stankaa 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sanjalica, pobož še od mene Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 A se lahko še kaj spravi name En fajn tipček Drži se Sanjalica, držim pesti zate, da bo čimprej ok. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jauuu... ženske smo spodobne... (sem vedla da morem med lezbijke prestopit) Moški pa bi še na kozlajočo babnco dedca spravili.... (sicer pa; če napišem res tisto, kar čutim v - vsem tnx... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Penso positivo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sanjalica, . Sicer pa vemo, da kopriva ne pozebe! MucaMaca (čaki, kaj kozlojočo..., pa ja ne pričakuješ, pa pri tem ne mislim vikenda???) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Seveda, Sanjalici nikoli ni prav. Ce napisem... mah...Ej, Sanjalic, kaj pa ce te je od samih vibracij kar zvilo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sanjič...daj no, sprav se k seb.. x!x ...na žalost ti ne more nben drug pomagat...kot sama... Ampak poboži...pa vsaj mal blažijo... drž se bejba...in prestopi v klub ...babnic... Astra ma se fajn Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sanjalica... sej bo konc Dans grema z Nord na party.....sicer ne LNFparty .....ampak na 'neuradno' valeto . zihr bo :o|o: ( al pa ne) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Končno dobili čoln,ki smo ga naročili(smo čakali nanj kar nekaj časa)samo barva je taka lepa-srebrno-siva(model pa je enak) Bom smučala na vodi letos no vsaj poskusila bom! Vsem želim lep vikend! kul moj fotr sanja o tem...naslednje leto..ko pride nazaj bo verjetno....lep je uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Bom smučala na vodi letos no vsaj poskusila bom! Vsem želim lep vikend![/color] Kje, da te pridem gledat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 spet nekaj grmi..... nč, grem jaz malo pospravit, pol pa se zrihtat Lp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Lunatiki, dejte mi prosim pomagat..... Vceraj sem imela izpit, ucila sem se celo noc, spala sem dve uri. Potem sem bla tko zmatrana, da sem danes spala 17 ur (od enajstih do stirih popoldne). In moj dragi je zdej zato jezen name. ?! Kar seveda ne znam razumet. Nisva bla nic zmenjena al kej, da bi zdej jz zaj..ala al pa kej, ampak prej je mobitel ugasnil, zdej se mi pa ne oglasi. Tko da mu lahko posljem samo sms, samo ne vem kaj naj mu napisem. Je pa oven/ribi/rak. Pa ucit bi se mogla za naslednji izpit, pa se ne morem. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ma ja, pa sem mu rekla, da sem bla zmatrana, pa ga vprasala, zakaj ne more razumet..................in ni hotel govorit z mano....je prekinil. Ma dej ce pa to ni otrocje pa res ne vem, ampak mene ful muci. :!!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Joj, ste smotani mladina ...k jaz včasih. Ne se vznemirjati ribica. Naj mal časa mine, naj mogoče prespi. Nobena juha.....saj veš. Drži 1000%. Je pač užaljen. Vidi stvar drugače. Se boji, da ni res. Mu pošlji sms v stilu......"ne vem kako to, da me ne razumeš, vedi pa, da te imam rada in te pogrešam"......pol pa pusti to za danes. Jutri bo že bolje. Stavim. Boš videla. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Eh....Ful ti hvala Mick. Zdej kar bo bo. Ful ironija, v teh 17 urah spanja sem sanjala, da sva se skregala.... :o|o: I'll get over it. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ribica, točno tako.. ..saj mogoče tut on rab mal časa...da se ohladi... Mick...saj, tut jaz sem pomislila, kwa zdej s to ribo.. ..potem pa se spomnila...jaz sem prosila, da ZVEČER ne dežuje...pozabila pa prosit..da sploh ne dežuje... ..eh, bo že... Mejte se lunatki, uživajte vikend... x!x ...jest grem ven s frendico, ki je že dolg nisem videla...se res veselim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 .jest grem ven s frendico, ki je že dolg nisem videla... s SMUCHARKO??? 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ne, nekam proti savinjski... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ne, nekam proti savinjski... Astra AAAaaaaa.....lepo jo pozdrau 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ne, nekam proti savinjski... AstraSe dobimo jutri v Ljubnem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 O Ribica Katja, long time no 'c .. A ve kdo, kje v Mariboru bi se dal svež origano dobit ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz imam veliko svežih začimb na okenski polici in ko jih potrebujem, jih malo osmukam,pa se izredno hitro obnovijo! pa sm mislu kolk sem js pameten k to počnem zdej pa vidm da to je sam en majhen trik k ga vsak pozna Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Jaz imam veliko svežih začimb na okenski polici in ko jih potrebujem, jih malo osmukam,pa se izredno hitro obnovijo! pa sm mislu kolk sem js pameten k to počnem zdej pa vidm da to je sam en majhen trik k ga vsak pozna jebiga...pach nis tko zlo pameten 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 uchas pa tole kle rata prou SHPASN 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 No, me zanima, če bi zdej jez teb tu napisal, da je to kretensko mneje, da si tako idiot, pa da si strahopetec, ker si ne upaš kaj podobnega storit, itd.itd.....mi verjetn ne bi odgovoril, ne. Se ti zdi, Mick, da to ni možno, al kako? Da vsak skoči do stropa, če ima nekdo pač neko mnenje o njem (ki je lahko tudi takšno, da je kreten, brezveznik, krneki...)... ali to njega kaj spremeni? Ravno danes je ena kolegica jokala (precej blizu penzije že), ker, da 'si je dovolila tako nizko spustiti' ... menda jo je prišla med poukom ena mama nekaj obtoževat in ta mama je postajala vse glasnejša in kolegica je začela tudi vse glasneje govorit... zdaj pa čepi kot kup nesreče in se obtožuje, ker ni ostala mirna - beri - popolna. Ker zdaj pa bodo imeli vzrok, da bodo govorili o njej (karkoli že)... 'jejhata!', sem rekla 'še dobro, da ne zahtevam od sebe, da sem popolna!' ... v čem je sploh point, da zdaj drugemu dokazuješ, da nisi takšen, kot te on vidi? Da je nujno, da poveš, da si dober/boljši/najboljši, vedno in povsod... no jaz nisem. Pa če se komu zazdi, da sem totalka kretenska - jebi ga funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts