Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

...jaz sem zadnjič k sem se tok razburila kar žolč mal zbruhala....in zdaj me vsakič ko se razburim želodec boli...[/color]

Ej malecka, kva si že ti po horoskopu............mal znižaj brzino, no.......saj nikol ni tko hudo, ko sprva zgleda. Jst mam sebe že tud včasih poln ku..fer, ko na kake težave in pi.darije v začetku ful reagiram, kasneje pa ugotovim, da sem z "žolčno" x;)x reakcijo sam vse še poslabšal, obremenil glavo in telo, pomagao pa nič......pa hudo tud ni blo tko. Take it easy x;)x

joj ja sej vem. xrolleyesx ...sam kar pride samo od sebe....na zunaj sem mirna, na not mi pa vre pomoje...pol je pa takole....sej bo boljše, mora bit!!!!

aja drugač sem pa tehtnica po horoskupu... x:o)x

..joj, ful mi takole pomeni, ko mi take vzpodbudne napišete....super ste.... x:Xx x:Xx :palec: :palec: x:Dx xsrcx

...enkart se moramo spoznat.... x:Dx x:Ix x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

moj včerajšnji dan je bil ena sama norija.... v službi do 16.30... pa šibam domov po tamalega... pa zaključek vrtca v Lj ZOO.... pa....po karte za Lennija... pa domov... pod tuš... pa šibam na drugo stran mesta po frendico.... (madonca bejba bo mogla vozniškega narest... x;)x ).... pa šibava na koncert... še dobro da imam službo blizu stadiona in parking! ...

... in zadevšna se počasi ustavi... se usedeva na tribuno..... kokice... red bull.. cigaret...... fenomenalno... Lenny pa... se ga je splačalo videti.... res ga je neki glas matral.... se mi zdi da bi lahko malo več komadov zaigral....

... če pa primerjam koncert s siddharto, kjer pravijo da je bilo cca 30.000 ljudi.... ja pol jih na lenniju ni blo 15.000!....

pa na pijačo.... pa čvek čvek čvek.... in okoli 3h domov v posteljo....

danes zjutraj pa....... delam bol počas x:Dx

Oj, kul da ste se imeli kul na lennyju vceraj, tisti, ki ste bili.

Mick - gume torej se cele in Mick v enem kosu? x^x x8Dx :palec:

Cosma, tistole vceraj (samo nisem imela energy komentirat vec) . ja, sucks, samo ce pa rabis tole, pa je zlata vredno, da poznas koga takole.

jaz ful folka poznam, pa mi to se nikoli ni v kaksnem takem smislu koristilo.

Janja - jo, thanx za ukvarjanje. x:Xx Seveda, pa ker ni samo forum, so tudi novice recimo, ki jemljejo plac in imajo od tega samo drugi nekaj, a po drugi strani pa je fajn, da folk tu dobi to, ker tu to tudi isce.

Saj se bova nekaj spomnila, da bo cimbolj dbest za vse. :palec:

zaza - to je zaradi stresa - lepo dihaj in se umirjaj in ja - piva pa res ne pit, razdrazi zolc se bolj lahko.

Sicer pa kul, da je vse ok.

Selene, nekam si razigrana in polna energije zadnje case, no danes pa si najbrz zalo0stna zaradi prijateljice...

Saj od danes dalje pa bi morala tale tezha se sprostit pa lazje bi morali zadihat... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, saj. x:o)x :o|o: x;)x

Jaz pa imam dneve poskodb in podobnega...

Zadnjic tisti krop, vmes sem se fulkrat udarila in sem polna plavic, zapestje imam spet poskodovano in zateceno, vceraj sem se pa z glavo totalno udarila v podboj, zvecer pa s kolenom tako s shusem strasnim in tocno v tisto tocko, da sem se kar trest zacela in sem se morala sredi kuhinje uleci na tla, noga mi je pa kar drgetala, ker sem se direkt v zivec. Blazota, kok casa me je bolelo in kako grdo, kar slabo mi je bilo potem se nekaj casa...

Oh, sama sreca, da imam tiste obkladke... sem razmisljala vceraj, da to je pa prav nujno pri nas, pri meni se posebej... Pismu, cel lajf sem nagnjena - k poskodbam, opeklinam, se bolj kot k slednjim pa k urezninam... Ojj, brr, grr, samo spomnim se, pomislim na jeklo ki preseka, uh, hladnost tega.... brr...

Skratka - prehitevam, pretiravam ipd., zato pa se mi to dogaja...

Tile udarci in tole pa sem zadnjic postekala, da bi res utegnili biti (tudi) zaradi astigmatizma, vseeno, in ne samo zaradi mojega 'divjastva'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick - gume torej se cele in Mick v enem kosu?  x^x  x8Dx  :palec:

x:o)x ..he-he, lohk pa si nekaj aakhutno izmislim, kaj vse so mi nardili...... x;)x :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Saj sem jaz pazila na njegov avto x;)x

Ja, Marsa a ni to žalostno no...da se navežem na svoj **gnevni** prispevek od včeraj. Pa sem malce razmišljala....ja mogoče me je pa kdaj videla malce razpištoleno...recimo, ko sem čakala v čakalnici pri dohtarju po nekaj ur...recimo naročena ob 8h, prišla sem ob ene 7.30-7.45...potem sem pa čakala do ene 13h ali 14h da sem bila na vrsti.

Ali pa recimo...ko si naročen pa prideš on je pa ravno šel nekam ali je zamenjal turnus ali pa kaj tretjega, pa če se ti to zgodi 3x zaporedoma....pol nisi več ql s tem. Vsaj jaz ne. Ne vem mogoče drugi ne reagirate na to...meni se pa zdi, da se norca delajo iz mene. Ker sem nujno potrebovala en podpis od njega.....pa se je zato vleklo 4 tedne. Za en sam ušiv podpisek.

Ali pa recimo...ko nas je 6 ležalo v premajhni sobi od tega 4 nepokretne jaz na pol pokretna in pa brez zvoncev za klic na pomoč....v bistvu moraš začeti vpiti ponoči, seeeeeeeeestraaaaa, seeeeeeeeestraaaaaaaa....da prinesejo kahlo starejši gospe...pa potem še isti postopek, da jo dajo s kahle dol...pa še enkrat da jo obriše, ker jo prej ni dobro....

Ko me je moj zdravnik zagledal me je vedno pohvalil in vesel, ko sem prišla...povedala, ck, ck, ck, pod tem kotom, ta obremenitev, toliko km, toliko min...zdrsne ko...nagne blabla....fertik report v 30sec. Mi je rekel, da sem ena najbolj racionalnih pacientov kar jih ima...ker vedno povem samo tisto kar zadeva zadevo in natančno. Kao večina pacientov pride not in reče ....oh gospod doktor...vse me boli. Valjda, če je ortoped in hodijo stare mame in ati, da jih skoraj vse boli in se naveličajo tega poslušat.

In imena tega VIP nisem nikoli omenila ali izrabila kjerkoli. Zadnjič mi je pa sam rekel...pa daj da vidim, kaj mečkajo s tem....se samo za glavo prijemal....in poslal še enkrat na FTH, ker mi še vedno en ligament ne dela dobro in noga zateka in mi povzroča težave.

Mogoče ženska razmišlja v bistvu čisto prav, nam ki se dogajajo zdravniške napake in ki jih zaradi tega ne tožimo, ampak smo hvaležni, če smo sploh v obravnavi bi najverjetneje sedel en psihiater...da nas malo sterapira od predolgega posedanja v bolnici in pa vsega nagrmadenega nepotrebnega.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hej ljubcki.. jaz pa sibam zdaj na morje..

Izpit odpisala, ne bom nic kaj prevec komentirala... :o|o:

Uspela stlacit na motor dve polni vreci in ruzak, se nekaj v usta vtaknem in Vrrruuummm x8Dx

Bom pazla, ja... itak me nekje na pol poti dragi caka, da ne bom se slucajno zgubila kje x:o)x

Fajn se mejte, x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Cosma, Cosmica, en x:Xx na gleženj!

Letos, ko imam spet probleme s koleni, si medtem, ko zjutraj telovadim za hrbet, med vajami še vsakega posebej kušnem in jima vsakemu posebej rečem - saj te imam rad, boš že boljši! Druge možnosti pravzaprav nimam več, saj veš, kako je z dohtarji.

S tem sem hotel samo reči, da redkokdaj berem, da ti je kaj, čeprav vedno morda le vse ni v redu.

Hm, po kratkem razmisleku tu največ požanjejo tisti, ki ful skačejo, kako so nabiti z energijo, kakšni so jim morda tudi fouš za to, a tudi v tem primeru gre foušljiva energija k tistemu, ki je že tako gor, ko odgovorijo kul, zraven pa jim nalimajo še rokico. No, če pa imajo taisti slab dan, potem je pa to tako grozno, da jim je treba zopet poslati šopek poljubčkov in pobožov.

O, kako je to enostavno, pa tega ne znam. Ali pa hodim neko drugo pot?

Še enkrat: za tvoj gleženj, pa zate nasploh - xsrcx x:Xx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

x:Xx Piko, da se pridružim večini cmokačev in skakalcev. Se mi zdiš en tak raci...podobno meni, me kaj prida skakajoče euforije ne ganejo...kaj pa vem...

No sej se lahko vsem tem pripetijam izogneš in greš k zdravniku privat x:Dx . Potem je veeeeeeeeeeeeeeeeliko bolj prijazen, čakaš veliko manj kot ponavadi, recimo ene pol urce...zgleda, da brez čakanja vseeno ne gre...glej ga zlomka celo nekaj aparatur ima v ordinaciji (na PK, jih ni), te pogleda **globinsko** ne samo površinsko- kožo....matr saj ne grem k dermatologu ampak k ortopedu.

Potem, te ta veselje, da je prijazen s teboj, da se rokuje (razen, če nimaš pofentane desne roke), te vpraša kako ste kaj +small talk+prijaznost sestre, ki se te spomni po imenu še iz klinike (tam te pa ne registrira)+prijazen asistent+kaka injekcija+pregled= 10.000 sit do 20.000 sit /obisk.

Vseeno svetujem, da kar nadaljuješ s svojo terapijo in ljubkovalno ravnaš s svojimi koleni. Recimo, jaz 2 leti nisem kaj dosti hodila, pa me ne bolijo več x:Dx ...to je dobra stran vsega, kar se mi je zgodilo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Življenje je lepo ... trililitralalhopsasa

To me takooo spominja na enega Akhija, pa je vseeno takooo drugače! x:Dx

No, ampak Akhi je en fejst fant, čeprav hoče to on na vsak način skriti. :vragec:

Ja ja Mick, bo držalo, ti sam najbolje veš, kaj je prav zate!

Ma ja, saj če takole pomislim, s tega neta tudi poznam eno punco, ki se čadalje bolj intenzivno skriva za masko zunanje podobe, ampak mene ne more preslepiti, da se tudi drugače videti, kako je fejst punca x:Dx x:Dx

astra uživaj, mogoče se celo srečamo x;)x

Piko točno, se spomnim to iz Anastazije, čudovita knjigica!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Marsa, ne čutim žalosti, nekak vem, da si je tole sedaj sama izbrala, rekla je, da če pride do tega naj jo pustijo, da je utrujena... zaspala je in odšla... v bistvu sem bolj prazna, ne žalostna, pa tudi spominjam se najinih vragolij ne obžalujem tistih trenutkov ko sem gledala v telefon pa je nisem mogla poklicat... vse je za nekaj dobro... aja pa nisem brezsrčna, vem, da se bova še srečali, vem, da je imela dovolj vsega in vem, da je prišla domov, zato, da je bila ob malemu...

Vrtičkarji, lep praznik vam želim xsrcx

Tako, jaz cel dopoldne nisem delala nic, pa imam jutri izpit. Ampak zadnji dan ponavad ne delam nic.

Zdele sibam v ljubljano in grem mal pogledat komercialo na kongresni trg, pa na kaksn sok, potem pa domov spat in upat, da bom imela jutri blazno sreco x:o)x

Medtem, ko se grem jutri po izpitu pobarvat na rjavo :palec: :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...