Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

hehe

konchno...se mi je ratal prgrebst do mashine

zlomk ostaja she en teden...to est do te nedelje na morju....tralala

upam, de me hudo pogreshate...hihi

klele jako kulsko...vreme drzhi k prbito...nbenga dezhja...pa she modeli (beri cerebralci iz SONCHKA) me majo radi...juhuhu....she bom prshu sem...itaq x:)x

skratka...mejte se ....v nedeljo pa spet tezhim po stari navadi x:o)x

666 zlomkou....tralala

in sweveda:....miljon x:Xx -ou za pijsoooooooo

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Čeraj prvič letos češne jedu,so ble taku črne, da jim nisem zaupal na golo˝jest, pridme domu pa jih prec sevda dam namakat,da vidim,koliko črvov bo prplavalo na površje x:Dx Ker sem si kupil spet košaro jagod, sm jih skupaj s češnjami narezau na kolobarje in dau zmrznit.Danes kupil še borovnice,ker jih letos sploh Ni!Spet danes je res bil poseben dan, bil v kirurški zobni sobi.Uspel mi je čakalno dobo prenest do danes in z zobozdravnikom sem se prav v detajle spustil; zakaj pa zato x:Dx Pokazal mi je tkivo gnoja,zanimivo,sploh ni rumene farbe :8): Danes bolj počas govorim,injekcije so popuščale ceu dan.Nabavil sm si7novih musk.

Danes srečni. Čutiš Luno, Čutiš hrano, čutiš zapit, čutiš popravljen avto, čutiš ljudi, kako so usekani˝,čutiš zadovoljstvo v kar naprej smehljajočih ustnih vibracijiah x:Dx

Hwala za odgovore, Dan x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Otroci končali šolo x8Dx ...dokončno... x8Dx Manca me razveselila z odličnim spričevalom...(končno ena pridna v naši družini :palec: ), s Tašo pa imeli včeraj vpis v sr. šolo...pa letelo po sliko, pa, huh, v učbeniški sklad....in se že veselim, da ne bom letos dala spet 100 jurjev za knjige... :palec: :palec: x:Dx

Zdajle sem si naložila še RealPlayer iz nacionalke in poslušam Radio GA GA iz arhiva...uau, kašna poslastica :palec: x:Dx ha ha ha...Čolnič (Hribar)...raztura x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:flower: :flower: :flower: dobro jutro :flower: :flower: :flower:

...joj xloveyx , jaz sem včeraj preživela en tako zelo, zelo lep dan z mojim lubijem xsrcbumx xsrcbumx , tako da se teh treh prostih dni tako zelo,veselim :hepko: , ker vem , da jih bom noro dobro in lepo preživela xhypnox xlove2x xhypnox ....danes itak planirava bit doma, pa malo romantiko zganjat xflirtx :wub: , jutri kak na izi žurček pri nama, v soboto greva na Kolpo z motorjem do mojih staršev , pa če bo možnost ta vikend še do moje xsrcx svinjice xsrcx na kako kavico...jap to bi bilo super.... x:Dx :palec:

joj, tako, zelo, zelo sem vesela in tako super :hepko: fino :hepko: fajn se počutim....hi-hi, življenje je lepo. če ga živiš...tra-la-la.... :flower: :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Včeraj pobarvala prvo mandalo in kaj ugotovim :eek: , da mi manjka barvic x:Ix , Žaža xsrcx je takoj rekla, da bo po svoji zakladnici pobrskala 8take zadeve bolj k njej spadajo kot k meni), pa da bi se šle enkrat mal založit s temi stvarmi x:Dx .

Spet jedla gozdne jagode - 32 jih je blo x:px .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

...jap, sam danes sem jih pozabila xrolleyesx x:Ix ...ko je bilo pa včeraj tako krasno xsrcx , da sem še danes čist zmešana.... xhypnox

joj, ja morava it en dan skupaj po nakupih, po barvice, pa na kako kavico in mal počebljat xchatx .....iiii, komaj čakam xsrcx ...

Žaža, ful ti paše ikonca x;)x :palec: x:Xx

Sprejeta itak sem...mogla bi se dobit z enimi tipi, pa sta dva rekla, da sta bla tam.....jaz pa tud...pol smo se že zgrešili...pa sploh ni blo gužve....res ne vem :o|o:

ampak naslednji pondelek...pa upam da bo več sreče x;)x

V soboto grem v Veržej na en tabor: Življenska pustolovščina - naučimo se živeti. (to ni tam, ko ma neka verska sekcija neke tabore..to je nekaj drugega...nisem jaz verski fanatik, da ne bo kdo kaj mislil x:Dx )

Ful bo lepo, 8.45 se bomo vstajali, ob 23.30 se pa konča ples...pol pa spat. Med tema 'pomembnima' stvarema pa so delavnice, take 'resne' o zaupanju, nasilju, sreči...itd., in ustvarjalne, kreativne, športne delavnice......komaj čakam.

Živjo Kristalka xsrcx x:Dx ....HVALA... x:Ix x:Dx , ja meni je tudi simpatična ribica...kot sem prebrala, bo prav zanimivo ...kamor greš uživaj do konca in še dlje... xrosex :detelca: xhypnox

:2src: :2src: xsrcx :2src: xsrcx

Šok, ena meni zelo ljuba osebica, ki ni glih pocukran tip človeka mi je take komplimente izrazila, da sem čist šokirana :2src: . Saj vem,da je ena izmed na prste ene roke, ki jih neizmerno občudujem, pa vem da takole tudi čuti, ampak izraža redko.

Kakšen lep dan xsrcbumx xrainbowx xrosex

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hjoajta, spet ni več enga izdelka na trgu,vedno kakšn ponikne in ga ne izdelujejo več :V: ,ko se navadam.., hoh, kaj sedaj..niti surovin ni več, kr nekaj, japajde :8): Pa vsak let se kaj najde, pa glih jest se morem znajdet potem in iskat novi proizvod. Človek v zrcalu pregovorov x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

OOOOOO....evo te.... :hepko: :hepko: :hepko:

lepo ,lepo, novi aparatek za slikce...midva s fantom sva se pa kar znašla pa si ga v službi sposodiva...čist o.k. za naju... x:o)x x:Dx

ah Mick, saj bo....dobil si tisto kar si želel, zdaj pa sam uživaj...... :palec: x:Dx x:Dx

...sej boš več doma zdaj, ko boš gledal filme, pa itak pol ne boš veliko zapravil, razen, če ne boš na kile pistacije pojedel... x:Ix x:Dx x;)x x:Dx

Mick, uzivas, fajn, ti privoscim, takle dopustek je res dobrodejen. :palec:

Mi smo pa imeli danes zadnji dan sole. Ponosna sem na Tima, ker je tudi v 5. razredu odlicen x^x, celo ima same petke (razen glasbe, katero ima 'U' :o|o: xDDx), kljub temu, da pretezno sam skrbi za solske zadeve in cele dneve previsi na racunalniku in se vcasih spomni delat nalogo sele ob 22h, gleda prevec TV in se precej potepa.

Poleg tega mi je pa se gospa soseda, ko sva se malo pogovarjali prejle na stopnicah, kar sama od sebe rekla, kako je moj sin lepo vzgojen; pozdravi, pridrzi vrata, celo priskoci na pomoc... x^x

Kul filing.

Zdaj je sel ze na potep na gorenjsko. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nori dan, nekako se dogovrila vse, priskočil na pomoč sošolec, ki sva se že v srednji šoli ful štekala, glede na to, da lahko on uporabi VIP bova imela eno cartkano ikebano jutri, čeprav je praznik,tko da jo bova kar jutri nesla... na njej bo pisalon ne tisto klasično ampak - Irena, radi te imamo, sošolci iz .... šole (moja ideja, me zanima odziv drugih). Več kot polovica jih pride v soboto na pogreb... šlo ful energije, telefon ne neha zvonit... ma je vredno zanjo... aja ne razumem pa tega, dekleta sedijo doma gledajo slike in jočejo... nisem še vzela v tem času albumov v roke, nosim jo v srcu, njeno toplino, energijo... aja zanimivo, sedajle sem se spomnila da bo potrebno izbrisati njeno tel. številko iz telefona... sedaj ne rabim več cifre, sedaj se z njo pogovarjam v mislih xsrcx

tko verjetno vam bom s temle še v soboto zatežila, potem bo pa to preteklost v mojem srcu...

Uživajte v trenutku..

No, jst sm bla uceri pol na tistem Pozdravu poletja. Srecala sem en kup ljudi, na odru niti ne vem, kaj se je dogajalo. Bila sem precej zatezena, glede na to, da sm mela danes izpit ( k sm ga seveda zajebala-po moje), tko da zdele 2 urce pocivam, pol pa ucit za ustnega v ponedeljek :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :C: :C:

HOCM POCITNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle, ni neumen in ni brez pomeni, to je stvar, ki te bremeni, veš tisto, kar te bremeni ima popolnoma isto težo, ne glede na to, kaj je, ko bremeni in boli pač boli... Upam, da se ti bo dobro izteklo :palec:

...ju-hu xg:Dx xg:Dx :hepko: , še 15 minutk, pa bo za tri dni mir s službo.....hi-hi, joj ko domov pridem, se grem najprej malo v banco namakat, pa kako knjigico zraven prebrat, pol pa s tipom romantika do konca xsrcbumx xlove2x xsrcbumx

hi-hi x:Dx

...jutri pa mal probat tibetanske vaje, ali pa pozdrav sončku izvajat, pa pol naprej uživat v dnevu.... xsrcx x:Dx

...za soboto sva se s fantom premislila, greva raje v Koper na kosilo k njegovim staršem, pa se pol kam kopat....superca :palec: x:Dx x:Dx ...komaj čakam.... xsrcx

.... vsi se imejte fuuuuuuul lepo, pa uživete v vsakem trenutku, karkoli boste že počeli, pa mejte se radi xsrcbumx xsrcx xsrcbumx....

adios-amigos xrosex

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...