stankaa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 žaža lepo, da se strinjaš, vendar citiranje celotne objave, glede na to, da je tik pred tvojim postom tudi ni ekonomično zasedanje prostora... Sorry baby tako vesela brenčalka si, upam, da nisi huda, da te tako opozorim, ker ravno o tem se gre v mojem postu, veš... Stankaaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 upsi.... ...evo že brišem Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Marsa, zakaj toliko jeze v sebi, besed.To je pač tudi del Marse... razumem njo, po drugi strani si pa tudi mislim, če je to mišljeno kot free zadeva, potem se enostavno ve, da se računa le na donacije, se pravi da so prispevki po vesti in po zmožnostih. Lahko se pa odloči za plačljivo zadevo, kar pa spremeni zadevo. Vsaka odločitev prinaša določene prednosti in slabosti. Je pa večino dela in stroškov na Mitjinih in Marsinih ramenih, torej pravila igre določata onadva. Hvala za vse doslej s tega foruma obema in vsem ostalim, naprej pa moraš tudi ti Marsa gledati nase, saj veš, prvo pravilo duhovnosti . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Če slučajno kdo ravno zdaj išče kam nakazati.Donacije lahko nakažete na: Zavod ARTISASmrtnikova 3, LjubljanaTRR: 03100 - 1086945434 Sklic: 00 - 99999 Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Stanka, thanx. Zakaj toliko jeze?Hmmm, saj ne vem, ce je jeza sploh, v bistvu sem kar mirna. V bistvu govorim o dejstvih, o tem, kar se mi dogaja, nisem jaz odprla donatorjev....Naglas razmisljam, hkrati vas opominjam in vam nekako se dajem sanso, da bi bilo po starem...Kot pravi janja, ja, vsaka odlocitev kaj potegne.... Saj sem rekla, jaz ne kuham v sebi, ne gojim kake jeze ali kaj takega, kar nenadoma sem zacela opazovati tole - ko sem se nekoliko zaustavila, sem videla, da mi ni vsec potek.Potem pa navadno obstajata se kaki dve ali obstajajo tri 'pike na i', ko se slucajno poklopijo s tvojim razmisljanjem, in si reces, ma konc.In das v dnevnik, kot lahko beremo vse strahove in srecne dogodke vseh forumovcev... Ja, ampak definitivno bo prislo do sprememb - mdr bodo od zdaj na Novicah brezplacno objavljali lahko samo objavljalci oz. organizatorji, avtorji brezplacnih dogodkov.Torej, ce hoces postnit oglas za placljivo zadevo, tudi ti placaj.ce pa siris dobro in imas zastonj, pa bo tudi pri nas objava zastonj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 O Marsa, opekline so za ribe zelo zoprna reč! En !PikoDrugače se pa strinjam - OS niso nujno potrebni. Morda bi to prizadelo nekaj vrtičkarjev, ampak ne onih pravih, ki obdelujejo svojo zelenjavo, ampak svoje - kaj jst veš, kaj.Kar se tiče slik, če je problem kvota, za svoje vem, kam sem jih postnil in jih lahko takoj poberem dol.Sploh pa ne vem, kaj se razburjajo. Kot otroci, ki se igrajo s tujimi igračami in čez čas pozabijo, da niso njihove! :xx!: Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ...oh ja, jaz si bom pa danes vzela dan zase, pa mal premislila kako in kaj mojim "bivšim" fantom....zdej sva kao kolega, smotano ej ker živiva skupi, pa ne morem kar tako it od njega....oh, ja.......tokrat mi je rekel že da se bo mal k sebi spravil, seveda je zdaj zopet isto......ne vem.... ....po eni strani, bi šla najraje nazaj domov, pa že končno nekaj naredila iz sebe, po drugi strani pa vem zanj, da ima probleme , sam če jih sam ne bo hotel rešit, mu jaz tudi ne morem pomagat in prenašat njegovih izpadov.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Žaža, prvo prespi zadevo. Šele potem boš lahko razmislila.Saj boš našla dobro rešitev zase! Aja, pejd nekam ven, če je tudi pri vas lepo vreme! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ja, je lepo vreme, sej bom šla s kužki mal ven.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ...OS-i so čist fajn, pa četud ne obdeluješ sploh nobene zelenjave. Vse je fajn, tudi če bi ti z vsakim postom, ki si ga klanfnil, postnilo v žep 100 sit (x 11.000 postov) Ja, marsikaj je fajn! Pri ukinitvi OS bi pa res trpeli - skrivači... :xx!: Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ja, je lepo vreme, sej bom šla s kužki mal ven.... Vse mi kaže na to, da greva tudi midva s Cyberčkom dons na en krogec . najboljše, da si mal zbrihtam glavo, pa dam mal bad ven.... svinjica, hvala , ker mi tkole pomagaš, sam moram res mal premislit, ker drugač vem da se bom zgubila, pa komi sem se našla.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Jp, kar mal v odplake, Žaža jaz vem, da si ena fajn deklinica, da si zaslužiš najboljše in boš najboljše tudi dobila . kar seješ, to žanješ, je treba pa tut pognojit, da boljš uspeva . Ti tule javno čestitam, kaj si ti iz sebe naredila ženskica v letu in pol . Čestitam res. xrosex Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 OOOHO HVALA, SAM Z VELIKO MERE TVOJE POMOČI.... JA UPAM DA BO TO NAJBOLJŠE TALE MOJA TEČNOBA, KI JO IMAM DOMA.... SAM ZDELE MU BOM DALA MAL ZA MISLIT...SPET... :xx!: Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ti tule javno čestitam, kaj si ti iz sebe naredila ženskica v letu in pol . Čestitam res. xrosex No, potem se je pa vse skupaj začelo dogajati že veliko prej. Janja, hvala za to dobro novico, punci je pa res za čestitat! Tudi sam se včasih ukvarjam s tem, ko se poskušam spreminjati - kako bom te spremembe vkomponiral v najin odnos, z mojo. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Nekak je treba pokazat človeku, kje so meje, v dobro obeh. Pravilno, vztrajaj, ne odstopi, pa čakaj na dokaze, drugače bo zagnanost spet popustila. Zagnanost in namen je že v redu, izvedba je edin v gipsu . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Nekatere stvari se želiš pogovoriti s samo določenimi lunatki in zato je fajn, da so tu OS-i.Javno privatne zadeve? Poglej, odpreš si box na hotmail, netscape, kjerkoli, daš v osebne podatke ta e-naslov, potem se pa mejlajte. Res bo potem e-naslov razkrit... pa saj imaš lahko za lunatke vzporednega z imenom, ki nič ne pove. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Lahko pa se v primerni temi (dnevnik ali klepet) dogovorita za srecanje v chatu, kjer se lahko menita oz. izmenjujeta delikatnejse podatke, ki niso za objavo na F. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Žaža fejst punca si! Že 2 dni se drobim in svaljkam po postelji...pomaga če vzamem kak protibolečinski tablet, potem pa spet nazaj ajčkat pa mirovat, čist low energy, bugica jest No pa danes izzvem (kao da prej tega pri sebi nisem že vedela), ker hodim na fizioterapijo že ene 2 leti v presledkih in ker še vedno ni ok...je šefica FTH spraševala, če je z mojim duševnim zdravjem vse ok...ker sem že toliko časa tam na obiskih? Halo? Ne, sodi drugega po sebi. Tja hodim zaradi gležnja in ne zaradi glave. In ker so me nepravilno zdravili in z napačnimi diagnozami okoli pošiljali, se je seveda vse zavleklo. Potrjeno v tujini, da je to bila zdravniška napaka in da taka stanja so ozdravljiva v roku cca 6 mes. Trenutno je njej mož, na nekem vidnem pomembnem položaju...in gospa se ukvarja samo z VIP pacienti, če si z televizije ali pa recimo znan odvetnik ali kaj podobnega, potem se **hudo** zavzame zate....No in potem ji povedo, da sem frendica od ene hude VIP živine za cel zdravstvo in potem je naredila samo kev kev...kao ahaaaaaaa ajaaaaaaaaaaaa ahaaaaaaaa ja potem pa seveda, kar naj hodi....mislim :bomb: Se pravi, če poznaš taprave ljudi, lahko hodiš brezveze tja, če pa ne poznaš potem je pa vseeno.... Ne, vem kaj si ta gospa domišlja, da recimo nimam kaj drugega za početi, potem pa pridem tja posedat za kako urco, ker mi je dolgčas.....kok me je razkurila....kakšen odnos do pacientov. Matr sm jezna sej vem da je brezveze....ampak me tole res razkuri, koliko sem prestala zaradi vsega skupaj ona pa misli, da je vse skupaj moja domišljija..... :xx!: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ok mujceki, lep večer vam želim, pičim...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Mej se, Mick!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Hej dragi moji Huh, pridem v dnevnik in zagledam cel juhu... Marsa, res je tako, kot ti pravijo ostali lunatki - naredi tako, kot sama misliš, da je najboljše za vaju; s forumom sta nam z Mitjo ogromno dala, veliko lunatkov verjetno niti pomisli ne, koliko dela je z vsem tem in koliko zaseda in da se to mora tudi plačevati, pa čeprav je za nas vse brezplačno. Popolnoma te podpiram v vsem, kar se boš odločila (oz. kar se bosta) Popolnoma se strinjam tudi z ukinitvijo OS-ov, saj je na forumu dana tudi možnost pošiljanja prek mejla, torej pač bomo od sedaj dalje uporabljali mejl. Če pa nekdo recimo noče uporabljati svojega službenega mejla za te zadeve (verjetno tudi je kakšen tak), naj se pa prijavi na @lunatik.net, kar je potem tudi plačljivo in tako še boljša alternativa za vse skupaj. LUNATKI!!!Konkretne stvari, ki jih lahko sami naredimo za zmanjšanje zasedanja virtualnega prostora;- Slike: pregledat svoje poste s slikami in brisat tiste, ki nimajo nobene prav posebne vrednosti; tiste, ki pa so (tako kot je Marsa napisala, ene so res ful lepe), pa zmanjšat na neko normalno velikost;- Osebna sporočila; kot prvo, nehat pisat OS-e samo za jajcanje (nekateri to namreč delajo); drugič, v svoji osebni strani imate na levi strani v stolpcu pod razdelkom "osebna sporočila" možnost "arhiviranje osebnih sporočil" -> uporabit to opcijo skupaj s tem, da se potem vsa sporočila izbrišejo iz Inboxa (arhivirana sporočila pa vam LN pošlje na vaš mejl); če to naredi vsak lunatik, bo verjetno sproščeno kar nekaj prostora na strežniku, ni res? ; in nazadnje, ko hočete poslat OS, pošljite raje mejl, če prav razumem, bomo tako dosti manj obremenjevali prostor na strežniku;- velike slike v podpisu; dajte prosim tole skenslat? - donacije; tisti, ki lahko... veste, kaj naredit; Stanka je par strani nazaj podala naslov in cifro TRR, če se ne motim;- citiranje; ne citirajte več postov, ampak preprosto napišite, komu je to namenjeno, človek bo že vedel, na kaj mu odgovarjate, saj je to njegova osebna zadeva... A ne? Sploh pa so smešna citiranja recimo že prej citiranih sporočil;No, nekak tole je vse, kar sem se domislila, vsak lahko tole SEDAJ upošteva, ne vzame veliko časa... ... prispeva pa lahko kar nekaj... CandleLight, se popolnoma strinjam s pikotom, v mislih ti verjetno že rihtamo nov plac za ordinacijo Aliana, bravo za maturo, držim pesti še za zadnji izpit Pa uživaj v Puli Žaža... dobiš mejl enkrat v teh dnevih... ne bom razpredala tule na forumu Drži se! No, a greste zdaj praznit inboxe in podobno? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Aja.. še par besed o meni.. ko je že dnevnik Hm hmmm zadnje dneve kar nekako plavam nad oblaki... Danes se dobiva zvečer, in imela se bova ful lepo.. ne glede na dogajanje, vem Sicer pa danes obstaja neverjetno konvergiranje v Ljubljano, štirje frendi so se mi naročili, da bi me radi vidli, stisnili, polupčkali mal, pa bom vse skenslala na račun tega petega Pismu, znajo najt dan Včeraj sem začela risat mandalo... si prav vzela čas, šestilo, linije kot se šika... in bo ful lepa Aja... pa včeraj smo ga mal zažurali spet tu s sosedi, se danes zbudim - cela mozoljasta!!!!! :xx!: - in to zaradi alkohola... Tako da zdaj tole pipkam z jogurtovo masko na obrazu, zvečer pa zmenek...? Hihi res sem biser, ne morem verjet No, želim vam lep dan... če pa še ni, naj se vam pa razvije v mavričnega... Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 ... veliko lunatkov verjetno niti pomisli ne, koliko dela je z vsem tem in koliko zaseda in da se to mora tudi plačevati, pa čeprav je za nas vse brezplačnoThanx Soncna za tvoj pozitiven in spodbuden, razumevajoc odziv in sodelovanje, predloge, takojsnjo akcijo. Res je tole, kar si napisala, zato pa sem pa tja le 'pojamram' oz. dam na nekaksen 'vpogled' vso situacijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts