tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 tashy, kul, da imas to moznost, snemanja so vedno zabavna, sploh za tiste, ki samo gledajo. Ce se seveda ne dolgocasijo, ker recimo en komad gonis desetkrat. ja sej...men je ful hudo hodt na snemanja... sej hudo je tut ko tebe snemajo pa ko...pol k se vidš na televiziji...carski občutek... sam po eni strani je pa bolš gledat druge pri snemanju kako si delajo sramoto... he he...sploh pa če pojejo pa niti približno nimajo posluha... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 sam po eni strani je pa bolš gledat druge pri snemanju kako si delajo sramoto... he he...sploh pa če pojejo pa niti približno nimajo posluha... Men je pa kar nerodno za une, k tko kej fusajo in se sramotijo Za njih mi je nerodno! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 eh men pa ne...js se jim pa raj režim... men je blo enkrat ful nerodno za svojo sošolko ker je enga vprašala če bi hodu z njo pa ji je reku da ne pa ga je dvakrak okol ušes užgala...nisem vedla a nej bom prestrašena al nej se smejim al nej jokam...vem sam da mi je blo ful nerodno za njo... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 JA NO SAM TOK TO JE MOJA 1000 OBJAVA... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tashy...kul Zunaj dežuje, včearj sma z mamo žurali, danes pa sma šle na nek miting letalski, nič pilatusov pa to :o|o: , edino en vojaški helikopter je bil , pa en model sem malo kao vodla....zanimivo. pol pa nas je dež pregnal. v torek se dobim s štirimi tipi z DGM. kul, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 JA NO SAM TOK TO JE MOJA 1000 OBJAVA... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 men je blo enkrat ful nerodno za svojo sošolko ker je enga vprašala če bi hodu z njo pa ji je reku da ne pa ga je dvakrak okol ušes užgalahaha...girl power Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Včeraj sem se skoraj priplazila na vrh Vremščice , malce **zdelana** od dietnega tedna, se mi je kar poznalo na mišicah, čeprav je vse kao kontrolirano pa nič ne oslabiš ampak....No in sedaj se spravim v ta nove hlače, zaradi katerih se je vse skupaj začelo ...smo enkrat že debatirali okrog tega...zdaj pa samo še vzdrževalni teden...samo vsak drugi dan. Bom postnila med diete.Drugače pa danes kar pridna, vse lepo pospravila, skuhala kosilo, povabila še taščo (zaradi tega je bilo pospravljeno vse v nulo) potem pa gospa ugotovi, da bi lahko sliko namesto pravokotno obesila podolgem....ker ni našla nič drugega za **zatežit**...no pa sem tudi to preslišala in je popoldne minil kar prijetno. Zvečer me čaka pa masaža, mi bo dobro delo na tele moje razbolene mišice. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Lep dan V bistvu se ne dogaja čisto nič tako posebnega, le prisotnost Sončka je čutit tu ob meni, skoz... Prej sva govorila po telefonu in je rekel, da je bil kar presenečen, ko je pred par dnevi prebral moj msg, v katerem sem mu prvič povedala moja občutja od mene do njega... in v katerem sem mu napisala tudi "Rada te imam, veš?" ... in da kar ni vedel, kako naj se odzove na to... in potem me v telefonskem pogovoru vpraša: "Ampak tega si še nikoli nisva povedala, kajne?" Da se imava rada? Ne. Vse, kar naredi, vse, kar je, je točno tako, kot je najlepše, da je in da se zgodi. Za napisat imam dva mejla meni zelo ljubim osebicam - evo lupčka vsakemu - potem pa se verjetno spravim učit, še prej mogoče prat cote... čisto po študentsko - na roke In... ne morem verjet, ampak kako je lep dan!!! Dež se zliva kot iz škafa, najraje bi kar imela odprti obe okni v sobo, da bi bila bolj v stiku z vsem tem, pa mi bo potem zamakalo na računalnik, kar mu pa ne bi bilo ravno najbolj všeč verjetno No, na koncu me bo še prijelo it ven, na dež, skakljat bosa po travi (Ja, Contesa, ful ti hvala za tole tvojo idejo o bosi hoji po mokri travi ) Lepo se imejte, uživajte v samih sabo Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Lepo, Soncna, uzivas 100/h zadnje cajte vidim! Uh, kaksno je, ceprav meni sicer tudi sede dez...Samo nic se mi ne bo posusilo... no, ja, nic hudega. Pridem zdajle na forum in sem cist presenecena, da ni formula na vrhu neprebranih. Grem se spravit tole napoved (s)pacat, pa z enim usesom bom malo F1 spremljala... ce me ne bo Alisic prevec zivcno naredil, me moti taksno poudarjanje glasno, ko sem skoncentrirana in pisem nekaj, se komadi me motijo kaksni vcasih... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Uhhh kako je v Rijeki soparno. Se kar kadi iz asfalta. Tle pa dež, dež in dež. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 pravga poletja še ni prav od nikoder,za kolesarjenje po rogli podolgem in počez je bla pa fajn temperatura tele dni P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Danes sem postorila doma vse kar med tednom ne bom mogla,saj bom delala po cele dneve! Sem vse pospravila, zlikala en ogromen kup perila(v glavnem same srajce in bluze)v rekordnem času, ker sem zraven gledala MTV Movie Awards in se fino zabavala Potem sem generalno očistila kuhinjo in kopalnico, oprala in obesila eno žehto in pomila po tleh hišo od vrha do tal(zraven spila 1,5l vode-sem totalno dehidrirala) Zdaj sem pa zelo happy,ker je vse za mano, pa še sonček se kaže, kar naj se, fino, da bom šla spet bosa po mokri travi hodit,to mi prebudi vse čute! Hm, se moram malo psihično pripravit na nov delovni teden, sem se kar malo polenila po enotedenskem dopustu, ampak saj bo tale teden minil kot bi mignil, pa še en dan bo krajši kot ponavadi,kar je sploh fino! Tako, zdaj pa malo zabušavanja, potem pa bom šla mogoče še avto posesat,če se dovolj odpočijem! ja itak! mokra trava... full negatinih ionov po dezju.. se z hojo po travi dviguje... se diha super!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 pravga poletja še ni prav od nikoder,Ma ja! Naj bo ze. Za rolanje, za v hribe jt mal, pa se po Ljubljan s sladoledom sprehajat...ne pa tole. nimam volje do nicesar Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 CELOSTNA UGLASITEV - seminar DIHANJA z Danielom Hirtzom - priznanim mojstrom dihanja!- seminar je del svetovnega projekta miru!povezavi:Lunin Forum - tema DIHANJE Slovenska uradna stran drustva Vabljeni! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Pršla iz Totega konca...je blo full lušno... praznovali namreč RD moje taščice...potem sva se pa skozi Kamnik zapeljala do Ljubljane...in vruuuuum delat večerjo...carsko...no zdej moj dragi že pančka...še prej se je pa s tanovo igračko okov vozu...kao nč deževal... Pa usput slišala en dober štos..."ti, as vidu ta nov video od Severine...?""ja...ta je edin dober...! Taš...za tisočko ti pa doma dam...če nis več skregana z mano zarad posode... Lep večer vsem... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Deževna nedelja..in s frendico prišli na idejo, da greva z najinimi sinčki... ...starimi 16 in 17 let...v kino.. Gledali Kristusov pasijon.. :xx!: ...drgač pa blo zabavno, kako sta se obnašala najstnika, ki sta bila v kinu z mamami.. ...sem bla pozitivno presenečena, nč jima ni blo nerodno, ko sta srečala sošolce...Tele počitnice postajajo zabavne... Nočko vsem...in kaj lepega sanjajte... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Beneton Bikini Paryhttp://www.e-fotoportal.com/gallery.asp .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...oh ja, naporen vikend, petek pa itak tok mem da sploh ne bom pisala o tem :xx!: :xx!: ...sem pa zelo vesela, da imamo ljudje zelo zelo dobre prijatelje ... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Po enem tednu na lunin.netu. V glavnem samo gledam, kaj je novega. 17 strani nepregledanega in novih tem. To je za ene dva dni. Optimizem velja. Živijo vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Najbolj ti priporočam, da se poglobiš v temo party in prideta z ženo na piknik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...bila čez vikend prvič letos na morju.... prikolica stoji že od 1.maja....vreme pa......itak.... vožnja ful simpl.... sploh nič gužve na črnem kalu, niti na meji.... kar padla skozi... v petek prevozila dodatnih 50km zaradi zaprtja ceste v neki istrski vasi! Niti slo motoristov niso spustili čez!!! :xx!: namesto 2 uri vozila 2 in pol :xx!: :xx!: :xx!: ..v prikolici našla mravlje :xx!: :xx!: :xx!: bila bitko z njimi skoraj 1 uro..... nič nimam proti, če je mravljišče na parceli.... ampak v moji spalnici pač ne bo! .... v rekordnem času pripravljena prikolica za spanje.... baldahin je prišel na vrsto v soboto.... sin pomagal ko ta velik, vso posodo odvil, zložil, pobrisal stole, ležalnika....... ...v nedeljo dež... od zjutraj..... bila že popoldan nazaj v lj..... ...danes sin praznuje 5. roj. dan. VSE NAJBOLJŠE MALI!!!! ... popoldan družinsko praznovanje..... upam, da bo minilo brez incidentov,.... naša družinska srečanja so obsojena na katastrofo :xx!: :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Cez dve urci me se ustni del mature caka.. Sem si celo krilo zlikala, da bom spodobno izgledala. Ne vem a me je kaj strah ali ne.. ma v bistvu ne, saj sem ze odlocena kaj in kako.. Samo cuden obcutek je, ker se nisem nic ucila, pa mi tisto hodi po glavi.. ne mores iti na izpit, ne da bi si vsaj pogledal stvar.. Ampak, kaj naj si pa pogledam, ce je ustno? Pac, saj znam nekaj spanscine, kar me bodo vprasali, bom pac odgovarjala, ne... Saj bo... Motor bo danes popoldne.. upam, da ne bo prevelikih stroskov.. Pa jutri teta & family pridejo domov in po zajcico.. Sem se ze kar prevec navadila nanjo, jo bom pogresala.. zdaj je kar skoz spuscena, en kabel je malo zgrizla, drugace pa ful pridna.. Trenutno divja po sobi, dela kroge okrog stola WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Dobro ti bo slo, Aliana! xcrossfingx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 bemu ej moj lepi veliki ekran deluje sam za tri sekunde oziroma še tolk časa ne zdej sem šel k sosedu si sposodit njegovga rezervnega, hm ese ne spoznam najbolj na dimenzije ampak 13" morda 14" dam pa roko v ogenj da ni več... hehja vsaj 1024*768 zmore pa mal bolj je čist kot moj prejšni kdaj se migre to zgodit ravno ko morem pogledat zemljevid da bom vidu kje je lunin party... hehja... dobr za lunin net bo tud ta ekran zadovoljil kakih igrc pa tud ne mislim igrat v tem času..., hm hm in čimprej pa nov ekran ni druzga... hjao, kaj priporočate? Še napoved... Morebiti bo vstop v poletje zacinila se kaksna nevsecnost, zaradi katere bo na nek nacin otezeno nase gibanje, komuniciranje oz. taksno in drugacno povezovanje. Marsa mi ne pušča dosti opcij... hehjeja, pa tako lep ekranček je bil pridno mi je služil vsaj ene 7 let... ajd 6 če sem natančen . Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts