Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Jaz pa delovno razpoložena, že cel vikend. V soboto sem se posvečala plevelu na taščinih gredicah, ker je ugotovila, da ta plevel je pa moj...res, res...nisem mogla dojeti....na plevelu piše, da je moj....sem rekla, da ne vidim dobro, ker sem pozabila očala doma x:Dx (očal ne nosim) ampak, to je njena fora.

No pa sem se pol vseeno spravila v meditacijo z plevelom in se držala med korenčkom in peteršiljčkom, na koncu je pa še frend prišel, pa je še on malce z menoj pomeditiral, med gredicami. Sva dala možgančke na off, pa se čisto vživela kot Sherlock in Watson in eliminirala vse zlobne plevelaste zeli.

Potem je še dragi uletel z novo kosilnico in se je zaganjal v hrib dol in gor, kot da je Schumacher ampak tok fajn se mu je zdel noret naokoli z novo kosilnico, ki je kao najmočnejša med temi zvermi, pa še baje zelo žejna je x8Dx .

Danes sem pa vsa okna spolirala, pa zavese oprala, omare očistila, vrata....mislim...ni da ni. Moram preverit kako mi planeti stojijo, ker sem se ful v delo vrgla. Jutri pa še malce naprej, da bo res generalka.

No sam malce za pavzo, da se pohvalim kok sem pridna x:Dx

Saj res, jutri je ponedeljek...pa ful stvari za uredit....počasi premagujem birokracijo...saj ne morem verjeti x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pojedla sem eno jagodno kupo s sladoledom! :yumy:  Konec meseca bo praznovala svoj 91 rojstni dan-se zelo dobro drži in ima krasen spomin! :palec:

Uh, jaz sem tud eno sadno kupo...oz. jagode in sladoled pojedla....škoda da ni veliko sonca, bi ble bolj sladke x;)x

Super za tvojo babi :palec:

Ja, upam na sončno vreme, brez njega tudi jaz ne morem, kaj šele jagode! :flower:

Ja, jo bom, če ne prej 29, ko ima rojstni dan! x:Dx

In kako kaj bobnanje,si že kaj eksperimentirala? x;)x

kul :palec:

khm x:Dx , sem ja. Bobnar mi je včeraj razložil, pokazal....pa sem danes malo vadla. kul je x:Xx

:eek: kristalka gledam ikonco :D hehe prej si bla kokoška :D zdej pa kokoška z bobni :D vsaka podobnost z resničnim življenjem je najbrž naključna a ?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
SDS dobila 2 poslanska mesta v Euro-parlamentu :palec:

Prav tako se je odlično odrezala NSI in zaenkrat po neuradnih podatkih kaže, da bo naša opozicija končno dobila večino (vsaj) v EU-parlamentu.

Začetek konca vladavine LDS se je začel.

Bobnar danes proslavlja, jaz tudi :palec: http://www.lunin.net/forum/uploads/av-80.jpg

Za mano spet en športno aktiven podaljšan vikend (prav mi je, kaj se pa silim v dva različna športa x:o)x )... v petek ligaška tekma (balinarska), v soboto pa udeležba na kegljaškem turnirju v Kopru, združena s prijetnim izletom... vožnja je potekala povsem gladko, pa tudi vreme nam je bilo naklonjeno :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Da se mal pofočkam spet x;)x En lep živjo vsem lunatkom xsrcx

Za mano je teden, preživet na domačem koncu Slovenije x;)x Saj je blo kar fino, če izvzamemo tiste skoraj nujne prepire, ki se zadnje čase dogajajo zaradi naelektrenega ozračja v družini x8Dx V torek sta prišla starša v Ljubljano, me popokala v avto, in potem družno v Arboretum Volčji potok, ful je blo luštno xsrcx Ker je ata nakupil ene deset drevčkov za svoj park, sem ga zguncala še za enega zame - in tako mi sedaj družbo v moji študentski sobici dela "Slonova noga" :2src: x:Xx Pismu, počasi jih bo treba kar poimenovat z ljubkovalnimi imeni, ker so tale originalna tako dooooolga in čisto nič praktična x:Ix

No, z bratcem sva spet preživela kar nekaj časa skupaj, tega sem ful vesela... Vedno bolj trdno vez vzpostaljava :8):

Aja, pa vmes sem se dobila še z enim prijateljem, malce dorekla zadeve, ki so mi ležale na dušici že kakšen mesec... Bomo videli, kako bo vnaprej, ni izgledalo, da bi ga povedano kaj preveč vrglo oziroma odvrnilo od prijateljevanja z mano x;)x

Aja... berem "Pogovori z bogom", pa je ful luštna knjigica xsrcx Zdaj grem pa probat it spat, upam, da mi bo uspelo se spokat v postlo pred drugo uro zjutraj :inocent: (pa še tolk daleč ni - sam en meter od računalnika do pojstle x:o)x x:Dx x:Dx ).

Dragi moji... upam, da imate lepe dneve, da uživate, ljubite vsak dan sproti... xsrcx Papež ma vas rad, jest pa tut. Spljoh ful. Ja. x:o)x x:Dx x;)x

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Živjo Stane x:Xx x;)x

Hmmm :inocent: Bomo se še zmenli :vio: Bom vidla, kako pa kaj z izpiti, mal mi že voda teče v grlo xcivx

Se bom pa potrudla, vsekakor, da bi mi uspelo :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Čakam in čakam na rezultat izpita xnckrivx . Med vikendom so se mi dogajale same lepe reči :flower: . Mhhhmm x:Ix ...

Ne vem nisem siguren, v eni reviji sem videl žensko, manekenko ali hostesa, ki je bila zelo podobna Contesi, samo da je imela rdečkaste lasje. Zdaj se ne spomnim v kateri že, Žurnal, Polet ali Vikend.

Ja sam ka mali pao s lipe

Mulo pases, ah kje, brez veze... bodi raje prijazna... sicer pa me ne cudi (pasenje mule) - v Bikeca lunca danes prisla... ;)

Hehe..kako se je razvijalo moje "pasenje mule"...

Ko sem tretjič rekla...sicer s teboj ne govorim...ampak tole ti pa MORAM povedat...sva oba planila v smeh...

in potem x:Xx x;)x ..pa je blo mim...

Včeraj bili pri mami na kosilu... :yumy: ..tut brat z novim članom družine, to je njegova 15-letna hčera...iz prvega zakona, ki se je odločila...in to na brzino tudi izpeljala...da zapusti mamo...in se preseli k očetu...

Želim jim, da jim bo dobro...čeprav je to huda odločitev... xrainbowx ...sem potem doma rekla moji mali, men bi se zmešalo, če bi me ti zapustila, pa je rekla, potem pa glej, kako se obnašaš... :eek: x:Dx

Dnevi tako hitro minevajo...da včasih kar ne morem verjeti..ko vidim datum...mal tut tole vreme pripomore, ko nimaš čist filinga, da je poletje...čeprav mi čist paše, una vročina ni zame...

Astra

Per aspera ad astra

x:Xx

dobro jutro vsem skupaj...

se nisem nič javljala ta teden...je popolnoma nenadno umrl oče od fanta :C: . V ponedeljek ob 11:30 smo izvedeli za tole strašno novico...

Bili smo zelo pretreseni...in v trenutku se je življenje in najini načrti čisto spremenilo...V zadnjem času sva zelo iskala stanovanje...sedaj lahko živiva v ogromni hiši z velikim posestvom...v vasi, blizu Kranja...gospod je za seboj pustil kmetijo, ki jo je potrebno vzdrževati...ipd. skratka ne morem verjeti kako se ti življenje lahko spremeni v sekundi.

Sploh ne vem kaj bova naredila...je tu tudi njegov brat in obema pripada polovica tega posestva...tako da se bo potrebno dogovoriti kdo bo tam živel...

Lep dan vsem,

S

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Sončk pozdravljena!

Moje iskreno sožalje za fantovega očeta!

Fantu še posebej sedaj stoj ob strani, glede bivanja, no vidiš mogoče je sedaj še bolje, ker nista dobila tistega stanovanja na licitaciji. Želim, da se pravilno odločita in ne kar na hitro, pa tudi želim ti/vama vse dobro v življenju, lepo pozdrav, Boris :palec:

o, Sonck, to je pa zalostno res.... :V: Iskreno sozalje... :C: :palec:

Vendar vidis, kako je prav, da nismo nic brskali in gledali (*se spomnis, ko sem tedaj rekla, da ne bom in da vaju caka nekaj Pravega)...

Vidis kako se vse zasuka...

Nekaj v tolazbo: ker pravis, da je nepricakovano in nenadno - vsaj trpel ni.

Sozalje fantu, zdaj pa se bolj potrebuje tvojo ljubezen in razumevanje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...