??? Življenje je lepo, če ga živiš... Uživajte, vikend pred nami, prilika, da smo več z našimi bližnjimi in da si ustvarjamo skupne nepozabne lepe sončne spomine in spominčice! mogoče piknik... astra, želim ti lepo vreme, zlata ribica že oblake z repkom naganja priden praktik Boris Penso positivo! Užiiiiivaaaajte!!! Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Včeraj dan jokcanjadanes dan kozlanja A se lahko še kaj spravi name (a nisem brala o nekih pozitivnih seksističnih vibracijah ta teden...meni pa... vse kontra :xx!: ) Me prav faušija ma, ko vidim, da ste eni tako poskočni..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 en pobož ...in res upam, da bo kmalu minilo sicer pa, ne kliči hudiča, slabše je lahko vedno...saj veš, kako so se stvari sposobne štukat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sanjalica, vsa tvoja pozitiva se špara za dan D, ko ti pade skala s srca (bo en mini potres v Sloveniji) in ena fajn žurka s tvojimi, ne skrbi, ne boš nič prikrajšana. Za dons pa en ornk pobož , da boš lažje dočakala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sanjalica pozdrav! Seveda se lahko še kaj spravi nate, npr. kakšen moški, če se boš izmikala je pa itak brez smisla ....naj ti bo lep dan in vikend, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts