rachek 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pri nas v Mb pa je lepo vreme, jaz pa toliko dela :xx!: ... v petek pa se začne Festival lent ... Poletje je res najlepši letni čas, pa reče kdo kaj hoče ... Kupil kolesarsko čelado ... Ugotovil sem včeraj eno fino stvar .... da lahko hodim skoraj kolikor hočem, brez da bi se moral dol usest ... po enem letu ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ugotovil sem včeraj eno fino stvar .... da lahko hodim skoraj kolikor hočem, brez da bi se moral dol usest ... po enem letu ... There's one way to go... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ugotovil sem včeraj eno fino stvar .... da lahko hodim skoraj kolikor hočem, brez da bi se moral dol usest ... po enem letu ... There's one way to go... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Jutri grem do Rijeke. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Jutri grem do Rijeke. Pa menda ne s kolesom Volk , ker bo deževalo...lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Izbrisala svoje poste. Opravičujem se. Škoda energije.... rabim jo drugje.......... Kot v življenju....vstopijo v življenje ljudje, ki so mi všeč...in izstopijo. Iz takšnega ali drugačnega razloga. Tako je tudi na forumu.....enim odgovarjam, enim grem na jetra, druge pustim ravnodušne.....in smisel vsega tega je, da komuniciramo in se zabavamo s tistimi, ki nam v danem trenutku odgovarjajo.... Kako je lepo, ker živimo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Danes zjutraj razmišljala o gobah, mojemu omenila, da bi jih šla nabirat... itak se mu ni dalo, jaz pa cel dan razmišljala o njih, pojavila se je misel, da jih bo pa mogoče en sorodnik prinesel, ker gre vsak dan v gozd in jih vsako leto nabere ogromno... hihi, pred nekaj trenutki nekdo pozvoni in sedaj imam doma polno vrečko lepih čvrstih velikih jurčkov sem mu očitno posredovala misli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Jutri grem do Rijeke. Pa menda ne s kolesom Volk , ker bo deževalo...lp, B. Ne s kolesi ampak z avtom reno petka. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 kaj vse je blo dons...he he sm kuhala pa perilo obesla pa zložila pa posodo sem pomila...ne čak to je blo učeri...khm...al pa tud ne...aja pa z Luciferjem sm se lih kar skregala...nadvse lep dan... :xx!: :xx!: :xx!: NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 vrečko lepih čvrstih velikih jurčkov sem mu očitno posredovala misli Jaja Jurčki Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Včeraj nisem bila v službi..zato imam pa danes zelo delovno. Zakaj pa imamo prenosnike pa modeme, pa...sedaj pa škljoc, škljoc, tomp..tompm...kao kucam in blalblablallabla,,, :o|o: da ne bo tole "strokovno gradivo za upravo"malo predolgo? (Sicer pa padajo na blablablabla... ) MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Imam pa tudi glasbeno spremljavo.Skozi zaprta okna se sliši muzika z moto-žura.... 4 km stran!! MucaMaca (roko na srce, bi bila raje tam, kot pa tole, škljoc, škljoc, tomp, zomp,dumpa dumpa... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Po taktu, pa bo, MucaMaca Še več kot planiraš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Evo, . MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 no ja pa gremo spat...lahko noč družba pa lepo spite... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sanjalica , Mick Pri meni je bil pa en tak luštno obarvan dan... In z malce strahu vmes med sončnimi žarki in seveda z veeeeeeliko sonca Soseda tu iz študenta me je peljala s sabo na kosilo k enemu njenemu prijatelju in moram rečt, da se mi je takoj, ko sem ga zagledala, dan naredil še lepše, kot bi sicer bil Spoznala sem namreč še enega sončka - oh kako je lepo spoznavat takšne ljudi! Kmalu sva presedlala na temo o astrologiji in tipkala njegove podatke not v astro.com (če si logiran kot user, ti pokaže tudi karto )... seveda je vodnar, kaj pa drugega; drugače bi ob teh temah verjetno veliko tipov samo zamahnilo z roko in se prizanesljivo nasmejalo... Kasneje smo šli malce frizbijat pred blok, sem ugotovila, da nekak še znam, ampak da me jebejo dolge razdalje - če hočeš daleč poslat tale leteči krožnik, morš ful lepo in naravnost zamahnit z roko Medtem ko si je moj novi prijatelj na compu prebiral svoj opis njegove karte, sem jaz zunaj na hodniku na mizici ustvarjala barve v mandali (aja, mandale že narisane in za sprintat se dobijo na strani Free Mandala, izberite si jih prosto po Prešernu, če vas mikajo )... nastala je najlepša mandala doselj Začela sem brat tretjo knjigo "Pogovori z bogom", komaj čakam, da jo malce bolj konkretno zagrabim v roke, ker me ful zanima, kaj vse se pogovarjata z dragim Nealom not In... tako čez dan... se mi kar naprej pojavljajo situacije, ki mi kažejo, usmerjajo, svetujejo... Rada se imam, ko sem čuječa in opazim vse to Poljubček tebi, Sonček moj, prej si me prišel objet, vem... In lahkonočni poljubček tudi vsem vam, dragi moji... in lepe lepe sanje, ki naj vas razvajajo ponoči Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 ah jest pa newem qwo qwo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Marsa -saj vem, da sem menda že kar grozljiva s temi svojimi živalskimi , ampak ravno včeraj sem se prepričala, da ljudje, ki ne marajo živali pač niso zame. Eno ženščino je hotla kar kap, ker sem menda preveč zavzeto cartljala mlado labradorko. Ne mara ničesar - niti muck ne...Aja - no..glede mojega rezanja - kaj pa krilim toliko Ok..včeraj vozila s helikopterjem...yesss. Bila v Celju in ga videla z zraka in nato še MB in Ptuj..Štajerska je krasna. In nič bruhala, to Zvečer pa bila na smrt utrujena. Kar poleg fuzbala zaspala - in to jaz, ki mi skoraj nič ne uide.In berem tamle, da se je Mick sam s sabo zelo temperamentno pogovarjal. Fino..oz. tu pa tam, kaj namignil Sanjalici Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Če bi želela napisat dnevnik za včerajšnji dan...bi ga morala v resnici pisati v dveh delih... Dopoldan bila na delavnici društva TAO IN...in osvojila nekaj novih dihalnih tehnik... ...a namesto, da bi prišla domov polna energije....sem bla čist down... :xx!: ...zaradi nekaterih spoznanj...verjetno bom tele zadevice še dolgo premlevala... 2.del S frendico šla po vino...in tisti, ki nimajo te navade, ne vedo, kaj to pomeni... ...predvsem, da vina ne moreš kupiti kar tako, ampak moraš v klet...in probavati... , debatirati, potem pa sledi še pomenek z gospodarjem ob kozarčku seveda... ...na srečo je imel gospodar neko družinsko slavje, pa sva se kar hitro izvlekli... Potem pa KAM ?...seveda še ne domov... Zavili sva v eno gostilno pri mb...kjer poznam kuharja... meli so fuuuul gužvo, eno poroko, pa dve omizji Avstrijcev...pa še eno skupino slowfoodovcev... ..in ko sem rekla natakarju, da želim, da nama ta kuhar nekaj skuha, je rekel nemogoče, tole ne bo šlo... :xx!: ...čez par minut pa je prišel po mene, ker je kuhar želel vedeti, kdo želi, da mu nekaj posebnega pripravi...ko me je videl, sva se kar hitro zmenila... ...pomen, da sem rekla, naj nama nekaj pripravi...po lastni izbiri...potem se je začelo... nekaj podobnega buhtljem...seveda slano, polnjeno z zelišči...in domača pašteta..pa vmes ena čuda...in za posladek...nisem mogla verjet...sorbet iz paprike.. Mali je preprosto genialec... ....bila sem že marsikje...ampak tole...in na koncu še žganje iz belušev...baje porabijo 150 kg za en liter...Moram v gostilne napisat... En ful lušn večer...in pomagal mi je, da sem spoznala, da zaenkrat še ne želim biti popolna... ..če to pomeni, da se nisem pripravljena odreči zemeljskim užitkom... zdaj pa peljem mojo piko na avtobus...in dooolgo pot...naj jih spremlja sreča... ....verjetno bo pot prespala, ker je čist v komi...z žura prišla domov...ob pol petih zjutraj... ..Nataly, a bereš tole? Mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Hudobnica Berem!!! Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 živjo folk... eh dobra jutranja telovadba...mal prste treba razgibat... hja...mal sm se oglasila na forumu pol pa šibam k ma fotr en snemanje pa grem mal gledat... sam tok da se mal pofočkam tuki... vsem!!! NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 huhu to bo pa zanimivo Flegma kak videospot? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 ne ne...fotr naw nč nastopu...bojo eni kao pewci k misljo da obvladajo petje...v resnic pa pojejo obupno...he he...posnel bojo spot kao za supernovo na TV3...bojo neki pel... baje tok fušajo da ne znajo istga tona za sabo ponovit... he he...kako lah tazga norca iz sebe delajo... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Oj, Astra, fajn je bilo tole brati! Nataly... .. tebe bi pa res prav pogresala, ce te ne bi bilo vec, si ze od zacetka z nami, z jasno pavzicami, kot je tudi prav. tashy, kul, da imas to moznost, snemanja so vedno zabavna, sploh za tiste, ki samo gledajo. Ce se seveda ne dolgocasijo, ker recimo en komad gonis desetkrat. Uh, sem vam hotela postreci s prizorom crnine nad Smarno, pa seje kot bi mignil vse skupaj premaqknilo proti jugu nekako, JZ, potem se je pa totalno ulilo (preden sem pobrala cunje - a na sreco so pod streho, le ce bi zelo posevno padal dez, bi se hglace lahko zmocile - a zoprno je to, ker je vse mokro zdaj na balkonu, si bom morala cevlje obut in skratka bo to cel projekt zdaj, prej sem bila pa cist matasta, pa zeblo me je, pa se mi ni dalo na puscobo ven sivo... :o|o: Zdaj pa me caka obicajno nedeljsko delo - hm, nedeljsko delo... :xx!: Absurdno.Raznoraznosti po stanovanju, kosilo in napoved... pa se mamo grem obiskat navadno ob nedeljah. Mejte se, folk! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Neverjetno, prav nic me ni v slabo voljo spravil tale nedeljski dez.. pravzaprav sem ga cisto vesela.. Obticala bom doma in se lotila vseh tistih zadev, ki ze predolgo cakajo name. V petek delala cel dan v Kranju, prisla zvecer domov in se zacvekala z ocitom, sla spat ob pol 1h in vstala ob po 6h ter sibala v Koper delat.. Na sreco samo 5 ur. Stala cel cas..Ugotovila, da dejansko obstaja razlika med gorenjci in primorci.. Na poti domov skoraj zaspala, potem se vseeno malo spravila k sebi, ker me je se cel vecer zuranja cakal.. Nazaj v avto, ice coffee v mestu, odlocitev, da gremo v Medvode, sibala domov po opremo (moj motor se kar na servisu in sem potem bila sopotnica ).. Prvic videla in slisala Laibache v zivo.. V bistvu bila pozitivno presenecena.. glede na to, da ni ravno moj naj stil glasbe to.. ampak ful shov naredijo... kar noter pades.Potem pa nazaj v Ljubljano, pa se kar naprej.. Ob 2h prisla domov, zaspala kot ubita in se zbudila tocno ob 12h (huh, ravnokar zmanjkalo elektrike.. bo treba pocakat, da oddam ta post. Kok je fajn imet prenosni racunalnik ) Danes me pa caka pospravljanje za zajcico, malo sobo v red spravit, ucenje za specialno, pa malo moram razmislit kaj bom jutri na ustnem za maturo povedala - nimam pojma o temah, ki so jih imeli in ki jih bom verjetno izvlekla iz listka.. ampak itak je bistvo v nastopu, tako da bom lepo mirno v spanscini razlozila, da nimam pojma kaj hocejo od mene . Pa se specialno se ucit.. res bi rada dobro se ta zadnji izpit naredila.. se mi zdi, da ima kar boljse povprecje, kot sem mislila.. kar bi bilo precej koristno.. bom sla prosit za izpisek ocen, ko se tale zadnji izpit naredim.. Sicer se pa verjetno se kaj oglasim tule gor med pavzami... lepo nedeljo vsem skupaj! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts