Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
Ta voda danes me je full zmatrala(saj ni čudno, ker je polna nekih mineralov in zdravilnih snovi) :palec: Se počutim, kot bi me kdo ožel! x:Dx  Ampak fino paše malo zaplavat in se razgibat, da o sprostitvi niti ne govorim! x;)x  Sem najprej mislila, da ne bo moč plavat, ker je bilo zunaj toliko avtomobilov, pa so se ljudje kar porazgubili, tako, da je bil pravi užitek! :palec:

Si se v kakšni slatini namakala x:Dx :8):

Deli na socialnih omrežjih

Ja,bilo je božansko! :palec:  :onfire:

Črna škorpijonka na brisači leži... al kako že gre tist komad :D :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sstane v termah Snovik sem bila. Ti povem, kaj ta voda vsebuje: kalcij,magnezij,natrij,kalij,železo,litij,metasilicijevo kislino,metaborovo kislino, hidrogenkarbonat, klorid,sulfat,fluorid,nitrat, silikat. pH vode: 7.5-8,2 Temperatura 28 stopinj!

Mater uzivas, Contesa! :palec:

Blagorcek! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:C: :V: :xx!: xrolleyesx x!x

Mislim tumach! :sori: :V:

Namrec - ne gledam tekme, kot sem nacrtovala in je do zadnjega kazalo... pac pa - pol ure sem imela obkladek... Blazotno sem padla, ISTA POSKODBA ZE 4.-ic!!!!! :V: :V: :V: :V:

Pa to ni res! :sori: x:((x

To je ta moja silovitost! :xx!:

Kar slabo mi je postalo, kar motoriko mi je sesulo, se zdaj pa imam mravljincaste celo prste na rokah! :O:

Sem kar na dezju lezala, me je mitja dobesedno odnesel notri, pa sem bila kot... omamljena... kaj takega!

Ejj, to me je pa prav sesulo, no, ... :V:

Tko, zdaj pa spet tezko sedim, tekma pokvarjena... se dobro xsrcx x!x da imam obkladke. Ponoci dam kis, mater!

Sem pa k sreci se spomnila zdravilnega smehljaja, avtomaticno, ko sem se zacela prevec smiliti sama sebi.

Evo ga Plutona, prasec! :xx!: xrolleyesx :V:

Jaz pa da je zaveznik. :V:

Ugotavljam, da vseeno dela kvadratura tranzitnega plutona na stelij.

bedno. :V:

Nc, sem morala mal potozit, ker tole je pa res bad. :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kis ja, kis je zakon :palec:

Ne vem ce kdo prakticira (jaz ze):

pri prehladu ali gripi, segrejes ene 5l vode, vlijes notri pol litra domacega jabocnega kisa, v to namocis rjuho, se zavijes v to, cez obvezno kaksno neprepustno tkanino, pa ene par odej se preko.

Lezis dobre pol ure, da se 'skuhas', potem pod vroc tus in basta.

Svinjsko se slisi (no, saj tudi je ;) ) samo pomaga pa...

Guest sstane
Jaz pa vnukom kar morsko vodo naredim, mene so pa tudi v jesih namakali, se spomnem. Zadnja tri leta pa nisem imel več take vročine, da bi jo moral od zunaj hladiti, je zadoščala že slana limonada x;)x

Blazotno sem padla

:sori: ... pobož zate, Marsa :palec:

... pri nas samo rešilci šopajo mimo... ful enih nesreč... medtem, ko tamala pakira za potovanje (ravno ob enih šibata iz Kamnika, ko je polna L. xcrossfingx) ... sem pa videla, da si je kamenčke tudi s seboj vzela in TARIN ALB narisala (je prebrala tvojo napoved)... včeraj smo imeli en tak piknik s kolegi... ful so se ga natolkli, čisti odbljuz ( x:Dx )... še dobro, da so šli s taksijem domov... včasih mi je mal žal, da nič ne pijem alkota na naših žurih (ker se pripeljem iz Kamnika in ne pijem, če vozim), ampak kadar je v špilu polna luna (pa še konj. s plutonom)... eeejjjj, ne verjameš, če ne vidiš :wacko: :sick: xduhx xzzzx :wOOt:

ampak kadar je v špilu polna luna (pa še konj. s plutonom)... eeejjjj, ne verjameš, če ne vidiš

:vragec:

pa kak per verjetno tut ne umanjka x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mamo so odpeljali na Golnik. :V: Ima pljučnico. :C:

Ne vem, kje se me drži glava.... :C: tu mač... :C:

Riba, kje si? :C: :V:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

majica... :sori: ... držim pesti, da bo vse OK :detelca: xcrossfingx xgoldfishx

(si me spomnila... pred 4 leti so mojo mamo odpeljali na Golnik z rešilcem ... vedno je govorila: 'najbolj se bojim Golnika'... in tudi: 'nabolj si želim, da bi imela en majhen vikend nekje ob vodi - na gorenjskem, da bi poslušala, kako vodica žubori...'... pa je na Golniku poslušala, kako žubori tista 'vodica', ko so jo priklopili na kisik... presenetila me je, ko sem jo prišla obiskat enkrat in se smeji in reče 'a veš, da se mi vse uresničuje! tisto, česar sem se najbolj bala in tisto, kar sem si najbolj želela - samo ne tako, kot sem si predstavljala!'.... zdaj je že 4 leta na cevkah, ki jim pravi 'moj Franci'... všeč mi je, prav občudujem jo, da najde v tej situaciji humor in moč, da je sprejela 'Francija' in živi z njim :palec:)

Matejka...sama sem bila na Golniku, že dvakrat...vem, da so tam ljudje, ki so presenetljivo in dobesedno ČUDOVITI! Mal sem potolažena ob vsem skupaj...jutri pa takoj pokličem svojega zdravnika tja gor, da bo pazil nanjo...ko bi jo vsaj vzel na svoj oddelek...On je sploh čudovit, zelo človeški in mislim, da bo izpolnil mojo prošnjo.

Mama... :C: moja, moja mamika... :C: xsrcbumx xcrossfingx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hvala Contesa in Mateja! x:Xx

... je prec boljs.. :vio:

(me boli grdo se vedno, imam nekako 'odtaknjeno' vse skupaj, ne morem spravit v pravi polozaj)...

majica - :sori: xcrossfingx

Picasso

Ja Marsa...pa kaj je s teboj zadnje čase? Skos kr neki...zdej se urežeš, zdej spet mal pofavlaš...daj malo pazi nase :detelca: pa pobož x:Xx

Seleni tudi en pobož, ostali upam, da ste ok...aja majica -stara mama....saj na Golniku znajo kar pomagat, vse najboljše tvoji stari mami.

Candlelight imej se na morčku, najbrž vas kaj obiščem za kak dan, bom pri sosedih x;)x

Mateja, upam da si se že streznila x;)x :vragec:

Še nič nisem spakirala, to je čisto meni podobno....no panic...sej bo....

Imela sem še obiske, pa so mi otroci vse na glavo obrnili....oh te moji palčki, imam zdaj salamo, sir in puter vtrte v parket. Še dobro, da včeraj nisem potapljala dnevne sobe. Otroci se kuhinji tudi približali niso, še dobro :switz: sem se kar odahnila x:Dx .

Potem sem šla pa še jaz mal na obisk, k mami preden grem, ker gre tudi ona na dopust...pa blabla...in se je zavleklo.

Malce smo pogledali fuzbal in ravno v nedeljo bom v Grčiji, ko bo tekma...jaooooo to bo spet temperament ven sekal, upam samo, da ne bodo kaj streljali.

Marsa, si govorila o poplavah....hmmmm a si kaj omenila letala?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hah, lej tisti Link..sma se narežal x:Dx

bil v Lj.,že zgodi ujutro,pobral šive iz dlesni,se celi ,vse uredu zdej,se pozneje naklepetau,bil v Iliriji diskont,..pozneje me je ena šjora oskubla˝za šolde,pa se ji nism mogu upret, naslednjič zarjovem x:Dx ..en tak čudn delavn dan,skakau sem in tja,bla bla bla..se leno nakolesaru, končno ustrezno uporabu biokill x8Dx ,na vlaku me je kar zmanjkalo,zaspau sem, mi je sprevodnik kar vozovnico vzeu iz roke ne,da bi vedu kdaj x:o)x ,zeham,spat grem.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

dobrojutrovsem!!! o borism, si že spet pikapoka x;)x .............joj, kako lepo, da je danes petek. včeraj bila pri kamnoseku s fotrom in sva naročila spomenik za mamo. je bila pred kratkim obletnica njene smrti, pa se mi kar nekaj rola po mislih. no saj, obletnice so menda za to. včeraj sem čakala luno, pa ni blo šans, ker so bili oblaki debeli vsaj en kilometer in kot kaže, bo tudi danes tako. hm. pa tako sem hotla na polno luno zunaj na vrtu spat, pa ne bo nič. bo treba prestavit na kakšen drug mesec x:)x x;)x

jupiiiiiiiiiiiii petek x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...