oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Za lep začetek tedna, sem zjutraj zaspala....se mi je pa čez vikend toliko dogajalo, da se sploh nisem sekirala Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Mick - se bosta pa ja sama slačila Poleg dveh mrh, da bi se sam slaču..... :o|o: ............... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pa sˇe 2 Anglezˇa, prideta v avgustu ....potem spet ponovi vajo....vse naokrog. Ma sam. da se dogaja...ko grem jaz tja, me pa oni povsod vozijo in vlacˇijo in karkoli se spomnem...gremo. majica ne vem, ampak mi zgledas znana, to je vse Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 JU-HU, še pol urce, pa bo konec službe....pol pa dam, pa eno kavico zunaj, pa v knjižnico, pa do staršev, pa rožice mal sadit, pa-pa-pa.....uh, stavri za delat, kokr hočem....super......pri mojem tipu, se je že mal skrila dobra volja, no ja saj vseeno, tele tri dni mi do konca tedna zadostuje....preveč srečen pa tudi ne sme bit....loh zboli ali pa kaj.....uglavnem....jaz bom uživala naprej....!!!! xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 in jaz moram it v tem trenutku nazaj v službo kva se mi ne da, pa tečni so vsi okrog mene, dopovedat se ne da ničesar nikomur eh, čakam da dan mine Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ŽIVJO SELENA....JOJ SAJ BO BOLJŠE.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hja no tkola Kapica vas lepo pozdravlja iz strunjana... ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 enako... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Pozdrave Kapici! jaz pa sem ravno dobro prisla iz kina - s tamalim in frendico s tamalima smo sli gledat HP-ja.Ful dobro posneto oz. narejeno! Morakvarji!!! mega.Naskljoc napoved, za 3 minute pod tus, pa smo leteli. Zdaj pa sem si privoscila bandidosa.Kok je soparno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kaj pri nas lije, drevje ruva, toča, men baziliko mal ranilo :xx!: jaz pa tule sedim in razmišljam če je še kaj cunj na vrvi na balkonu ostal... ma nič grem gledat pismo nič panična - to nisem jaz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pozdravi jo nazaj,Nino! sem sem.... hm pr vas dež pr nas pa nič Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 vse na mestu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 tukaj vreme res malo shizo...se ne more odlocit...najboljse, da se kaj opravim Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 je viselo, sedaj ne visi več Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 huh, kaj uliva pri nas ... ampak je mega ... taka dobra svetloba in filing... yeaaahh Marsa, a ni res dobro narejen tale H.P. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pri nas še sonce sije .....imam pa dans planiran **babji žur** in je čisto normalno, da prekle padajo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Dans sm se nekak fizično aktiviral upam,da bom to počel vse tja do konci avgustusa; šel sem namreč nekak prvič na rolerje. Pa nisem smeu it v trgovino, ker je na vratih mela nalepko in kaj potem, da bi se sezul se mi ni dalo, sploh pa bos it po kruh..sem se odloču da grem še par km dlje v mesto.nardu sm enih15km še nazaj..tik pred točo prišu domu posneu točo kt filmčk..ampak včerajšnje prireditveno sonce, me je pa opeklo, sm kr rdeč po faci,pa ne kt feferon, tak bolj blagi in lepa farbca je a, Če sm uspešen, ker sm v slogi s sabo. Rabm jest skladje ,vem Žiga žaga na 4D .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Buena, kako lepo zakon ej kolk je blo to lepo prebrat js grem zdej spat lahkonoč vsem, ampak najlepša stvar danes je pa tale tekst... mmm Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Sadje iz Amazonije dobro deluje na ženske obline Sta / Sadež aguahe, ki raste v amazonskih pragozdovih, je postal zelo priljubljen med prebivalkami Peruja, saj naj bi prispeval k večjim ženskim oblinam. Ta tropski sadež rumeno-rjave barve, velikosti jajca, naj bi vseboval velike količine hormonov, bil pa naj bi tudi naravni afrodiziak. Ženske, ki uživajo ta sadež, naj bi bile v nekaj mesecih zelo seksi.Ti, a nič ne piše, če bomo Slovenci kaj uvažali tole aguaho? A bom morala v pragozd ponjo? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Nočko vsem lunatkom Zaspala bom kot top verjetno, ker sem danes samo na 1,5 uri spanja Noč je zahtevala svoj davek, kar se učenja tiče, izpit sem nekako odpisala, držim pesti, da bo Aja, Mateja, dobila sem seminar o indigcih , mi ga je profesor dovolil rezervirat vnaprej Ravnokar smo s sosedami pogledale Shreka 2 , tako da je to že zelo lep uvod v spanje... Še lepši me pa čaka v kopalnici... danes sem si namreč privoščila kupit še eno lushevo zadevščino za tuširanje, tako da bom uživala ("pri raftanju pod tušem", bi rekel moj socimer ) Nočko, pa lepo lepo jutro vam želim, ko odprete učke Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Jesss zadnja nočna za ta teden. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Dobro jutro in lep, čeprav deževen torek, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Dobr jutrček Sončna mega za seminar ... tudi jaz držim pesti, da bo izpit Oona ... ko boš že ravno tam, a lohk še men ene 100 kilc prneseš funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Oona ... ko boš že ravno tam, a lohk še men ene 100 kilc prneseš Ma ni problema, en vagon dobiš Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Nič ni bilo včeraj s kakimi masažami, pa to , oba padla v posteljo še pred kurami . Danes sem pa ko nova, tko da se je splačalo. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts