Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

to moram podeliti z vami, končno so se na hrv. zavarovalnici predramili in zahtevajo za dokončanje zadeve še moje slike od hrtenice, končno se zadeva po dveh letih končuje... upam da v moje dobro in s tem se bo kar nekaj mojih skrbi in "priložnosti" odpravilo... potem bom lažje zadihala, ma nisem materialistična, tudi nisem šla v nikakršno tožbo proti fantu, ker to se lahko jutri naredi tudi meni... samo tole je kot bi mi angeli stali ob strani, najprej pri nesreči sedaj pa še tu... hvala...

je po nesreči moj izgubil službo in težave so se kr vrstile... uf,....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hja dokaj brezvezen dan je za mano... ampak odločitve so bile sprejete, napredek je bil narejen, jagode so bile okušane, vrt je bil obran,... dobr, pomagal sem dedku, nasmejal babico, naredil par pozdravov soncu, velik razmislil, mal nardil, ampak zgleda da sem bolj intelektualec.... bistveno za dnevnik je pa tole da ko sem se vsedu dol na travnik s kitaro, sem začutil lepoto narave, pod svojo ritjo da sem bolj natančen, sonček zelena travica lesena kitarca ... mmm ne morem si odpustit dejstva da skor nič časa ne preživim zunaj v tej lepoti, počasi se sprašujem kaj je z mano resno narobe, da se zapiram pred lepimi stvarmi, da si odžiram najboljše ure življenja... čutim da prihajajo velike spremembe, le nimam še zadost poguma da bi jih izvedel, hm ja, bomo vidli jutri........
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bil uro v Kamniku, spoznal eno punco,ki je živela na Nizozemskem;opisala je,da so plače v slo. še manjše ,kot so bile pred leti..bil par ur v lj.,zvedu dve novici, bom tiho :8): Bilo je prijazno vroče vreme,počutil sem se nov in polno enga elana,samo premau se aktiviral, ker sem hitel kot vedno :8): Nabavu sm prepotrebne stvari za prehrano.. in spet povedau enmu tujcu pot..do parlamenta x:Dx Zanimivo pa je bilo videti,ko sem sedel v McD in gledal navzdol po Čopovi,ko se je za minuto ulil dež,kako ljudje izginjajo iz ulice, se postavijo čisto po nagonu, na levo in desno stran x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ohohooo a hodiš v McD. x?x Sem delal pred 8 leti malo na Čopovi, potem pa v prvem McDrivu v SLO v Jaršah.

Danes sem lenaril od nočne. Sem gledal nogometne tekme. Najprej Grčija:Španija, pol pa še Portugalce proti Rusom. Pismu Rusi so dobri igralci, pa se mi zdi škoda da so tako zastonj popušili.

Ja sam ka mali pao s lipe

Volk...mah ja...če gre  :vragec: srat....no, se vsaj tolažiš loh, da si živ in cel...pa da je regres, saj tko, nadomestil škodo, da boš na istem, kot pred regresom...mah... x:Xx  :detelca:

x:Xx majčka

Ja sam ka mali pao s lipe

Volkc x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Borism, tebi tud x:Xx

Danes sem vstala že ob petih, oz. takrat je mami rekla, da čez pol ure grema (al pa da naj čez pol ure vstanem, v bistvu ne vem x:Dx ), ampak jaz sem čez pol ure še vedno spala x:Dx x8Dx .

Pol sma šle v MB, pa sem šla naprej spat pri babici in dedku, samo onadva sta šla k maši, pa sta me zaklenla. Pol pa je baje telefon zvonil, pa nekdo je trkal (to pa vem x:Dx ), pa še zvonil po zvoncu, pa sem se le vstala, pa šla odpret, pa je bla moja sestrična, pa sem jo spustila not, pa zaklenla, pa je spet zvonilo, pa je bla druga sestrična x:Dx . Punci sta zdaj šle v šolo.

Popoldne grem na DGM. Komaj čakam. Skoraj zihr bosta tam dva tipa z foruma :wOOt: :wOOt:

Uživajte in lepo se mejte x:Xx

Sanjalica naužij se lepih trenutkov, če je to akcija, akcije, če je lenarjenje, lenarjenja, če je meditiranje, meditacije, uživaj v svojem življenju x:)x :palec:

Selene, spoznali sva se, ko si bila na dnu in si šla po odriv, zdaj gre jasno samo še xupx xupx xupx : Že ves čas vem, da ti bo vse uspelo, imam pa priložnost spremljati, kako zelo se spreminjaš v eno simpatično optimistično deklico in kar žariš xsrcx x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

...JOJ, JAZ SEM BILA PA VČERAJ TAKO ZELO, ZELO,ZELO LENA, DA NIČ NI BILO DOMA OD MENE...

...POL ME JE DEŽ ČIST UNIČIL IN SEM SE SAM PARKIRALA NA KAVČ IN GLEDALA FILME, PA JEDLA ... x:Ix xrolleyesx :vio:

...SAM SEM PA DANES KO NOVA, PRAV FINO.... x:Dx :palec: x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

x;)x z veseljem...problematicno je edino to, da ce pridem po sluzbi v MB, zamudim tekmo! :sori:

tako da...naslednjic mogoce! x:Dx

mi nasploh malo manjka tole...na NL in v GB je to totalno druznje....vsi vse tekme gledajo...zur!!!

tukaj pa samo, kadar slovenija igra, da res ljudje noter padejo...

kar je bolj poredko :vragec: :o|o:

mogoce bo od cetrtfinala naprej boljse....! xcrossfingx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ohohooo a hodiš v McD. Sem delal pred 8 leti malo na

hja, tale pogled mi je ušeč,je primeren opazovanju,nekaj izjemnega x:Dx

Razčistila in dojela ene zadeve pri babici  , pismu, od kje sem se vzela zamenjali so me v porodnišnici, nekateri pa res nimajo predsodkov in računajo na miselno odsotnost... ko v krimiču...
zanimivo,hah , pa dajo prepričanje?

Videla črno na belem, kako so jo hoteli podlo izkoristiti :xx!: , svašta, kaj se vse dogaja :eek: xrolleyesx :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

že nekaj mesecev se mi je vleklo nekakšno nihajoče razpoloženje..... bolj v minus kot v plus........

...vse negotovo... vse....bljak...... 3 tedne nazaj se je sinu na nohtu naredila zanohtnica.... takojšnja napotnica na kirurgijo in noht dol..... vsaj tam na polikliniki so prijazni... otroci imajo prednost.... že tako imam občutljiv želodec kar se bolnic tiče... vedno mi je slabo v njih..... prideva tja.... jaz še ful pogumna.... sinu razložijo kaj mu bodo naredili.... mali še čist cool..... pol pa mi dajo za podpisat listek (kot staršu oz. skrbniku mladoletne osebe), na katerem piše, da če se kaj zaplete, dovoljujem uporabo vseh sredstev za oživljanje....... saj jih razumem..... to je pravilno... ampak meni mrak na oči.... v glavi v 2 minutah hitri prebliski vseh negativnih novic in člankov kaj vse se dogaja v bolnicah.... pa se spravim skupaj..... že zaradi sina..... pa greva v predoperacijsko sobo.... se uleže na posteljo in mu dajo v prst 2 inekciji lokalne anastezije.... mali samo malo zajamra da ga peče, drugače pa je ok,... zdravnik me pogleda... vpraša če sem ok.... jaz mu pokimam..... in.... in neslavno skup padem... me posadijo na stol.... pridem k sebi.... pa se moj mali junak dvigne in mi reče: "mami....ti pa ful slab zgledaš, a ne bi raje zunaj počakala?" moj ljubi dragi sinček.... čez nekaj dni bo praznoval 5. roj. dan! ..... seveda sem šla ven.... drugače me lahko kar tam obdržijo!.... pa grem čez par minut nazaj.... pa slišim pogovor med sinom in zdravnikom, ko mu je zdravnik predlagal naj misli na kaj drugega. ali pa si kaj zapoje.... in me sin pogleda... vpraša če lahko poje ... mu pokimam..... in mali moj... v operacijski sobi poje komad od siddharte: od višine se zvrti! .... v veselje vseh nas..... ena od sester pa preventivno stoji zraven mene..... bledica je še vedno na mojem obrazu.... nekako se je mešala s svetlo zeleno barvo.....

... z prstkom je sedaj ok, lepo se celi, redno menjava povoje....... mi ni več slabo ob pogledu na rano...

.... en dan v prejšnjem tednu... zvečer ob pol desetih... s sinom na urgenco..... v nos si je zatlačil koščico od češnje..... iz urgence na metelkovo (ker je normalno dihal skozi nos, nisva nujen primer).... iz metelkove z napotnico na otolaringo.....ijo.... prijazna zdravnica vzame pečko skoraj brez bolečin ven..... mama iz preventivnih razlogov po nasvetu sina počaka zunaj....

dva dni nazaj... zvečer sedim na terasi.... prižgem si cigareto... izdajo me živci... in jok...... zakaj sem sama za vse..... zakaj nimam ob sebi nekoga, ki bi mi v tistem trenutku rekel: ej vse bo ok! ..... še enega obiska v bolnišnico ne bom prenesla......

... in je padla odločitev....... dovolj je..... ne bom jezna na sinovega očeta, ki se je raje kot bi prevzel del odgovornosti, preselil 2000km severno.... in z nama kontaktira nekajkrat letno preko emaila ... ne bom se obremenjevala z malenkostmi.....

"when you have it... and there is a problem... you have to let it go..... and if it doesn't come back.... it wasn't yours to begin with in the first place!"

.... sem kar sem..... take it or leave it.....

.... in dva dni nazaj... se je spremenilo.... včeraj sem zadela karto za koncert od Lennija..... takoj pokličem prijateljico, ki ima prihodnji teden rojstni dan..... namesto darila jo peljem na koncert.....

... danes zjutraj pa prejmem sms od sinovega polbrata (14 let), ki živi z očetom.... da mu je le ta dal mojo številko..... da če mi lahko kdaj piše, me pokliče... kako kaj sva s sinom, kaj najraje počneva.... in podpisal se je: Yours M... imela sem solzne oči, ko sem prebrala podpis.... kako krasen otrok... in kako čudovit je ta svet... after all...

... in kako čudovit je ta svet... after all...

In to je vse (al pa najbolj) kar je pomembno.  x:o)x  x^x  :palec: Se vidimo na Kravitzu.  x;)x  x:Dx

Definitivno! :palec:

sinu na nohtu naredila zanohtnica.... takojšnja napotnica na kirurgijo in noht dol..
se mi zdi,da sm jemu tut to jest,ko sm bil v prvem,al 2razred osnovne, peče, pa je rumenkast gnoj,ane..ja,se mi zdi,da so ga tut men potegln dol..sj to je infekcija,potegnejo zato dol,da ne napreduje.potem nikol!več se ne pojavi..to je dobr.Ko ne bo več imel povojel, naj noht precej sonči na soncu seveda.tko tut hitreje raste, saj pridobi precej hitro tut vitamina D

dva dni nazaj... zvecˇer sedim na terasi.... prizˇgem si cigareto... izdajo me zˇivci... in jok...... zakaj sem sama za vse..... zakaj nimam ob sebi nekoga, ki bi mi v tistem trenutku rekel: ej vse bo ok! .....

ej mari....vse bo ok! res! x:)x xsrcx :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

... in je padla odločitev....... dovolj je..... ne bom jezna

Mari x:Xx :palec:

brez besed

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...