žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Lep pozdravček, no jaz sem včeraj preživela kar eno cool dan, sem mela in imam še tok dobre volje , da me nič ni moglo s tira spravit.... kljub temu, da je bil dež ( mi to ni ravno všeč )...sem vse popedenala, kar sem mogla, s tipom se pa kljub njegovi sitnobici nisva skregala, sem se kar raje zase držala, pa je bil mir....Danes zjutraj sem pa zopet tibetanske vaje delala in sem bila že ob 6h čisto zbujena ...ful dobr...sem že mal preštuderala eno knjigo o rožicah , bi si doma rada ful tko noro zasadila rožice, pa s tem polepšala sobe....začela bom pa kar v spalnici.... Za danes se moram pa še zmislt kaj bi počela....no do konca službe je še čas....Lep dan vam želim..... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Hura za Lent festival!!! http://lent.slovenija.net/index.php?id=3489 Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 kak lepo pojoč je naš Bobnar navsezgodaj, čuj Mick pa tud dobre vole vidim Sta bla kaj na Lenti včere??? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 čuj ka šele v soboto po polni Luni,či bo treba ti granik pošlem pa ene očale tud Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ob polni luni ne spim Ohja saj na srečo ni bla polna... pismu ej js pa spim lepo tam od 0.00 pa spim pa še mal spim pa se že zbudim tam nekje okrog petih, pa si mislim ne ne je še tema, še mal ležim morda še kaj spim pol gledam vn,... hehjej sonček, ne ne, no zdej je pa blo pol devetih, pa ni več sončka je pa že čas da vstanem.. ma kdo kako metodo zoper temu poležavanju zjutraj v postelji.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Mick se lahko podpišem pod tvoj post (ampak nimam flat rasturan, temveč neke druga), tud mislim ta vikend vključno že s petkom večer vse nadoknadit (tak da se vidimo).El Nino ta petek polna Lunčka. Predlog...meni pomaga kaka masaža podplatov, kopel ker sem ribje sorte, ti si Ovnovske ne? mogoče da se nalaufaš zvečer in boš spančkal boljše in zjutraj ko rožca in na Lent pridi... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ja...in to eno tako čisto enostavno.......ko se zbudiš.....takoj vstaneš! Haha no mene zanima kako natanko naj to naredim.. očitno bom moral zbezat iz sebe vsako voljo... se nagradit s kako čokoladko ko mi uspe in tko naprej Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 morgen.... 666 zlomkou....tralalapa se ve kam tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Ojla tudi tebi, Aakhut, in seveda vsem ostalim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 O, lej ga, Direktorja! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 El Nino, najboljše, da kr ostaneš v pojstli in računalnik in kar na forum in je in kje je naša pujska, da ne bo šlo 666 k Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Nino, eno divjo glasbo si naštimaj za budnico,boš videl te bo kar katapultiralo iz postelje! Sej sem mu naštimano pa sem po pomoti dal Volume na 0.0 tko da to je bil vzrok mojemu poležavanju... sicer pa vidim da ma bobnar dobro idejo, sam bobnar to ni praktično pol bi pa do kosila ostala v postelji... ehja... ČEšnje pa pr nas v vipavski jih je blo ogromno hehja vsaj ene dve gajbi sem potolku tolk da mi že kar mal skoz ušesa lezejo... (way preveč) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...midva mava tudi češnjo doma, sam je pa tako visoka, da jih bol težko nabereš...bom danes pogledala, mogoče se jih da kar na balkonu mal natrgat... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Marsa, letos so češnje kilave, preveč dežja, lani jih je blo tumač, da jih je pol zgnilo, letos pa glih za eno skledo... Oh, one moje pol kile je bilo fantasticnih! Tud ena ni bila za stran, potem sva jih naslednjo soboto kupila celo kilo, so bile pa ze malo slabse, prevec zrele - raje imam rdece kot crne. saj je kul, se ne ufuravam v tisto, cesar ni, tako da no problem, bodo pa drugo leto, zdaj pa itak tudi breskve, te tudi maram, vcasih sem bila alergicna, zdaj pa niti ne (niti zato, ker vcasih vseeno dobim mikro izpuscajcek, ki pa hitro mine)... Eh, cesnje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Okej..jaz sem ful dolg spala...po dolgem cajtu nisem ob 6 ustala in sla med knjige..zbudil me je en klic, k mi je polepsal zacetek dneva , zdaj pa nekaj delam na racunalniku za fotra...ker sem vecino casa klele na luninem, bo to trajalo se kake 2 ure potem pa pocasi pakiiiiiiiirat za na morje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 zakaj pa ne že danes :o|o: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...jeeee :hepko: , še par minutk in bo konec službice za danes...moj lubi je tudi dobre volje ...in danes bo še bolj krsen dan, kot sem pa pričakovala.... ...najprej ga bom zdele peljala na eno pivce ...,ko pa domov pridem, ga bom najprej mal pocrkljala , pol grem pa mal knjigco brat...pa psičke sprehodit, pa mogoče zvečer kaj ustvarjat....bomo vidl kako bo s časom....Lepo preživite preostanek tega dne... Zakaj bi bilo sploh pomembno, kako z menoj ravna življenje? Moje pravo življenje je znotraj.- Angela L. Wozniak - Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 res je, češnje so redke letos, pognale so samo tamle,kjer je drevo res izpostavljeno vročini sonca; prejle grem na vrt si mau ogledat kako so češnje napredovale, pa itak ,da ne bojo mele kako pekočo ustrezno farbo, sm se kar sprijaznu, sm jih zadnjič nabrau le eno skromno pest(Ninos,fotr jih je prnesu zadnć res ta črne,sm jih kr namakau v vodi,da vidm,koliko črvov bo prplavalo vun)..Prej sm nabrau še ribez, se mi zdi,da je bolje it na vrt,takoj po dežju vsaj tistih letečih miniaturnih zverinic ni okrog frrrrr Tak lahkoten praktičen dan, čist po wikendu Tiresisas .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Cau srcki! Doma! Blo super, mal sem se spocila, nasoncila, nakopala.. imela en dan prisilnega posta zaradi zelodcnih tezav :xx!: , drugac pa ful fajn vse skupaj.Zdaj pa ze pridno perem cunje in pripravljam za v cetrtek.. Barcelona, here we come!!! Vidim, da se ful dogaja, ampak sem prelena, da bi se spravla brat vse tole... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 aliana Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 uh fak ravno ta trenutek sem se zavedel da pravzaprav nisem več najstnik.... vsaj po letih Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pa to že od pomladi... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Prisel iz daljsega dopusta (morje). Vse perfektno. Popolno vreme, voda, zrak, pocutje, dih... Carobno. ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 hudica mi ni napisalo moje objave no anyway.. contesa ja lahko vskočiš "at will" krokodil smo že mislili da si kako krokodilko našel in se odselil v Nil.. heja, na žalost morem it že spat... Lahkonoč cmoke vsem.... pa pridni bodite... pa mamo ubogajte... pa ne odpirajte vrat volkom... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Sem se vrnila z enega sestanka...nekako ni bilo to to . Samo po trebuhu me zvija :o|o: A je to dober znak?? Lep dan jutri vsem forumovcem! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts