Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Danes smo v službi dobili regres. Vendar sem se še isti dan poslovil od regresa. PISMU. Zakantal sem se z avtom v rit enmu iz NM. Njemu sem samo izpušno cev zvil, pa plastični odbijač je počil, pri meni pa cela havba kot harmonika. Luči razbite, odbijač orng popraskan, žmigavci razbiti, ma jebemu sunce kako so ti Hyundaii slabi v plehu. Pa je blo sam 20-30 km/h, pa taka pizdarija v mojem avtu, kaj šele pri 60 kilometrih na uro. Kuponček pa-pa, regres pa-pa, samo da smo živi in zdravi. Hvala Bogu.

Aja pa izpit sem naredil.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Volk...mah ja...če gre :vragec: srat....no, se vsaj tolažiš loh, da si živ in cel...pa da je regres, saj tko, nadomestil škodo, da boš na istem, kot pred regresom...mah... x:Xx :detelca:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, za Volka mejmo nekaj lepih misli! xsrcx

Da bo čim prej popravljena njegova duša, potem pa še avto! xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

o, Sonck, to je pa zalostno res....  :V:  Iskreno sozalje...  :C:  :palec:

Vendar vidis, kako je prav, da nismo nic brskali in gledali (*se spomnis, ko sem tedaj rekla, da ne bom in da vaju caka nekaj Pravega)...

Vidis kako se vse zasuka...

Nekaj v tolazbo: ker pravis, da je nepricakovano in nenadno - vsaj trpel ni.

Sozalje fantu, zdaj pa se bolj potrebuje tvojo ljubezen in razumevanje.

x:Xx

hvala Marsa, bom stala fantu sedaj od strani...no saj mu vedno...samo me je bilo kar malo strah, ker se je zapiral vase...pa sem potem vseeno uspela prodreti, da je začel se pogovarjati...sva pregledala vse slikice ko sta bila z bartom še majčkena, pa seveda vsi spomini pridejo...kje vse so se igrali, kaj vse je oče govoril itd.

No saj bo...res pa da ni trpel...

Pred cca. 3 mesecu mu je umrl (očetu) njegov najboljši prijatelj...zadela ga je kap...je samo zaspal...in ko smo šli po pogrebu k očetu na obisk...je rekel...ko bi vsaj mene tako, če me že mora....še zezal se je...bog ne daj da me klešman (rak) prime.

Drug njegov stavek, ki ga je skoz ponavljal pa je bil...dokler bom, bom.

Zelo rad je namrač jedel vse kar je domače...vedno ko sm prišla k njemu je rekel...a boš kubaso...če sem rekla ne hvala...pa dej, dej kva nauš...pa je bila kubasa že narezana x:)x . Zaradi teh vseh premastnih zadev...pa je seveda imel povišan holesterol in tudi putika ga je navsake toliko časa prijela...zdravniki...oooo tja pa jzt že nam hodu.

Ja res je bil nekaj posebnega.

U naših srčkih bo vedno ostal x:Xx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hja volkec sem bil zadnjič js na drugem koncu k je meni en odzadi petko z meganom... njemu šlo pol avta v nič, meni pa sam mal se je odbijač zmaknil... najbrž je fajn gledat to kot en nauk...

Mick - :palec: kako pa to da ti vlečeš? :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: :palec:

Moja babica tud nehuje zdele ko je mela rojstni dan, sam so ji podarili za rojstni dan čike... tko da :xx!: dvomim da se še drži od pondelka.. tvoja najboljša možnost je da čist nehaš takoj... in pol se držiš in potrpiš kak mesec da prideš mimo abstinenčnih kriz in pol paziš da ne daš več čika v usta.... :D

(da vidmo če bom vsaj enga vredu dedeca odvadil kajenja... )

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...joj, čeprav je bil včeraj en tak mčkno čudn dan se je na koncu vseeno končal lepo...ubistvo fuuul dobr... :palec: x:Dx x:Dx ...in danes se nadaljuje, tako da vam vsem želimhttp://www.mouse.webby.com/imagesa/aniw37.gif

še posebaj tebi svinjica.. xsrcx x:)x

Če hočeš biti srečen....BODI!

Uf Sončk...šele zdej vidla...šla mal nazaj pogledat... :sori:

Mah...take stvari ziritirajo človeka od znotri...ker je tako nenadoma...kot pri moji mami...samo po drugi strani, sem si rekla, bolje, da je odšla tako, čez noč...ker pomoči ji tako ni bilo...bilo bi pa tako matranje, še vsaj pol leta, agonija zanjo in za nas... :sori:

In zdaj...ko nenadoma ne veš, kje si, tak izgubljen občutek...verjetno bo tvoj fant izlil velik bolečine...težko je to prežvečit čez noč...v redu se je pogovarjat o smrti...lažje pozabiš...ampak...šele, ko ti prvi bližji človek umre...se začneš zavedati lastne umrljivosti in nekako začneš živeti v bolj izpopolnjeno smer...čeprav nevede... x:)x

Moj ata je bil tut tak fajn... x:)x :palec: včas grem k njemu na grob se mal iztočit...pa sem lažja...kt bi bil z mano...itak je vedno samo poslušu, nikol kregu, zato ni take razlike...v xsrcx je pa itak skoz z mano... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

U naših srčkih bo vedno ostal x:Xx

Ja, Sončk, xsrcx xsrcx xsrcx

le to še lahko naredite, v srcu je izvor ljubezni, naj ta počasi zmagala nad žalostjo; ko se z ljubeznijo spomnimo ljubljene a (nam) izgubljene osebe, ko nekaj tistih njihovih lepih, dobrih idej tudi sami udejanimo, potem - na nek način živijo še naprej!

Ful pridna Contess x:)x

Jaz pa prebrala tole na daily horoscope: ''This is a very poor day for doing any work that requires disciplined thinking and precision.'' In mi ful prav pride x:Dx Ker ze odkar sem vstala (se pravi dve uri) bljuzkam gor in dol po hisi in se ne spravim ucit...

OK, ampak zdaj pa cist zares. Vsaj eno uro, da dve poglavji predelam.. cisto zadnji izpit na tem faksu, pa bi ga lahko dobro pisala..

ce me zagledate na netu naslednjo uro, me brcnite nekam...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jz se grem pa zdej naprej ucit......jutri in v pon. izpit, potem pa mir do konca avgusta. Treba se potrudit zdej. :vragec: Prej sem sedela za racunalnikom, chekirala maile, kr naenkrat cutim da mi neki leze po vratu........BLJAK!!!! In je bil nek velik hrosc.....pa sem ga vrgla skozi okno, sem pa na zacetku razmisljala, ce bi ga pohodila.......pa ga nisem. I'm so proud of myself. x^x x:Dx

Nino, mas fuuuuuuuuul lepo slikco za avatar..... :2src: x:Ix x;)x

Lepo se mejte lunatiki!!!!!! xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Katja x;)x x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

contesa čestitke za prvo obletnico!

še veliko čvekajočih veselih let tukajle

xcheersx

xvokx xracx

Stankaaa xokx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Nino, mas fuuuuuuuuul lepo slikco za avatar..... :2src:  x:Ix  x;)x

Sej :D sam je nisem vidu od kar sem jo narisal... :( pismu sploh ne vem kako zgleda ajd anyway... :D

Contesa :eek: kaj je zdaj to ccc krajše lase? hm hm hm no najprej bi rad videl bom pol šinfal....

Hvala,Stanka! :flower:

7000 postov na leto a contesa? prmejdunej... huhjej pridna a nam boš častila kako virtualno pijačo?

Najprej pojdi spat x:Dx  :palec:

to bo to ja :sleeping:

ni šlo proč :( še je tu... huhjej, no zdej bo treba pa zavestno opravit z zadevo... <_< :angry: :unsure:

čaw... x:Xx

ke ste mi vi???? sm vs že kr mal pogrešala... x:Xx x;)x

nism mela nč cajta zarad valete pa after partyja pol zjutri pa sej veste ni se mi dal ustt cel dan pa še mal...ok no sam tok da veste da sm še živa... x:Xx x;)x x:Dx x:o)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Guest sanjalica

Živim počasi .

Trenutno ne hodim v službo in si jemljem čas samo zase.

Sprehajam se po gozdu, nabiram gozdne jagode, sedim, meditiram, ne mislim..... samo životarim/vegetiram življenje, ki mi je dano.

Ko prebiram Conteso in njene telesne aktivnosti, me kar zmrazi, kajti v zadnjem letu sem opustila skoraj vse telesne aktivnosti. Tu in tam kakšno kolesarjenje, peš hoje, ježe je bilo zelo malo....

Verjetno bi morala pričeti in tudi cigarete bi morala zabrisati vstran (danes sem si kupila 4 škatle, sedaj ja ne morem!).

Ura je 16. kosila še ni. Kot da me je povozil čas.

Čakam, da me kaj zadane (amorjeva puščica x?x :o|o: ) in da mi vdahne malo življenja.

Na kurac si grem, ko sem taka siva, brezvoljna..., jaz, ki imam vedno hitre kretnje, hitro hojo, glasen glas sem sedaj na stara leta ratala neka mevža mevžavsta!

Khmmm....nisem brala...a je to kaj spet Marsa pisala o krizi v razpoloženju????! :o|o: x:Ix

Živim počasi .

Trenutno ne hodim v službo in si jemljem čas samo zase.

Sprehajam se po gozdu, nabiram gozdne jagode, sedim, meditiram, ne mislim..... samo životarim/vegetiram  življenje, ki mi je dano.

Sanjalica, xsrcx

Očitno je včasih očem nevidno.

Življenje teče vedno z isto hitrostjo,

če ene stvari delaš počasi, pa se drugih zgodi toliko več,

če spiš več - sanjaš več,

če delaš manj - meditiraš več,

če se ne ukvarjaš s telesem, se pa z svojo dušo,

morda se mora zaceliti še kakšna rana, ne samo telesna,

vsekakor to ni stanje životarjenja in vegetiranja,

prav gotovo delaš nekaj zase - a saj si tako tudi napisala!

Samo še radost najti v stvareh, ki jih trenutno lahko počneš.

LpP

čaw... x:Xx

ke ste mi vi???? sm vs že kr mal pogrešala... x:Xx  x;)x

nism mela nč cajta zarad valete pa after partyja pol zjutri pa sej veste ni se mi dal ustt cel dan pa še mal...ok no sam tok da veste da sm še živa... x:Xx  x;)x  x:Dx  x:o)x

te mestne dekline ne vejo da je treba zjutraj vstat ccc :D kaj pa sonček kaj pa modro nebo...???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...