Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 D'jutro ! JanjaK Aliana, se pravi da maš ER5?? kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ja, Kris Ze ene tri tedne...Cist zaljubljena WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 lep pozdravček kristalka....a si ti mogoče našla kak verz Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Caki, ga grem fotkat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Evo, res ful na hitro in je sonce sijalo in ozadje ni lepo.. pa motor umazan od voznje, ampak.. bom ga oprala pa lepso dala, ta pa za zdajle... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Aliana ful sweet Bobnar, evo, en 'gnil' čoperček ....naslednje leto bom vidla, lahko, da me še kaj drugega prime Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Copercki so kul... nikoli ne bi zamenjala prejsnje sezone voznje z yamahico 125.. se mi zdi, da sem si prav zato, ker je bil tezje obvladljiv pa se svoh ful izkusenj pridobila.. s temle pac zvizz, pa lepo cez ovinke.. to je easy.. to se zdaj tko slisi, kot da samo dirkam okrog WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 si rekla da prideš na pijačo, ko boš mela motor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 daaanshe en kulski dan tole 666 zlomkou....tralalain?......hehe........seveda..... na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Daaaaaaaaaaaaaan. super, res je ja, kar vse laufa Uf punce, dobre motorje jahate . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 O, Aliana, cool motor! Sem se full prevozila, zdaj me je pa malo minilo! A prideš na party z motorjem? Ne Contesa, zal me ne bo Sem na Hrvaskem tiste dni.. Kris, mam v planu, ja. Sem vceri eno spoptnico na motorju vidla v mestu, si je ravno celado dol dajala, me je nate spomnila... Grrr.. a sploh se kaksen posiljalec SMSjev iz neta deluje.. (tak, ki ni za placat..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Wow, Kris, Aliana Mene pa ne bi spravili na kakšno beštijo na dveh kolesih Drugače pa za mano nekaj aktivnih dni, ki so minili (poleg službe seveda) v selitvah iz enega športnega terena na drugega... vmes pa za relaksacijo obisk pri starših ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 men gre dodatna krama na živce, dol s tem Ce mislis torbo.. men tud ni prav estetsko ampak rajsi to, kot pa da na hrbtu ruzak vlacim okrog.. You know, zenske.. ne morem v zepe stlacit vsega, kar rabim s sabo al si slucajno celado mislil WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Kris, mam v planu, ja. Sem vceri eno spoptnico na motorju vidla v mestu, si je ravno celado dol dajala, me je nate spomnila... Grrr.. a sploh se kaksen posiljalec SMSjev iz neta deluje.. (tak, ki ni za placat..) super Noup, jaz se že kaki teden, dva tedna, nism vozla, ker ni atija, mami pa me noče vozit, ker ne sme, pa tud zihr še ni, sama pa tud ne smem in ne morem, ker nimam izpita pa primernega motorja tud ne. :o|o: sms: probaj tole: greš na druga gim MB pa klikneš na RAZVEDRILO, izbereš POŠLJI, pol pa lahko pošlješ sms ali pa email. pač izbereš. Lp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ja, ja... * sprednja sipa je cist koristna..* ruzaka ne maram nosit :xx!: * celado si dam na glavo se ko se po dvoriscu vozim* za obleko sem pa tolk kesa zmetala, da rajsi ne bi.. pa se razmisljam o enih kavbojkah s kevlarjem za poleti... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 hmmmm.....kuko se pa pochutite z vsemi temi silnimi konji med nogami.... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 tku ja WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 - torej si dobila NL vozniskega nazaj? Dbest! Sem videla, da si mi odgovorila, pa potem nisem nasla nazaj, da si imela za racune, ja, saj se mi je zdelo, ravno zato pa sem bila zacudena, pri meni ni ravno praksa, da bi imela dva Cankarja viska v denarnici. To je pa dober filing...jaaaaa! zdaj moram samo se varno do obcine prit in ga zamenjat za slovenski izpit Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Le glej, da to storiš do 25. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Popestrila dogajanje okoli firme, na pavzo šal 3m Pujsa s krilom do tal, kaj takega se res ne vidi vsak dan, poln učk blo gor nalimanih, se mi je tok hecno zdelo, en je npr. glih hotu avto odklent, pa vidi eno velko Pujso z dolgim krilom in kar obstal . Treba mal za estetiko okol samih stavb poskrbet Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...hi hi, no pa je dal moj lubi tisto svojo slabo volo čes in sem dobila dve ful lepi kartici po mailu.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Le glej, da to storisˇ do 25. porque? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Tole je pa zelo lepo Žaža... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Le glej, da to storisˇ do 25. porque? Lunin party!!! Ahja za vse ki še ne vejo 25.ga bo lunin party... več v temi Lunin party (Doh) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts