Kristalka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Kristalka, cestitke!! Pa prav privoscim ti tiste metuljčke v trebuhu, ful je lepo, uživaj Contesa Sončna Vila Uh, ja, res je lepo....... ....... ........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 JOJ, SVA ŠLE ZDELE Z MOJO SVINJICO PO DOLGEM, DOLGEM ČASU SKUPAJ NA MALICO....SVA TAKO ČEBLJALE, DA BO ZIHER DEŽ.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Je že itak napovedan, tako, da se ne sekiraj preveč! ne ne saj se ne bom.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 kake face ste...kristalka super! selene...srecno z iskanjem... ne mores verjet...meni so enkrat potni list zgubili na policijski postaji.... samo kot primer, da bos vedela... marsa, z avti ej frka, jaz sem ga kupila za 200 jurjev, pa potem zdaj morala za 85 jurjev kr neki milion stvari menjat... si kupujem torej novega po delih, ali kaj?! contesa... tole je pa moj zavisten zeleni pogled, ker bi jaz tudi, pa se ne zmigam...samo dela, zdaj pa se zvecer samo nogomet gledam...smotka. nino, uzivaj na jogi, aliana v kranju, se pridruzijem borisovimm zeljam: lepo mi bodite! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Ojla vsem! Tinka - ja, takole... ponavadi je tko, jaz pa nisem nic vlozila - kakih 30 jurjev oz. se manj, eno leto in pol nobenega stroska - to pa je tudi nekaj (sploh glede na to, kakjsne vijevaje sem prej imela vedno)...Srecno voznjo ti zelim, saj je kul, saj zdaj pa bos imela lepo izpravno vse ... kot jaz, saj v bistvu je pa dbest filing zdaj... ko sem se ze malo nadihala...Vceraj sem zvecer, ko me je zasrbel nos, za hip pomislila, joj, kaj ce se mi obesijo na 'zracnost volana', pa se naslednji hip spomnila, da je ze za mano. Astra - VEM (ck - pa bo leto naokoli) Contesa - jaz sem tudi za hip pogledala - dol s cm? Kris - cestitkice!! Janja - itak, ce ti lepsas dneve drugim, tudi drugi tebi lepsajo dneve... - pravis, da si srecala staro sosolko?preberi napoved pa se temo retro venera. Tim je sel z nekom stavit in vceraj ves dan ni pojedel niti niti.Sta bila zmenjena do 21h (ob 21:30 je pojedel dve cokoladki... - sem mu rekla, to je pa ravno najslabse, potem pa je bil uzaljen... - ampak je pa trmast in ima voljo. Jaz pa zjutraj ze par opravkov pred fitnesom, zdaj tule prckam, pocasi pa bom sla na obisk, voscit nekam, potem pa se k necakinji, ki gre spet za cez poletje na Ibizo (obvlada tamala, je bila pred kratkim v JAR... Na ibizo gre pa vsako poletje, se mi zdi da ze tretjic letos... Dobra je, vsega se loti, 4 stvari vedno naenkrat pocne, pa se studira; res je zelo pridna, vestna... pa je kar hecno to, ker je je sama nestalnost - riba/dvojcek/dvojcek...)... Tako da gibam in muvam danes... Jess... Vsem - en lep petek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Pa, ne v višino, saj me ne bojo skrčili! Huhja točno točno... obseg, hm ja ahja to pa ni nič tazga... js tri ure ne jem pa se mi obseg zmanjša.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 cel dan poslušala o novih zakonih uredbah in kar si še zmišljujejo in ...potem so še cinično zaključili:Pa vesele počitnice... hja, toliko, da je jasno, ko me spet ne bo tu... UživajteStankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Sem imela nezgodo z nožem - v službi. Se ful porezala po roki...in evo bolnške - stoprocentne seveda.V tem času skozi speljala valeto - in vse šoke, ki sem jih doživela kasneje - ma..ful je tega, ne da se mi pisat..baje, da je skrajni čas, da se navadim Zdaj že pozdravila rokico in veselo kracam po tipkovnici...in se obremenjujem z ćisto drugimi rečmi..v glavnem...lepo, da ste ok vsi in ja..majčkeno sem pa res pogrešala tale forum(kdo bi si mislil )Heh - Kravitza pa ne bom videla mi je ful žal...Bom pa zato jutri preizkušala želodec v helikopterju.