sončk 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Hvala Borism, saj veš, da vedno pravijo...da je vsaka stvar za nekaj dobra...samo tukaj res nisem našla...kaj in katera stvar bi to lahko bila...umrl je v 56 letu...še v nedeljo smo skupaj sedeli in se nasmejali do solz...v ponedeljek pa je v traktorju ko je šel dopoldan kosit...samo zaspal...pljučna inbilija...so ugotovili pri obdukciji. Ko smo ga šli pogledat, ko je še na travniku ležal...sem res mislila da se heca...ko je takole ležal na tleh...mislila sem da bo kar na enkrat vstal in se nasmejal...bil je vedno nasmejan...kljub velikim preizkušnjam v življenju...ločila sta se s fantovo mamo pred 15 leti...od takrat je živel sam...s fantom in njegovim bratom nekaj časa sploh ni imel stikov...zdnjih 10 let pa so se spet začeli sestajati in vse kar je zamudil je nadoknadil in to na kubik. Tako se je veselil vnukov...in vedno je spraševal kdaj se bomo poročili (jaz in moj fant) in pa brat in njegova punca...No in sedaj...v sekundi je odšel...nam pa pustil poleg praznine...še veliko posestvo...ki ga je potrebno vzdrževati...logično je da nekdo bo moral tja živeti...čeravno je bila to njegova želja še ko je bil žil...pa smo mu povedali da bi radi sami zaživeli...je sedaj situacija čisto druga...gre za tradicijo...še prejšnjega rodu...do je domačija na katero so vsi prihajali na počitnice, se ob velikih praznikih vsi zbirali...to je težko prodati...čeravno je ta hiša na tako super mestu...potok, gozd...čisto odmaknjena od vasi...res čisti zrak 600 m madmorske višine...narava na višku...Je pa to preskok za vse ki so vajeni živeti bolj v mestu...in jaz definitivno sem...zato bom rabila čas, da se navadim...upam da mi ne bo pretežko... Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Draga sončk,moje iskreno sožalje, žal nikdar ne vemo, kdaj bo naše Sonce zašlo,zato cenimo vsak dan in vedno povejmosvojim najbližjim kako jih imamo radiStankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Uf sončk, iskreno sožalje.....bemu, še zlo mlad. Čudn ta lajf, ne....zdej smo tu in naslednji trenutek nas že več ni. Zato pa....veselimo se vsakega trenutka, ko smo še tu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Grozno, sončk ... Moje iskreno sožalje ... Jaz pa full v gužvi v službi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Sončk, prejmi tudi moje iskreno sožalje V srce bi ti rada položila nekaj... ko si zapisala, da ne vidiš dobrega v tem, kar se je zgodilo... velikokrat v situacijah ne vidimo darila, ki ga nosijo v svoji srčiki za nas, ker je vse skupaj še preuranjeno... šele ko se zadeva razvije, in nanjo lahko pogledaš v retrospektivi, lahko velikokrat šele vidiš pravo sliko... Vem, da vama je sedaj težko (tako kot vsem drugim, ki so utrpeli to izgubo), sočustvujem z vama... Kot si sama napisala, bo to v vajina življenja verjetno prineslo veliko spremembo... Stojta si ob strani. Vse ostalo se razvije nadalje s tem. Verjamem, da se bo vse uredilo tako, da bo najboljše za vse. Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Verjamem, da se bo vse uredilo tako, da bo najboljše za vse. tudi jaz v to verjamem...zato bom probala biti čimbolj mirna...in zaupala višjim silam, da bodo poskbele, da bo tisto kar pride, v najvišje dobro vseh, ki so v to stvar vpleteni. Lp; S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Vidiš Sončk, da nisi osamljena, saj če žalost takole porazdeliš se zmanjša, ni slabo, če se takole razbremeniš, kar stoj svojemu fantu ob strani, saj itak vem, da mu boš, ker načrtujeta skupno prihodnost, drži si Sončk FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 hja sonček drži se s tem.... hm ampak more bit pa fajn hiša.... js sem tud zdej bolj na deželi.. pa to aaa svež zrak, saj že prej v wajdušni je bil dober zrak zarad burje.... sam tle je pa res nekaj posebnega ko narediš 100m pa si v gozdu... mmm hja no men je to všeč... sicer pa škoda pr 54 je res mal čudno za umret, človek še ni star in ni pa več mlad... ne paše folk umira al pr 30 al pa pr 70 vmes pa bolš da ne.. ... Danes mam spet kolokvij, morem it v zlato ribico, pol pa še k župniku za mašo pol pa ob 15.00 pa tja do 16.45 dat vse od sebe... čene bom vidu js izpite šele septembra pismu sovražim take dni ko mam sredi dneva nekaj, namest da bi mel lepo zjutraj... k pol cel dan čakam tisto reč... in pol če mam tolk odveč časa še mal živčen ratam... kar je sploh hudimano nenavadno, ampak kar dobr občutek... nč grem še mal kitarco igrat... tko za boljši občutek,... pol pa bo... upam da je danes na poslovni poti kje drugje in da je kaka slučajno kje blizu... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Danes sem zamudila na mladinske delavnice....so me že klicali, pa me iz postelje vrgli... ....shit happens.....enemu popolnoma kul in svetovnemu tipu sem se zamerla...tak se mi vsaj zdi :o|o: Sončk Sončna vila....lepo, da si se oglasla El Nino...good luck v četrtek nesem dokumente na DGM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Sončk Nino Kristalka a kaj bobni naokoli? Sončna xrosex Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Kristalka a kaj bobni naokoli? jaaaaaaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Sm že nazaj hja kaj pa vem tesno bo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 :xx!: Kar en hrosc je uletel in me je picil - v vrat!!Halo!! Cisto mimo, medtem ko sem govorila tule nekaj, me zapece, pomislim, halo, ali so komarji ze, pa na majici en odstekan oranzkast hroscek ali whatever... :o|o: In me kar pece, model me je kar picit prisel! :o|o: :!!: Imam ose, srsene, kace, skorpijone, sokole, kuscarje razne, svasta v glavnem... a ne, en modelcek pikrich me pride, ck, pichit...ma... ... to pa mi gre na zivce, gomazeca in/ali leteca, brneca mrgolazen... sploh ce okoli mojih uses... :xx!: :o|o: In ce me se pichi!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Imam ose, srsene, kace, skorpijone, sokole, kuscarje razne, svasta v glavnem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Hehe... ne takole... tukaj... ali pa hkrati... Pac pa vedno, ko kam pridemo, 'gnezdijo' ose, srseni, ali pa slepci, kace skratka, ali priletijo tocno v mojo sobo netopirji, tocno se skorpijoni znajdejo v pravih trenutkih na pravem mestu, kuscarcki - to sprehamo totalno, res, po 15 minut me vsaj poslusa ( ), ko mu tam prigovarjam... ... ma, ni da bi clovk govoru... :o|o: Aja!!! In bogomoljke!!! (*aha, in imam vedno ali price ali celo fotke)...No, skratka... z osami se zmenim, recem, ajde, tu imate za pit in tko... nobena ne pichi... prakticno skoraj hodimo po njih, med njimi, z njimi... pa nic... ce znas ziveti z...Ma...Potem pa zgleda, kot da vsega cuda zivega imam tule... No ampak saj imam...Bla bla bla... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 huh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 le glej, da se ti kaj ne zgodi.................. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 mars, od kdaj pa hrošči pikajo, hmm kaj to naj bi pomenlo;.Hrošč, videti ga ali uloviti: občevanje z dobrimi ljudmi; zoprnost.Žuželka, ki te pičijo :za hrbtom ti skušajo škodovati Contess,ne bot divja za volanom .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Važno, da sem cela jaz in moj avto! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ko sediš v ambulanti in čakaš na sprejem pri zdravniku da ti povedo, če se je rak vrnil ali ne vidiš pred sabo svojo prekratko življenje. Vidiš milijone drobnih reči, ki jih nisi storil in bi jih moral. Pomisliš na ljudi, katere čutiš, pa jih iz takšnih ali drugačnih razlogov nisi spoznal ali jim dal več sebe. Tudi nekateri lunatiki ste bili v mojih mislih.... Pomisliš na banalne reči..., da za hišo nisem izbrala luči....da nisem izpolnila ene zavarovalne police... In minute v čakalnici se ti vlečejo... Čeprav sem bila v čakalnici dobre pol ure se mi je zdelo, da sem v mislih preletela vse, kar je bilo pomembnega.... In potem k zdravnku, njegov resni obraz, pogled izza očal... Samo JA ali NE sem želela slišati...in ko mi je začel nekaj razlagati; nisem zdržala...kar butnila sem: "Me ne briga, kar na kratko povejte ... JA ali NE." Mislim, da mu je malce ušlo, ker me je tako prestrašeno pogledal...ampak rekel je: NE. In psttt nikomur rečt... obesila sem se mu za vrat... Nikoli ne boste vedeli, kako mi je odleglo... Nisem še čisto na konju....septembra spet...ampak... to je še takoooo daleč.... Hvala vsem tistim, ki ste vedeli (domnevali, slutili, razbrali) in mi namenili vzbodbudne besede. Prijeten občutek. Hvala . Povzetek: Sanjalice se z LNF še ne boste rešili. Hvala življenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 dobr tole ko čakaš sej če je odgovor ne ti itak takoj povejo... ampak če ni pol te pa matrajo... da si pol bolj vesel sanjalica zdaj pa pomisli zakaj si sploh dobila na začetku pa začni zdravit stvar... sva se zadnjič mal s fotrom o raku pogovarjala pravzaprav neverjetno dost ljudem rak dejansko spremeni življenje na bolje... čeprav zveni to blazno čudno... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Vidiš milijone drobnih reči, ki jih nisi storil in bi jih moral. Pomisliš na ljudi, katere čutiš, pa jih iz takšnih ali drugačnih razlogov nisi spoznal ali jim dal več sebe. ampak rekel je: NE.je še nekaj pravice na tem svetu Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Sanjalica xrosex , so bile čarobne vile z teboj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 sanjauca, nared si zdej plan in ga izkoristi za koristne zdravstvene namene .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Sanjalica! Super novica! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts