Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xhypnox ...o konačno, konec službe, jaz pa iz minute v minuto več volje in moči v sebi.... :hepko:

Selena, mogoče je pa tvoja vaja pomagala xsrcx

...uglavnem, ko pridem domov, si bom kofi skuhala, čikec prižgala, pa malo brala, tok da se malo sprostim...upam da bo šel moj lubi ven z motorjem :vragec: x:Ix , ker bi bila rada mal sama, da si mal poštimam v glavi.... :inocent: xsrcx

...si grem pa zdele še prej nujno eno rožico :flower: kupit, da se mal pocrkljam...

PA-PA ..... UŽIVITE.... xsrcx x:Xx

Kdor živi samo z razumom, ni razumel življenja. GERD UHLENBRUCK

..MICK...PESNIK.... x;)x x:Dx x:Xx ...LEPO SE IMEJ... xrosex

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

zdele sem bla se v sopingu...sem mogla po kreme za soncenje, veet, pa nekaj alkota x:o)x

Zdej pa samo se vrzem stvari v potovalko in sem pripravljena na jutri -MORJE x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec: :2src: x!x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Uf Michell, bi jaz tud tole...

bila na kavici, ura hitro minila, sem pokazala verjetno da kr govorim govorim govorim.....

ampak upam, da kdaj tud kej pametnega povem...

Ja žaža, men tole pomaga (mislim, da pemalo zavestno dihamo)...

tko narava čaka xsrcx

Jaz pa lepo na easy pakiram za barcelono.. saj nic posebnega, cimmanj stvari bom vzela..pa napovedujejo samo sonce in visoke temperature, tko da en pulover, ostalo pa bolj kratko.. ej, komaj cakam voznjo z letalom.. bo prvic..

izpita od zadnjic nisem naredila.. bo pocakal na september.. pac, se zgodi..

se lase si posusim in spravim v nahrbtnik stvari, pol pa na motorcka in se mal v mesto pogledat kaj se dogaja.. tko, bolj na hitro, jutri me ob 8h poberejo..

ce se vec ne oglasim - fajn se mejte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ojla vsi!

Aliana - imej se mega v Spaniji, ce se ne vidimo, pa javi se kaj! x:Xx :vio: xcivx :palec:

(ce bo zneslo, seveda, sicer pa se nic ne obremenjuj in se super imej :palec:)...

Contesa - kul, blagorcek, uzivaj! :palec:

jaz pa danes koncno prisla do 'soncenja nog' - a sem rdeca totalno v faco in rame imam rdece! :eek: xrolleyesx

Brezveze, samo noge sem hotla. :xx!:

x:o)x

Ja, fusbal zdajle, pismu... so ze zavzeli strateske polozaje - moski tule. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: jes :D pravi so zmagali :D všeč mi je tale brazilsko->portugalska igra :D ne neko previdno evropejsko nič od nič ... no ja anyway.... počas še js nogomet gledam, sej, jutr najbrž ne bom gledal, prvič k mam šloganje drugič.... ?

torej vsem cmoke x:Xx eni posebni lunatki pa kar x:Xx x:Xx x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jutrčka... x:Xx

Včeri je bil skor en fajn dan...okol poldneva sem šla v mesto in do 20.00 preždela na kolesu...šla mal v šoping mimo grede, do stare mame, otroke peljala v Zvezdo na tortice...(ha ha ha...smo se hecale, da mamo Tortožerke)...dragi pa se je z motorjem pojal okol... xrolleyesx

Stara mama ni bla neki ta prava včeri... :sori: že ko sem prišla, ja bla vsa smrkava in mrzla, oblečena v en termo pulover :O: in jamrala, da jo zebe...po kosilo si niti ni šla (pa ima menzo 100 m daleč)...in nič mi ni bilo všeč, da je hodila tako nesigurno, ob steni... :C: ni pa niti slišat hotla, da ji prinesem al pa naredim za jest...si je raj pico naročila domov :o|o: Takoj sem poklicala strica, jo bo danes peljal k zdravniku

xcrossfingx Riba...rabim mal tvojih vibracij. xgoldfishx xcrossfingx

Obnovila sem si tut poletno garderobo, nč drastičnega, kežual obleke, Taš kupla še eno Jeans minico...če se loh temu sploh reče kikla :o|o: x:Dx x:o)x Manci pa en roza kompletek.... x:)x

Ah, kaj bi govorila... xrolleyesx ...lep dan vam želim...Pujsa, Borism, Lana1, Aliana, Raček, Contesa, Cosma, Mašinca, Nino, Marsa, Michelle, Pokabu, Žaža, Mickeni, Ruby, Amis, Zlomk, Plesalka, Selene, Aira, Kroki, Astra, Sanjalica, Sstane...pa vsem, ki se jih ob tej zgodnji uri še ne spomnm...želim nesramno dober dan... :palec: x;)x x8Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:hepko: DOBRO JUTRO :hepko:

...EVO, SPET SEM POLNA ENERGIJE :flower: IN DOBRE VOLJE . xg:Dx ..VČERAJ SEM BILA POL SAMA IN SEM NABRALA NOVIH MOČI....SICER SEM ZELO VELIKO POSPRAVLJALA, MALO SEM PA TUDI BRALA, DNEVNIK PISALA IN CELO PLESALA... x:Ix x:Dx x:Dx .

.... SUPER ZAKLJUČEK DNEVA JE BIL VČERAJ, MOJ LUBI SE JE PA TUDI MAL K SEBI SPRAVIL....

LEEEEEEEEP DAAAAAAAN VSEEEEEEEEEM :hepko: x:Dx :hepko: x:Dx :hepko:

Če hočeš biti srečen....BODI!

x:Dx x:Dx x:Dx majica polepšala si mi dan...tole nesramno dobro jutro je res prva liga x:Dx :palec: .............uf, spet v službi........pa tko lepo je blo na dopustu, čeprav sem bla doma pa delala, sam so bile stvrai, ki me veselijo...včeraj zvečer eni družbi čisto na rahlo pristrigla peruti. kaj pa lajajo preden sploh vejo za kaj se gre. zelo dober občutek. x^x x:Dx x;)x

ja....še kar naprej nesramno dober dan vsem x:Dx :P :flower: ..........

selene haj x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Selene... x:Xx

Amis...lajajo že iz navade...pes tut, za preventivo, če je slučajno, kje kaj narobe... x:o)x

Žaža...tvoji smeškoti me spominjajo na čase, ko smo družno pri prijateljicah skakali po postelji katerihkoli staršev...pa sem se zmer butnla z glavo v strop... x:o)x

Od takrat skačem po postelji samo še leže... x:o)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dobro jutro vsem, tudi majici x:Xx , čeprav je bila na tortožerkah, brez da bi se javila :vragec: x;)x

Danes že navsezgodaj vstala mogoče imam že risefever...pa sem lepo eno žehto prat dala, eno sem obesila, eno pa iz sušilnega stroja ven zložila. Pa kilo špinače oprala v 4 vodah (tko kot mame delajo x;)x ) Pol pa pokličem mami, ki je na poti, kaj naj naredim s stebelčki jih narežem ali proč vržem....pri mojih letih, mamico klicat xrolleyesx ....no pa je rekla ravno tako, kot bi jaz naredila, če ne bi imela možnosti poklicati. Mal je bila v paniki, ker sem jo klicala ob 7.07h, ni navajena takih zgodnjih klicev od mene.

Včeraj bila na tržnici in privlečejo en ogromen žakelj špinače....jaz pa kar kilo...**nek se nađe** mi je sakramensko zapasala...tako kot Marsa si zadnjič o pesi opisovala.....must!

Drugače se mi skos dogaja, še vsa poslovilna srečanja pred poletjem je treba opedenat, kot da odhajamo za 1 leto ne pa za 2 meseca počitnic.

Še Conteso sem včeraj srečala v mestu x:)x

Aja....pa še poplavo sem včeraj ponoči uprizorila..... :xx!: hudo....vsa kuhinja je bila že pod vodo, pod elementi in hladilnikom :fiju: sem pol odvodnjevala kuhinjo in impovizirala melioracijo. Hotla sem to nesrečno špinačo že včeraj zvečer oprat, ko sem prišla domov in smo ob polnoči sosedom prezentirali Benetke....upam, da nisem stropa spodnji sosedi odmočila.

Čuvajte se!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ohoho, kok akcije navsezgodaj.

Vsem, ki se odpravljajo na pot ali izlet, uživajte!!!!, Cosma, Aliana in Contesa x:)x x;)x :palec: .

Ha, ha, ha, Cosma, melioracija sred kuhnje x:Dx x:Dx x:Dx .

Majica, cool, si poskrbela za vse, za mamo in garderobo x;)x .

Včeraj sem nardila en krog z likalnikom x;)x , pa potem dosegla eno osebno zmago. Ponavadi v takih variantah reagiram precej soft - tolažba, razumevanje, tokrat sem se obrnila na zadnjem parklčku in poiskala energetski kotiček zame in za mojo knjigico x:Dx . Po cca. 45 minutah bila odkrita, ko se je šlo kao pogledat za še ta tretjega člana x;)x x:Dx x;)x .

Zaključek dneva je bil pa idealen, Ronaldo ne sam da je lep, še gole zadeva.

Vsem vam želim en svinjsko simpatičen dan in navihan seveda... x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

lepo se imejte, sem ujela tam, da Michele gre na morčija in Cosma se nekam veselo pakira, Aliana seveda v Španijo... Uživajte!

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ja, ja se veselo pakiram stanka x:Xx ....včeraj sem imela srečo, z poplavljenim področjem (kuhinja) sem ravno razmišljala, da to niti ni tako slaba ideja....v bistvu sem imela srečo. da se mi ni takoj naselila kolonija komarjev, dobro bi pa bilo, da bi lahko gojila trsje, ki mi je všeč, **domači riž**, pa lokvanji bi lahko prosto plavali....to bi bil en tak šponski interijer.....pa kaka zlata ribica, ki plava sem ter tja...

Samo še s taspodnjo sosedo, se grem zmenit, da ji kupim dežnik in gumijaste škornje x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx

cosma, si faca...optimističen pristop v načeloma zelo zoprni situaciji x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xcivx cosma lepo se imej!!

pa poklici se kaj x;)x

pa vsi ostali se tudi lepo imejte, tisti, ki kam greste in tisti, ki ostajate doma in po pisarnah xrolleyesx :vragec:

v bistvu se mi totalno dela danes, tako, da se fino, da ne rabim it na kaksne pocitnice... :vio:

bobnar a so te marsovci odnesli :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Si te kar predstavljam, z jezikom ven, tekoča slina, pa z vseh aspektov sčekirat x:Dx x:Dx x:Dx . se mi kar smili tole tvoje pripravniško bitjece :inocent: .

No pa imaš lep dan, a x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...