Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Jaz pa sem se nekoc dan pred popravcem iz matematike pofarbala na 'kanarcka' (kot je to barvo imenovala moja mama) in si s tem nekako dolocila fajn... namrec zjutraj sem imela tako chupo zivorumeno, da sem presodila, da bi prfoks mislil, da ga provociram (sploh ker se me je ze komaj navadil kot 'ta lila' 'dame), in nisem sla na izpit (prvi rok, tedaj je se bilo tako)... kao, vse sem si pokvarila...

A - izkazalo se je, da je na prvem roku vse pometal, ces, tolk sem dal sans in ce do predvcerajsnjim nisi, tudi jutri ne bos...

No, tudi na drugem roku sva naredili samo dve (med kakimi 10).

Ampak prav picilo me je in sem se pofarbala in zato prespricala izpit, kar pa se je celo izkazalo za pametno potezo. x^x x8Dx

Mama je rekla recimo - ajde, vse, kul, rdece, kaj jaz vem, zelene celo, samo pliz - ne na kanarcka. x:Dx x:o)x

In jaz direkt na kanarcka.

ne spomnim pa se, do kaksne barve smo prisli, ko je bil drugi rok. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hehehe, ti si pa res ocitno dala ze vse barve skozi.... x:Dx x:Dx x:Dx

Mah, jaz se pred prfoksi se zdaj na faksu neb lih "upala" s kaksno frizuro posebno jt, ker so vsi tok preklet konzervativni xrolleyesx xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ves kok so bili sele moji - pred vec kot 20 leti!! x:o)x x:Dx x:px :8): :madpro:

sam sem jih zmutila z naravnim sarmom... x;)x x:px

Pa res je, da se lohk pohvalim z zelo inteligentnimi profesorji, sem imela pa po eni strani kar sreco, da sem celo v obdobjih in pri nekaterih rpedmetih celo uzivala. Tudi pri tem matematicnem, samo na koncu sem bila tudi tu ze sita, pa mi je zacelo pocasi padati dol...

So me kar sprejemali, skratka - sem si pasala nekako, taksna kot sem bila, vsa pisana... x:o)x x:Dx

Pa veliko sem si upala, ker me je brigalo za vse.

Mah, saj... upati si niso samo lasje ali image pac... ce nisi tak clovek, tip, potem je itak brez veze, kao samo zaradi imagea... ampak malo isces pac, svoj stil, svoje barve, stos... prekoracis meje, da jih sploh postekas... itd...

Srecno jutri na izpizu, Michelle - imas sreco - dobri dnevi so za taksnole, lazje bo slo, vec se bomo spomnili, bolje povezovali, intuitivno vedeli prave odgovore ipd. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

JP Marsa, če si tak človek, kot si delaš image, potem je v redu, da pa npr. jaz vidim tebe pa to prenesem nase, bo pa delovalo nekam umetno, jaz tudi nisem nek tak poseben tip, kar se tiče oblačenja, frizur in dodatkov, je pa Žaža bolj tak tip človeka, mogoče zato, ker je bolj umetniške sorte :inocent: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

...da pa npr. jaz vidim tebe pa to prenesem nase...

Ehh, poznano, ja...

Je bil pa stos enkrat... frendica bolj suhe sorte tedaj mi je za nedoloceno obdobje posodila starinsko oblekico, ki je na njej visela, na meni pa je bila ko ulita (aja, -vizualno samo- mi pase charleston ali nekoliko starinski look, imam majhna usta in tko) - zlata z zelenimi nekimi stosi, mini, izrezana, ful dobra...

No in potem je enkrat jo zelela nazaj (sem jo 'obtozila' da zato ker je ljubosumna, ker meni tako dobro stoji) in da jo bo zdaj pa spet ona malo nosila.

kaj je bilo? vsi so jo sprasevali - a mas marsino obleko? x:o)x x:Dx x:px

da je bila ful besna, ko je predtem ze nosila veckrat tole, pa nihce sploh ni opazil.

ker ni bila tip za to, preprosto.

Picasso

:hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko:

...joj še malo, pa bo danes konec službe...jupi, pol pa na motor z mojim lubijem, pa mal izkoristit tale sonček, za vožnjo, pa kako pijačko in pogovorček.....joj danes je bil tako priden.... x:Ix :wub: x:Dx

...lahko rečem samo HVALA moji svinjici, k mi je v tako pomoč, pa vse popedena... x:Xx x:Ix xsrcx xsrcx xsrcx

...joj, imejte se zelo,zelo,zelo lepo danes..... :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Eh Žažolinka, sva samo eno rekla, včasih lahko prijatelju kaj bolj normalno poveš kot partnerju, ker je manj naelektreno ozračje in so čustva manj intenzivna, al pa drugačna. Delo je itak vajino x;)x .

Jaz sem samo cheerleaderka x:Dx :inocent: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hej hoj sončki xsrcx x:Xx

Kot vidim, so nekatera počutja že boljš, nekatera pa še bojo, ane? x;)x x:)x

Piko in Žaža in še vsi ostali, hvala vama za takšne lepe ugotovitve x;)x tudi sama se počutim ful bolj sijoče in toplo zadnje čase xsrcx

Marsa, pismu, ko pišeš o tehle opeklinah in urezninah (pa res jih vedno fašeš, ej, ne morem verjet! :O: :xx!: ), si prav živo predstavljam tole... potem sem jaz nekak ravno nasprotje od tebe, ko se mi tole pa nikoli ne dogaja (knock knock) ... no bomo videli, kako bo, ko bom mal več kuhala x:o)x En pobožek, pa da se ti čimprej zaceli vse skupaj... poštima in to :palec:

Astra, Aliančica, uživat na full!!! x;)x

Selene, te bom mal na MSN-u začopatila, pa bova mal klepetali... Mi je blo ful všeč to, kar si napisala, da samo SI in to je pomembno... tudi sama nekako zadnje čase vedno bolj živim to xsrcx

Mick, kolk fajn, da si se finofajn imel na Lennyju x:Dx Jaz sem se odločila, da mi ni žal, da nisem šla, poleg drugih razlogov tudi zaradi tega, ker je baje zdaj z ravnimi polikanimi lasmi (tako mi je namreč cimer rekel) grozen oziroma za ne pogledat spljoh x:o)x Pa tut fino, da nisi klical potem včeraj po koncertu x8Dx

Michelle, evo, držimo figice za tvoj izpit, ziher boš naredila najboljše, kot se bo dalo, pa ure učenja gor al dol x;)x

(mam spet premal smajlijev... x8Dx )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ne, vem kaj si ta gospa domisˇlja, da recimo nimam kaj drugega za pocˇeti, potem pa pridem tja posedat za kako urco, ker mi je dolgcˇas.....kok me je razkurila....kaksˇen odnos do pacientov.

Matr sm jezna :bomb:

:o|o:

xsrcx :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

...jaz nisem sla na Lennya...sem ga dvakrat videla, po 1. in po 2. albumu, se mi je zdelo skoda 'pokvarit' vtis od takrat...ampak super, da ste se fino imeli, tisti, ki ste bili noter in tisti, ki ste hodili okoli njega... x;)x :palec:

se pravi : mick, zivaj v dooolgem vikendu, aliana in astra na morju, zaza z novim/starim fantom :vio:

soncna...se ne vidimo kaj dosti, ampak glavno, da se imas fajn x:)x :palec:

marsa...tole z oblekico in kanarckovimi lasmi... x:Dx :palec:

no adijo za danes, sem bila celo noc na wc-ju, tak pms, da samo vse ven mecem, sem sluzbo zamudila 3h, grem domov lezat :sori:

lepo se imejte xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hehe, "mam premal smajlijev", potem pa zginem za nevemkolkčasa x:Dx x:Dx

No, da spišem še svoje dogajanje... xsrcx

Včeraj sem se zvečer dobila s Sončkom... xrainbowx ... in sva se imela ful lepo xsrcx Peljal me je v restavracijo "Pri Noni", "ker imam rada naravo"... in potem sva po moje tam kelnarje in še vse ostale okrog naju prav fajn zdrmala, da so imeli vsi jezike do tal... (ne vem, nisem gledala okoli, predstavljam si pa lahko x:o)x )... če je pa tolk fajn v dvoje preizkušat jedi x:Ix :vragec: x;)x Ko sva se uspešno namrazila na svežem zraku, sva se šla pa še mal pogret k meni :inlove: upam, da mu danes uspešno uspeva hodit skozi dan s tako malo spanca... xsrcx

Pogovori z njim so.. nori x:Xx ... razumevanje, spoštovanje, igranje z noro veliko izbruhov smeha, nežnost, nedolžna otroškost in goreča podtalnost hkrati... lepo je bit ob njem xsrcx

Hm... I think I'm in love. x:Ix w:Iw

Danes pa se bom verjetno za ene dva dni šla sparkirat k frendu, nekak sva se zmenila, da bo on postavljal server, jaz se bom pa učila x;)x Verjetno mu bo moja družba prav fajn dela, meni pa tudi njegova, ga že kar mal pogrešam x^x Bomo videli, se mi mora še javit, neke frke je izgleda mel včeraj, pa je danes malo bolj odmaknjen.

Danes sva se videli tudi s ful dobro prijateljico, za tri tedne, kolikor se nisva videli, sva imeli na voljo natanko pol urce za si povedat vse, kar se je medtem zgodilo xcivx ... seveda je ona zelo rade volje večinoma poslušala mene in moje vzdihljaje amorjevih puščic x;)x

No, sončki, želim vam en ful lep dan... Imejte se radi x;)x x:Xx (Tu na mojem koncu pravkar nastaja moja prva prava - in prav pravljična je - mandala. Kako tudi ne bi bila :wub: )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Contesa... :sori: ... se bo zrihtalo... samo daj si čas xsrcx

Tinka tebi pa tudi pobožek, mal pozitivnega mišljenja (kar itak imaš na zalogi na tone, vidim x:Dx :palec: ), mal naravnih pomagal, pa bo... x:Xx

Hihi... Mick, si kar dobro sklepal na včerajšnjo situacijo x;)x Glavno da nisi odšel lačen iz Ljubljane... luštnih filingov in pogledov na back-vokalistke :vragec: x;)x x8Dx (Ti, ti, koketka naša :P x:o)x x:Dx )

Sončna Vila

VILA SONCA

Ti, ti, koketka naša :P  x:o)x  x:Dx )[/color]

Sončna Vila

Pih, s tabo še sploh nisem začel......koketirat. :vragec: x:o)x x:Dx Ma, imam baje jaz zlo dobro razvitega :vragec: .......eh, razvito...... intuicijo. x;)x Sem vesel zate. :palec: x:)x No, pa mal zavistn tud..... :inocent: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kva to jaz dont even want to :eek: .....jaz to always want to x:px ..jaz sam feel kdaj pametno pusycat Sunvila live na miru, ker je busy.....in I wait in zaseda na right prilika :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tinka en pobožek! Tebe zdravje, mene pa srček, pa bo tudi to minilo! Komaj čakam osmo uro, da se prepustim rokam frizerke in potem še kozmetičarke, da me malo spravi k sebi. Jutri bo pa že nov dan, ki mora biti boljši kot današnji, že zaradi nastopanja in prireditve! xrolleyesx

zakwa te pa srce boli :eek: :inocent:

... Vceraj sem imela ves dan izklopljen mobi, mitja pa je bil brez do danes.

Prejle klice 'svak' in pravi, da kje sva bila pa vceraj oz. kaj se je dogajalo, ker naju je milijonkrat klical, ker je imel za naju karte za Krawitza. :o|o: :xx!: x:o)x xrolleyesx

Mislim! :o|o:

Picasso

Ves dan je sluzbeno letal okoli in ocitno ni bil na tem koncu nic, sicer bi ziher, sploh ce se je tako trudil, morda je tudi na obicnega klical, vendar nas tudi ni bilo skoz doma...

Saj je ze prav, saj itak ne maram guzve. x:)x

Picasso

kaj se pa dogaja s komunikacijo :eek: ? eni izklopljen mobi x;)x , ene maltretirajo (pobož contesa x:Xx ), jaz pa samo en teden brez računalnika in s tem je sledilo še eno odvajanje od odvisnosti (lnf-izem x:Dx x;)x )

sicer pa berem, da ste bolj ali manj vsi ok in prisotni x:)x ...ja, dogaja se ful...s sredstvi komunikacije al pa brez njih x:Dx x:o)x x;)x :palec:

tolk da vas pozdravim :palec: xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hjao... res mal čuden dan, men pa končno ekran šel v popravilo :D zdej sem v ajdovščini "doma" :D pa mal gledam tle na luno jajaj, tale primorska klima mi ne diši (vroče k hudič) pol pa vidim da tud ostali neke težke dneve, hja bo minilo... :inocent:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...