Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick - se bosta pa ja sama slačila  :eek:  x:Dx  x:o)x  x8Dx

Poleg dveh mrh, da bi se sam slaču..... :eek: xrolleyesx :o|o: ............... x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Pa sˇe 2 Anglezˇa, prideta v avgustu  x:Dx ....potem spet ponovi vajo....vse naokrog. Ma sam. da se dogaja...ko grem jaz tja, me pa oni povsod vozijo in vlacˇijo in karkoli se spomnem...gremo.

:palec: x:Dx

majica ne vem, ampak mi zgledas znana, to je vse :8): :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

JU-HU, še pol urce, pa bo konec službe....pol pa dam, pa eno kavico zunaj, pa v knjižnico, pa do staršev, pa rožice mal sadit, pa-pa-pa.....uh, stavri za delat, kokr hočem....super......pri mojem tipu, se je že mal skrila dobra volja, no ja saj vseeno, tele tri dni mi do konca tedna zadostuje....preveč srečen pa tudi ne sme bit....loh zboli ali pa kaj.....

uglavnem....jaz bom uživala naprej....!!!!

xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex

Če hočeš biti srečen....BODI!

Pozdrave Kapici! :palec:

jaz pa sem ravno dobro prisla iz kina - s tamalim in frendico s tamalima smo sli gledat HP-ja.

Ful dobro posneto oz. narejeno! :eek: x^x :palec:

Morakvarji!!! :O: x^x :palec: :palec:

mega.

Naskljoc napoved, za 3 minute pod tus, pa smo leteli.

Zdaj pa sem si privoscila bandidosa.

Kok je soparno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pri nas lije, drevje ruva, toča, men baziliko mal ranilo :xx!: jaz pa tule sedim in razmišljam če je še kaj cunj na vrvi na balkonu ostal... ma nič grem gledat x:Dx pismo nič panična - to nisem jaz x8Dx

Pri nas še sonce sije .....imam pa dans planiran **babji žur** in je čisto normalno, da prekle padajo :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dans sm se nekak fizično aktiviral upam,da bom to počel vse tja do konci avgustusa; šel sem namreč nekak prvič na rolerje. Pa nisem smeu it v trgovino, ker je na vratih mela nalepko :8): in kaj potem, da bi se sezul se mi ni dalo, sploh pa bos it po kruh..sem se odloču da grem še par km dlje v mesto.nardu sm enih15km še nazaj..tik pred točo prišu domu :vio: posneu točo kt filmčk..ampak včerajšnje prireditveno sonce, me je pa opeklo, sm kr rdeč po faci,pa ne kt feferon, tak bolj blagi in lepa farbca je x:Dx

a, Če sm uspešen, ker sm v slogi s sabo. Rabm jest skladje ,vem x8Dx

Žiga žaga na 4D :N:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Buena, kako lepo :D zakon ej kolk je blo to lepo prebrat js grem zdej spat lahkonoč vsem, ampak najlepša stvar danes je pa tale tekst... mmm :palec: :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sadje iz Amazonije dobro deluje na ženske obline

Sta / Sadež aguahe, ki raste v amazonskih pragozdovih, je postal zelo priljubljen med prebivalkami Peruja, saj naj bi prispeval k večjim ženskim oblinam. Ta tropski sadež rumeno-rjave barve, velikosti jajca, naj bi vseboval velike količine hormonov, bil pa naj bi tudi naravni afrodiziak. Ženske, ki uživajo ta sadež, naj bi bile v nekaj mesecih zelo seksi.

Ti, a nič ne piše, če bomo Slovenci kaj uvažali tole aguaho? x;)x A bom morala v pragozd ponjo? xg:Dx :vragec:

Dum spiro, spero.

Nočko vsem lunatkom x:Xx

Zaspala bom kot top verjetno, ker sem danes samo na 1,5 uri spanja x;)x Noč je zahtevala svoj davek, kar se učenja tiče, izpit sem nekako odpisala, držim pesti, da bo :palec:

Aja, Mateja, dobila sem seminar o indigcih :wub: , mi ga je profesor dovolil rezervirat vnaprej xsrcx

Ravnokar smo s sosedami pogledale Shreka 2 :2src: , tako da je to že zelo lep uvod v spanje... Še lepši me pa čaka v kopalnici... danes sem si namreč privoščila kupit še eno lushevo zadevščino za tuširanje, tako da bom uživala ("pri raftanju pod tušem", bi rekel moj socimer x:o)x ) xsrcx

Nočko, pa lepo lepo jutro vam želim, ko odprete učke x;)x x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Nič ni bilo včeraj s kakimi masažami, pa to x:Ix , oba padla v posteljo še pred kurami x:Ix :inocent: x:Ix .

Danes sem pa ko nova, tko da se je splačalo.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...