Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Gremo spat. No, malo čitat še...

Jutri pa vstat z desno nogo.

Astra, ob istem času na istem mestu, haha, ti pomaham x;)x  x:Dx

lahkonoč bobnar... lahkonoč ostali... jst skočim še mal na chat pa zobe umit pol pa pokopok :D spat

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uff kakšno nedeljo sem preživel. Da to je bil za mene dan D. Uf kako lepo nama je bilo xloveyx xrainbowx xsrcbumx . Njeni sosedje so naju potem zafrkavali, da se je neko ropotanje slišalo x:Dx . Hmmm nč ne vem, da je kaj ropotalo x:Dx .

Valda volkec se je mogu mal pohvalit.

Ja sam ka mali pao s lipe

Njeni sosedje so naju potem zafrkavali, da se je neko ropotanje slišalo, Hmmm nč ne vem, da je kaj ropotalo  
zamenat pojstlo x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sstane
Njeni sosedje so naju potem zafrkavali, da se je neko ropotanje slišalo, Hmmm nč ne vem, da je kaj ropotalo  
zamenat pojstlo x:Dx

Ali pa namazat kosti x:Dx x^x x;)x

Valda volkec se je mogu mal pohvalit.

Wuf Wuf, :D hehe js grem zdaj spat in če bo kaj ropotalo, pol bo treba nova ušesa nabavit.... k moja postelja nima fedrov... pa še dokaj sam sem v njej... :( no ja mrbit me pa v sanjah obišče.... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Huh, kaksen dolg dan...

matura sla kar proti pricakovanjem v redu, v bistvu kar znam tole spanscino... no, itak je pa dosti od ostalih odvisno, ker ce se je tudi drugim zdelo lahko, je lahko 70% za 2, pol pa ne bom vec tko dobra. x:)x

Ful prevozila z motorjem, po mestu, pa Kamnik, Vrhnika.. pol pa prijeten vecer v dobri druzbi v mestu na torticah..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Taš prišla domov ob 11.30...je blo še treba strnit vse vtise, tko da sva šli spat pozno...pa sm dons mal matasta... ampak bolj zgodna kt vsi... x:px x:Dx

...dobro jutro vsem... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aliana, čestitam..pa uživaj v vožnji!

Volkec...kolk je fino brat, da si spet... :wub: ...te je hudo matralo čez zimo... x;)x :detelca:

Borism, jutrčka x:Xx

Včeraj bla pridna, zvečer šla na Pohorje... :switz: :switz: ..upam, da bom danes ponovila...

Šla bi na morje, dol mam fraj..pa še lepi dnevi so...pa ne vem, no... :o|o: ..se mi vse zdi tko komplike... xrolleyesx

Se bom pa spravla vsaj do lj...da Fata opravi čiščenje do konca... x^x

Lep dan vsem...končno x:)x

Astra

Per aspera ad astra

Se bom pa spravla vsaj do lj...da Fata opravi čiščenje do konca... x^x

:eek: x?x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hehe, Majica...saj sem rekla, da mam en brlog...in zdaj je ta v fazi čiščenja... :xx!: ...in ker se men to ne da...opravi to Fata...ki sem seveda jaz x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Sm mislna, da maš prov Fato...sm ti bla že mal fouš... x:o)x x:Dx x:Dx

x:Xx

Morgen,

včeraj je bilo krasno popoldne. Sem po miljon letih po Ljubljani mal šetkala, sem se šla na Kompas za en izlet pozanimat, kako vse te zadeve laufajoi, prijava,.... Imamo v mislih en izlet v Gardaland poleti z družbo, razlog pa kao obletnica poroke x:o)x x:Dx , pa niti ni tako drag špas..

Mimgrede sem si na štantih še 3 uhane nabavla, 2 šraufa, pa 1 sponko x;)x . Nabavila prve jagode letos.

Preživela krasno popoldne in večer, pa tudi dan se je lepo začel.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

xcivx halo vesoljni forum!!

kaj dogaja z vami, me ni par dni, pa novi dnevnik, nove ikonice, nova luna...novo levo novo desno :palec: x:Dx x;)x

vam moram povedat, da so mi ukradeno denarnico poslali domov vceraj ( priporoceno! :eek: ) minus denar, ampak who cares, sem vesela, se danes, pa se jutri bom x;)x

aaaah, zdaj lahko mirno naprej zaupam v ljudi, kozmos, zivljenje in se kaj!

sem se ze malo ustrasla za nekaj par dni :o|o: x:Dx

bodite lepo, imam tooooliko dela, super je, samo ne morem nic tipkat tukaj :o|o:

x:Xx xsrcx t

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:farb: ohoj, joj, včeraj je bil še en krasen dan xrosex ....mi je zopet ratalo, da se nisem pustila motit tečnobi mojega lubija x:Dx x:Dx x:Dx ...najboljše... :palec:

ko sem prišla domov, sem do polnoči risala in ustvarjala ...joj, krasno se počutim, pa še tale sonček

:flower: ŽELIM VAM LEP DAN :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

vam moram povedat, da so mi ukradeno denarnico poslali domov vceraj ( priporoceno!  :eek: ) minus denar, ampak who cares, sem vesela, se danes, pa se jutri bom  x;)x

:palec: x8Dx - torej si dobila NL vozniskega nazaj? x^x :palec:

Dbest! Sem videla, da si mi odgovorila, pa potem nisem nasla nazaj, da si imela za racune, ja, saj se mi je zdelo, ravno zato pa sem bila zacudena, pri meni ni ravno praksa, da bi imela dva Cankarja viska v denarnici. x:)x x;)x

To je pa dober filing...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pri meni ni ravno praksa, da bi imela dva Cankarja viska v denarnici.  x:)x  x;)x

Hehe ja pr men tud ne :D nkol ne držim notr več kt treh jurjev.... :D razen za posebne priložnosti....

torej danes sem gledu venero... in zgleda ful dobr :D tista mala reč ki ji pravimo ljubezen brhka rimska boginja sicer je res malo okrogla ampak koga to moti, tako nežno se je pripopala na sonček, da človk kar ne more verjet, pol pa se je mal prsesala, in vstopila ter zaplavala po njegovi brezmejni toploti... :D zdej pa še ni pršla vn upam da jo bo spustil naprej... da naumo zmer mel sonce konj venera :D do konca lifa....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...