Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 še dobro, da ne zahtevam od sebe, da sem popolna!' ... v čem je sploh point, da zdaj drugemu dokazuješ, da nisi takšen, kot te on vidi? Da je nujno, da poveš, da si dober/boljši/najboljši, vedno in povsod.............no jaz nisem. Pa če se komu zazdi, da sem totalka kretenska - jebi ga zanimive besede in seveda Pravi Opis; in prvič si napisala -j.g. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 slikar wolf,jelovšk;dvignjena kapela na fasadi iz leta 1723 sv.Florjan;da ima reka Vipava več7 izvirov; naravni spomenik, Žontava j. Mesto Vipava, pravjo jim tut male Benetke, ker so se čash tut s čolni vozil po mestnem trgu,k je hudournik buril večje pritoke vode;Cerku sv. Štefan; zanimivo se mi je zdelo,da ima križ Jezusa, spodaj pod nogami v nekem malem okvirju še en zasebn˝klin?! Tut Plečnik je imel prste tam ,trgu je podaril en spomenik.že Valvasor je omenu kinder mahn˝,etiketo vinske steklenice(razvoj vinske kleti iz leta1894) ;če se nekak metaforično prevede; delat se otročjega na račun pijančevanja .V btceju spet se nazevau˝sadja in že prav zoprnih prodajaucel; danes sm prav reku jh,da mi date vse lepe, nobene gnile zram, ne bom jest tole plačeval,k pridem domu pa so vse nekak pikaste, pa sm dobu res prvič letos marelce;Prevroč, soparn dan, ampak se ga je dalo zlo uspešno prenašat .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 No, me zanima, če bi zdej jez teb tu napisal, da je to kretensko mneje, da si tako idiot, pa da si strahopetec, ker si ne upaš kaj podobnega storit, itd.itd.....mi verjetn ne bi odgovoril, ne. Se ti zdi, Mick, da to ni možno, al kako? Da vsak skoči do stropa, če ima nekdo pač neko mnenje o njem (ki je lahko tudi takšno, da je kreten, brezveznik, krneki...)... ali to njega kaj spremeni? Ravno danes je ena kolegica jokala (precej blizu penzije že), ker, da 'si je dovolila tako nizko spustiti' ... menda jo je prišla med poukom ena mama nekaj obtoževat in ta mama je postajala vse glasnejša in kolegica je začela tudi vse glasneje govorit... zdaj pa čepi kot kup nesreče in se obtožuje, ker ni ostala mirna - beri - popolna. Ker zdaj pa bodo imeli vzrok, da bodo govorili o njej (karkoli že)... 'jejhata!', sem rekla 'še dobro, da ne zahtevam od sebe, da sem popolna!' ... v čem je sploh point, da zdaj drugemu dokazuješ, da nisi takšen, kot te on vidi? Da je nujno, da poveš, da si dober/boljši/najboljši, vedno in povsod... no jaz nisem. Pa če se komu zazdi, da sem totalka kretenska - jebi ga Kok mi je vsec tvoje razmisljanje, Mateja! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Pozdrav v soboti .....naj vam bo lepa, izkoristite jo, ker vremensko bo bolj ugodna kot jutrišnja nedelja ...lep dan prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 Kristalka, wow, mega, ful so lepi, blagorcek! A ze nabijas? Kaj se mi je vceraj zgodilo... Kaksen teden imam pokvarjeno tipkovnico in se ful matram, ko pisem, nabijam ko shus in me totalno boli zapestje... Tako da mi je bila ful muka napisat kratek mail ali post...No in o tem niti nisem jamrala tule, se mi zdi, a ocitno pa sem morala omenit, ker vceraj pridem domov in me zraven mojega racunalnika caka paket in notri - nova tipkovnica!!!! Totalno huda, z vsemi mogocimi funkcijami! Poslala pa mi jo je ena prijazna, draga foumovka. Ej, kok je to kul, kok ste kul nekateri, madonca, kaksen filing je to... Prakticno branje zelja, saj sem imela komaj teden tale problem pa se omenjala nisem prav dosti.... Najlepsa ji hvala in vsem, ki vedno priskocite na pomoc in ko je ptorebno ali samo nam to godi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Pa tak lep mir je bil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Pozdrav Marsa! Lepa gesta to darilo , drugače pa en nasvet, tudi tista stara je še v redu(tipkvnica!), samo odvij vijake zadaj in jo potem obrni okoli, da prah odleti naprej ven in sestavi nazaj ....če je pa kakšna večja okvara se pa res ne splača popravljati, najboljše zamenjati komplet .....lep dan tebi in tvojim, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 Stane! Boris - hvala za nasvet - sem ze razmisljala v tej smeri, ne skrbi, nekomu jo bom shenkala, ce je nimas, bo tudi ta OK za silo... imamo par frendov, ki nimajo racunalnikov itd., pa zmeraj je kdo, ki mu pride nekaj prav. To mi je ze mitja lepo napedenckal vse, se dobro, jaz bi ziher tole imela se kake dva dni v skatli in bi si komaj upala odpreti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 hojlalushtkan dan dons mateja...: kulsko drgach kar se pa mashinerije (PC-ji...etc) tiche....che mate kaj odvech, ki dela ali pa tudi ne....ne mecite v smetnjakev KIBER PIPI (metropol v kleti...kersnikova 6) bodo (bomo ) hudo veseli vsega....od starih monitorjeu....do floppydriverjeu skratka cyber odpad....kiberpipa 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Mateja, res ...thx...mi bo pomagalo...kdaj.. Marsa... ...kje si že napisala...kar seješ, to žanješ..??? Aakhut, dej sprou se že enkrat, kwa še zmerom čepiš tuki Grem na en žur...se ga veselim...ker imam mal kaosa v glavi...pa bo odklop prav prišel... ...jutr mi boste pa pobože delil....upam...ko bom imela tigra... :xx!: Ko bom jaz znala živet brez up& down...bom verjetno mrtva... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Aakhut, dej sprou se že enkrat, kwa še zmerom čepiš tuki kwa pa teb spet ne shtima 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ok, pol pa drgač...AAkhut...joj, ostani...dej, kwa bomo brez tebe... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Tako, sedaj pa grem v ...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ...v/na Ljubno....srečno FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ko bom jaz znala živet brez up& down...bom verjetno mrtva... :xx!: Astra ....imam podoben občutek, očitno že mora biti tako, vsaj veš, da si živ... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Contesa, cool fotka! Jaz pa danes opravla druzinske dolznosti, obiskala najprej teto in pobrala zajcico, ker bom en teden varuska.. pol pa vmes mal pavze, na kavico z mojim dragim, pa naprej sorodniki.. Najprej enim starim starsem nesla kavico in rozico in pocvekala, potem pa se k drugim.. Zdajle se bom spravila vsaj kaksno stran napisat, pa mocno upam, da bo tole vreme zdrzalo.. imamo nek namen it z motorji malo na en motozbor pogledat.. pa n bi jaz po dezju... Hmm.. kako kaj izgleda vreme tam proti Gorenjski? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 js pa že cel dan Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Rachek v Ljubljani ga imajo v vsaki večji Mercatorjevi poslovalnici(kar v lončku ga lahko kupiš), verjetno imate tudi pri vas kakšen večji Mercator center. Jaz imam veliko svežih začimb na okenski polici in ko jih potrebujem, jih malo osmukam,pa se izredno hitro obnovijo! Sveža bazilika mi je tudi nepogrešljiva, pa majaron,žajbelj,rožmarin,.....jih imam ogromno! Bom preveril, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 hola lunčki in lunice (hehe ) Sem uočila Marsino novo ikonco in je prav zažigalna ... tak taprav (morda celo malo na moje okice spominja nekak, samo jaz imam podočnjake ... večno skrokana ) ... sicer pa dogaja milijon na uro (šur, saj imam marsa in saturna na asc ) ...ampak sem si pošteno zaslužila tole... sem garala s tistim lajhanjem saturna čez 12.H in marsa naprej in retrogradno in spet naprej ... fijuuu, in celo zaljubljena (kera novica zame dons: križarjenje po sredozemlju s kryonom... in to pet minut zatem, ko sem eni dragi lunatki napisala, da me baš nič ne mika čez poletje se gužvat kjerkoli, da jaz pa bi septembra nekam ... pa dobim tole varianto za čas od 5. do 12. septembra... pomislim:''saj ne morem, če imam službo takrat', pa se spomnim, da pravzaprav lahko... ker... ) uživačkajte muchos funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 kr nekaj težav danes, pa vseeno vse rešil s pomočjo naključnih avstr.turistov..kak smo vsi tehniki hvala, nikej ceu dan vroče vreme tu v kranu, tut čez mejo, sam zdej ponoč pa grmi in lije končno˝dežsrečno dalje .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Živijo...dan vsem skupaj... Le kje se bo AAkhut namakal...po lužah po moje... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Pozdravljeni v deževni nedelji, naj vam bo lepa. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Dobar jutar vsem skupaj! Sem spala 10 ur. Cist sesuta...Kaksno je pa vreme! Mrzlo, tmurno... :o|o: No, vsaj vroce ni... Astra - ja, saj... saj res verjamem v to, se dobro... Brez up&downov?No, meni ne uspeva se, se nisem tolk skulirana... Ladjica v viharnem morju tezko mirno plove... Aliana, pridna, ko skrbis za starejse in vse tole... s svojim dragim? To je pa lepo slisat, pa skoz imas ene ibunge, sibas okoli, z motorjem, ono tretje in zdaj imas se tega zajca! Mateja - thanx! - tolk sem bila ze sita one stare, pa vse ki imam 'na voljo', sem ze imela.... potem sem pa uporabila tole fotko.Saj tam kjer se zacnejo podocnjaki, sem pa cutnila... Buda - nisem bila jaz tisto (pri magn.) - razen ce ni bilo kaj starega, zdaj pa ni bilo nic takega ze dolgo... Vceraj sem koncno prisla do rib (mislim morskih, postrvi sem ze zadnjic), pa ceprav samo sardel (oz. sardonov, ce smo natancni). Prav ZAZELELA sem si jih. Kok so bile dobre... Gospa prijazna soseda mi je spet ze drugic prinesla ful solate... ... na trgu sem bila vceraj v mestu in ubodla Pravi paradajz spet koncno... pa vsi so mi dali ful viska... Sem rekla paradajza ene dobre pol kile (sem malo skrtarila, da bi lahko vse ubodla, kar sem si zamislila), pa mi je dal kar 'od oka' in to po mojem ziher kilo, po ceni za pol kile, ko sem rekla pol kile pese (ki mi je po 10 letih spet zadisala), mi je dala kar kilo po ceni za pol in se kumare sem dobila za povrh in nekaj mladih cesnov. Ful so bili dobri sardoncki, sem imela sreco - ze tam so bili videti apetitlih, svezi, srebrno plavkasti, ... K sreci celo spucani, sicer jih itak ne bi. No, ko sem jih spekla, se je izkazalo, da so res svezi in dbest, kok so mi pasali! In veseli me, ko imam se ful solate in dovolj paradajza in se peso - vcasih sem shizila totalno, prezrla tega na kile, med nosecnostjo se bolj, skoraj pretiravala, potem pa se mi je malo uprla.... Vceraj pa sem jo tam zagledala, vso cvrsto in vijolicasto, in sem si jo takoj zazelela.Sem torej na trgu vceraj mdr. kupila paradajz, redkvice in peso - ocitno mi fali nekaj rdecega. Kljub grdemu vremenu (in ceprav imam v torek registracijo ) sem dobre volje. Vsem zelim lepo nedeljo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 zakaj se mi zdi da zdaj povsod na forumu me nekdo gleda? hm ti ti ti marsa Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 povsod pa ze ne, pejt samo v tiste teme, kjer si lohk ziher, da me ne bos srecal... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts