Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hja res je šmrc nov dan je že js pa morem it že spat....

Natakar še en liter prosm za našga kolega El Nina.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Daj no Nino ne zdej jet spat morš liter do konca spit. Dajmo, dajmo porkodio. Rukn to flašo x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Huh, prišla skozi prvi in najmanj obsežen del snovi... x8Dx ... sem pravzaprav že skoraj pozabila, kako se vsaki stvari posebej posvečam in kako si vzamem noro veliko časa za obdeloavo posamezne zadeve... :vio: ... tole učenje bo šlo kar počasi, imam občutek :inocent: ... no ja, sedaj si bom naslednji del ali dva še na hitro prebrala skozi, jutri pa izpiski x;)x

Pogledala sem si tudi seznam institucij za delovno prakso... Hm, me prav zanima, če se bo dalo najt kaj pametnega za čez poletje, ne bi ravno obračala kakšnih brezveznih papirjev na kakšnem centru za socialno delo xcivx V torek imam "zmenek" z odgovorno za študijsko prakso na našem oddelku, pa upam, da bova skupaj uspeli pogruntat kaj takega, kar bi mi ustrezalo xsrcx

Grem še kaj pojest, potem pa brat naprej stvari... xbookx xzobkox

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Lej ga dobro jutro... :D ampak kaj za vraga delam tako zgodaj po konci... huhjej no grem js v avto po kitare.... :D ga ni čez res glasen distortion da preženem v se kar je dobrega in slabega v moji glavi... hjaja... kr hudo je... : Dampak that's life... Like a bridge over troubled water... I will lay me down....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jutrček, evo telovadba, tek za menoj, sem malo pretiravala, pa koleno štrajka... bomo videli jutri, če ne še vedno ostane hitra hoja. kak je blo super opazovat, kako se meglice dvigujejo in prve žarke ki so pokukali skoznje... sem danes se odločila, da se septembra vpišem na začetni tečaj angleščine, hja, nekaj znam sigurno osnove obvladam, samo bom šla jaz lepo od začetka po vrsti. pa le kaj mi je, angleščino sem prav sovražila v šoli x:Dx

No sedaj pa pod tuš in po opravkih...

Danes pa tako lepo... x:)x

Zrak kar disi, ves preciscen, ful je sveze... x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes delas ali kaj, Contesa?

Uh, si pa neumorna, kaksen kocert pa je v kamniku? :irs:

A je to tista babica, ki si zadnjic nekje jo omenjala, kako fit da je za svoja leta in vse? Rakica je torej..

Prijateljicina babica je pred nekaj dnevi praznovala 92. rojstni dan. Ful je dbest, telovadi!!! dela tibetance, ocesno telovadbo, neke vaje proti gubam, bere duhovne knjige... je ful lustna, taka skoraj etericna, imela je hudo poskodbo pri 90.-ih, so mislili, da se ne bo vec pobrala, kje pa! Ful je fit, prisla k sebi, prenovljena in vse... Kaj so frajerke tele gospe taksnele! x^x :palec:

Sem sla malo opazovat pticke tjale na drevesih, ko sem sla po daljnogled (dobila v dar taksnega, ki je prav za to), so vse odletele, so tascice tule, pastiricke, liscki, brglezi... celo rumenoglavi kraljicki, ki jih prej nikoli nisem nikjer zasledila, kjer smo bili.... kwa so lustni, pa kok pojejo... je prav en, ki ima tako kul melodijico, ponavlja, a kar tako v dveh stavkih xcivx xsingx, mater so srckani. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha kaka stvar ej, contesa 3 dnevi 3je žuri.. ampak upam da v nedeljo ko je tudi bog počival.. :D boš pa ja pr meru...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

js pa vstala, pa se nisem prisla cist k seb, ker dan je...je sobota??? ce je bil uceraj cetrtek, milsm petk, je jutr pondelk? ne, ce je sobota je jutr nedela? x:Dx

joj marsa se mi zdi, da za tabo ponavljam...enkt si pisala o nezgodah na prstu, no dans sm jo pa tud js staknila! sm se sla rezat z nozem, pa komaj sem vstala... kaj sem vesela :xx!: zdej se pa kujam, na noz pa hrano, pa sm prsla kr za comp x:px

contesa! kaj ti pocnes, k mas te nastope? pa fulll dobr pojes!!!! x;)x hehehe, pa se fulll si faca!!!! (ostan taksna se naprej!) x^x nj ti cim hitrej dans v sluzbi mine x:)x

pa vsem skupaj dobro jutro! x:Xx x:Xx

ceprav mogoc za nekatere mal pozn x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:vragec:

bemu krizo do mashine pridet...grrrr

OJLALAAAAA x:)x

she en dan, pa bo zlomk doma :hepko:

pol vam bom pa lohk spet redno utruju.... xzobkox xzobkox

666 :vragec: -ou...hihi

pa jasno... x:Xx na rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Akkhut! x:Dx x:Dx Veš da smo tudi mi imeli enkrat v Sončku (tistemu manjšemu zgoraj) ene enotedenske delavnice, pa je blo ful luštno x:Xx Tako da uživaj še tale zadnji dan, potem se pa itak spet pretipkavamo x;)x x:o)x

No, jaz sem se pa včeraj učila do sedmih zjutraj (oz. danes), potem pa na spavanje... Zdaj pa dalje, sem spila "jutranjo" kavico, vrgla vase par čikov x8Dx ; sem pa izvedla, da gre še ena sošolka delat ta izpit (vsi ostali so četrti letniki, edino midve verjetno zarjavele absolventke x:o)x ), tako da bom imela na izpitu družbo x;)x Mogoče bova jutri kaj skupaj ponavljale, seveda, če nama danes uspe prit čez tole goro zapiskov - predmet dveh semestrov x:Dx :vragec: ... pa plonke si morm napisat, tačno x8Dx

Hihi... pa danes se baje krade eno nadstropje poročne torte zame.... :inocent: x:Dx x;)x x:Xx

Lep dan vam želim, moj bo predvsem uspešen, kar se učenja tiče :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Danes sem se povzpela na Resevno (šentjur), super razgled, lepo vreme in čudovita pokrajina, potem sva pa mahnila še na Boč.

Tako, danes bolj planinski dan. Zdej sem malce lenčkana ratala, po tušu in juhici. Sedaj pa pričakujem obiske iz Švedske, da se pripeljejo v kaki uri (še nekaj stvari za naredit, jaz pa posedam in berem lnf xrolleyesx ) Jutri pa invazija obiskovalcev iz UK, smo namontirali že dodatne postelje x:Dx. 11 ljudi bomo pa že kako prespali x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma! x:Dx :eek: :palec:

Coccinelle - jaz tudi, z enim usesom fuzbal, z enim uchem forum, z drugim napoved, s tretjim pa se eno popravljanje enih textov... xrolleyesx ampak ok... pac...

Cel dan sibancija, bili danes na pizzi pri babi (sprememba plana, vceraj po timovi zelji sli vsi skupaj v mcdonaldsa... xrolleyesx)... itd... zdaj pa s polno paro...

Kaksno nebo je bilo prej, samo nisem mogla fotkat, ker so bile baterije v enem drugem aparatu, pa spraznila sem jih po mojem...

Picasso

Vsake toliko prečekiram tale dnevnik (TV je dolg in ga ne gledam več),

takole na hitro sem dojel:

- še mene je speklo, ko sem prebral, da se je Marsa že (vsaj) tretjič spekla v zadnjem času.

- Selene, ne se obremenjevat s tehničnimi podrobnostmi, kaj in kako je kdo naredil. Važne so misli, te so čiste, (namenoma nisem uporabil napačnega izraza - pravilne) in tule je po moje v mislih s teboj veliko več bralcev, kot je bilo dejansko postov. Ni vse v rokicah pa srčkih, takih in drugačnih smeškotih (a ni zanimivo, da se tudi žalostni obrazi imenujejo enako - smeškoti) kaj sem ti pred dnevi napisal niti ne vem več, vem pa, kaj sem takrat mislil - tako tudi spremljam, kaj se še s teboj dogaja. Bi rekel, da si se te težke poti lotila kar dobro.

- Ko ti je hudo, pa prideš domov, pobožaš psa, mu rečeš, joj, kako te imam rad, ti nisi tak mesar, potem te pa pes malo poliže po licih in življenje gre dalje... ne vem ali sem to sanjal, ali je bilo res...

- pa Cosma je hodila, kaka novica!

Opazovalec (zato pa ni smeškov idr.)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Aja, v službi sem imel nalepljene na omari fotke dneva. nekaj sem ujel tule na LNF, pa sem dojel, če so fotke dneva, dnevi so pa že kar mimo, nimajo več kaj iskati gor. Potrgal sem vse, razen zadnjih dveh. Pa tudi te bom kmalu. Moje fotke dneva, še tako zanimive, so mi enkrat mimo.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

oj, Piko (in Kapica nekje zadaj, socustvujem, daj si s sentjanzevkinim oljem namazi, drugic pa bananin olupek z notranjo stranjo) - meni pa je Aliana kremico prinesla in je ful OK ze. x^x x8Dx :palec:

hvala za socutje, ja res imam tole. In poskodbe!! xrolleyesx

Uh, urejam neke fotke, pa se mi je vse izgubilo nekam po folderjih... xrolleyesx :xx!:

Picasso

Oj, še vedno čakam Švede, jih imam na sumu, da so se ustavili kje in fuzbal gledajo x:Dx ...ups evo glih holandci dal gol....madonca bo oranje spet vse naokrog.

Piko, dober opazovalec, danes sem lazila, po blatu in hudičevi soteski, sem jo preimenovala v hudičevo sosesko in pa prispelo pošiljko sem preimenovala v prišpeljko- (me je poštar zjutraj vrgel iz postelje). Kakšen dan same take kozle streljam.

Moj gleženjček se je malce povečal, recimo za ene 2 ljubka krofka...še dobro da obstaja coldpack x:Dx a ne Marsa x;)x . Več nas je takih, ki imamo take stvari stalno na pozor v zmrzovalniku.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hahja dons sem meu ful hude sanje... vsaj na koncu zjutraj škoda da se ne spomnim kera je bla :( anyway zdej že eno urco igram kitaro pa me je mal zamikalo it pogledat če je kdo že pokonc pa vidm da ste vsi včeraj žurali.. hehja razlika med spati do devetih in ne spati do devetih je kdaj vstanem ne pa kdaj se zbudim sem ugotovil ajd... mal me prsti bolijo tko da bom kratek... :D

P.S.: Dobro jutro! :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...