Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

O, Buena - imas dober spomin, ko sem parkrat jo omenila ze... res je, imela je par podobnih astro polozajev kot Ich.

Glej, saj mi je se celo malo podobna x;)x, sosolka pa me je ze zdavnaj dolocila, da sem kot starodavne madone in me v enem obdobju tudi tako klicala in sem tako rpavzaprav madona bila ze pred madono. x:px x;)x x:o)x

p.s. cenim sajze tule... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

rpavzaprav madona bila ze pred madono.  x:px  x;)x  x:o)x

madonca :D hehe ampak maš res tako bradico :D pa lička tko da sploh ni čudno, če bi vsaj človek te vidu s črnimi lasmi... ampak najbrž si mela vmes več barv kokr js ljubezni...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, saj sem objavila kaksno fotko s crnimi tudi, se po mojem si jo komentiral celo...

ja, po mojem tudi (vec barv kot ti ljubavnih avantur)... x;)x

... samo da je Lukrezia umrla pri porodu, jaz pa ne... samo skoraj...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nino, saj sem objavila kaksno fotko s crnimi tudi, se po mojem si jo komentiral celo...

ja, po mojem tudi (vec barv kot ti ljubavnih avantur)...  x;)x

... samo da je Lukrezia umrla pri porodu, jaz pa ne... samo skoraj...

Kaj pa veš ob takratni medicini.. :D in kaj pa veš mam še dolg life ti barvaš lase vsaj 20 let več časa kt js preganjam bejbe.... (in obratno) tko da :D never say never.... no vsekakor fajn da nisi umrla ob porodu :D glede barve las pa tega nkol ne bo mravno kapiral.... ampak heya tud xsrcx ne kapiram čist :D x:Ix

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej dragi moji x:Xx

Luštkan dan je bil... x;)x

Vstala sem sicer bolj pozno, ker sem včeraj s sosedo tu iz študenta imela "filmski maraton" (2 filma zaporedoma :eek: :eek: ), vendar se je dan zelo lepo razvil, čeprav nisem ujela kaj preveč sončka xsrcx

Dobila sem se s prijateljem, sva šla malce čvekat na sprehod in tortico v Tivoli xsrcx Ko sem prišla domov, sem se s Sončkom slišala po telefonu... xrainbowx ... kar mi je kar malce odstrlo tisto malo tiho žalost, ki se je prikradla vame zadnje dva dneva... in samo potrdilo to, kar že tako ali tako vem sama v sebi, pa sem vseeno pustila strahovom, da so priškrnili moja vrata v razumevanje vsega :inocent: x:Ix ... tako da je počutje sedaj res luštno, umirjeno, pozitiva xsrcx xsrcbumx xrosex ... potem sem pa še končno spravila na kup vse delovne naloge, ki jih še imam glede faksa in začela celo nekaj delat v tej smeri x^x Sem prav ponosna sama nase, ker sem končno spet usmerila svojo pozornost v to in ne tiščim več glave v pesek, tako kot sem jo do sedaj x8Dx

Sedaj pa še malce pogovora z mojim dragim Žoržetkom xchatx , morda še s staro mamo, ki je že zapustila fizično bivanje na zemlji, vendar me še vedno spremlja s smehljajem "od zgoraj" ... bomo videli... Berem tamle temo "Pogovori z Bogom", pa sem se že hotla nekaj smilit sama sebi, ker jaz takšnih pogovorov nimam, pa mi je takoj Mati (stara mama, op.p. x:Dx ) priskočila na pomoč in me pocukala za rokav. xsrcx Lepo od nje x:Xx

Aja... filmi od včeraj. Najprej sva gledali "50 first dates", ful kjut muvie, čeprav - kakor se meni zdi - daleč od realnosti, potem pa še Kristusov pasijon (za katerega sem zavzeto trdila, da ga sploh ne bom gledala, ker je čisto preveč nasilja in krvi not :vio: -> potem me je pa soseda narajcala za ta film na čisto mojo foro - vera etc. x:Dx - ni kaj, punca pač zna predstavit zadeve na tebi zanimiv način :palec: ). Kristusov pasijon mi je bil ful všeč, čeprav bi mogoče za novodobne iskalce resnice lahko še kako drugače vse skupaj pokazali, malce poudarili zadeve, s kakšnimi posebnimi prijemi popestrili in poglobili vse skupaj... Al sem zahtevna al ja? (saj vem.) x:Dx Saj vem, pravzaprav naj bi film, vsaj kolikor sem sama dobila občutek, bil pač prikaz zadnjih 12ih ur Kristusa in to tesno v povezavi s krščanstvom... Nekih hudih prikazov enosti vsega in drugih podobnih zadev ni bilo... Kristus kot ikona filma in to je njegova zgodba. x;)x

No, zdaj pa vam nočko, meni pa uspešno učenje ponoči, do kakšne šeste ure zjutraj xbookx Se motiviram s tem, da bom z učenjem sama sebi pokazala, da sem sposobna discipline in da bom veliko zanimivega zvedla... x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kristalka, maksimalno uživaj x:Xx

Tko jutranja telovadba za menoj, sprehod s tekom tudi, sedaj pa tuš pa pospravljanje, pa malo branja, pa en manj prijeten opravek... ej folk petek, pa še frej :2src:

A ni najlepše ljubiti sebe? x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

v tem pomenu ljubiti sebe bi pomenilo.....samozadovoljevanje.  :vragec:  x:Dx  x:Dx

:vragec: x;)x pa res x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

v tem pomenu ljubiti sebe bi pomenilo.....samozadovoljevanje.  :vragec:  x:Dx  x:Dx

:vragec: x;)x pa res x:Dx

ja, vendar samo v primeru, da je ljubiti zadovoljevanje... ;)

Picasso

No, k pa od Selene post preberem, se mi zdi pa en neumen izpit cist brez pomena!

Drz se Selene :sori:  :sori:

:palec:

... pa ne zato, ker je neumen, ampak ker se zavedas.

Picasso

Michelle, ni neumen in ni brez pomeni, to je stvar, ki te bremeni, veš tisto, kar te bremeni ima popolnoma isto težo, ne glede na to, kaj je, ko bremeni in boli pač boli... Upam, da se ti bo dobro izteklo :palec:

:palec:

Lepo tole, selene...

Picasso

x:)x A pri vas ze dezuje? Tule pa bo ta hip zacelo.

Picasso

PO VSAKEM DEZJU POSIJE SONCE :palec:  :palec:

HM :o|o:

xDDx xDDx

pri nas se je tudi ulilo, grmi ... jaz pa neuklonljiva za računalnikom- samo čakam kdaj bo fejst zagrmelo in bo crknil.... xDDx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...