Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pridi na party, se bomo skupaj veselili tvoje zmage Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Dobro jutro vsem! Sanjalica, ne zameri tudi jaz sem izredno vesel, da je tako ,..... se te ne bomo rešil , saj je tudi prav tako, saj smo te pogrešali , sedaj pa ti pridi več med nas, pa bomo mi odšli še kam drugam, da si malo oddahnemo/oddahnete , sicer bo pa itak nogomet ta mesec poskrbel za to .....naj se vam naredi en lep torek, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica... xrosex vau...sem vesela...zate... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Smo mel valeto včer... otroci so se dobr odrezal... ...sam hrana je bla porazna...vzdušje pa za 10-ko... Taš s svojima naj naj učiteljema... ...jasno se bom vzela pol sliko dol....sam tko mal sem jo pripopala... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica, kako lepa novica ... in hvala, ker si jo podelila z nami funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 sanjalica čestitke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sončk...moje sožalje, takšna stvar te prisili, da odrasteš preko noči... Sanjalica, kaj ti naj rečem... ...nekak ne najdem pravih besed...da izrazim to, kar mislim...hvala angelom, ki te čuvajo... Jaz pa te dni v pravi frki.. ...se gremo mednarodno family... ...včeraj imeli pr nas eno francosko delegacijo, poslovni partnerji prihajajo po tekočem traku...pa še jutri obisk iz Nemčije, ki se mu bo treba posebej posvetiti... ...pa še naša družina se bo v kratkem poletno raztepla na vse strani....nimamo pa pravega časa, da bi se vse zmenili...in tako sam na kratko...z vseh strani.. ..bi blo verjetno pametno, da bi si kdaj kakšno stvar zapisala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica, sem vedela, da bo diagnoza ne, zdaj te pa prosim, da uživaš vsak trenutek, čisto vsak do maksimuma xrosex Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Super, Sanjalic ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 v četrtek nesem dokumente na DGM Si sprejeta ? Cool. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sem šel v forumske nastavitve poletni čas nastavit ....Prislo je do naslednje napake: To dejanje obravnavamo kot mozni hekerski poizkus - zatoje dejanje zapisano in o tem bo obvescen administrator foruma rachek, ti ti grdi heker ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Raček sem mislu da boš vsaj vdru v zbirko neobjavljenih nude fotk heh ti pa sam urco naštimal.... tsk tsk tsk.... No js pa danes zjutraj gledal kolkčasa lahko lenarim v postelji... in sploh mi ni všeč dejstvo da če spim pet ur in se pol zbudim sem čil in svež in l ahko grem počet karkoli če pa za tem še tri ure ležim pa sem čist zjeban... hm očitno je konec poležavanja... sam mal se mi čudno zdi zakaj za vraga se ko spim in ležim odlično spočijem če pa sam ležim pa .. :xx!: xncrkivx ma kdo podobne težave? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Vsem hvala Še posebno tistim..., ki ste mi preko OS izrazili svoje občutke. Misli. Sicer sem premišljevala, zakaj nam toliko "godi" skrb drugih za nas... Včeraj ko sem bila na poti in čakala, so mi tisti sodelavci, ki so vedeli in ki so mi pri pošiljali MMS, SMS...pa so me s tem spravljali na druge misli...In tako srečno sem se počutila. Mož pa se je ves čas "pritoževal" ker sem se zavila v molk... Želel je govoriti, jaz pa sem hotela in potrebovala Tišino. Sem sinoči prišla samo z vami podelit novico in potem takoj ugasnila PC ter zaspala odrešilni spanec. V prvem trenutku ko izveš se počutiš tako lahkoten, potem pa pride za tabo utrujenost od vseh prebujajočih se noči... Komaj včeraj zvečer sem se zavedla, kako prekleto utrujena sem. Ta teden bo moj teden. Vzela si ga bom zase in za svojo dušo. Hvala vam. Obljubim, da vsaj teden dni ne bom težačila in pičkarila. OK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ma kdo podobne težave?Jaz. :xx!: Lenoba, lenoba, zvest ti bom do groba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hehe js pa tle češnjce zobam.... človek si nebi mislil kako lepo je da je en deda al pa babica al pa še kdo prej vrtu eno sadiko v tla ob vinogradu in zdaj čez toliko let se vnučki bašemo s češnjami mmm hehe češnjeva dieta more bit zdravo če naum kake driske staknil... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica, saj res, ze ful socustvovala, v mislih pisala ze, tu pa se nic! Mega!!!! x!x ... poznam pa tole... imela nekoc isti pregled, isto dozivljala kot ti... kot nekaksen grozen test, izpit, bilo nas je npr. 20 tamle, glede na % sem dvomila, da bomo vsi odsli ven nezaznamovani s to boleznijo... bilo me je strah zelo, dva meseca bila v krchu, ko cakala tale pregled... potem pa prav tako odsla od tam, vzhicena, presrecna, kar malo sem pojokala od srece, da je vse ok, in hkrati so se mi smilili tisti, ki so prisli ven s sivimi obrazi in negativno pretreseni... ... xcrossfingx ............ Rachek - kaj si tole dobil? Si se ze vtikal kamor ni treba... ............ Vidim, da se je vmes Soncna tudi pofockala, tamle nekje ze prej Ribica katja, sploh ne vem, ce sem kaj pozdravljala ze, skratka - pozdravljeni, me veseli, da se se prirolata semle okoli... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica, krasno, res sem vesela zate (hm, se hkarti opavičujem ker sem mislila, da čakaš preglede zaradi kakega veselega pričakovanja ). Uživaj v tem tednu in se javi čimprej. Oj, Sončk, saj o nesreči se mi zdi, da sem brala. Sožalje. Se mi pa zdi, da ne moreva živeti dosti narazen. No, jaz nisem na 600m nadmorske, sem pa praktično v divjini, vsaj kar se muh in pajkov tiče, da komarjev niti ne omenjam..jih kar mrgoli...tole definitivno ne bi bilo za Marso...ker mene prav nikoli nič ne vprašajo, vedno le priletijo in pičijo! Contesa, takšne scene s policaji se pa ponavljajo...Okrog novega leta sta dva sedela (v uniformah) pri sosednji mizi in ga veselo žingala. Pri odhodu smo videli, da sta celo zaparkirala en avto. Upam, da nista potem šla še ustavljat pijane voznike! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Uh, saj res, sem zdajle sele videla, sem prehitro zarolala stran do dol... Contesa - kaksna odstekana izkusnja!! Ful dobro zate , mimo pa tole... Buena - ja, meni se je tudi cudno zdelo, da hroscek... ampak drugega ni bilo okoli... Tash!!! neverjetno si lustna, to je pravi stil zate, zelo skladno vse, vse si pase in vse ti pase, mega, zelo zelo mi je vsec tvoj look tale! Majica, pravis da bos dala dol... brez veze, kar pusti, samo mroda jo zmanjsaj, pa se eno v fotke... tu je res cedna tash. In res je vse tako skladno, barve ji ful pasejo in vse. MucaMaca - hehe, pri meni morajo pa najprej pismeno prosnjo vlozit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kje je zdej tash, a je že dala dol? huhjej Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Uh, saj res, sem zdajle sele videla, sem prehitro zarolala stran do dol... , Nino... iz tvojega posta sklepam, da si mojega prebral..Ali ne izpostavljas skoz ene inteligence? Ali ne znas preprosto sklepati (ce ze vidis ne dobro oz. povrsno gledas) - in torej postekati, da se poste tudi spregleda, ce se PREHITRO ZAROLAMO po strani dol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica Tašika Astra za mini zabeležit: z likalnikom sem si zjutraj uničila taboljše hlače v katerih je ostala luknja v obliki likalnika! tak zaj pa šibam naprej, obljubo sem Lenki izpolnila in astrozadevo objavila...a raje bi, da to ona sama... mejte se: Vaša Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalice se z LNF še ne boste rešili. Hvala življenje Marsikdo je mislil nate, tudi če ni tega napisal!Še naprej VSE DOBRO! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 zivijo dragci en lep pozdrav iz delovnih ovinkov, madona, samo sibamo...zadnjic me je avto zbil pred vrati hise, pa se mi je tako mudilo ( meni ne njemu) da sem kar odbrzela brez telefonske... sanjalica bodite mi dobro! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 z likalnikom sem si zjutraj uničila taboljše hlače v katerih je ostala luknja v obliki likalnika!Sploh ti ne morem napisati -...je že moralo tako biti, gotovo v trgovini visijo že druge, namenjene tebi... tudi, če bi bile poceni!ponavadi ne poskušam ugotoviti, kako se je to zgodilo, ampak kaj me je pripeljalo do tako drage izkušnje. Vem da ti ob tem ne morem pomagati, a saj si mi ti pomagala s to tvojo izkušnjo!Vse dobro! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica, saj res, ze ful socustvovala, v mislih pisala ze, tu pa se nic! Mega!!!! x!x ... poznam pa tole... imela nekoc isti pregled, isto dozivljala kot ti... kot nekaksen grozen test, izpit, bilo nas je npr. 20 tamle, glede na % sem dvomila, da bomo vsi odsli ven nezaznamovani s to boleznijo... bilo me je strah zelo, dva meseca bila v krchu, ko cakala tale pregled... potem pa prav tako odsla od tam, vzhicena, presrecna, kar malo sem pojokala od srece, da je vse ok, in hkrati so se mi smilili tisti, ki so prisli ven s sivimi obrazi in negativno pretreseni... ... xcrossfingx ............ Rachek - kaj si tole dobil? Si se ze vtikal kamor ni treba... ............ Vidim, da se je vmes Soncna tudi pofockala, tamle nekje ze prej Ribica katja, sploh ne vem, ce sem kaj pozdravljala ze, skratka - pozdravljeni, me veseli, da se se prirolata semle okoli... Kaj ?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts