Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

sanjalica..a veš kako je ...VEDNO ostane upanje, da se bo enkrat dotaknilo tudi drugih... x^x

Sicer pa Marsa, saj veš, da jaz mislim, da bi to morala storiti že zdavnaj...in upam, da te tokrat ne bo "minilo"...pa bo potem spet po starem...nevihta pa kao mimo.. :o|o:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dobr bomo pa na chatu xchatx pa mailu... ampak plačljive bannerje pa si je treba zrihtat... pol pa lahko tja klikamo pa prispevamo :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ne tako muhasta pa spet nisem in sem tudi takoj povedala - forum bo seveda stal se naprej, o tem naj ne bo nobene bojazni.

Razvadila, Sanjalica?

Hm, osi so pac v funkciji foruma, prav tako fotke - veckrat sem vas opozarjala...

zdaj je situacija recimo takale - stotine novih clanov zaradi dolocenih tem, ko se konektajo prav zaradi teh tem, imajo po 5 objav, ko nekaj sprasujejo, a ze obracajo os-e in ze letijo postat (ogromne) fotke.

Ja, Astra, saj me ni samo minilo, preprosto je to cel projekt, to je spet selitev foruma - to ni kar takole, to je spet potrebnega mesece dela, zdaj pa ze pol leta razvijava novice, s tem da astrosoftver stoji (pa imam ze 4 leta ali koliko vse narejeno, textovno) - preprosto nama ne znese... vedno ima nekaj prioriteto, na 1. mestu torej tisto, kar nosi €, potem pa Novice....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej, nino...sem pozabila...v kako hudi finančni stiski si.. :xx!:

Astra

x;)x vsak svoj križ nosi... js sam predlagam dolgoročne rešitve...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... plačljive bannerje pa si je treba zrihtat...

In/ali clane, ki bojo znali bolje ceniti..

... vsak svoj križ nosi...

Zanimiva misel, se posebej iz tvojih ust. x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js sam predlagam dolgoročne rešitve...

Res, pozabljaš pa...da je do dolgoročnih rešitev doooolga pot...in so včasih tut kratkoročne čist ok..

Astra

Per aspera ad astra

kaj pa če naredimo eno čistko... pol pa se da člane sam še povabit (se ne more kar vsak vpisat) tko da ne bo tistih 1000 članov ki jih nkol ne vidmo.... k se prjavjo da grejo k meni vprašat eno vprašanje?

Žaža, to bo prišlo še za teboj... :xx!: ..sam saj sama veš...da zadnje čase res ni blo več za bit...

drž se x!x ...pa mal tule pojokcaj, ko bo hudo...pomaga, verjemi..

Astra

Per aspera ad astra

Žaža, to bo prišlo še za teboj... :xx!: ..sam saj sama veš...da zadnje čase res ni blo več za bit...

drž se x!x ...pa mal tule pojokcaj, ko bo hudo...pomaga, verjemi..

Astra

...BOM,BOM, KO BO PRIŠLO NA PLAN.... x:Ix :sori: x:)x

Če hočeš biti srečen....BODI!

5.3625 rabu bi pa 5.4

no fak pa je šla moja lepa možnost o poletnem roku za fiziko :xx!: fak ej tolk mal mi pa še ni zmanjkal... bolj mi je bil všeč prejšni sistem... damn huhjeja no vsaj zdej k sem tolk blizu morem sam en kolokvij pisat celo slabš od tega kar mam zdej pa sem pozitiven hm hehja i guess thats it for 2 months...

in kaj sploh mas? a se da na netu pogledat?

Free lahko pogledaš pod Armani Collezione,Georgio Armani,Ferre(Red an White lebel) samo jaz imam samo za ženske! Pa ravno poceni ni! x;)x

he he, no ja, sej nism mislu zase kupovat x:px x:Dx

hvala

x!x  xsrcx  Naj Thanx aliani, ki mi je zdajle expresno dostavila kremico proti opeklinam!  x8Dx  x:Xx  :2src:  :palec:

Ne morem verjet!!! sploh nisem mogla stekat, ker sem ravno objavila, pa klice, pa prileti cez 10 minut in mi tole da - imam ze gor napackano.  x^x xsrcx

Kapica - thanx x:Xx, obkladki so taki... hm, tak zel, ki je v plasticnem ovoju in ga imam vedno v hladilniku - ful prav pride, ker se fulkrat specem in to najbolj pomaga, sploh ce takoj das gor...

ampak je postopoma postal topel, pa ne dela vec, sem ga dala nazaj v hladilnik.

Aja, zakaj sem sla sploh tole zganjat?

Spinaco sem potisnila in navadno dam manj vode, imam obcutek, danes pa sem je dala vec, ker je bilo vec spinace, pa je bil ze kar krop...  x:Ix  :8):  xrolleyesx

Pol pa pravi claudio da ne dela mars opp pluton, cemu naj pa pol tole pripisem zdaj? xnckrivx  x:o)x

nepazljivosti x;)x

... mene je pa danes prijelo, da bi ukinila, skenslala forum... not found, da bi bilo... error...

... to me je samo prijelo, ker sem pac muhasta...

A zelo resno pa razmisljam o ukinitvi OS in omejitvi postanja fotk in reklam.  x!x

morda res, morda ne.

vcasih je potrebno samo nekaj novega, svezega... nekaj modre, pa se stvari obrnejo, zasukajo in prikazejo v novi svezi luci... .. vcasih.

x:Dx sploh pa sm jest to ucer isto pomislu! x:Dx x;)x majke mi (za goh forum).

Aha, dobro da si me spomnil Free - Alianina kremica je kar pomagala, samo se malo me pece, tako je malo vroc obcutek, ampak se je naredila taka plast, da ni kaksnih mehurjev ali cesa. :palec: x^x

... :o|o: ... ja, tole pa - na trenutke si pac vsega sit in moras malo prepozicionirati zadeve oz. preshejkati, da vidis, kje sploh si in kako in kaj....... ker ko plavas, nimas casa razmisljati o razdalji, ki jo moras se preplavati ali o cem drugem... ko pa se zaustavis, pa pogledas, kje sploh si in kaj zdaj....

Picasso

Marsa, ~2x na leto se te polasti tako razmišljanje, moraš se sama odločt

sm ti˝ že davno reku, pucanje je tvoja stvar, zakaj bi zato mela javno opravičilo; ti vodiš, ti znaš, ti maš pregled..sm pa reku za odstranjevanje slik,ne pucanje postov,je to neki drugega

Bobnar nehi, funflat! pust prmir mene, jasno zdej, ti nečem neč,ne spodtikuj se vame!zakaj neki dramatiziraš, če si si stopil živec tvoj blem!

Marsa, sj nisi odvisna, ne :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Buena - ce verjames ali ne, prejle sem sla v 'Sliko dneva' z namenom izbrisanja, pa nisem 'imela srca' za brisat, ker imamo bazo taksnih fotk, enih ful krasnih in enih blazno duhovitih.... Pa tako nisem... sla pa sem chekirat sajze parih fotk in so res blazni sajzi - samo kaj pomaga, ce omenim, ce vsi ignorirajo ali se celo pregovarjajo z mano....

Ce pa bi hotla jaz sama manjsat!!! xrolleyesx xrolleyesx To pomeni sejvat si v svoj rac. in obdelat in potem nadomestit z vsako posamezno tako fotko...

A ves kok je to dela!!! :O: :V:

Pa eni kar v postih takole vmes dajejo ful velike fotke - ali imate nekateri celo ful velike v podpisu....

pa vse tole prestevilno citiranje citiranj! xrolleyesx :xx!:

Pa tko... ce in ko placujes dolocene zadeve - sam -, si bolj ekonomicen, pa je tako potrebno, ce drugega ne, vsaj opozoriti vsake toliko, saj ce pravis cca 2x na leto, potem ni sile, saj ocitno se pa vecina itak ne pusti motit.

Odvisna? x:o)x

V tem trenutku predvsem sita vsega...

Picasso

ne vem, ce je glih izi to nardit; toda omeji moznost nalaganja velikih slik (recimo nad 5 kb)...

za stare zadeve pa recimo enostavno zastavis rok: do konca tedna naj vsak pobere tisto kar mu je interesantno od fotk in potem ukines temo oz. se postavi nova z bitno omejenostjo, oz. omejenostjo kot sem navedel zgoraj.

recimo

sicer pa ja, ma kaj se sploh neki jez klele x:o)x x;)x

lep bodte pa naredte kar se vam zdi... x:Xx

Sedaj sem kar nekaj pobrisala, kar sem se spomnila mojih slik in poste, ki so sami sebi namen in še jih bom.

Marsa, zakaj toliko jeze v sebi, besed. Naredi-ta, kar bi bilo najboljše za vaju, saj sama najbolj vesta. Ne porabi za to veliko časa, jeze. Pomeditiraj ali kaj drugega za svojo dušo naredi, prespi, potem pa se odloči, toda ne na hitro. Ohrani notranjo mirnost in svojo energijo, brez da bi ti nekontrolirano odtekala. Če OS samo proti plačilu ali če kaj ukineta, se z vama povsem strinjam... in bom razumela zakaj, toda priznam, da dolgo nisem razumela kako to vse funkcionira in prepričana sem, da večkdo tu tudi ne ve... Mogoče okrožno kratko obvestilo kako deluje LNF. Ali če kdo kaj postne, kar ni "v skladu" ne toleriraj, mirno briši in obvesti zakaj... Recimo večkdo sploh se ne spozna na slike in ne ve koliko je ogromno prostora in koliko ne...

Glej, tu je v tem času odkar obstaja Forum, bilo toliko tudi dobrega, daj tudi na pozitivno plat še malo pomisli, precej lepih spominov imam tu in cenim tvoje delo, plemenito si ogromno ljudem tu pomagala

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...