Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 sem ponovno nategnila... za hitro okrevanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 FAJN SE MEJTE... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Upam, da bo kmalu vse vredu, Marsa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 Hvala vam vsem za prijazne besede in pozornost in skrb. Mah, me pa boli kar... Sem besna nase, kot bi bila Oven res, ejj, kot da je kaj vazno!!!! - odhitim spet prejle nek caj precejat... Tule imam zelo malo placa in vse nabasano, tako da je vse moje izvajanje doma sponanje med ovirami, priloznosti milijonske za poskodbe - kot tudi je... jaz pa marsovsko tole norenje... :xx!: Malo pridem v stoje semle prechekirat, recimo ce mi je stane ze odgovoril v obkladkih, pa potem hitro en postek nastepam tu in enega tam, pa spet odsepam tjale... Sem se nekaj ful dobrega spomnila, bom malo carala, a potem podam v obkladke.Ma ne da se mi na trebuhu lezat zdaj dve uri! Kot klada tamle... :o|o: Torej, saj sem tu, a se ne morem kulturno in normalno usesti za racunalnik. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zlato pravilo Zakaj bi stal, če lahko sedim, zakaj bi sedel, če lahko ležim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Sem se nekaj ful dobrega spomnila, bom malo carala, a potem podam v obkladke. that's the spirit!!!!! p.s. a kdo ve, kaj je svetlana makarovic po horoskopu? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 stara devica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 se bojim, da ne...ne eno ne drugo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 škorpija? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 kozorog! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 je to vedenje ali ugib...? sem milsila morda ribica ali kaj takega...kozorog bi tudi slo, kozoroginje so odpuljene zenske, totalno ima zelo nezno stran pa zelo realno stran...zato me zanima...bi jo dala nekam tja na konec zime, med kozorogom in vodnarjem... bi totalno rada vedla....!!! firbec Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 KOZOROG. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 okej x!x Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zdaj pa čisto zares pa bodite pridni! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zdaj pa cˇisto zares pa bodite pridni! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 I look at you all,see the love there's that's sleeping,While my guitar gentlz weeps,I look at the floor and I see,it needs sweeping,still my guitar gently weeps, i don-t know why nobody told you, how to unfold your love, .... jeah nice Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Par besed, preden spet mrknem za par dni... Najprej čisto vsakemu od vas enga na gobček , pa pobožke in pozitivno energijo vsem, ki vam kaj fali (pa naj je flzično ali psihično)... Moji zadnji dnevi so nekak... hm, kaj pa vem, čudni. Folk se me ustraši al kaj? Ne morem verjet. Tisti sonček, ki je tako lepo sijal zaradi mene in ob meni... se je umaknil. Izginil. Noče komunicirat. Ne štekam sploh. Pa samo bila sem jaz JAZ. Danes je prišel bratec v Ljubljano, mi bo delal družbo čez vikend Sem ful vesela. Jutri greva verjetno mal Ano Desetnico pošnofat, baje bo lep dan. Komaj čakam. Včeraj mi je počil film. PMS in meseci pretekle in še sedajnšnje samote in me je... popeglalo. Sem mami eno uro in pol jokala v telefon. Adijo pamet. No ja, skoz vse smo se že pretolkli, pa se bomo še skoz tole Najboljš se mi zdi to, da če si v bolnici z zlomljeno nogo, so vsi okrog tebe in te ujčakjo, če ti pa pol duše manjka... Nekak folk ne opazi. Ker še vedno sevaš tisto ljubezen, ki jo imaš v sebi, navzven, daješ, kar si, in je to lepo... tako tebi kot drugim... Zelo malo pa je ljudi, ki opazi, da ta sij ni tako močen kot je takrat, ko si sam v sebi in v svetu popolnoma doma... Pa ni nobenega zraven, da bi ti dal roko. A se smilim sama sebi? Ne vem. Včasih se ob takih trenutkih počutim tako sebična, ker razmišljam o tem, da bi bilo lepo, če bi tudi meni kdo kaj dal... pogled... stisk roke, nasmeh,... objem brez besed, samo milina in mir... pa še vedno ne verjamem, da sem tega vredna. Pismu se vidi, da polna luna seka. Eh.. saj sem uredu, samo včasih... včasih se pa res počutim tako prekleto sama. Ne štekam. Kje so še namigi, ki sem jih spregledala? Nočko, ljubi moji... Se verjetno pišemo čez par dni Budite mi dobro. Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 sončna, upam, da je res sam luna in bo današnji pogled že drugačen. veš, včasih pa ljudje celo opazijo, pa ne vejo kako bi načeli pogovor al pa se jim zdi, da se nimajo pravice vtikat-tako, da je ob tebi verjetno vsaj ena oseba, ki ji ni vseeno...včasih moramo sami začeti, pol pa vidiš... sončna, en velik pobož sicer pa vsi zaspanci: DOBROJUTRODOBERDAN!!!!!!!!!!!! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 can you dig it oh yeah, dobro jutro, ! ! ! dons vam ne dam nobenih pobožov al cmokov... dons vam dam tak da ni izbire kot da se mal nasmehnete z mano Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Sončna, očitno sva imeli včeraj podoben dan. Mogoče prav mojgoče pa je, da to iščeš na nepravem kraju. EJ itak, da si vredna nasmeška in ljubezni... Mogoče pa tudi njega lunca matra Upam, da si danes bolje.Aja dobro jutro vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Dobro jutro... Heh, vsaj za ene, če že ni za vse... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2004 Soncna - saj bo boljse, dvomim, da ti manjka pol duse, pridejo dnevi, ko se najbolj svetlo sonce zakrijejo oblaki.Pac pa bodi vesela, da ne lezis v bolnici s cim zlomljenim res ali hujsim. Glej, kaksno lepo sonce je danes zunaj, prepricana sem, da je tudi tebi topleje pri dusi. Majica, kdaj si se pa ti vmes pojavila, zdajle ko sem komentirala, je bil zadnji selenin mail. Upam, da je s tvojo mamo vse OK. Dobro jutro vsem, vsi ki odhajate na pot, na morje, se lepo imejte in srecno pot, pazite nase in cimbolj uzivajte! Matejina Dasa je npr. med njimi - srecno! Jaz sem danes ful boljse, ne morem verjet. Grem prec podat v 'Obkladke'. Lepo soboto vsem, v LJ je ful lepo. Zaenkrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Matejina Dasa je npr. med njimi - srecno!Marsa, kako pozorno - hvala! Daša je ravnokar javila, da je že prispela Sem vesela zate, da je bolečina popustila. Čuvaj se Sončna... vpliv tele lune (v kombinaciji z lilit in ostalim) počasi pojenja... in danes verjetno bolj čutiš, da NISI sama... Majica, upam, da je z mamo bolje Drži se! Vsem lunatkom želim en igriv dan ! Jaz grem najprej s kužico na sprehodek, pa malo v mesto, obiskat starše, poljubčkat frenda, ki ima danes RD... vse ostalo pa po navdihu funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Majica, upam, da se stanje mame popravlja Marsa, lepo je prebrat da si boljše... Včeraj me je Janjak s svojim pozitivnim mišljenjem kar nekaj časa masirala, ne morem da ji na koncu ne dam prav imam pa kar malce slabo vest, da se vedno nanjo obrnem, kadar imam krizo...mene pa danes čaka pospravljanje, pa sem majčkeno predolgo spala in sedaj sem popoldan bo v majhnem stanovanju 10 najstnic in en najstnik sta se mami pa ati odločila da se jim za nekaj ur umakneva kaj mi pa drugega preostane no upam, da bo moja princeska preživela lepo polpoldne... nič stara, delat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2004 Mateja, saj sem imela napisano, Dasa je pa najbrz ze tam... - pa nisem hotla sklepov postavljat, da te ne bi zaskrbelo, ce se ne bi bila tam.. Upam, da bo maximalno uzivala, kot tudi ti nekoliko bolj solo... Selene - ja, pametno, ko si v badu, se obrnes na pozitivca in ne na downerja... Janja ima energije dovolj, kot kaze... vec je daje, vec je ima, ker je ne razdaja brezumno, pac pa s custvom in obcutkom.... no in tako ji je ne more zmanjkati... ko in ce pa je ona nekoliko 'sibkejsa', pac ne tako energicna ali je v tezavah, pa najbrz ti prihitis, tako je vse lepo postimano, krozno in spiralno in kakor hocemo. Sedim se vedno malo tezko, a je neverjetno bolje, celo toliko bolje, da naredim kaksen gib spet mimo in prejle sem ze brcnila s peto v rob stola , samo ni bilo nic hudega...Bom morala res se s poustri oblozit... hmm, al pa s spehom... Ful se mi je sanjalo, pa sem v hipu pozabila, ko me je zbudil zvonec.Uh bi jedla danes ribe, pa sem pozna, ker sem se doma, cist slana in taka se, malo zblojena, 'jutranja'... Oh, samo da me ne boli vec tako, kok je zoprno, ce si kakorkoli onemogocen za akcijo, po drugi strani pa si pac v to 'prisiljen' in imas moznost malo pomeditirat o vsem, se dobesedno ustavit. Pac, ce se drugace nocem, se pa tako. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts