Aira 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kaj reče neandertalec ko vidi bananin olupek? "ojej- spet bom padel." xDDx iz bratove Mikimiške... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Ubogi partijasi, upam, da ravno tam ne dezuje. Meni pa pase, ko mi nic ni treba... smo pa na pizzo povabljeni. Tako da tolk se bo le treba zmigat ven... Vendar z veseljem, ker nimam nic pametnega doma in mi bo prav pasalo, da ne bo meni treba kuhati in pomivati. Zadnjic je nekdo zvonil na vratih, slisim zenski glas, je sel mitja odpreti, se zgovarja, mislim, o prijazna gospa je spet solato prinesla... potem gre ven in ga nekaj casa ni, kakih 10 minut... potem pa pride nazaj in pravi, spodnja soseda je bila, ker jim zamaka v kopalnici od nas. Takoj se spomnila na mamo, ki je imela s temle totalno shtalo, presekirala se ful... ... in ravno v takemle obdobju... a k sreci ni panicno, zastrasujoce, samo malo... in k sreci so bili zelo prijazni... takoj sva klicala vodovodarja, je rekel, da pride naslednji dan, a ga ni bilo, sicer pa je drugace zanesljiv, je ze nekaterim pedenal in tudi nam ze bojler in ga zdaj pricakujeva v ponedeljek.Sva pa sama improvizirano 'sanirala', in nic ne tece. Pa koncno berem mamino Knjigo - *napisala o rodbini, starsih, kao za vse nas.... ne prav taprava knjiga, vendar lepo vezano in vse, kot nekaksna diplomska naloga je videti in priblizno toliko ima strani....Mama lepo pise, ko sem brala konec (pa ceprav se nisem vsega prebrala, samo me je zanimalo, kako je koncala), pa sem kar malo jokala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 oddali ikebano, evo priznam potočila sem solzice, ker sem se znašla v objemu mame in sestre. Sem pa naredila eno napako, ampak - ne bom se obremenjevala z njo. Mislila sem da so sveče tud od nas sošolcev, ne samo ikebana, noo in lepo razložim da naj on nese ikebano jaz pa sveče, njegovo dekle je pa lepo šla zraven, ko se poslavljamo mi pravi, da sveče niso bile kao naše... halo, ne vem no, ne razumem folka, jaz bi lepo povedala ne... mislem... evo dež počakal, da sem prišla domov, pismo je začel padati, kako je že tisto, tudi nebo joče - ne ni mi všeč, nebo bo očistil pot zate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...ne morm verjet, ura je že 14.15 v dnevni sobi pa še vse po starem...... :xx!: sej ni čist po starem, rajš poglej kok si že tuki postnil - že to je sprememba P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...ma sm zdej štartal......sem si po asc-deviško (baje) nardil plan ......ki ima več faz ......in med njimi seveda pavze Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ... pavze, ki so najlepši del plana dela P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 še med kuhanjem kosila P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ..ja, sam mam blem, k hočem, da mi vseen cel čas muzika špila , da je pol tud delat bl fajn......no, se trudim, grem zdej na fazo 2....ni preveč dolga Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 zram faze 2 pa lahk žvižgaš P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 En lep živjo še od mene Pismu, včeri se nisem zapiskov niti dotaknila :o|o: Lena rit jaz Bomo pa zato danes toliko bolj produktivni... čaka me 71 strani zapiskov od sošolke, ki piše zelo specifično (veliko ljudi njenih zapiskov sploh ne zmore prebrat, ker ima zelo zelo ekonomično pisavo, kar se nekaterim kaže kot neberljivo ), tako da sem si zastavila tole danes skoz prebrat... pa zraven še verjetno kakšne miselne vzorce narest, izpiske, izvlečke Poročam zvečer Vam pa en čudovit dan želim, partijašem pa sploh Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Mejl za opravljanje študijske prakse poslan. Mejl s prošnjo za opravljanje seminarja o Indigcih pri pedagoški psihologiji II tudi poslan (Mateja, lani so tak seminar že izvajali, tako da nisem mogla izvajat tega seminarja; upam, da bo letos uspelo, saj teme za naslednje študijsko leto še niso razdeljene ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mal preglej sistem,ker se da vsak box posebi oglasit Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 sej kable lahk kups druge sam dobri so res dragi tko da zarad zvoka je najbolj da so cim krajsi sparajo pa tko al tko povsod Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...dve ure telefoniranja :xx!: . Pišuka, ušesek me boli... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Evo, poslana še dva mejla dvem različnim profesorjem v zvezi s seminarjem in prisotnostjo na vajah. Pismu mi je kar smešno, kako moraš pazit pri tej komunikaciji, da vse lepo gladko teče, hkrati pa da mu nekak daš vedet, da si kompetenten (dober vtis mora bit, ane ) in da se zavedaš svega i svačega v zvezi s predmetom, o katerem mu pišeš. Ko da bi hodil po jajcih Zdaj pa.... 71 ljubkih strani iz predmeta pedagoška psihologija II Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kaj reče neandertalec ko vidi bananin olupek? "ojej- spet bom padel." xDDx iz bratove Mikimiške...to reče blondinka... al pa policaj Kristalka, maksimalno uživaj tnx, Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Mejl s prošnjo za opravljanje seminarja o Indigcih pri pedagoški psihologiji II tudi poslan (Mateja, lani so tak seminar že izvajali, tako da nisem mogla izvajat tega seminarja; upam, da bo letos uspelo, saj teme za naslednje študijsko leto še niso razdeljene )Sončna, tole je res noro... najprej sem tri leta pisala in s strani stroke nobenega odziva... oziroma odziv v stilu 'jejhta, jejhata...'... letos, ko sem si ravno rekla, da jaz sem opravila svoj del, ostalo pa naj se zgodi, kot je namenjeno... na, pa me klićejo z vseh koncev mlade učiteljice in študentke in prosijo za informacije in pomoč... Aleš s sončevih pozitivk mi je pisal, da se sam najde v opisih in, da me vabi na srečanje, da kaj povem... Šolski razgledi (prosvetni cajtng) bo objavil moj članek o Indigcih... in največje čudo... celo moje kolegice so zdaj začele spraševati, kaj je zdaj tole za en šment, tale 'indigo al neki'... ja, fino, res... se mi večkrat potrdi v življenju, da se skoraj praviloma nikoli ne izide tako, kot misliš, da se bo... a, če si pri stvari in narediš tako, da si zadovoljen s svojim delom, potem pa 'spustiš pozornost', se vse postavi na pravo mesto, ko je čas za to... sončna (in naj tistih 71 ljubkih strani hitro pade mim) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Več kot mesec dni je kar sem več ali manj doma........ Imam svoj čas. In lepo mi je. Spretno se izognem vsemu, kar bi me razžalostilo ali spravilo v nejevoljo. Imam svojo reko, naravo, drevo, gozdne jagode, gobe, gozd, mir. Otroci so me razveselili z uspehom, kot smo ga zastavili v začetku leta. Naj traja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Imas svojo reko... imas vse. privoscim ti, sanjalic... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Lepo te je brati zadovoljno, naj ti traja....sanjalica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Danes sem šel malo ven, med ljudmi..bilo je neko druženje pločevine˝,pa sm tut po dolgih letih vleku vrv, 2x smo jih potegln in zmagal seveda, haaa...sm še močn, vem, heee, no ja pico pa sm si vseen prvošču ..dan je hitr minil, potem pa se malo zaposlil s slikami spet Vikend bo v znamenju popotovanj, sem pa tja in nazaj, jutri bo sonce Spretno se izognem vsemu, kar bi me razžalostilo ali spravilo v nejevoljo. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hvala Marsa khmm Cosma..., kaj šele če bi ne bila samo zadovoljna ampak tudi zadovoljena (forum bi se kar šibil od moje energije ) Jp...........naj traja.........vsem vse kar je lepo in ima pridih čarobnosti .......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Nočna izmena grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hja res je šmrc nov dan je že js pa morem it že spat.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Paaa neeee nooo. Ne it' spat. Morš še liter vina zeksat do konca. Ej še cela noč je pred tabo . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts