Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 men se pa sploh ne dela... sem izvedela da bo mojo sodelovko en dečko zamenjal... super, hehe, spet čaram e vidiš mick ti simpatično deklinico jaz pa kul simpatičnega dečka... no da vidimo koliko časa bo tole tule Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 oooo Tinka že dolgo se slišali nisva....valjda kaj pokličem...moj telefon, kot blodnjak. amis a mi kaj drugega ostane....če razvijem teorijo o koloniji komarjev, bi morala uporabiti, še insekticide, da se jih znebim in prizanesem sosedom z malarijo, pa še **domači riž** ne bi bil bio....v bistvu fino, da sem ploščice dobro namočila in pomila v extra glanz. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 o cosma tako torej, riž gojiš! no, boš pa lahko povabla na rizi bizi, namesto palačink oziroma napaka: vseeno bojo palačinke za desert... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Ojla vsem! Majica hvala, pozorno od tebe, tudi jaz tebi zelim tocno taksnega, da ti bo najbolj vsec. Vsec mi je tvoja skrb za babico. Cosma - prezentacija benetk sredi kuhinje? (... hm, mensezdi da sem pisala nekaj podobnega...)... Danes sem spala do 10h. Smo pa ze prvega in sem se spomnila, da me nekaj caka... :o|o: mater letijo tile mesci, da o tednih ne govorim. mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 neki nism chist taprau..... 666 zlomkou....tralalaampak pa mora bit tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sej jest tut nisem bla, k so mi eni 666 vsak dan falili, a si ti une moje včeraj dobil, al sem pozabla znamko nalimat ? No en svinjski pobož, pa puščico da boš spet od hudiča . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Končala za danes, določene stvari, ki so me grenile povedala, razčistila glede nekega dela... sedaj bomo pa videli dalje... grem brat pa spat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 aakhut drzi se, selene tudi... nekam zgodaj za spat...jaz bi tudi.... :o|o: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ....ojoj, kok sem zaspano -lena ratala.... a ma kdo kak recept, da se zbudim... :o|o: .....no sej bo boljše, sam da bo tele službe konec, sicer grem zdele mal po netu bluzit če so kake pametne slike, ker rabim kako idejo za risat.... nočko... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 žaža sprobaj včerajšnjo vajico Tinka danes je zame tak čuden boleč dan tko da večinoma dneva mislim da bom preležala, pa sanjala, brala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 selenica ne bit zalostna, malo cokolade pojej pa.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 nisem žalostna sem napisala razlog v temo boleča menstruacija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 En svinjski zdravilni pobož Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 aja...to je pa druga zgodba! vseeno svetujem koscek cokolade pa pase ob takih dnevih lezat in spat in take zadeve...ce se le da! drzi se pa lepo se spocij Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...jap bom, bom selena....sam pomoje, da jaz mam pa tut en rdeč sindromček.... ....ti se pa na spi, pa uživaj ob branju kake ziher zanimive knjigice... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 zatopljena v misli se oglasim na domofon, pravi: poštar tukaj, jaz pa prec pa kaj hudiča spet ma... se psihično pripravim na modro kuvertico, mu odprem vrata in pred menoj se pojavi rdeča vrtnica in nasmejan poštar... pošiljka zame, pošiljatelj neznan, poleg vrtnice vizitka, na njej pa piše, hvala da si hm pojma nimam, tole moj nima navade počet... torej bom zvečer videla po odzivu na njegovem licu, če je njegova, če ni, bom lepo tiho... torej kdor koli pač se mi zahvaljuje, hvala mu, zelo mi je polepšal dan... grem naprej sanjat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 To je pa zelo lepo, Selene! (*tebi pa nekaksna 'potrditev', pozitivna simbolika). ... ko pa smo pri temle, sem pa tudi jaz dobila eno posiljko, sem pozabila povedat - in sicer je prisla na firmin naslov, pa jo je Mitja vceraj prinesel, ko je sel k mami.Posiljatelj prav tako neznan, poleg firme pripis za Marso, notri en tak shal iz imitacije svile, lesene koralde s soncem in luno (sem ze obesila tamle) in tako hecno zadevcko, nekaksno ribico iz blaga, ki pa jo lahko obesis kam ali kaj, sploh ne vem, kako se 'uporablja', a jo imam tule zraven, taka pisana in pozitivna je in mi bo prinasala sreco. Hvala neznanemu posiljatelju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 uau punce, super!!!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Marsa, a ni tak prijeten občutek kljub vsemu danes imam na licih nasmešek... in sedaj mi bliskajo slikice, kdo kdo...vem v naslednjih dneh bom vedela (moj ni, je tko zoprn po telefonu ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Končno dočakala dan, ko je za nekaj časa konec vozakanja proti štajerski .....moj volan se bo sedaj preusmeril proti obali in za dva meseca bom mrknila od izpušnih plinov in delala terapije na naši obali ob zvokih čričkov. ...če me bo kdo zelo pogrešal, lahko pride na kavico v Ankaran Čim lepše preživite dopuste, čuvajte se sonca (ki ga je bolj malo :xx!: )!!!!! BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Z mladimi morš prijazno in z veliko mero tolerance v začetku, da ji že v osnovi ne "zatreš".....kot to počno nekateri :o|o:priden Mick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Koncˇno docˇakala dan, ko je za nekaj cˇasa konec vozakanja proti sˇtajerski .....moj volan se bo sedaj preusmeril proti obali in za dva meseca bom mrknila od izpusˇnih plinov in delala terapije na nasˇi obali ob zvokih cˇricˇkov. ...cˇe me bo kdo zelo pogresˇal, lahko pride na kavico v Ankaran Cˇim lepsˇe prezˇivite dopuste, cˇuvajte se sonca (ki ga je bolj malo :xx!: )!!!!! lepooooo se imej! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Tinka, hvala .....upam, da se kmalu kaj slišiva ufffff....pokam, likam, perem in se potim, za nagrado.....pa jutri na morje odletim sej vas bom vse pogrešala in bom vmes sigurno pokukala sem gor in se pofočkala BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 ...če me bo kdo zelo pogrešal, lahko pride na kavico v Ankaran Najlepse se imej, Candlelight, uzivaj, za vreme in odsotnost meduz! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts