Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 v četrtek nesem dokumente na DGM Si sprejeta ? Cool. Ne vem še...v četrtek komaj nesem stvari. V torek pa bom zvedla......sem pa že kaki mesec prepričana, da bom gor prišla. 121,5 pik mam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kris kako pa to ??? a ni 100 max ? kolk je maksimalno točk... ? hm hm hm hehe sej sem pa jade js napovedu da te bodo sprejeli, sploh pa če te ne lahko prideš k nam dol v ajdovščino mamo tako lepo gimnazijo dvojčice zmer dobrodošle Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kris kako pa to ??? a ni 100 max ? kolk je maksimalno točk... ? hm hm hm hehe sej sem pa jade js napovedu da te bodo sprejeli, sploh pa če te ne lahko prideš k nam dol v ajdovščino mamo tako lepo gimnazijo dvojčice zmer dobrodošle heh, kul če ne bom sprejeta......pridem možnih je 130 točk: 60 od uspeha(6, 7 in 8razred: ocena:SJ, MA, tuji jezik in splošni uspeh) 60 za eksterce(30 SJ, 30 MA) in 5 točk za zlato priznanje(upoštevata se lahko dve zlati torej skupaj 10 točk). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kris da ti uspe kamor želiš in čestitke za Točke El Nino sploh ne dvomim, da si prav napovedal,ko bom imela pravo vprašanje, te pridem tud jaz prosit za kak: Kartovpogled Piko, viš brzina ni nikol dobra, še posebno zjutraj ne...Daj povej kje so tiste nove hlače zame, ne ljubi se mi po trgovinah lutat in probavat Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 tnx te rožice ti ful pašejo(ikona) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 sem pa že kaki mesec prepričana, da bom gor prišla. 121,5 pik mam Ja pol itak, da boš ..... cool. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Rach,mislim, da je naslenji teden nočno kopanje na Ptuju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Lenoba, lenoba, zvest ti bom do groba. zanimiva pripoved .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 možnih je 130 točk: 60 od uspeha(6, 7 in 8razred: ocena:SJ, MA, tuji jezik in splošni uspeh) 60 za eksterce(30 SJ, 30 MA) in 5 točk za zlato priznanje(upoštevata se lahko dve zlati torej skupaj 10 točk).Huhu torej si neke vrste zlata maturantka pridna pridna Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 možnih je 130 točk: 60 od uspeha(6, 7 in 8razred: ocena:SJ, MA, tuji jezik in splošni uspeh) 60 za eksterce(30 SJ, 30 MA) in 5 točk za zlato priznanje(upoštevata se lahko dve zlati torej skupaj 10 točk).Huhu torej si neke vrste zlata maturantka pridna pridna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 mislim, da je naslenji teden nočno kopanje na Ptuju.... Uff, treba pol mafijo skup zbobnat, pa se gremo kopat .... wiiii, tobooooganiiiiii ... jao, kaki froc sem ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Piko, viš brzina ni nikol dobra, še posebno zjutraj ne...Daj povej kje so tiste nove hlače zame, ne ljubi se mi po trgovinah lutat in probavat StankaaaO, Stanka, ne vem! Se bom pa potrudil - če ti meni poveš, kje lahko kupim črno moško denarnico (tako, kot so mi jo pred časom ukradli), da bo gor srebrnkasta račka od Mandarine Duck ... tega modela ne delajo več Zato sem tudi pa napisal: Sploh ti ne morem napisati - gotovo v trgovini visijo že druge Stanka, od Pikota en , pa bo (upam) malo lažje! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Piko mogoče boš tu našel tako, kot jo pogrešaš... http://www.schmuck2000.de/SS_MANDARINA_DUC...__b%F6rse_1.htm Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 mislim, da je naslenji teden nočno kopanje na Ptuju.... Uff, treba pol mafijo skup zbobnat, pa se gremo kopat .... wiiii, tobooooganiiiiii ... jao, kaki froc sem ... (hja, ti pokliči mafijo, jaz bom pa bobnala )kul ampak pazite, da se ne bo kaj takega zgodlo kot na onem filmčku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Glihkar prišla z vroče čokolade s smetano in buklce . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Jaz pa cel dan dirkam okol... ...neverjetno kolk zmorem..če hočem... Sem urejala tut neki za janove počitnice...pa ni bilo karte... :xx!: ..potem pa sem kr na poti rekla, veš kaj, zlata ribica, daj uredi, da bo nekdo odpovedal..in se bo sprostilo eno mesto...nimam časa skočit do PC-ja..pa te kr tule prosim... ..in ...čez 15 min kličejo...in..pravijo, ena je pravkar odpovedala...in gre lahko vaš... mal zbrke povsod...ampak smo uredili... ...zdaj pa na doooolgo pot proti prestolnici.. Mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 http://www.mouse.webby.com/images2/ckbrcd.gif OOO ŠE MAL PA BO DOSTI SLUŽBE ZA DANES.... LEPO SE IMEJTE... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hej hoj Ful je lep dan zunaj, mislim, da se bom kmalu odpravila v mesto malce pohajkovat... Si me Piko spomnil na to, da rabim novo denarnico Sanjalica, saj se mi je zdelo, da imaš neke take frke, in ne morem ti povedat, kolk sem vesela za negativni rezultat xrosex Ti pa da perspektivo, kakšno takšno dogajanje, ha? Tashy, na sliki tako siješ, da je kar veselje! Ful ti pašejo zlati toni, sploh pa si ful lepa punca, in kar je še najpomembnejše, sije iz tebe ljubezen You just go girl! Kristalka, pismu si pridna v šoli, takšne rabimo Pol boš pa zagotovo sprejeta, se že kar veselim s tabo! Hmmmm... jaz sem pa včeraj bila ponoči na Šmarni Gori, so me pobrali eni pacienti tu iz študenta , pa smo imeli nočni izlet z baklami, popestren s pit-stopi na t.i. "križcih" (ki jih seveda sami narišemo v zemljo, kadar se nam zdi potrebno), kjer se je potrebno podkrepit z "R-vitaminom" (ali rakijo po domače )... No gor in dol smo prilezli nepoškodovani, me prav zanima, če bo kaj musklfibra danes, glede na to, da kondicije nisem kaj preveč vzdrževala Gor je ful pihalo, tako da upam, da me ne bo začel še kakšen prehlad lovit tu okrog - sicer se pa itak ne dam spljoh Ponoči imela ful zanimive sanje, kar verjet ne morem, sem kar sama sebe presenetila Danes pa me je poklical še en kolega, ki živi v Ameriki, in je prišel po par letih spet na obisk v domače loge... No, situacija pri njem ni nič kaj preveč spremenjena, kolikor sem ga uspela videt po telefonu... Mogoče me pa vseeno pozitivno preseneti, ko se dobiva No, zdaj se pa počasi odpravljam v mesto... Bodite mi super, uživajte Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hej, Sončica.....lepo, da si se oglasla hvala Uh, spet sem bobnala..... Astra.....tale torej ni samo internetna vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Uh, spet sem bobnala..... a maš že kake žulje na rokah? pismu mene danes prav :xx!: k ne morem igrat kitare zjutraj sem "malo" pretiraval pa so me čist vse blaznice na levi roki bolele.... huh človek bi si mislil da po letu pa še mal rata imun na jeklo ampak pametnejši odneha in pusti tatrdega pr miru pravzaprav mislim da me ne boli več grem spet probat huhu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sanjalica, tudi jaz vesela zate xrosex Ko sem danes čistila ribo (morski pajek), sem se s prstom nabodla na hrbtno plavut :xx!: ... bolečina ni popustila nekaj ur ... pravzaprav še vedno čutim topo kljuvanje ... in prst je zatekel :xx!: Gline spet nimam... sem se pa spomnila na kis... bo menda zalegel ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Verjetno bi v njemu kmalu odprli kakšne prijetne sprostitvene centre, tako, da bi bil v končni fazi podoben mondenemu hotelu me veseli, hvala za odgovor .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ko sediš v ambulanti in čakaš na sprejem pri zdravniku da ti povedo, če se je rak vrnil ali ne vidiš pred sabo svojo prekratko življenje. Vidiš milijone drobnih reči, ki jih nisi storil in bi jih moral. Pomisliš na ljudi, katere čutiš, pa jih iz takšnih ali drugačnih razlogov nisi spoznal ali jim dal več sebe. Tudi nekateri lunatiki ste bili v mojih mislih.... Pomisliš na banalne reči..., da za hišo nisem izbrala luči....da nisem izpolnila ene zavarovalne police... In minute v čakalnici se ti vlečejo... Čeprav sem bila v čakalnici dobre pol ure se mi je zdelo, da sem v mislih preletela vse, kar je bilo pomembnega.... In potem k zdravnku, njegov resni obraz, pogled izza očal... Samo JA ali NE sem želela slišati...in ko mi je začel nekaj razlagati; nisem zdržala...kar butnila sem: "Me ne briga, kar na kratko povejte ... JA ali NE." Mislim, da mu je malce ušlo, ker me je tako prestrašeno pogledal...ampak rekel je: NE. In psttt nikomur rečt... obesila sem se mu za vrat... Nikoli ne boste vedeli, kako mi je odleglo... Nisem še čisto na konju....septembra spet...ampak... to je še takoooo daleč.... Hvala vsem tistim, ki ste vedeli (domnevali, slutili, razbrali) in mi namenili vzbodbudne besede. Prijeten občutek. Hvala . Povzetek: Sanjalice se z LNF še ne boste rešili. Hvala življenje FHES najmocnejsi antioksidant na svetuCe rabs info mi posl mail! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hehja Zdele sem rahlo v čudnem stanju, mam filing da bom naslednjih 10 dni nekje na eni čudni meji, right and bad, na eni strani in wrong nd good na drugi strani... pismu ej dobr da mam kitarco... in tale nov komad mrbit bom celo na klavir zaigral tole da bo bolj šlo vn... hehjej nisem žalosten nisem jezen a nisem vesel in nisem umirjen, sem pa na nek način nesrečen v tem stanju nekam bo treba it, in nobena pot ne bo prijetna in vsaka bo prava... :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Najprej pojdi spat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts