Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Danes zvedela slabo novico xrolleyesx .....mi bojo kar ordinacijo zaprli :sori: ....zdej moram pa čimprej kaj novega najti :xx!:

Ja, prav je, če se da ven tako slabo reč, novico.

Nekaj nas bo gotovo to prebralo in namenilo kako spodbudno misel. Moje so seveda zraven! xsrcx x:Xx xsrcx

Joj, Piko, kako si prijazen :2src: ..... in pa Sončna vila x:Xx ..... Vajine misli so me objele in kar nekam lahkotno :xx!: tole vse prenašam x;)x

Sej sem vse skupaj vzela iz te strani, da nikol ne vem, zakaj je to dobr :eek:

x:Xx x:Xx vsem, ki ste mi zaželeli srečo xsrcx

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bogami, Marsa, LNF mi je kot drug ata in mama (če prav pomislim, v vzgoji še malce bolj objektiven kot onadva x:Dx x:o)x x;)x ) in eden od najboljših prijateljev... kar se da naredit, naredimo, a ne? x:Xx Ko bojo pa zmožnosti znašale, pa še kaj več... xsrcx

CL x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Meni ste tudi ze ful dali, Soncna, veliko vas... xsrcx

... v bistvu sem zelo v zoprnem polozaju... furam iskrenost... in vendar, vcasih mi ni kul... ampak - zdaj jamrati?

Nocem vas obremeniti s tem, kar se mi dogaja... in tocno to v bistvu storim, ko le pojamram... tudi zato ne maram jamrati, ker ne maram manipulacije - ne da z mano manipulirajo, ne da jaz kakorkoli na se tako nezaveden nacin manipuliram...

Tako da - ogromno je teh plasti... ... ... ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bogami, Marsa, LNF mi je kot drug ata in mama (če prav pomislim, v vzgoji še malce bolj objektiven kot onadva  x:Dx  x:o)x  x;)x ) in eden od najboljših prijateljev... kar se da naredit, naredimo, a ne?  x:Xx Ko bojo pa zmožnosti znašale, pa še kaj več...  xsrcx

CL  x:Xx

Sončna Vila

hm :o|o:

Vsaka ovira je priložnost.

Marsa... tako pač je v odnosih x;)x če sami do sebe nismo iskreni in če potem tega ne udejanjamo v svojem življenju, pride prej ko slej do problemov... Zato tvojo iskrenost nadvse cenim, in mislim, da drugi tudi x:)x

Opij... zate pa tole x:Dx ; na LNF-ju sem spoznala veliko ljudi, ki so vsak posebej doprinesli v moje življenje nekaj zelo dragocenega; na LNF-ju tudi prebiram veliko informacij, si širim pogled, se učim razumevanja, in blablabla veliiik vrlin, za katere bi bilo fino, če bi še delala na njih sama pri sebi xcivx Tako da kakor se ti lahko zdi pocukrano tisto, kar sem napisala, popolnoma drži, in te prosim, da ne hodiš več ven s smajliji ala " :o|o: ", ker me ne poznaš in tako tudi ne moreš točno vedet, o čem pišem in kaj pri tem mislim... Kul? x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Opij... zate pa tole x:Dx ; na LNF-ju sem spoznala veliko ljudi, ki so vsak posebej doprinesli v moje življenje nekaj zelo dragocenega; na LNF-ju tudi prebiram veliko informacij, si širim pogled, se učim razumevanja, in blablabla veliiik vrlin, za katere bi bilo fino, če bi še delala na njih sama pri sebi  xcivx Tako da kakor se ti lahko zdi pocukrano tisto, kar sem napisala, popolnoma drži, in te prosim, da ne hodiš več ven s smajliji ala " :o|o: ", ker me ne poznaš in tako tudi ne moreš točno vedet, o čem pišem in kaj pri tem mislim... Kul? x:)x

HM,HM,HM- :o|o: :o|o: :o|o:

Vsaka ovira je priložnost.

danes sem pa ful utrujena, me je dvojna služba popolnoma izčrpala, tole ni nič, da si dve urici doma, da pospraviš, skuhaš in ltiš naprej delat, no še jutri potem bo bolje x;)x potem pa da neko težo iz sebe spravim, pa bo x:Dx

grem v naravo x8Dx

Ja v naravo se sprostit. To je dbest. Če bo šlo vse po sreči, grem v petek kolesarit po našem lepemu Krasu. Ma oštja ma prohlete opice na bičikleti. Mam raje beštre nohe po hlanci nauzdol x:Dx .
Ja sam ka mali pao s lipe

Mislim da sem danes dobila novo izkušnjo in pomen življenja. Zunaj sije sonček, stala sem ob oknu ter nekajkrat globoko vdihnila in izdihnila, čutila sem energijo. Živim in težave, ki me pestijo, so majhne, rešljive. Sem kar sem in živim...

Jaz pa lahko začnem kar x:px prijateljica, mi je pravkat dostavila 2 zvrhana pladnja sladic iz Slovenj gradca, naložena v 2 štuka....mmmmm sladko jutro me čaka. Je vse zrezano na take mini pici kose, pa lahko poješ več vrst hkrati. Tudi v Postojni imam eno tako slastiko ogledano z super mignončki x:px ....ja sm sladkosned pa kaj w:Iw

Dan bom preživela z prijateljico in imeli bova dan zase. Z njo imam vedno kvaliteten čas. Kljub temu, da ima 2 majhna otroka si skoraj vsak mesec vzame en dan za dušo in ga preživive skupaj. Včasih ima tudi druge obveznosti, včasih pride samo malo na lepše....

Počutje je kar precej boljše :wOOt:

Včeraj sem šla okoli stadiona en krog, ko je Lenny godel...pa je bilo tako tako za slišat...bo Mick najbrž kaj več povedal.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Živim in težave, ki me pestijo, so majhne, rešljive. Sem kar sem in živim...

x:)x :palec:

Cosma, je bil prav fajn opis tvoje fizioterapije, tak, zame mal sprostitveni post x;)x , preživi danes en fajn dan s prijateljico x:)x :palec: .

Sončna, fajn te je spet mal večkrat brat x;)x , tudi meni je tale forum prinesel full, ja.

Marsa po mojem vidva z Mitjo enostavno nista računala s tolikšno obiskanostjo foruma in s tolikšnimi stroški in delom, mislim,da je tole preraslo vajina najbolj optimistična pričakovanja x;)x . Jaz sem sicer full neinternetno bitja, ampak sta me okužila, pa še koga verjetno x;)x .

Naj bo tudi današnji dan spet navihan x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:flower: ...dobro jutro vsem....:flower:

...joj, kak dan je bil včeraj....uf..xrolleyesgx ..

...najprej sva imela s fantom "štalo" v službi, ker sva se zelo zelo skregala in je bilo že konec :xx!: , no pol je šla moja ljuba svinjica v akcijo xsrcx , pa se je mal pomenila z njim, jaz sem bila pa preveeč razp ..... :vragec:

...no pol je bilo konec službe in sem se tudi jaz že shladila, pa sva se pol s fantom pogovorila, mu je svinjica mal pameti vbila v glavo :vragec: :palec: x:Dx .....no in ko sva prišla domov, sva oba skupaj malo delala na vrtu in ga fuuuul spedenala, je bila to ena super sprostitev.....vmes je še mami pripeljala Bobo (psička mojih staršev ), k nama za popazit, ker je šla v trgovino, pa se žal Bobika ne razume z najino Ajo in je ušla domov, prav cool da starša živita kakih 200m stran in je varno prišla...

...no pol sva se šla s fantom spedenat za na koncert, vendar ko sva prišla tja in sva bila zmenjena tam za karto z enim tipom, naju je un zaj.... :V: :xx!: :vragec: in je nisva dobila, sem bila jezna- zelo :o|o: :bomb: (sam 8000, pa tudi ne bom dala za karto ) in sva bila potem kar zunaj, tisto karto, k sem jo pa zastonj dobila, sva pa prodala in sva se imela pol ravno tako fajn xsrcx ....oh ja....svašta!! xhypnox

danes sem mal zmatrana od včeraj, sam saj bom nabrala nove energije, pa bo....

Želim vam vsem en fuuul lep dan..... xsrcx x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Hej dragi moji ... Huh, pridem v dnevnik in zagledam cel juhu...

Spomnim se: nisem še napisal, koliko se Sončna Vila vedno potrudi za lunatke, kako vedno napiše veliko spodbudnih besed! x:Xx x:Xx :palec: Seveda, saj je - Sončna!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Helou evribadi. x;)x Ful fajn je blo včeraj na Kravitzu. Lepo vreme, ravno prav folka, uspelo se mi je celo prebit tam enih 5-7 metrov od odra in uživat.......kul....Lenny, kitarist, bas, klaviature, saksofon, 3 back vokali.....no, te je še najbolj rabu, ker ga je glas neki zezau xrolleyesx ......je reku tip....to vam je tako kot da dobro bejbo peljete domou pa vas un mother fucker (mickeni x;)x ) na cedilu pusti......kar se meni seveda ne zgodi x:Dx :vragec: Tako, da bi lahko še sigurn velik več od sebe dal, ampak tisto kar je je blo ok, pa tud ozvočenje je bilo čisto solidno. Neki sem se špilal tud z novim digitalcom, sam še nisem uspel naštudirati funkcij, tak da so fotke tk tk.......dam kako gor, ko vse to naštudiram, kdaj bo to pa ne vem, ker ima en k....digitalc čez 200 strani navodil :eek: :eek: Pir je bil zgleda 600 SIT, he-he, pa je frendu pozabil bone vzet pri prvem piru, tak da je za naju bil 300 SIT. x:Ix x:o)x x:Dx Špilal je od 21.00 - 22.50, pol pa sm bil že kar mal utrujen, sva skočla še do Orto bara, pa je bla taka gužva, da sva ga kar spičla domov......ekola....pokorno javlja lunatek Mick. x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

kaj pa mene? jaz sem tudi bila na zunanji strani..en krog sem naredila okoli stadiona.Pa počasi domov, kolikor so noge dopuščale.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jap jaz sem bila tudi zunaj, pa sva spila dva perčka in šla domov, pa čebljala.

...joj, upam , da nama bo zdaj ratalo....ker sva že oba dost konec z živčki...

...jaz sem zadnjič k sem se tok razburila kar žolč mal zbruhala....in zdaj me vsakič ko se razburim želodec boli...

sva že oba dost konec z živčki...

...jaz sem zadnjič k sem se tok razburila kar žolč mal zbruhala....in zdaj me vsakič ko se razburim želodec boli...[/color]

žaža en pobož na želodčka, pa ne pij piva, ker še dodatno razdraži želodčno sluznico.

Pa mirno morje x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ooooh sem mislila, da si že kaj zmenjen, pa nisem morila. Sem bila z prijateljico tam...pa sva bolj čebljale o tem kaj se nama je dogajalo, kot pa poslušale Lennya...ampak sem pa pomislila nate x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sva že oba dost konec z živčki...

...jaz sem zadnjič k sem se tok razburila kar žolč mal zbruhala....in zdaj me vsakič ko se razburim želodec boli...[/color]

žaža en pobož na želodčka, pa ne pij piva, ker še dodatno razdraži želodčno sluznico.

Pa mirno morje x:Xx

OHO, hvala za nasvet....ga bom sam, kadar ne bo valovanja in nevihte.... x:o)x x:Dx x:Dx x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...