Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Čudn...ponavad se živali zmeri bojijo fenov pa sesalcev... x:o)x x;)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kakšne lepe učke.. x;)x

Bla včeraj na žuru...končalo se je tako..da sva se z gospodom fuuul skregala... :xx!:

Mat, me je raz****** :bomb:

Zmenjeni smo bili...da gremo enkrat po tretji uri...pa sem jaz šla še na kavo...in prišla domov ob 4h.. :o|o: ..doma cel cirkus...kje hodim, da smo rekli, da gremo ob 3h.. :eek: ...seveda pa gospod še ni bil pripravljen...in sem potem pol ure čakala, da se je stuširal, pa oblekel... xrolleyesx ..že na poti na žur..je bil sitn ko :vragec: ...ko smo prišli tja...sem sam gledala, da sem čim dalj od njega...Fuuul sem se zabavala, mal pila.. x:Ix ...kaj pa jaz morem, če so vodko absolut nabavli sam zarad mene.....bla mi je dobra muzka, pa sem plesala in pela in norela... :eek: ob 11h....pa naenkart GREMO DOMOV... :eek: ..pismo, sem bla besna, ko sem morala sred žura domov...ker gospodu ni blo fajn... :xx!:

Res pa je...da dons nimam mačka... x:Dx

Danes pa mulo pasem.. :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Ena žval je...če ni maček je pa mula... x:o)x x:Dx

Astra pobož x:Xx ...dedci so za žur to...kt sol v kufe... :xx!:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Moj pesek, je itak nekaj posebnega! x;)x  xyesx  xinnox

kašen pesek...tele...ne pa pesek...3x5m...http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_9.gif

x:o)x x:Dx x;)x

Haha, Astra! Poznamo takele scene.... Sam ponavadi imam jaz te fore - kao ful se mudi in tezim, ce gospod zamudijo pol ure, pol je treba pa mene cakat... x:Ix xrolleyesx :sori:

x:o)x x:Dx

Mulo pases, ah kje, brez veze... bodi raje prijazna... sicer pa me ne cudi (pasenje mule) - v Bikeca lunca danes prisla... ;)

Jaz pa nisem izkoristila vikenda za zuriranje, kot sem si malo zamislila, obakrat padla dol... enkrat se moram mal spociti in naspati kao al kaj...

Contesa - s fenom - dobermanu v ksiht? :O: :eek: x:o)x

In vsec mu je? x:px :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

daaannn x:)x

spet en tak kulski dan tole...lepo se shladil x:)x x:)x x:)x

she tri urce do odhoda...hehe...she mal vas bom moril x:Dx x:o)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, no ravno v gobec mu ne piham(čeprav včasih malo za hec x:o)x ) ker potem tako smešno hlasta x:Dx ko pa vidi da se mu smejim, pa še bolj! x8Dx  če se mu pa smeje kdo drug, pa ni ravno zadovoljen! x;)x  :mad2:  xscratchx

A? Ti si torej tudim malo 'zleht'! x:px :vragec: x:o)x

Ker jaz sem tudi... :8): :o|o: x:Ix x;)x

Vcasih zanalasc Mimi malo 'mucim' ali jo recimo stiskam ali po trebuscku bozam, tudi ce mi nakaze, da ji ni -vec- gud, jaz pa kar zanalasc drezam, da malo pop****. xDDx x:o)x

Kdo drug? Mimi se mi zdi, da drugim celo vec pusti, Tim jo lahko matra, vlaci okoli in vse zivo, ce bi jaz, bi se ze tepla z mano...

Potem pa cist notri padem in drezam vanjo z roko in obe uriva reflekse (vendar imam samo jaz p0opraskane roke x:Dx)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe astra...tale tvoj dec...pameten mozhak

te nashtudiru...hehe

najprej tebe napizdit....de dash mir

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, Marsa, ful lustkan tempo mam trenutno. x:)x Fajn se dogaja. Nekaj stvari je se treba uredit, ampak saj lajf ne more bit skoz cist perfect. x:o)x

Zajcica skaklja ze od jutra tlele po sobi, ful je pridna.. mi ne da srce, da bi jo imela v kletki.. moj bivsi zajc bi v tistem casu, ko sem bila v kopalnici ze vse posrackal (sploh posteljo mojo), ta je pa cist pridno sedela pri oknu in se umivala. x^x

Vceraj sla v Ziri.. in celo pot nazaj vozila v dezju..ampak je bilo cist zabavno vse skupaj.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Vceraj sla v Ziri.. in celo pot nazaj vozila v dezju..ampak je bilo cist zabavno vse skupaj.

a si bla na zirosijevem zhuru.... x:o)x :hepko: x:o)x

666 zlomkou.....tralala

no ravno v gobec mu ne piham(čeprav včasih malo za hec) ker potem tako smešno hlasta ,ko pa vidi da se mu smejim, pa še bolj! če se mu pa smeje kdo drug, pa ni ravno zadovoljen!

x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

DO SEDAJ ZNANE LASTNOSTI 1budale: x:Dx x:Dx x:Dx

1. chetrtpismenost

2. farbnblindt (marsina ikonca)

3. dec, cheprou baba

4. perverznjak (link na kako)

5. sploshna zblojenost

6. po potrebi dodajte sami

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

Buda - oci so se kar pisane (ene 4 barve), samo sem jih morala v to dimenzijo spravit, pa se ne vidi barv. :D

Potem je pa tako izpadlo in mi ustreza.

V bistvu mi je vsec, ker ne mores nic postekat iz teh oci - niti pogleda, niti kako gledam, ali je to pozorno ali strogo, ali kaj sem po horoskopu ali kaj takega... malo sem se pozabavala, ker risem linije, obraze, recimo da sem opazila linijo in se mi je zdelo zanimivo, ko sem cut-nila v Fotkah tole fotko, ker je bila mimo, razpotegnjena, a mi je je bilo 'skoda', ko me je nekaj vendarle 'pritegnilo' na njej, pa sem ugotovila, da so najbrz bile oci...

In zdaj imam to... ne pripisujem ne vem kaksnega pomena, pac kakor nanese, ko se navelicam, ko je pravi trenutek.

In je bil - 3 dni sem se ukvarjala s celimi 'filmi' fotk, pa mi je bilo kul se malo takole 'neresnega' prckanja...

Picasso

no ravno v gobec mu ne piham(čeprav včasih malo za hec) ker potem tako smešno hlasta ,ko pa vidi da se mu smejim, pa še bolj! če se mu pa smeje kdo drug, pa ni ravno zadovoljen!
x:Dx
:8):

HAHA, bumbar, pa ahut, kak je lepo to slišet, k vama skor potegne, k se jajcata po svojem odtenku, haha...kr nadaljujta, itak ne premoreta pravega tona , teptanje pa vama recept pišejo x:o)x , Srečno v iztrebkih ,morda naprej x:Dx :palec:

iz tega razloga tudi ne izbirisem ene fotke oranzne v fotkah, ker je vse prepleteno s komentarji,

sj farbe so lepo usklajene med sabo...to verjeti.. :8):

PA DOVOLI SE IZRAZITI. komentarji so lahko tudi izražanja besedno, ne samo slikovno.

vse uredu.

Danes zjutraj....jaz še sredi sanjanja.....pa je naenkrat začelo grmet v moji sobi.... :eek: ....nič mi ni blo jasno

pol pa vidim mamo za bobni...me je hotela zbudit x:Dx x;)x

včeraj je bil Bobnar pr meni in mi je bobne sestavil. hvala x:Xx

pa še par stvari mi je pokazal :palec: kul

Ful dobro....odlično...svetovno bobnaš :onfire:

tnx še enkrat x:Xx x;)x

stane, kaj dela tvoja sol, kr naprej se sprehajam do hladilnika, nardu že ničkoliko kilometrine sem pa tja, kaj to, hoho x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...