aakhut 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 hhheeeeeee......zlomk je domaaaaa kle mate link, de boste vidl kje biu jst : http://www.zveza-soncek.si/index.htm spodi nek so ene updat fotke iz elerjeuzlomk na steni...hehe blo pa kulskooooo 666 zlomkou...tralalain seveda........................................................................................................................................................................................................ tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 O zlomekec, lepo videti fotke, si jim polepšal dneve ane zaslužiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Tele fotke pa prikličejo nasmeh v dušico.... Drugač pa - danes zadnji dan učenja, mislim da sem končno pogruntala, kako bi se blo pametno učit, tako da bo kar šlo... danes predelam vse do konca in še ponovim Pa še sošolc mi je plonkce v elektronski obliki poslal, tako da imamo ziherhajcko tut, če slučajno spomin odpove (Sončna Vila je ziheraš ).Mi je pa kar smešno - pismu, pri predmetu pedagoška psihologija se gre ravno zato, kako pedagoško situacijo čimbolj prilagoditi učencem na tak način, da izkoristijo svoje optimalne sposobnosti... potem pa tak pristop profesorja na predavanjih (samo govorno podajanje snovi :o|o: - ulovi-piši sistem, drugač te povozijo) in sploh izpitu (kjer je treba točno zaporedno po alinejcah naštevat - bognedaj da recimo dvema zamenjaš vrstni red! ). No ja - "this kind of shit happens every day", pravi Snoop v eni izmed svojih pesmi... pa ga res lahk sumljivo pogosto uporabim, tale rek... Čudovit dan vam želim, uživajte v sončku!! Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 O...zlomk...dan... Jez pa spet doma...mal zmahana...ampak še nekak... Moj me je s svojim motorčkom popeljal od Ljubljane, Iškega, Kureščka, prek Pijave pa domov...z vmesnimi postanki v namen čiščenja muh in ostalih brenčečih pošasti... pa za polnenje želodca...zdej se je pa še sam odpravu naokol...men se ni dal več...no way... Bom se mal pred TV zavalila...pa mal oddremala... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Cel dan ze bluzim...ceprou ne bi smela, sem ze kar na pocitnicah... Od jutri naprej bodo pa taprave...Tako, da sem ze cel dan na vrtu, na lezalniku z neumnimi revijami Ko je prevec vroce pa zaplavam notri Lusten dan. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Aakhut, tele fotkice je bilo pa užitek si pogledat funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 kle mate link, de boste vidl kje biu jst : http://www.zveza-soncek.si/index.htm spodi nek so ene updat fotke iz elerjeuzlomk na steni...heheBravo, to mi je pa zelo vsec!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Aakhut, tele fotkice je bilo pa užitek si pogledat hihiuzhitek je bil tut tam...s folkom.....k ma precej spucan v glavah pa z "uporabniki" .....k so nartabltakulski 666 zlomkou....bo shlo she kero rundo tja do konc poletja...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ojla zlodejček, lepo de si spet kle P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ojla vsem.. x!x Kolk me je tole sonce izmučilo...bolj sem utrujena prišla s počitnic...kot takrat, ko sem odhajala... Mal sem se tut kopala, čeprav voda mrzla..brrr...res eni lepi dnevi...v družbi starih prijateljev...jer kr držala marsina napoved...že dolgo ni blo tko prijetno.. zdaj pa razpakiram...in že tut na novo pakiram... ...jutri zjutraj s 4 pamži v Rim..moja dva in od frendic sinova... ..sem pregledala vreme...in več kot 30 stopinj...naslednje dni.. mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 O, Astra, ravno danes sem nate mislila, pa pomislila, da te dlje ne bo! Me veseli, da ste se imeli kul! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Hiiiiiii kak ste?? jaz sem trenutno doma, ker jutri pišem ang na DGM(držite pesti zame ). na taboru je fuuul čaga . celo enga bobnarja mamo tam... uživajte in luuupčka vsem vaša Kris Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 huhu vesela štajerka.. bomo držali Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Kris - Jaz pa se ful delavnih planov za danes Bomo vidl, napovedi se mi ne da pisat (sama jetra ), ostalega pa tudi ne ...Ful sem spedenala danes zadev... skoda, ker nimam vsega pod streho, zdajle bi mi najbolj sedla kopel namrec... morda, velike sanse so za to, si jo privoscim, pa naj nekaj gleda napoved. ... samo po drugi strani, me pa samo caka potem (se) nekaj pac... :o|o: Jutri bo odstekan dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Bil v Murski S. sončno in obnovitveno glede Tistega in Vsega hvala ti dan.sm zmogu tut to, sm čutu, oja .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Jeeees Čehi zmagali. Sesuli Dance na komade. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Dobro jutro in lep dan prav vsem ...uspešen nov delovni teden, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Dobro jutro Ful sem živčna, letam po hiši kot kura..sam da kaj ne pozabim doma.. Lubčki mejte se x!x ...in včasih miceno pomislite tut name... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 mislimo nate, Astra ... in srečno potuj(te) in lepo se mej(te) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Jeeees Čehi zmagali. Sesuli Dance na komade. Men je važno sam da ni angležov italijanov špancev nemcev... torej taglavnih... škoda da francozi niso odpadli al so tud oni? sej res haha zakon... Dobro jutro, grem js mal potelovadit in si zobe umit, upam da boste tačas kaj pametnega napisali , sicer pa danes mam v planu veliko se učit... sestavit urnik in to pol pa če jeseni ne uspe se bom odločil za drugačno kariero, sam pogledam še kje je luna , v nulo na asc ok dobr je, recimo da sem pr pameti v takem času.. ajd mejte se lepo se bom oglasu kaj čez kake dve tri ure vsem... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kakšni dnevi . V petek je imel ta zgornji full dela, je zlival same škafe dol . V soboto smo imeli izlet v neznano, bila zadovoljna , ljubim to zadevo, ker sem še vedno bolj plansko bitje, kot ne . Nabirali smo češnje - nekaj malega, sem te imela vse skozi v mislih, Marsa . Včeraj pa pospravila vse, se potopila v knjigice in uživala, ena je bila romanček, ena pa ta druge vrste, samo malo bolj easy. Sem dobila preblisk, da je čas za prerazporeditev energije, da je treba ene zadeve ven zmetat in narest plac za nove, postorila že zjutraj .Zlomkec pismu, sem že full v zaostanku, sem vesela, da si nazaj v naši družbi, po drugi strani sem ti pa privoščila uživanje, pa pomoč, pismu, eden izmed mnogih tvojih delov, ki so me očarali . Ti rpivoščim še kak krog, ko bo prilika. Astra uživaj . En lep in navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Jutrček Ma, ovi podaljšani vikend je šel u maloro ....cele dneve sem delal k crnc....ker trotl si je le ta hišni kino zmislu, da se ne menim ker hepan ga je kupu..... Skratka, razsul sem na koncu pol stanovanja, da sem to zmontiral.......vse pohištvo je blo treba narazen vzet, ker nisem mel une fajne mašine sem moral enih 15o vijakov ročno odvit in pol nazaj zavit, roka mi je skor odpadla, za pohištvom sem odkril kako zgleda, če je itison malca moljem , ko sem sklenil na stene zmontirat bokse sem ugotovil, da je stena takšna, da luknje lahko zvrtaš le s hiltijem :xx!: , pa v lov za hiltijem (in fotrom ), pol sem se usral, ko je fotra nekaj srce začelo zezat, neka močna aritmija, bemu, sm se ustrašu, da mi bo pred mano izdihnu , na srečo se je po par minutah uredilo, pol sem ugotovil, da bo glede na novo razporeditev treba velik stvari v klet preselit, klet pa bomba ....ma, sm crkjen, sem morau pod nujno v službo, da si mal odpočijem..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Mick, si pol rabu kakega tišlerja, pa še kako tehnično podporo, a ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Evo zdajle lahko kako zadevico v stilu Severine posnameš, pa jo gldaš na projektorju v naravni velikosti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ...ali večji...odvisno od oddaljenosti projektorja... mogoče bo še kaj novega o svojem telesu odkril, kar prej iz fizičnio-gimnastičnih razlogov ni bilo mogoče Jutrčka vsem.... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts