Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hehjeah uspelo mi je premagat jutranje poležavanje 6.30 :D hehe sem ustal... muzika deluje, mal me heca stvar k v bistvu še zmer sem vsaj eno urco se premetaval pol ko sem že ustal se mi je zdelo da je pset ura devet :( pol pa pogledam :D huhu, heja grem še mal potelovadit... en filmček sem si pogledal... (stargate sg1 7x03)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Morgen vsem...

včeraj nič posebnega, eno mandalo pobarvala, pa sprobala en že pred leti konzumiran namaz, pa do predvčerajšnjim pozabljen :yumy: .

Danes pa služba, kup neumnosti vmes, zvečer pa nogomet, pa mogoče likalnik x:Ix , včeraj ni vžgal x:Dx x:Dx x:Dx .

Pa 777 x:Xx na Zlomkcov smrček tik potem, ko se zbudi x;)x

pa tudi vsem ostalim en navihan dan x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Lep pozdravček .... xrosex

...joj kak dan včeraj...ni šlo ravno vse po načrtih :xx!: , sam sej vseeno, saj je danes novo jutro....nov dan x:Dx ... moj lubi se je spet pustil svoji slabi volji...pa smo bli tam....sam sem mu jih uspela prej ene par povedat, predno bi on začel z žaljivkami... x:px x:px x:Dx

...no ko sva prišla domov, sem zaspala ko klada, ker sem vedno, kadar imava te debate, tok brez energije...uf....on se boljše počuti, ko pride k sebi, jaz pa čist izmučeno.... :U:

....aja pismo neki sem si ledvice ali kaj prehladila, ker me skos lulat, sem šla danes že kakih 6x zjutraj v eni uri pismo....ponoči mi je pa skor ušlo :inocent: xnckrivx ,sem tok šibala na wc....no bomo pozdravil....

...uglavnem, danes bom uživala, sem dobila mal plače :hepko: , pa si grem po kako rožico .:flower: kupit...ah drek, pa kazen moram plačat, ker naju je v soboto radar ustavil.....no, bomo že preživel.... xsrcx

LEP DAN ŽELIM VSEM... xsrcbumx

...aja , še to, danes sem s seleno po telefonu govorila, pismo ma tok mlad glasek... xsrcx ....pa prav simpatična ženskica, je že po telefonu slišat... xsrcx xsrcx xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

x:Dx Žaža, si me tudi ti presenetila... odločen glasek, le postavi se zase, znaš, samo nočeš prizadeti tistih, ki so ti ljubi a?

Tko, a bi jaz se spokala že kaj delat... moram prebrat Contesino napoved, nekaj je delo omenjala :vragec: x:Dx

Prisel iz daljsega dopusta (morje).

Vse perfektno.

Popolno vreme, voda, zrak, pocutje, dih...

Carobno.

.

.

.

x^x :palec:

WB, kroko! x:Xx :palec: x;)x

Blagorcek, privoscim ti, si kar predstavljam tale zrak in sound in vse... x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

neki me hoče buča bolet....

Mene tudi, Mitja pa je vceraj revez imel hud glavobol, da je tableto moral vzeti in se je kmalu spat odrolal, mene pa je samo nekako 'stiskalo' v glavi, ne prav ornk glavobol...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakaj je Mickov penis želel povišnico, pa je ni dobil? :vragec: :vragec: :vragec:

Mickov spolni organ zahteva povišnico in napredovanje iz naslednjih razlogov:

ima napeto delo

mora delati na velikih globinah

mora delati obrnjen na glavo

okolje, kjer dela ni ventilirano in ohlajano (air condition)

mora delati v okolju visoke vlage

mora delati pri visokih temperaturah

nima prostih vikendov in sploh nima počitnic

nima počitka po dodatnih delovnih urah

dela v zelo težkih in nevarnih razmerah, ki mu pogosto povzročajo službeno slabost

Zahteva je bila zavrnjena iz naslednjih razlogov:

ne dela 8 ur zaporedoma

ne reagira v trenutku na vse zahteve

po kratkem času delovanja pade v spanec in to kar med službo

ne kaže nobene zvestobe delovnemu mestu

prezgodaj gre na počitek

sploh ne dela, če ga ne porivajo iz zadej

po koncu dela pusti zapacano delovno mesto... Mick pa ne zameri, ker sem tvoje ime uporabla, sam k pa skos ta-mickenega naprej mečeš... :vragec: x;)x x:Dx x:Dx x:Xx x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...