Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

A zelo resno pa razmisljam o ukinitvi OS in omejitvi postanja fotk in reklam.  x!x

ne OS-jev neeee... :sori: :V: :C: :O: :eek:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, saj je samo dnevnik... malo naglas razmisljanja, kot vsakdo, ki ima pac kaj za povedat v dnevniku... saj je vseeno, ce smo ze govorili - saj smo tudi ze o marsicem...

Tudi smo tako ze povedali, v katerih primerih ne bo tako (omejitve), menim pa, da je itak jasno.

Forum tako seveda se vedno bo.

Za OS-e Contesa pa nisem tako prepricana.

Od foruma LN nima nic, a recimo da ima vsebino in fajn plejs za druzenje...

Ampak OS je pa samo poraba prostora, ki ga jaz placujem za zelo velikokrat celo zlorabo LNF ali pac LN.

Prav tako je s fotkami - z izjemo avtorskih fotk oz. fotk nas samih v primernih temah...

Glede na to, da LN nima (oz. zelo malo, nikakor ne dovolj) placljivih bannerjev, je prakticno v tem trenutku popolnoma vseeno, koliksen obisk ima LN oz. vkljucno z LNF (*koledarji, razglednice, zdravje, modre misli, horoskop... prinasajo precej vec obiska..).

Vec obiska pa je trenutno samo vec prostora, vec casha, vec zlorab in vec dela.

Zaradi ene recimo atraktivne teme kot je npr. vedezevalnica, je LN recimo samo veliko bolj obremenjen, saj to pomeni toliko desetin novih clanov, ki imajo moznost postanja fotk, OS-ev itd....

Torej ta %, ki to vidi in je zadovoljEn, je zanemarljiv v primerjavi s tem, koliko placa vse skupaj zavzema...

Itd..

Tako da - jaz ne rabim stotisocev ljudi tule... raje veliko veliko manj, pa zato tistih, ki znajo ceniti to..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aham...

veš kaj pa bi jest nardu, da vse tiste miniaturne in ogromne slikce,ki so že stare˝,neaktualne postale,bi jih avtorji˝sami 0ddali ven. ..no k temu jest strmim...(sm pa to že predlagau)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Vem, thanx, a to je utopicno pricakovat...

tudi ko pravim, da popravljam teme... to pomeni, da popravljam objave v temi - od tega, onega, tebe, sebe... torej, vsakdo bi jih lahko sam - svoje, saj so njegove, saj je on podpisan pod to, ampak... ocitno, pac, ce zelim popravljeno, naj pac popravim...

To pomeni opozarjanje, bit skoz na broju, zagotovo ne bo vsakdo vestno za sabo manjsal ali brisal, briga ga, kaj ima on s tem, ce me moti, pa naj pobrisem, oz. morda bo v tem primeru se nekoliko pritozil, vseeno, in udaril po mizi in terjal in zahteval demokracijo... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

morda res že preveč veš

Zdajle sem tole opazila... ne stekam...

V zvezi s cim?

Picasso

Darn.... hehjaj, grem js spat preden opazim kako majhni so pravzaprav moji problemi in dobim manjvrednostni kompleks ko se sekiram zarad njih.... in se drugi zarad dost večjih.... : ( lahkonoč x:Xx vsem... plačanim in neplačanim
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aira, ja, thanx, hvala za predloge, saj, tako nekako naj bi sibalo, samo vmes ko se vse to pedena in napreduje po tej poti, daljsi, najini, ki sva si jo izbrala, je pa se lajf in vse... :o|o: :palec:

Picasso

x;)x Marsa - toliko še počakaj, da dam Carja in Liso gor.....pol pa kar kasiraj x:Dx :palec:

Danes najdla kar nekaj jurčkov, pa lisičk in golobic...ta prava juhica bila potem...njam x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:)x No, pa se je dan prav lepo koncal.. Srecala ful folka, se zacvekala v Celici verjetno se zadnjic s prijateljico, preden mi pobegne v Novo Zelandijo.. Koncno izginil tisti cudni tesnoben filing, ki me je cel dan spremljal..

Ja, Astra, nardila maturo, vmes se pa ucim za sredin izpit.. zadnji na tem faksu. x^x Pol se pa resno vrzem v diplomo, po 2 tednih pocitnic.

Marsa, upam, da bo kej pomagalo. Pa tebi tudi hvala.. Gre knjigica z mano na morje. Sodec po podnaslovu (vodnik na poti k popolnim odnosom) zna se koristit...

Nocko vsem skupaj

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

No, Aliana, drž se x!x

Dons hudo slabo spala...me je nekaj Marsa v sanjah preganjala... xrolleyesx x;)x x:Dx

Seveda Marsa, zakaj pa neb napisala...o čem razmišljaš, kako se počutiš...saj tut mi izlivamo svoje misli sem...

verjetno bi res bil potreben korenit rez...da se mal zavemo, kako je, če lnf neb obstajal...

mateja, :palec: ..kot vedno...

Astra

Per aspera ad astra

:V: ...Marsa, naredi pač tako , da boš lažje shajala, mi pa se bomo prilagodili, ne x;)x Danes je pa nek čuden dan. Navsezgodaj fajt z mojo "boljšo" polovico.....beemu, mi gre na živce, ko kak dogovor z babncami ne velja nič.......ni čudno, da se reč "mož beseda" in ne "žena beseda" xrolleyesx :xx!: Joj, kak mi gre včasih na pajtl.... x^x No pol sem že seveda zamujal v službo, zavil na eno parkirišče v izogib parkirišču v bližine "klavnice" :xx!: , nakar se je seveda začel en penit tam, da bo pajka klical pa to.....he-he....sva se prav "prijateljsko" zmenla.... :angry: :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...dobro jutro vsem

.....joj Marsa :sori: , jaz se tudi strinjam z Mickom, da se bomo prilagodili....ti pa čisto verjamem, da vse to ni ravno najlažje pedenat, sam ti gre pa zelo,zelo dobro :palec: in obe s svinjico te prav občudujeva...aja a pol tiste slikce, k jih tkole dodajamo, če jih bi zbrisala, je to kaj boljše ? :inocent: :vio:

...oho Mick, sej veš, slab začetek dober konec, je pa danes itak koncert in jaz komaj čakam, da se malo odklopim in sprostim. :hepko: :hepko: x:Dx x:Dx

včeraj je bil drugač zame en tak dan-kr neki, ponavadi vedno, ko imava s tipom kake probleme, sem pol še dva dni po tem vsa smotana....sem probala včeraj risat, pa ni šlo....bo pa jutri boljše..... x:Ix x:Dx xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Johoj...Mick...ne sodi vse nas po svoji... xrolleyesx ...mogoče jo pa jeza daje, če greš sam na Lennyja... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

G3 G3 G3 :D kaki lenny :D na enga izmed teh dveh zicer grem... anyway dobro jutro..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino...pšššššt...ti še nis poročen...ne veš, kva je babja jeza... :vragec: x:px

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ojla

kako ste danes? boljse? ohlajeni prsti? manj jezni mick? CL ze na novi lokaciji? x;)x

z mano vse ok...se vedno cesnje v akciji, drugace pa delo..ce delo krepi, sem ze prav krepka, samo ne vem tocno, kje bi

se to videlo...bo ze noter kje, ker zunaj ni nic! x:o)x

na kravitza ne grem, msem ga videla 2x v dosti boljsih casih ( za moj okus), ampak vsi, ki greste, zuper uzivajte, jaz se bom medtem

sprehajala po izumrlem mestu :eek:

aj...marsa...ne nas zapret! x:Ix x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Marsa...če Os-e skenslaš...se ne bo svet podrl...ni mi vseen, ker je lažje poslat sporočilo prek OS-a...sam bomo pa bolj prek maila šibal... xnckrivx

Že to delamo večkat... x^x

A zelo resno pa razmisljam o ukinitvi OS in omejitvi postanja fotk in reklam.  x!x

Marsa, za fotke in reklame te štekam, samo os-e, pa raje ne! xrolleyesx

:inocent: os pa res raj ne najboljš da jih ful omejiš recimo 1024 znakov na os... nabiralnik pa je sam za 20 poslani in 20 prejetih namest 50 50 ... vse se da omejit...

jah... xrolleyesx ...vsi takoj najdete drugo linijo...da bi se pa kdo spomnil...kako s skupnimi močmi tole rešit..pa ne pride nobenmu na misel... :xx!:

dragi moji...dobrodelnost se lahko gre nekdo, ki ima drug vir preživetja...in mu je potem prav fino...da za svojo vest še neki dobrega nardi...

Včasih pa je treba dat tut kaj v pisker...

Astra

Per aspera ad astra

dragi moji...dobrodelnost se lahko gre nekdo, ki ima drug vir preživetja...in mu je potem prav fino...da za svojo vest še neki dobrega nardi...

Včasih pa je treba dat tut kaj v pisker...

Astra

Astra :palec:....sem istočasno odprla temo o donacijah x:Dx x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

jah... xrolleyesx ...vsi takoj najdete drugo linijo...da bi se pa kdo spomnil...kako s skupnimi močmi tole rešit..pa ne pride nobenmu na misel... :xx!:

Ja.

vecina vas pravi - ne ukinit OS-ev - povedala pa sem, na kaksen nacin se to lahko prepreci oz. kdo bo imel se vedno moznost OS-ev. x;)x

OS-i se izkoriscajo za najrazlicnejse zlorabe: nadlegovanje forumovcev, prodajanje oz. nudenje svojega asortimana, speljavanje clanov na druge forume in sajte, in, nenazadnje, ne da se mi vec placevati za to, da me boste lahko opravljali oz. sirili lazi in zdraharili proti LN.

To pocnite po mailih, ce se vam zdi kaksen point in ce imate dovolj casa in energije.

Forum je forum LUNINEGA NETA.

Torej ce bodo imeli v DELU SVOJO bazo pomembnih dogodkov iz preteklosti, ne bodo z velikim navdusenjem objavljali oglasev, ki vabijo na podobno bazo v Veceru. oz. za to bodo hoteli cash.

Tule je ogromno vsebin. Ko pa nekdo nekaj isce, mu postrezete po defoltu s tujimi sajti, s tujimi avtorji, zelo redki napotite nekoga na strani LN, pa smo na straneh LN!!! :xx!:

To ni javna stran z budgetom, kjer lahko vsi pridejo in je zaposlenih tam 100 ljudi, financirajo pa se iz vseh vetrov.

LN je projekt dveh entuzijastov, ki vam nudita, ce drugega ne, da se lahko druzite in spoznavate med sabo.

Marsikdo tega ne zna ceniti.

Ne mislite, da potrebujem kaksne zasluge ali pohvale - hocem pa malo bolj normalen odnos in vec razumevanja.

Ce ga pa vi nimate, pa se ga tudi meni ne da vec imeti.

Nihce noce ostat brez OS-ev, ampak donirate pa tudi ne (tisti, ki pa ste, pa pac na vas to ne leti).

OK - potem pa to ne bo vec odvisno od vase dobre volje oz. brezmejne velikodusnosti in dobrodelnosti.

Itak pa menim, da ce bodo OS-i placljivi, jih preprosto ne boste vec tako pogresali in se se naprej zgovarjali po mailih.

No in ker je tako, tudi nujni niso. ;)

Picasso

Guest sanjalica

Sanjalica je veriiii tači....

In ko prebiram tako resno gospo Marso...., me kar srh spreleti....

Bom šla raje v naravo... x:Ix

Narod - danes se "zakačiti" z Marso...khmmm....mislim da ni priporočljivo! :D

Marsa en x:Xx ....in šiiiibam...... (ni me več, ne kregaj me)

Sicer pa - ti dam prav. Pa vendar... khmmm...ti si nam dala vse te možnosti...ti si nas razvajala....sedaj pa... khmmm rep med noge :o|o: x:)x .

Sicer pa - mislim da smo lahko tačistične vse (vsi), ki pa ti kljub temu kdaj pa kdaj priskočimo na pomoč.... (brez tega, da bi na veliko uporabljali OS).

Verjamem, da toliko veš oceniti ljudi, da se s takim pisanjem dotakneš prav tistih, ki "dajo"...oni drugih pa bodo vse to preskočili.... (kot na roditeljskih sestankih - tisti "ta pridni" ves čas poslušamo "o ta porednih" (katerih pa seveda tam ni))

aja...še en x:Xx Marsa............................ sedaj me pa res več ni..............

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...