Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

xrosex DOBRO JUTRO VSEM....

jooooj, krasne tri dni sem preživela x:Dx ...še boljše, kot sem si pa želela....v petek sama romantika xloveyx , v soboto sva šla na morje... na kosilo do njegovih staršev, potem pa še malo plavat xgoldfishx v Piran in Izolo, pa na perček ob obali (oderuhi per je bil v Piranu 500sit).....sicer naju je, ko sva se peljala domov toook rita bolela...auuuu, sam sva preživela.

Včeraj sem pa doma mal rožice :flower: presajala in sadila, me je moj lubi zjutraj presenetil in šel v trgovino in mi eno fuul lepo rožico kupil, samo ne vem kako se ji reče....no pol sem jaz malo pospravljala, pol sva šla pa na en travnik se mal crkljat xlove2x ....noro dobro....pa domov še kužke ven peljat...pol je bilo pa počasi že konec nedelje :o|o: ....Danes se pa tudi super počutim, sem delala tibetanske vaje zjutraj...nič nisem zaspana....super... :palec: x:Dx x:Dx

LEP DAN VAM ŽELIM.... xrosex

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Žaža, nehi...k sm ti že fouš... x8Dx x;)x x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: :palec: Žaža...uživaj x:Xx x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Recimo... x:o)x x:Dx

In kak je zdej z brisanjem teh delikatnih posnetkov........recimo, ko jih skineš iz digitalca na cd........jih več ni na spominski kartici nikjer al kako? Da ne bo kake neželjene distribucije x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jez mam na digitalcu tko, da me rač. sam vpraša, ali naj te slike izbriše iz digitalca...samo prkonektam digitalca na PC z USB kablom in me vodi...

Najbolj, da daš mapi ime, shraniš v Moje slike, prepečeš na CD...in izbrišeš...če nisi ziher, da se je zbrisal, greš loh prečekirat v mapo Raziskovalec al pa pod Najdi...če ni...potem sigurno ni... x:)x

In kak je zdej z brisanjem teh delikatnih posnetkov

Glej Mick, najbolje da vse fotke, skupaj z delikatnimi meni pošlješ, jih jaz prepošljem, potem pa kvalitetno zbrišem, prav x:Dx x;)x x:Dx ?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Še prej, da si jih kvalitetno vsi pogledamo... x:o)x x:Dx x;)x

Jez mam na digitalcu tko, da me rač. sam vpraša, ali naj te slike izbriše iz digitalca...samo prkonektam digitalca na PC z USB kablom in me vodi...

Najbolj, da daš mapi ime, shraniš v Moje slike, prepečeš na CD...in izbrišeš...če nisi ziher, da se je zbrisal, greš loh prečekirat v mapo Raziskovalec al pa pod Najdi...če ni...potem sigurno ni... x:)x

Haha hja ko zbrišeš podatke so ti še vedno na disku sam v evidenci jih ni več, najbolj pošteno je da si ali zrihtaš kak program al pa da disk zapolniš z drugimi podatki pol prebrišeš stare... :D sej pol ti pa itak CD ukradejo... Hehe... na žalost ti pa tvoja nista ravno Janez pa Severina, kar pa ma kanček sreče v sebi, saj se stvar nebi kar "sama" od sebe razširila po internetu na disk vsakega poštenega modernega uporabnika... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ojla hojla vsem v prvi pocitniski teden!

Sam pofochk, grem pisat napoved (vceraj po umivanju las -kaksno frizuro imam danes :P- in vsem ostalem padla dol, nic vec se mi ni dalo, sem si izjemoma privoscila, da ni tedenske v ponedeljek se gor).

Drzte se! :palec:

Majica prenovljena. :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cau vsem!

super dan, sem vstala ze ob 5h :eek: :vio:

sm se kar zbudila, pa akcija, na vrt, pa po cesnje, pa hruske, breskve, pa v ljubljano...ko sem

v sluzbo prisla je bilo ze pol dneva za mano x;)x

mick x:Dx :palec:

zaza xsrcx x;)x

contesa x^x sportnica, action woman!!

nino: ostali so le se nizozemci, portugalci, grki in cehi x;)x

majica, lustna slikica, se mi zdi nekam grozno znana...

aakhut! :palec: :palec: xcivx

no fino bodite, soncna lepo se uci, kristalka, naj ti rata :palec:

cosma, a imas ze vse angleze postrojene? x:Dx x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

cosma, a imas ze vse angleze postrojene?  x:Dx  x;)x

x:o)x x:Dx ja, tole, Cosma? x:px x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja Nino, dobr no...itak vse ostane gor, kar koli si že delal...ampak, dej no...kakšna pa je verjetnost, da mu bo nekdo tako pedantno brskal po računalniku... xrolleyesx dlakocepnež... xrolleyesx x:o)x x;)x

Hvala...a nism stroga no... x:Dx

Tinka...a se poznava midve? :eek:

Zgučano :palec: ...sam en pogoj....da sodeluješ v filmu....pa ne kot snemalka x;)x ......v troje  x:px  :vragec:  x:o)x, no, lohk tud v dvoje, no.... x:)x  x:o)x

Prav, bom kostumografinja, ziher bo full dela x:Dx x:Dx x:Dx .

cosma, a imas ze vse angleze postrojene?  x:Dx  x;)x

Angleže sem že oddala...gredo naprej...nazaj grede imamo pa spet iste vaje...in gredo različno domov....madonca, še dober da je kaj parketa ostal včeraj za rože x:Dx ...nas je bilo vse povsod dost, sem se stiskala z fikusom...organizejšn na višku. Pa samo 1 kopalnico imamo .....ok midva sva samo 2 pa to funkcionira....v takih extremnih navalih pa se mora pol folk med sabo zmenit....kdo kdaj in kako, kdo za kom, komu se bolj mudi, kdo lahko počaka....

Tako, pospravit vse postelje in navidezne postelje pa oprat vse to in zlikat, potem se pa pripraviti za na pot, ker jaz odpotujem v petek, sicer bo pa cel julij divji, vožnje sem in tja pa nazaj, pa do Benetk, bo še treba, ker se vsem zdi, da so ful blizu....še dobro, da so mi Benetke všeč, ker greva 2-3x na leto, včasih pa še kdaj za povrh. Tako, da ko se peljeva sama dva mimo in se vprašava ....a čva se ustavit v Benetkah pa mal romantiko zganjat.....ponavadi rečeva....ah ne....saj sva že bila letos 2x pa še bova šla....prav smešno mi je.

Vicky, je letos prvič odpotovala iz UK in smo za njo kot Disneyland x:Dx ....pa ne more verjeti, da bo potovala po 4 različnih državah v 6 tednih in ji je to wooooouuuuu

Pa še 2 Angleža, prideta v avgustu x:Dx ....potem spet ponovi vajo....vse naokrog. Ma sam. da se dogaja...ko grem jaz tja, me pa oni povsod vozijo in vlačijo in karkoli se spomnem...gremo.

Aha, smo se pa slikal včeraj skoraj pri vsakem stebru Tromostovja....pa Šuštarskega mosta, pa sladoledni vrt....kok je vse lepo pri nas x:Dx

Janja-jaz imam nekaj idej pri kostumografiji....če boš rabila kako idejo ali asistentko x;)x

Majica ful dobra ikonca x^x

Žaža itaq vsa happy :2src:

Contesa ...kot vedno vsa dejavna in delavna....

Mick :eek: ??? Hepan! x;)x

in ostali.....mejte se...zdaj imam 5 min break da si mal odahnem ob LNF.

Marsa hvala ker si!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

morgen...

zlomk se tko ....recimo....delno naspal

she jutr....pol ap spet shiht :xx!:

sm pa meu taaaake bombastichne sanje.....hehe

666 zlomkou....tralala

in jasno: x:Xx na rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

in jasno:  x:Xx na rilc

Aha, smo spet pri temle morgen x;)x .

Pismu sem že mal nakrizirana, prav rabim tele x:Xx na rilc, pošiljam enega svinjskega nazaj x:Dx x:Xx .

Mick - se bosta pa ja sama slačila :eek: x:Dx x:o)x x8Dx

bemu, sm se ustrašu, da mi bo pred mano izdihnu, na srečo se je po par minutah uredilo, pol sem ugotovil, da bo glede na novo razporeditev treba velik stvari v klet preselit, klet pa bomba...ma, sm crkjen, sem morau pod nujno v službo, da si mal odpočijem....
x:o)x :8): x:Dx P0znam t0
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...