Marsa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 ...en kabel je malo zgrizla... kot moj hrcek - ko je mama rekla, glej ga kok je luskan... Ko pa je zgrizel usnjeni skorenj, da je gor bila luknja za pettolarski kovanec, pa je se vedno bil luskan... Potem pa je rekla, na, OK, potem pa bodi tu v skornju, ki si ga unicil, in se tu pac igraj.A on je ze letel nekaj drugega unicevat, kaksen skorenj, to smo ze raziskali, si je mislil najbrz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ej marsa ves da mas s tega kota, prav podobne oči kot kristalka.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 men je blo enkrat ful nerodno za svojo sošolko ker je enga vprašala če bi hodu z njo pa ji je reku da ne pa ga je dvakrak okol ušes užgalahaha...girl power ja aira... hehe... aja pa še to...Nino, Contesa, kristalka, mami, (pomivanje posode ti še zmer zamerm)....HVALA VM ZA CESTITKE... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 A res Nino? Se ti zdi? kaj pa vem, kristalka tako jasno gleda, prijazno, veselo, neproblematicno... jaz pa -tule- bolj... hmm, strogo mroda malo.Ampak thanx, na kristalki je cisto vse lustno, pa tako to jemljem kot kompliment. Crknil ti je monitor?Moje sozalje... Nobenega ne priporocam, ker se ne spoznam, jaz imam zdaj samsunga, pa sem zadovoljna.janja bo morebiti vedela in pa seveda rachek in taksni. Aja, saj res, Tashy - tisocka ze ali kaj!! Razturas, cestitke!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Hja Marsa, men se je zdel pogled glih tak, sej mrbit na tisti fotki maš čist kak drugi obraz ampak pogled pa vseno eno prijaznost pali vn... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Aja, saj res, Tashy - tisocka ze ali kaj!! Razturas, cestitke!! hvala marsa... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Dnevnik?Okol pol 6, sem ostala, sla pojest corn fleakse in jogurt...se do ene pol dvanajstih ucila...zdele kle visim do kosila, pol grem na sok s prjatlco...in pol se za ene 4 urce ucit :xx!: Zvecer bom gledala pa tisto lezbicno stvar na pop tv! ze zdej lahko vse napovem :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 A res Nino? Se ti zdi? kaj pa vem, kristalka tako jasno gleda, prijazno, veselo, neproblematicno... jaz pa -tule- bolj... hmm, strogo mroda malo.Ampak thanx, na kristalki je cisto vse lustno, pa tako to jemljem kot kompliment. heh, kul trenutno gledam čist zaljubljeno.... .....jutri..****to je že jutri , bo lep dan (drži zame) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 If I die before I wake, pray the Lord my soul to take... ... Ej Kris, fotkni svoje učke zdej da vidimo to ljubezen Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 If I die before I wake, pray the Lord my soul to take... ... Ej Kris, fotkni svoje učke zdej da vidimo to ljubezen bom v petek, zdaj nimam fotoaparata doma....ampak bom...obljubim... (mislim, da nima punce, jutri se dobimo(več nas bo), ampak nisem edina, ki že namiguje na kaj...zihr bodo drugi kaj 'podkurli'......tnx ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 dan,nazaj iz primorske po dolgem delavnem vikendu z naslednimi dobrinami:eno vreco blitve, eno vreco krompirja, eno vreco radica, eno vreco solate in 10 kg cesenj 1kg sem ze pojedla, malo mi je slabo, ampak je bilo vredno 1 down, 9 to go delim malo okrog po sluzbi...5 kg...me sprejemajo kot bozicnico obstaja kaksna dieta s cesnjami? jaz sem za! rdece cesnje rada jem Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 obstaja kaksna dieta s cesnjami? jaz sem za! rdece cesnje rada jem Obstaja, v BIODIETI CONTESA, ki bo predstavljena na party Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Danes je absolutno MOJ SREČEN DAN, saj sem super znala matematiko in profesor mi je zagotovil, da bom naredila matematiko, ostale predmete pa itak. čestitam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Oh, kakšno poletje :xx!: ....in to naj bi bil prvi poletni dan Danes zvedela slabo novico .....mi bojo kar ordinacijo zaprli ....zdej moram pa čimprej kaj novega najti :xx!: BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Candle, en pobođž zate , navijam za najboljši izid za naprej... 1 Budala, vidim, da je prva žlahta že na dopustu, ta petična . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 JA JANIA, TISTO SM ZARAD TEBE DAU SKP .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Uauaua......pravkar frend javu, da ima 2 karti za Kravitza..........Mick gre pa jutr žurat se veselim s tabo Mick BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Uauaua......pravkar frend javu, da ima 2 karti za Kravitza..........Mick gre pa jutr žurat kuuuuuuuuuuuuul jaz bi tud šla, pa je mami nekaj komplicirala :o|o: Mick, fejst(ne mickeno ) uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Mick, fejst(ne mickeno ) uživaj bom, thx.....žuurrrrrrrrrrrrrka......eh....sem se že čist pomočviru ......ČAAAAAAAAGAAAAAAAAAAA Super ikonca, Kristalka Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Mick, fejst(ne mickeno ) uživaj bom, thx.....žuurrrrrrrrrrrrrka......eh....sem se že čist pomočviru ......ČAAAAAAAAGAAAAAAAAAAA Super ikonca, Kristalka čaga, ja, tak se reče tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...joj Candy, zdaj vidu, kaj pa tebi to dogaja? Niks gud . Kak pa naj zdej k tebi na terapijo pridem? Bemu, bemu. Upam, da se dobro držiš, pa da boš le nekako rešila te bleme, no Mick, moraš pohiteti ...do konca meseca je še stara lokacija....pol bo pa treba kar na našo obalo v ordinacijo....tam te najprej dobro v morčitu namočim, potem pa na mizo BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...lepo preživite ostanek tega dneva.... PA-PA Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 obstaja kaksna dieta s cesnjami? jaz sem za!Hehe js sem z eno gajbo nadomestil večerjo zajtrk in kosilo in vmesne posladke grizeš grizeš, shujašl nisem nič mal mi je blo slabo ja ampak mmm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Macona, cestitke! CL - kaj slisim? Tinka, Nino, blagorcek - dober tek! Uhh, kaksno je v mestu oz. na cestah... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts