Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mari - :palec: :palec: x^x

Lepo si napisala, tamali pa je Jack :palec: x8Dx

...

Jaz pa... :switz:, ampak - xcheersx.

3 dni vzela 'registracija'...

Blazota!!! :O: :sori: :V:

En zmigavc in par prckarij ('cca 20 jurjev' - kao) je postalo: 'totalno fuch izpusni sistem', katalizator zapacan, vse kompletno kaput... :sori:

... skratka - 'ne bom naredila tehnicnega'...

... cena (vseh popravil, jasno brez registracije)? sitnica - 125 jurjev... :eek: x:((x

Toliko pa sem imela za vse skupaj, vkljucno z registracijo...

3 dni bijem zivcne vojne tule, vsakic ko so klicali, je bilo 10 ali 20 jurjev vec - na koncu pa ze kar 100 jurjev vec (kot na zacetku), tako da je mitja rekel, cimprej popokaj avto, vsakic ko klices je 100 jurjev drazje vse skupaj...

Celo bi mi pa lahko na tehnicnem kao tezili zaradi zracnosti volana, tako da kljub temu, da sem scashirala tolk casha, sem bila vseeno na trnih na tehnicnem in si mislila, ce se mi pa zdaj obesijo na zracnost volana, pa zadavim enega... :mad2:

Skratka - 3 dni... cisto izmucena, kar slabo mi je, kombinacije tezke sem imela tule...

Ma, ni da bi clovk govoril...

Sam da je mim... :switz:

Oj, sama sreca, da imam par dbest frendov (in sreca, da imajo nekateri od njih takole cash vedno na broju, ker je slo v ure celo..). xsrcx

Aja, sem se pa vozila z novo fiesto (*na fotki tule spodaj), prvic v lajfu vozila nov avto... :vio: :2src:

Registracija (slucajno) - 95 - 80 (po dzk-ju sem 9 4)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hej x:)x Še malce mene v dnevnik, drugje se tako ali tako skoraj ne sprehajam... Samo še tole mal čekiram, kaj se našim lunatkom dogaja x;)x

Sanjalica, je počutje že bolj na xupx ? Veš, so bili časi, ko sem se tudi sama noro slabo počutila zaradi točno takšnih stvari, kot si jih opisovala ti v svojem postu... pa sem potem ugotovila... jebiga, rada se imam tudi če sem totalno lena in se mi nič ne da... pride obdobje, ko potrebuješ pasivo, zavlečenost v svoj topli mehki kotiček duše, mirovanje xsrcx Ne pripisuj vrednosti - kako sem že prebrala v knjigi, pa še res je; "Bog ne sodi in ne ocenjuje" <-- zakaj bi se potem ti? x;)x - in samo bodi, uživaj v trenutku, izbriši misli iz glave... lenari na sončku, dovoli si spat miljon cajta (in ja, tudi, če te potem boli glava od predolgega spanja!!)... x:Xx

Mick, pismu, še hvalabogu, da si kljub preobrazbam v življenju še vedno koketa x:Dx xflirtx , drugač te skoraj ne bi bilo več za prepoznat tu na forumu x:o)x Ampak držim pa thumbs up zate, dobar si mi ti dečko, sem prav ponosna nate za vse tole, kar si se odločil spremenit :palec: Kmalu sledim tudi jaz x;)x

Nino, tudi jaz sem sama delala isto... Pusti si mirovat, spremembe pridejo, ko naredi "klik", sforsirat jih ne moreš :8): Ko pa pride samo od sebe, je pa najlepše, en tak nalahen svetel pok ljubezni v tebi... do tebe x:Xx

Mari, sočustvujem s tabo, ni ti bilo ravno lahko v tem obdobju... Veš, vedno ko sem brala tvoje poste tu na forumu, iz njih veje neka takšna pozitiva, milina... In to imaš v sebi, morda tega samo trenutno ne zaobjemaš v polnosti... Včasih je dobro tudi, če si dovolimo biti šibki (konec koncev nismo stroji x;)x ), in pustimo čustvom, da nas preplavijo, saj jih le tako lahko sprejmemo in potem gremo dalje... In točno to si tudi naredila, verjamem, da bo sedaj šlo samo še na xupx xsrcx

No, zdaj grem pa nov post napisat, da mi spet ne bo zmanjkalo smajlijev... x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

I evo mene opet x:Dx x:Dx

Marsa, pismu, tale avto je pa res drag špas :switz: Sem se v zadnjih mesecih mal poigravala z mislijo, da bi si nabavla eno poceni zadevico iz druge roke (al pa petnajste, glede na moj budget, ki ga še pričakujem na moj TRR x:o)x ), ampak se vedno bolj usmerjam k upoštevanju očetovega nasveta - najprej bazične zadeve, šele potem dobrine :palec: Tako da bom vestna članica LPP-ja še naprej x;)x

Včeraj sem po kar nekaj časa spet videla eno meni zelo drago osebo xsrcx Ne morem pomagat, ob njem zaživijo slike prihodnosti, čudovito je xrainbowx Bomo videli, prepuščamo vesolju (pa tut meni malčk, anje anje x;)x )... Ugotavljam pa, da sem se v zadnjem času noro spremenila, kar se dojemanja partnerskih odnosov tiče, sedaj se skoraj ne prepoznam več glede na moje prejšnje življenje in mišljenje :palec: Pismu, glede na ljudi, ki me obkrožajo tu v študentu, se zdim že malce preveč zrela za svoja leta... al pa pritegnjena, kakor interpretiramo x:o)x x:Dx :vragec:

Danes bom mogoče mal risala, imam eno silhueto v glavi že en mesec, pa se je mogoče danes do konca izoblikovala :2src: Bomo videli, če je proces fertik, potem bomo danes prijeli grafit v roke :inocent: x;)x

Pa pa, dragi moji sopotniki, želim vam čudovit dan, s petali tlakovan, poln prepletajoče se mavrice x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Soncna - morda pa bos kot Ich - do 35. leta brez izpita (in jasno avta)... x;)x

Uhhh, oh jesss!! :switz: :hepko: - vsaj da sem iz teh zacetnikov, da bi mi se to naturirali!! x!x

(dodaten cash - voznik zacetnik, celo je zdaj 3 leta!!! - prej pa je bilo 2 - kar se tice obremenitve pri registr.)..

Nino - xrolleyesx - ne, nimam novega - s temle sem se imela cast voziti kake 15 ur (ali koliko), s tem da sem se tu cvikala in bila na trnih, ker mi je svetila lucka in sem se bala, da mi bo sredi ceste mrknil - cudilo me ne bi v bistvu, ob vsem, kar je bilo...

Imam svojo staro fiesto, tale pa je bil rent, medtem ko so popravljali mojo ubogo revo, ki nisem vanjo nic vlagala, zdaj se pa jezim...

1.5 leta (odkar jo vozim, registr. 24. 12. 2002 xsrcx) nisem imela NITI stroska. Razen akumulatorja (7 ali koliko jurjev, vsekakor pod 10) in gum takoj na zacetku, ki sem kupila prec nove (22 jurjev vkljucno z montazo, dobre gume!! - Sava nekaj)......

Soncna - pades notri, jaz sem tudi takole govorila, celo z vsemi stirimi se branila avta, celo bila besna na frendico, ker me 'sili', ker 'to ni zame'... xrolleyesx x:o)x

Zdaj pa ne samo, da je kul, ker je pac prakticno, ampak cist shizim... :2src:

Samo tole, tAkole... jasno da me popari...

Prej je bilo elegantno - mitja registracijo 28. 4., jaz pa 25. 9. - posteno. :palec:

zdaj pa Mitja 28. 4., jaz pa 15. 6. :sori:

nic fajn... xrolleyesx :V:

No, ja.. bla.. takole... to se mi dogaja zadnje 3 dni...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh ne, Marsa, saj izpit že imam x;)x pa tudi na vožnjo sem čisto nora, boljše pospeške kot ima avto, bolj kot je mehek in udoben, bolj se topim, ko ga vozim :2src: Ampak na kaj takšnega, kar bi bilo na mojega srčka pisano, bo treba počakat še kar nekaj časa, ker zagotovo ne bo poceni x:Ix

No ja x:Dx Enkrat bo že x:Dx

Sončna Vila

VILA SONCA

Hehe sončna :D js tud ravnokar napeljujem fotra na idejo da mi da svoj avto ehja pismu je udobje furat dobr avto.. aaaa al pa čutit sedež na riti.... ;) huhu brum brum .... nažalost to ni poceni.... in me bo stalo veliko časa... čas pa je denar... :( huhjej.... hahja
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hihi mojih slikic hrbtenice na rengenu ne najdejo, že dva dni iščejo in iščejo... jih malce arhiv baše, pa verjetno luna x:Dx ok, sej danes mi je smešno juti mi ne bo več...

šla danes na moj vsakodnevni sprehodek, srečala veverico, je pred menoj stekla na pot in sva se nekaj časa radovedno ogledovali, taka mickena je bila xsrcx nato so me pričakale v gozdu zopet jagode, vsak dan uživam v njihovi sladkosti, sedajle se pa na post pripravljam...

veverica, le kakšno sporočilo prinaša?hm, ...

Ah.. zamudila bom Jagenjcke.. mi se ni uspelo videt celega tega filma :V:

Ampak jutri delam v Kranju in ce moram bit ob pol 8h tam, moram kako uro prej od doma po moje, glede na vse zastoje in to.. :o|o: Jaz pa seveda cist navdusena nad takim nenormalno zgodnjim vstajanjem.. bi bilo treba prepovedat..

Bom se rajsi se pol urce ucila, pol pa kar spanckat.

Motorcek je na servisu, nekaj stvari za postimat, upam, da ne bo predrago.. pac, ni ravno najmlajsi..

Jedla danes eno solato in prejle sladoled.. razmisljam a sem sploh lacna, da bi vecerjala ali mi ni.. posta se raje ne bom sla, glede na to, da bom 12 ur stala..

Zajkla se je totalno prevec udomacila in sem jo spravla v kletko.. ne bi bila rada jaz kriva, ko bo zgrizla en kabel do konca in zasvetila..

Soncna, lepo te videt spet x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Joj, kolk pišete... xrolleyesx

sanjalica, kje si...da mal tole depro predebatirava.. xrolleyesx x:Dx

Mari, :palec:

Marsa...mim je.. :palec: ...sam boš vidla, kako kratko je leto.. :xx!: ..še dobr da si vse zrihtala.. x^x

selene, da bi šlo kej gladko, pa ne gre, kaj.. xrolleyesx

janja, saj ne morem verjet, da spet isti zaplet...enkrat recimo, da še razumeš, ampak tole... :eek: ..too much...

dons končno mal prihajam k seb...bla utrujena do kosti... :xx!: ..včeraj imela ene goste...pa sem rekla sama seb, če moram še sam enkrat po teh stopnicah, se bom onesvestila...pa se seveda nisem, po stopnicah pa šla še velikokrat... :xx!:

Fuuuul me daje depra... :xx!: ...sem šla prejle ven...da se mal izdiham.. x^x ..zdej pa fusbal gledat...

Astra

Per aspera ad astra

kokr že tolkrat treba bo it spet spat... še en dan u maloro je šou.... :D Betula iztok mlakar, pesem večera lahkonoč.... x:Xx vsem
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kristalka, cestitke!! xsmx :palec: Pa prav privoscim ti tiste metuljčke v trebuhu, ful je lepo, uživaj :wub:

Astra, upam, da bo kmalu mimo... ti držim figice, kar rogove pokaži tej depri čimprej :vragec: x:Xx

Aliana, zajklo imate zdaj po novem? xcivx :2src: (Lahk kdaj v bližnji prihodnosti udariva en Tivoli spet al pa kaj podobnega, ko boš imela čas x:Xx )

No, jaz sem pa ravnokar zaključila z divjim barvanjem, se mi kar vrti vse skupaj pred očmi... po ful časa sem spet vzela v roke mandale, ki sem jih imela sprintane z neta, eno sem pobarvala v šubu in je postala taka ful trippy - ampak tudi luštna ful - , drugo sem pa dokončala, ker sem jo zadnjič pustila samo napol pobarvano x:Dx No, v glavnem, zdaj imam za rezultat trippy glavo, pismu, kar ne vem, kje se me glava drži :wacko: :blink: xpartyx

Nino, ful ti hvala za tisto šloganje na chatu, si me kar lepo pomiril in dal iztočnico za dalje x;)x Ker vse tvoje povedano klapa z mojim dojemanjem situacije in realno situacijo nasploh :palec: Za izpite in diplomo in službo si pa še ne upam vprašat :vio: :inocent: x:Ix

No, nočko vsem, piham lahne sanje pod blazine vsakemu izmed vas..... x:Xx

Sončna Vila

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...