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Nataly, en pobožek zate da se nam čimprej pozdraviš Hihi, pri meni je pa minil en ful luštkan dan... začet z obveznostmi (mi je sošolka prinesla zapiske, se kar čudim, ko nisem kaj preveč brcala ob tem -> potem sva pa še delali plane za izpite, na katerega it in koliko dni za vsakega porabit ), potem se je pa to prevesilo v luštno pohajkovanje po popoldanski Ljubljani... vreme je lepo zdržalo, čeprav je bilo na momente čutit kar fajn vetrčka, sem se že bala, da se bo zlilo zdaj zdaj Končno sem si kupila denarnico, ki je prav moja moja, v Sariku, ful poceni, pa taka luštna "babja" je ; do sedaj sem namreč imela eno moško (elegantno, seveda), ki sem jo sunila fotru, ker je bila pač "moje barve" - vinsko rdeče.Zavili sva še v Prometejčka, in tam sem z velikim navdušenjem odkrila, da poleg tistih umetnih plastik-fantastik perlic prodajajo tudi kristalčke; tako da mi sedaj pri tipkanju roko krasi ljubka nežna zapestnica iz roževca. Kupila sem si še žad, tole bom pa zvečer zrihtala .Seveda... je bilo potrebno it še v Lush po losijon za telo, ker mi ga je zmanjkalo - nora sem na "Sympathy for the skin", tako da je spet znova romal v mojo torbo in z mano domov Hja... tisti moj preblisk sredi noči včeraj... je bil pa nekaj tako lepega, da... še sedaj nekako sploh ne znam izrazit, kaj in kako... V glavnem, Sončna Vila se spet verjetno odpravlja stopat po mehkih oblakih, ki jih boža sonček ... nekoliko se zaenkrat še držim nazaj, bomo videli, kako bo v prihodnje Upam, da ste imeli lep dan in da se lepo preveša v večer Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Končno dobila nov gsm telefonček pa brezžično slušalko ....se mi že polnejo baterije in bo treba čez vikend prenest vse številke :xx!: pa moja hčerkica je prišla iz kolonije iz Savudrije ....uh, kako sem jo že pogrešala Sončna vila si bila v Lushu.....čisto blizu....pa nič kavice pa..... Mick bo v Lj.....si bo treba frizuro uštimat...nkol ne veš, kdaj lahko preseneti en lep vikend želim vsem x!x ....jest jutri letim na našo obalo BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Sončna vila si bila v Lushu.....čisto blizu....pa nič kavice pa..... Sonce, veš da sem se spomnila nate, pa malce pogledala prek oken navzgor, ampak sem si mislila, da si verjetno zaposlena kot vedno... pa da se bova raje zmenili za eno mirno kavico, ko tudi ti ne boš razpeta na pet različnih koncev Sem bila pri tebi s srčkom to pa tut nekaj šteje ane? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Sem bila pri tebi s srčkom to pa tut nekaj šteje ane? Sončna Vila[/color] hej, sonček...je res bilo čutiti utrip tvojega srčka čisto blizu ja, kavica....samo, da ti prej ne pobegnem na obalo BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Huh... jutri? Ti napišem PM Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ....jessssssssssssssss....sem že mislil, da ne bo nič iz Kravitza, ker se mi samemu ne bi dalo v LJ......tako pa me dans obišče frend z idejo, da bi mogoče šel na koncert........hi-hi.....če se odloči, da skine tist "mogoče"........evo še tri štajerce v LJ ...Mick je za dva, ne ...............hec.....mogoče se pridruži še en znanec, njegov frend. pismu ej mene tud srbi tale kravitz... ampak še bolj me pa srbi G3 hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Jutri greva s sinom gledat Harry Potter-ja(še ne ve) sem danes kupila karte!jaz pa pozabila, da sem imela namen kupit karte in presenetit Dašo... ... pa drug teden funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 .Ne pozabite danes, je tisti dan,ko se je treba obrit ,pravi Bors, da vam dlake skor ne bojo vč zrasle .Bil dans na enem mestnem pohodu v starem delu xx..Se ustavil pri prodajalcu denarnic,pa sm zvedu,da Italijani zanalašč nardijo design denarnice mau napihjen,dajo malo pene zraven,da je videt bolj debelejši usnjeni izdelek (zanimivo Kozje usnje pozneje Poslikal v izložbi optike erotične kipe (jih objavm pozneje).Vsakodnevne,historialne, politične novice: Zakaj naši partizani, ki so se bojevali v tujini(DDay) niso dobili nemška vojna izplačila odškodnine zato,ker bivša oblast komunistična ni hotela,ker so se bali, da bi dobili tisti partizani,ki so se bojevali v tujini Več od tistih,ki so se bojevali na domačih tleh denarja .Danes opažam,da sem že toliko mušic frcnil tele dni pred rejeno Luno, da mam že pravo pokopališče pod stolom, bo treba narest spet eno generalko .Prejle sm pohau osliče, pa sm jih pomotoma začinil s cimetom, pa se je vonj seveda izdau in sm prec pod vodo jih očistu; preveč podobne pokrovčke delajo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Bemu...kašni dnevi za mano...Nisem dobila nakazanaih otroških doklad...bemu sem se razkurla...baba je šla na dopust, mojo odločbo ma pa v predalu...v ponedeljek grem tja...sploh ne ve še, kaj jo čaka tut prbližn ne...In pol mi še nena kolegica prav, da kva se tolk ženem za otroške doklade... da jih bom pa drug mesec dobila tut njej...jao...v ponedeljek dajem vso energijo ven...na centru za soc.delo...ha ha ha...bomo videli... Še sosedje nam nagajajo....pa še mesečko sem fasala... joj kašni dnevi... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ej Astra, kaj se to pravi sred vožnje mastit s pico za volanom? ...ma kje me ti vidiš, bo treba avto zamenjat.. ..S sinom greva po pizzo, pa kliče tamala, mami prid po mene... ...pa nazaj v mesto...pizza pa dišiiiiii...no, potem pa me Bobnar vidi... Tole pa je bil teden.. ...divjala okol brez prestanka... Še včeraj me je kr nosilo...sem imela namen v lj skočit...potem pa pomislila, da tole ni najbolj pametno...in se zavestno umirila, šla v knjižnico..pa v videoteko...si pogledala en filmček...in šla zgodaj spat... Danes pa na eno delavnico.. kolk uživam, ko sem končno fraj...in si lahko tut soboto vzamem zase.. Moški so nekje na poti proti Kornatom, mirno morje jim želim.. ...ženske se jim pridružimo v sredo... Proti večeru pa s frendico po vino.. ...to ponavadi počnejo moški, ker pa smo same...in je treba zaloge obnoviti...se bova pač žrtvovali... ..seveda nimam pojma, kakšno vino imajo...in bo treba prej temeljito probat...kaj kupiti... Se veselim večera, ker živimo tak tempo, da imava redko priliko za spodoben čvek.. Dežuje pa kr naprej... ...še moje najljubše opravilo...zalivanje rož...odpade... Mejte se x!x ..in lepo soboto vam želim.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Aja, Majica...en pobož.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Hehe, Astra, tako pa je, ce si znana osebnost! Pametno.Sem te pa sanjala (*chekiraj v sanje )... Nataly, o shit, uboga, grozno... Sem pomislila parkrat nate in kje te prejle odkrijem po dolgem cajtu? V Hisnih ljubljenckih, jasna stvar! Uhhh, kaj se je meni vceraj vse dogajalo - vesolje me je lepo obdarovalo, mdr sem ob slucajnem chekiranju stanja na mobiju (ko sem dobivala ze Pozor, stanje je...), 'ugotovila', da imam kar jurja vec gor. Dobila sms, da je moj mobi racun polnjen s strani te in te osebe, spet ene nase drage forumovke.Mater se mi gode. Norela sem ves dan okoli, zvecer pa se dobila obiske... zdajle si grem pa glavo umit, pa potem probat na trg - moram kupit paradajz in po novem je spet pesa v igri (tako je bila dobra od rpejsnjega tedna, kok mi je pasala, zivovijolicna je bila, mehka, sladkasta... V bistvu zanimivo - cukra sploh ze ne uporabljam nekaj mesecev, pac pa v peso pa sem ga dala scepec (seveda rjavega)...Pa se ribe bi jedla mogoce spet... ali pa kaj dobrega, posebnega. Danes se bom pa z domacimi zadevami malo ukvarjala, ful imam rada sobote, ko imam malo casa zase in za tele gospodinjske in podobne zadeve. Vsem zelim lepo soboto in lep vikend! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Marsa 10x za idejo Sem ko dobim kakšno takšno , ki jo kdajkoli lahko uporabim... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Sanjalica - a da das cukr v peso? Me veseli, ko skaces do stropa spet malo. ... si podobna kot jaz... poves potem, ko je ze za tabo... Kaksno frizuro imam! Ko si na zraku susim in imam potem zadaj par vrtincev, kot bi si na najvecje navijalke (nekoliko ponesreceno ) navila lase samo kar tamle malo zadaj z leve in nesorazmerno na desni... kot bi se mi malo mudilo...Ob straneh pa 'rozicke', kot pravi frendica, pa ce mocim in ne vem kaj zganjam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sanjalica - a da das cukr v peso? Pa daj no....... kakšna pesa neki, pa cuker v pesi.... To je ... obrobno :D Ideja....da Marsi spraviš nasmeh na usta.... to nekaj velja JP, napolnila baterije, preživela nekaj dni v glavnem v naravi....sama s seboj in.... mislim da sem na zeleni veji (je pa žal sin prišel s šole v naravi bolan... ) Če bi pa bil zunaj sonček, bi pa bila še bolj . Majica....tolaži se, da mesečka traja maksimalno tedenčko... (kaj ko bi mesečka res trajala mesečko???) :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Ahm, tudi jaz imam tole, se pa hitro zmenimo... Silovito, a kratkotrajno, k sreci. meni nasmeh?Saj se skoz smejim, ti pa si sploh bila zasluzna ze za ohoho mojih nasmehov, Sanjalic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pozdravljeni v soboti! Majica, držim palce zate, da čimprej urediš, saj boš, saj to itak, ni pa fer od drugih. Tale dež mi res meša štrene, ker se nikamor dlje ne morem podati peš, se bo treba spet prilagajati, v glavnem eno lepo soboto prav vsem lunatkom, Borism. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts