borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Dobro jutro prav vsem lunatkom!! Je bilo treba vstati , pa saj bolj kot "cincaš" slabše je :xx!: , jaz sem po jutranji telovadbi in kavici sposoben za nove podvige ....naj se vam naredi en lep ponedeljek in uspešen nov delovni teden prav vsem, tudi gostom, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jutro! Bila na morju 4 dni, pa ga nisem kaj dosti videla, ker sem cez dan delala, zvecer se pa ucila.. Cez urco in pol me caka matura... Grem se oblect in na zajtrk, pol pa poskusat ne bit zivcna.. Zanimivo, ko mi je v bistvu cisto vseeno kolk in kaj pisem in grem bolj zaradi firbca tole delat.. pa me vseeno kar malo stiska.. Nic, fajn se mejte! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Aliana... za maturo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 dobro jutro, da bi se vsak dan pričel tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ...dobro jutro Borism, Aliana, Majica, Selene Aliana, držimo pesti Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ja...dobro jutro tudi tebi, Lana1... Še malo se bom poigrala na forumu...pa na kolo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ja...dobro jutro tudi tebi, Lana1... Še malo se bom poigrala na forumu...pa na kolo... ..pridna, Majči, jaz pa v hribe, malo čvekanja, veliko hoje in sonca, ravno prav, da gre ven. Je že viška Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Dobro, sončno jutro preživela krasen vikend na naši obali ....malo "šopinga" v Italiji, lenarjenje na sončku, kuhanje v novi pečici....otroci so namakali ritke v bazenu, zvečer pa družino pustila na cedilu in odšofirala na pijačko naslednji teden bo šele "žur", ker ati ne gre z nami BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Wow, kakšno lepo jutro.. Se mi zdi, da sem zjutraj videla Bobnarja...v obleki, beli srajci in kravati.. Jaz pa imam Contesino novo ikonco...men je fuuul lepa, velik lepša kot prejšnja... Aliana, na maturi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz pa imam Contesino novo ikonco...men je fuuul lepa, velik lepša kot prejšnja... jez tega sploh ne štekam...sam jez jo vidm s staro ikonco... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 :xx!: Restartala vse (izgubila 'nove teme' zato) - se vedno ista ikona... (contesina). :o|o:Marsa, ne se sekirat, ne se lopatat , ne se ... če je nekaj majčkenega izgubljeno, je pa zato veliiiiiko rešenega! Torej, hvala, ker si jim rešila tale LNF, drugače bi bili na ta lep ponedeljkov dan malce izgubljeni! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 hej, Contesa, super slikica, veliko bolj sveža, kot prej ....Borism ....ima tudi novo, pikapoka nas je imela že polhen kufer in je odletela BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 morgen vcherajshnje valjanje po blatni luknji srechno minilosmo bli k prasice in jaz pogreshal pujso....jasno......to bi bilo nekaj zanjo danes pa po starem....grrrrr 666 zlomkou....tralaalin seveda............................tradicionalen ne sme umanjkati tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Morgen Zlomkec, kakšno valjanje po blatu? jasno, to bi bilo nekaj zame. V bistvu se res rada posvinjam, ali pa od dežja zmočim, potrem seveda tudi čimprej v red spravim. Daj napiši, kaj si počel po blatu svinjskega za lepši dan P.S. Contesa, jupi, zdaj te pa tut jest vidim Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 hoj pujsamel smo vajo reshevanja bultla iz blatne jame bli v eni dolenjsku churki....nekje okrog V.lashchna tone blataaaaaaaa...... tacga bl redkega pol smo shli pa she u rog k mashi....blo fino 666 zlomkastih na svinjski rilc(hek) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Te kar vidim, ko mrmraš kakšne svinjsko prijazne stavke , se prestopaš po tekočem blatu in benteče iščeš butla . Aja, sam vaja je bla? Če ste šli res k maši, taki, vse kapljajoče od vas , ste šli potem po hostijo , še bolš bi blo videt, če bi jo vi talali . No kot kaže si preživel en tak zanimiv dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ooo....k mashi smo shli zhe prechishcheni in ochishcheni....bilo nas je veselje gledati 666 blatnih in zapackanih zlomkou....tralalakopalnica je v istem stilu kot jama tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ...lep pozdravček,joj jaz sem imela tako krasen vikend, super je blo....s fantom sva se krasno razumela, mela sva en tak na izi žurček, pa risala sem in tko mal ustvarjala, pa kužke ven peljala...uglavnem....super... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 hej, Contesa, super slikica, veliko bolj sveža, kot prej ....Borism ....ima tudi novo, pikapoka nas je imela že polhen kufer in je odletela Zakaj pa še ti svoje razpelo ne zamenjaš z ono lepotico iz reklame za mažo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 hehe sstane mam občutek da bomo hmalu hodili na forum sam še slikce gledat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Wow, smo že pri 11ki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Zakaj pa še ti svoje razpelo ne zamenjaš z ono lepotico iz reklame za mažo hmmm...Stane, ne znam tega naresti BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 A ne Rachek? A ni tumach?Onega sploh ze ni vec countalo (ogledov), pa se ravno prav se mi je zdelo... Saj je pa ze 3. stran tudi tegale - 11.ke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kako je krasno, ko je spet ponedeljek! Ne vem, kaj Marsa kar naprej resetira, da vsem padajo gor nove ikonce? Enkrat na dan je že dobro pogledati na Dnevnik, človek marsikaj zve, a tudi vidi , da marsičesa pa ne! Tudi jutranja vožnja v službo je bila ponedeljkova, letiš po avtocesti in se nihče noče umakniti z levega pasu, potem mi kapne, da je treba poblendati, nakar pa gas do daske, pol pa frčijo na desno, kot bi jim podkuril za ritjo, ampak po statistiki - večinoma so to pupe, vstrajajo pa na prehitevalnem pasu premosorazmerno z luštnostjo! Kdo se bo pol nanje razburjal? No, pol sem uletu na obvoznico, tam so neki vozili čudno, kot bi bil slab vremenski vpliv, a se je izkazalo, da so mobitelirali, pol je uletel za menoj policajski avto in ne moreš verjet, kako sem dobr za njim padu po zahodni obvoznici, on tišu, jaz pa za njim. Ponedeljkova jutra so sploh fajn! Uuuuuh!Piko is talk!P.S.Danes en lep pozdrav vsem fajn lunatikom, ne bi vsakega posebej navajal, saj sami veste, kateri ste! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 hehetple hec ratuuchas jst k sestrci na shiht hodu....zdej pa ona k men 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts