Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A se lahko še kaj spravi name x?x

En fajn tipček x:o)x x;)x

Drži se Sanjalica, držim pesti zate, da bo čimprej ok. x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Jauuu... :V: ženske smo spodobne... x:Xx x:Ix x:Xx (sem vedla da morem med lezbijke prestopit)

Moški pa bi še na kozlajočo babnco dedca spravili.... :V: x^x

(sicer pa; če napišem res tisto, kar čutim v xsrcx - vsem tnx... x:Xx )

Seveda, Sanjalici nikoli ni prav. Ce napisem... mah...

Ej, Sanjalic, kaj pa ce te je od samih vibracij kar zvilo? x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sanjič...daj no, sprav se k seb.. x!x x:Xx ...na žalost ti ne more nben drug pomagat...kot sama...

Ampak poboži...pa vsaj mal blažijo... x:Xx drž se bejba...in prestopi v klub x:Dx :onfire: x:Dx ...babnic...

Astra ma se fajn :palec:

Astra

Per aspera ad astra

:flower: Končno dobili čoln,ki smo ga naročili(smo čakali nanj kar nekaj časa)samo barva je taka lepa-srebrno-siva(model pa je enak) Bom smučala na vodi letos :onfire: no vsaj poskusila bom!  x:Dx  Vsem želim lep vikend! xokkx

kul x8Dx

moj fotr sanja o tem...naslednje leto..ko pride nazaj bo verjetno....lep je x;)x

uživaj :hepko:

Guest sstane
Bom smučala na vodi letos :onfire: no vsaj poskusila bom!  x:Dx  Vsem želim lep vikend![/color] xokkx

Kje, da te pridem gledat :8):

Lunatiki, dejte mi prosim pomagat..... :C:

Vceraj sem imela izpit, ucila sem se celo noc, spala sem dve uri. Potem sem bla tko zmatrana, da sem danes spala 17 ur (od enajstih do stirih popoldne). In moj dragi je zdej zato jezen name. ?! Kar seveda ne znam razumet. Nisva bla nic zmenjena al kej, da bi zdej jz zaj..ala al pa kej, ampak prej je mobitel ugasnil, zdej se mi pa ne oglasi. Tko da mu lahko posljem samo sms, samo ne vem kaj naj mu napisem. Je pa oven/ribi/rak. Pa ucit bi se mogla za naslednji izpit, pa se ne morem.

:C: :C: :C: :C: :C: :V:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ma ja, pa sem mu rekla, da sem bla zmatrana, pa ga vprasala, zakaj ne more razumet..................in ni hotel govorit z mano....je prekinil. Ma dej ce pa to ni otrocje pa res ne vem, ampak mene ful muci. :!!: :sori: x:((x :C: :C: :C:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Joj, ste smotani mladina x;)x ...k jaz včasih. x:o)x x:Dx Ne se vznemirjati ribica. Naj mal časa mine, naj mogoče prespi. Nobena juha.....saj veš. Drži 1000%. Je pač užaljen. Vidi stvar drugače. Se boji, da ni res. Mu pošlji sms v stilu......"ne vem kako to, da me ne razumeš, vedi pa, da te imam rada in te pogrešam"......pol pa pusti to za danes. Jutri bo že bolje. Stavim. Boš videla. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ribica, točno tako.. x^x ..saj mogoče tut on rab mal časa...da se ohladi...

Mick...saj, tut jaz sem pomislila, kwa zdej s to ribo.. :eek: ..potem pa se spomnila...jaz sem prosila, da ZVEČER ne dežuje...pozabila pa prosit..da sploh ne dežuje... xrolleyesx ..eh, bo že...

Mejte se lunatki, uživajte vikend... x!x ...jest grem ven s frendico, ki je že dolg nisem videla...se res veselim... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Jaz imam veliko svežih začimb na okenski polici in ko jih potrebujem, jih malo osmukam,pa se izredno hitro obnovijo! x^x

pa sm mislu kolk sem js pameten k to počnem zdej pa vidm da to je sam en majhen trik k ga vsak pozna :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz imam veliko svežih začimb na okenski polici in ko jih potrebujem, jih malo osmukam,pa se izredno hitro obnovijo! x^x

pa sm mislu kolk sem js pameten k to počnem zdej pa vidm da to je sam en majhen trik k ga vsak pozna :D

:vragec:

jebiga...pach nis tko zlo pameten x:Dx x:o)x x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No, me zanima, če bi zdej jez teb tu napisal, da je to kretensko mneje, da si tako idiot, pa da si strahopetec, ker si ne upaš kaj podobnega storit, itd.itd.....mi verjetn ne bi odgovoril, ne. x;)x

Se ti zdi, Mick, da to ni možno, al kako? Da vsak skoči do stropa, če ima nekdo pač neko mnenje o njem (ki je lahko tudi takšno, da je kreten, brezveznik, krneki...)... ali to njega kaj spremeni?

Ravno danes je ena kolegica jokala (precej blizu penzije že), ker, da 'si je dovolila tako nizko spustiti' ... menda jo je prišla med poukom ena mama nekaj obtoževat in ta mama je postajala vse glasnejša in kolegica je začela tudi vse glasneje govorit... zdaj pa čepi kot kup nesreče in se obtožuje, ker ni ostala mirna - beri - popolna. Ker zdaj pa bodo imeli vzrok, da bodo govorili o njej (karkoli že)... 'jejhata!', sem rekla 'še dobro, da ne zahtevam od sebe, da sem popolna!' ... v čem je sploh point, da zdaj drugemu dokazuješ, da nisi takšen, kot te on vidi? Da je nujno, da poveš, da si dober/boljši/najboljši, vedno in povsod...

no jaz nisem. Pa če se komu zazdi, da sem totalka kretenska - jebi ga xnckrivx :P :fiju:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...