Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Danes zvedela slabo novico xrolleyesx .....mi bojo kar ordinacijo zaprli :sori: ....zdej moram pa čimprej kaj novega najti :xx!:

Ja, prav je, če se da ven tako slabo reč, novico.

Nekaj nas bo gotovo to prebralo in namenilo kako spodbudno misel. Moje so seveda zraven! xsrcx x:Xx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...en kabel je malo zgrizla...

x:px x:o)x x:Dx x:Xx xcivx x:Dx x:o)x

kot moj hrcek - ko je mama rekla, glej ga kok je luskan... Ko pa je zgrizel usnjeni skorenj, da je gor bila luknja za pettolarski kovanec, pa je se vedno bil luskan... Potem pa je rekla, na, OK, potem pa bodi tu v skornju, ki si ga unicil, in se tu pac igraj.

A on je ze letel nekaj drugega unicevat, kaksen skorenj, to smo ze raziskali, si je mislil najbrz. x:o)x x:px :2src:

OK.. zdajle sem sla pogledat kje se skriva zajkla.. ker me cel dan ni blo doma in sem jo pustila spusceno.. zadaj za posteljo.. ob njej pa kabel od telefona.. zgrickan na 4 dele.. :o Me ima, da bi ji usesa odgrriznla :!!:

Sorci, bejbi, ampak od zdaj naprej bos v kletki, ko me ne bo zraven..

Pa sem nardila ocitu dodatno delo.. se dobr, da zna sam to popravit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pa ful energije mi je pobral danasnji dan.. kot ozeta cunja se pocutim.. :xx!:

Matura ustni.. pa saj je kar v redu slo, samo pol ko sem ven prisla sem se sele zavedela kok sem zivcna.. in sva sla z dragim na kosilo, pa se kar nisem in nisem mogla skulirat.. Ful ne maram ustnih izpitov, res ne..

Imela en fajn pogovor..

Servis na motorju bil samo 10000, pol manj kot sem pricakovala.. kul.. Zdaj pa do Pule v sredo. Se soncek naj bo. :palec:

Ne vem, ucit bi se morala.. pa sem se vedno cist brez energije.. vsaj prebrala si bom malo, mogoce mi pa kaj ostane..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Pa tudi en tak sexy pogovor po telefonu xflirtx mi je polepšal dan xsrcbumx  Še več takih dni si želim! x8Dx

Daj številko :mex:

Še eno urico, pa bom počasi odšla proti domu! :onfire: Pravzaprav mi je dan presenetljivo hitro minil,imela eno lušno stranko iz Loch Nessa(ne vem če sem prav napisala) sva se zadebatirali za dobro uro xchatx , pa še kupila je veliko :$$: ! Pa tudi en tak sexy pogovor po telefonu xflirtx mi je polepšal dan xsrcbumx  Še več takih dni si želim! x8Dx  Pa še sonček je začel sijat,fino, ne bom šla v dežju domov! xokkx

a, skot!? :inocent:

Škotinja Free, ne Škot! x:Dx  Nino, jaz imam prav lepo ponudbo, zato je pa veliko izbrala! :palec:  x:Dx

glede na to da so škotinje kot gorenjke (vsaj pregovorno) more bit tvoja ponudba res dobra :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaz imam prav lepo ponudbo, zato je pa veliko izbrala!

a res, Contesa... kaj lepega pa imaš? Bi mogoče jaz tudi kaj izbrala x:Ix x^x

dobra ideja!

contes: a mas drage zadeve? :inocent:

in kaj sploh mas? a se da na netu pogledat?

Uh kako sem danes spal kot dojenček. Sem vstal šele @11:15h. Madona se počutim kot da me je vlak podrl. Sam to ni od vremena. Se mi zdi da od včerajšnjega potovanja, ke pa sm, pa pol direkt v službo. Čisto možno.

Danes upam da bodo sosedje tolkli Angleže. Konec koncev sta v konici napada dva Srba. Rapaič in Pršo. Odšo u gol.

Ja sam ka mali pao s lipe

Danes je absolutno MOJ SREČEN DAN, saj sem super znala matematiko in profesor mi je zagotovil, da bom naredila matematiko, ostale predmete pa itak. :onfire:  :onfire:  :onfire:  :madpro:  xsuperx  xcheersx

:palec: x:)x

js pa lih obratn:matematko itak! za ostale predmete pa rabim "zagotovilo" :xx!:

dans je blo tolk sranja, pa cakanja, pa se dobesedno sem sranje dobila, in sla cez to sranje z sranjem... joj kr neki x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pomotoma sem vtaknila kazalec v krop! x:Ox :V:

Vceraj pa sem se spekla z oljem, ki je spricnilo na roko tam kjer je najtanjsa in najbolj bela koza. :sori:

Samo ni nic v primerjavi z zdajle, ko mi kar dobesedno gori prst - samo odmaknem tole, tale obkladek, ze zge. :xx!:

xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, raj kot obkladke daj kr pod ledeno tekoco vodo...Kr potrpezljivo ohlajuj, da se omili vse skupi... Jao uf, "sranje" to... kaj pa vtikas prst kamor ni treba!? Sj ne x:o)x

Bobnar: ni vedn za vse nedelja x:px

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x!x xsrcx Naj Thanx aliani, ki mi je zdajle expresno dostavila kremico proti opeklinam! x8Dx x:Xx :2src: :palec:

Ne morem verjet!!! sploh nisem mogla stekat, ker sem ravno objavila, pa klice, pa prileti cez 10 minut in mi tole da - imam ze gor napackano. x^x xsrcx

Kapica - thanx x:Xx, obkladki so taki... hm, tak zel, ki je v plasticnem ovoju in ga imam vedno v hladilniku - ful prav pride, ker se fulkrat specem in to najbolj pomaga, sploh ce takoj das gor...

ampak je postopoma postal topel, pa ne dela vec, sem ga dala nazaj v hladilnik.

Aja, zakaj sem sla sploh tole zganjat?

Spinaco sem potisnila in navadno dam manj vode, imam obcutek, danes pa sem je dala vec, ker je bilo vec spinace, pa je bil ze kar krop... x:Ix :8): xrolleyesx

Pol pa pravi claudio da ne dela mars opp pluton, cemu naj pa pol tole pripisem zdaj? xnckrivx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Berem, da je za nekatere res zoprn dan... :xx!:

Cl... xcrossfingx ...da najdeš kaj pametnega...

Aliana, kako učit..a nisi danes naredila.. :eek: x?x

Men pa čist kul dan.. x^x ..tak bolj na izi...popoldan pa se mal sprehodila...in preživela par urc v beauttiju... x^x ...in se počutim še bolš...

Nekam sumljivo umirjena postajam...hm, le kaj bo iz tega.. x?x xrolleyesx

Marsa, a ni fino, da ti takole na brzino nekdo priskoči na pomoč.. :palec: x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

... mene je pa danes prijelo, da bi ukinila, skenslala forum... not found, da bi bilo... error...

... to me je samo prijelo, ker sem pac muhasta...

A zelo resno pa razmisljam o ukinitvi OS in omejitvi postanja fotk in reklam. x!x

Picasso

A nismo enkrat o tem že govorili... x?x

dej no, foruma ne morš kr tko ukunit, kako pa bo kdo dobil žaubo, ko jo rabi... x?x

Lahko pa narediš plačljiv e OS-je...da o fotkah ne govorimo....

Pač...za ene sam osnova...če hočeš več...pa :$$:

Astra

Per aspera ad astra

Marsa... karkoli se boš odločila... že do danes si mi dala neprecenljivo veliko - hvala xsrcx :palec:

... če je prišel čas za spremembe (pa če je to tudi ukinitev LNF), je to to... smo se družili in zdravili in rastli skupaj, zdaj pa smo zreli, da to nesemo naprej, drugam...

(žalost in pogrešanje pa bosta pač del tega procesa... )... ampak zdaj še ni ta čas in zato lahko še veselo uživamo v zavedanju, da smo skupaj x^x :2src: x8Dx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...