Guest sanjalica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 če nisi pogledala, si KRIVA TIče si pogledala, si "štefnala", si KRIVA TI kaj sem danes brihtna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Sanjalica...uau...mislm... a ne...kdo bi te desce razumu... Je reku...pa glih dons si mi mogla hlače oprat... Bi bla čist tih, če ne bi ble v košu za umazano perilo, ampak kje na stolu...še za oblečt...tko pa... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Dans je reku "pa glih dons si mi mogla hlače oprat" jutri bi ti pa reku: a) zakaj pa jih nisi včeraj???? (je bil poceni tok ) a bomo zdaj umazane cunje vlekli čez vikend v teden???? c) pa kaj jih še nisi oprala...glih te hlače hočem imet danes.... Jauuuu dedci...brez njih bi bil na svetu strašen dolgčas...in mir :D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Predvsem MIR... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Moram nadoknadit veselje za par dni nazaj... bom te nehala jezit...še mal potrp... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Ja, sem vesel zate Contesa, ne No, pa jst še tud migam..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Predvsem MIR... obratno tudi! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Saj je kul...... Čaga mora bit. Čeprav.....me bodo zgleda Portugalci dokrajčili. js sem pa za portugalce navijal.... zdej vem zakaj mi nogomet ni dobr, k ni pošten... k neki vusiji, sesujejo tiste k lepš igrajo, sam zato k majo fajn obrambno igro... heh nemški trener nemški sodnik.... kak je že "nogomet je tista igra ki jo igra 11 igralcev in zmagajo nemci" Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Hej lunatki dragi Pismu sem naredila celo zgago par dni nazaj s tem mojim počutjem... No, zdaj sem že velik velik boljše, hvala vam lunatki za spodbudne misli in sočutje Amis, Selene, Marsa, Mateja, Piko... srčki ste (aja... pa sem šla spet prebrat tisti svoj post... in našla odgovor na vprašanje... zdaj sam še uresničevanje videnega, ane ) Majica, upam, da je tvoja mama že kaj boljša Moja (babica seveda) je že umrla, ampak sem se ravno danes malce spet pogovarjala z njo... So me navdahnile knjige "pogovori z Bogom", pa me je potem nekega dne potrepljala po rami od zgoraj... ... tako da sva bile "na kavici" pred kakšno urco Aja, Marsa Si me pa kar ustrelila s tisto, da mi ziher "ne manjka pol duše", pa še kako prav si imela mal sem zapretiravala... pa se zaprla v školjko še sama pred sabo... Kolk smo včasih smešni, res Nino, ti si že poštimal svojo dušico in srček? Selene... in en objem. Aja, pa Piko... Tole ti pa prav moram povedat, končno se mi je posvetlo (spet...!) - že odkar imaš napisano v podpisu "Piko is talk!" gledam tisto pa mal premišljujem , pa mi nekak ne deluje najbolj časovno pravilno napisano , ampak ker sem predvsem intuitivec glede angleščine in ne piflarka, mi prava časovna oblika ne zleze na jezik, pa da se na pol dam ne No in danes se mi končno posveti, da se napiše pravzaprav "Piko has spoken!", če seveda misliš tisto zadevo v stilu "Haugh! Medved Dolganoga je govoril"...? (A sem prav poštekala vse skupaj al mimo ruknila pune? ) Enga cmokca vsem Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 dobrojutro you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Je bil fajn večer včeraj...sva šla z mojim sinom v kino... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Predvsem MIR... obratno tudi! Heh...Free...saj veš, da dobro vemo, da brez moških nam živeti ni... Dobro Jutro želim... da ne bom spet poimensko... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 jas ziher ne Jutro Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Uf, kok akcije čez vikend . Sem imela krasno soboto . Bila v soboto v BTCju, si nabavila meni ljube bonbone. Požrla pol vrečke , prišla domov, potem pa slabo . Sem šla kar sredi dneva v horizontalo , pa so črvi hotli na vsak način ven in me je kar 3x izstrelilo proti školjki . No in so šli.. Spala sem kar do nedelje. Včeraj pa zjutraj najprej majčkeno , potem pa celo popoldne akcija, pospravljanje, likanje. Zvečer pa nogomet . Pismu no, kar evropski prvaki, pa nobenega ogralca se ne spomnim, edino Kacoranis - pa še to je piši kao što, ker se mi zdi taka hecna kombinacija - ang. it. prevod bi bil tekoči penis . Se mi zdi, da so Portugalci v prvem polčasu bili sigurni, da so prvaki, drugega so se pa trudili, pa jim nič ni šlo :o|o: . Kakorkoli, Grki si resnično zaslužijo čestitke . Moram že celo jutro poslušat razne komentarje, pa Grško evrovizijsko sem mogla poslušat, pa.... Grozno . Verjetno plačujem davek, za moj dolg jezik Micku. Marsa, super, da si spet bolje, sem te imela dosti v mislih. Ampak sem bila ziher, da boš kako naravno varianto pogruntala in se zlizala. Se mi je cel filmček odrolal, kako se ti je to zgodilo. Pazi na te tvoje spiderske reakcije vprihodnje . Selene, bo nekak tko z energijo, kot pravi Marsa. Več je dam, več je imam. Nekak se mi ne dogaja, da bi me te zadeve izčrpavale, tako da ti kar, ko rabiš. Ni problem, saj se res druga od druge učiva, tako kot gre to vedno v življenju . Majica, opažam poleg levjosti še eno podobnost - zapletene družinske zveze. Hm, tole za mamo si rpedstavljam, kaj preživljaš. Tudi meni je od vse žlahte najbolj stala ob strani stara mama. Zdajle gledam, da jo pokličem, da se vidiva, da ji pošljem kako pismo, da ji poskusim vsaj kakšen lep trenutek pričarat . Pravi, da zdaj ko je v teh letih, da si želi edino malo topline. In zdaj sem na vrsti jaz, da dajem, prej je bilo pa obratno . Ko bo čas, bo slovo zagotovo težko, ker se bo zaključilo eno obdobje, ampak misel, da sem ji imela možnost pošiljati žarke, ko jih je rabila, mi bo ljuba. Ampak vseeno mislim,d a se bo tvoja mama zlizala . Sončna, hm, se mi je zdelo nenavadno, ko sem tvoj post o boleči duši prebrala, pa saj se to dogaja vsem, ne , tudi Sončnim vilam, tako da poišči ramo, za jokat, ko potrebuješ, sicer se pa itak ekspresno pobereš in kolikor sem razumela, si že bolje. Vsem skupaj en navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 OHOJ, DOBRO JUTRO VSEM.......joj, krasen vikend je bil....cartanje doma , pa žurček, smo pekli ribe...njami pa mal perčkal, no mal....velikkkkk....super je blo....ŽELIM VAM VSEM FUUUUL LEP DAN, pa tudi če je ponedeljek.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Aja, pozabila, minilo je 1 leto, kar tule po forumu svinjam, prebrala ogromno lepih misli, doživela veliko lepih trenutkov in spoznala cel kup krasnih ljudi. Hvala vsem, ki karkoli postnete semle v tale ekstra energetski kotiček, hvala ker ste, še posebej pa hvala Marsi in Mitji, da sta pripravila forum na ključ . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Čestitke Janja samo tak dalje Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Svinjas po forumu... Cestitke! Dobar jutar vsem! Danes 'sem se sla Tibetance'.... :o|o: prezgodaj nekoliko, me je malo zacukalo spet tamle... Moram mal telovadit, pogresam fitnes oz. miganje. Nisem napisala napovedi, sla sem spat.Zdajle se lotim... Uspesen in prijeten teden vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Aja, pa Piko... Tole ti pa prav moram povedat, končno se mi je posvetlo (spet...!) - že odkar imaš napisano v podpisu "Piko is talk!" gledam tisto ...Dobro je brati, da je s tabo spet vse dobro! Tisti moj podpis je zares besedna igra. A jo je zelo težko razvozlati, če me ne poznaš... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Midva z Mersaultom pa sva včeraj popoldan veselo biciklirala po Malečniških bregovih ... ko je že Olševa odpadla :xx!: . Zvečer pa še eden izdaten sprehod. 'Bemti, kak paše po več kot letu dni .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Lubčki, pozdravljeni.. Bemu, velik pišete..komaj dohajam.. Majica, še z moje strani ...za mamo...Sanjič, kako ti je v službi???...morska deklica... Enkrat bom nekje srečala samo sebe... ...po eni strani si želim bit sam doma...pa že istočasno planiram, kam grem.. ...kr nimam obstanka.. gospod zvečer pelje našo tamalo s prijateljicami na morje...smo se včeraj do solz nasmejali...ko so frendi vprašali, pa vam bo ati dovolil, da zvečer hodite ven.. ...in je mala odgovorila, to je bil edini pogoj, da lahko gre ati zraven... ..frklje petnajstletne... Midva z Janom sva tut nameravala za kak dan na morje...obujat spomine v bivši kamp...pa je zasedeno...tko, da greva probat drugo varianto...nekam v Prekmurje, toplice...za ena dva dni...konc tedna pa zamenjamo vloge...ati gre z Janom in njegovimi prijatelji na morje...jaz pa tamalo peljem v Cannes...v en internat...na tečaj francoščine...Sicer pa je pr nas vsako poletje podobno...s prvimi toplimi sončnimi žarki...naša familja dobi ciganski pridih... Sem pomislila, kako Cosma uživa zdajle v grčiji...tole je moral bit peklenski žur... Marsa, me veseli, da ti je dobro..oz bolje...pr nas bi rekli, kopriva ne pozebe... mejte se, kjerkoli ste... x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 nekam v Prekmurje, toplice...to mi deli Sem vam že 1000x pravla, da Astra pa ima STIL in OKUS V službi??? Garaško...spet visim na LNF Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Sanjalica, long time no see, wb!! Astra - uzivaj! Soncna - saj te nisem (poparila), tako sem prebrala tvoj post, malo en pikrich znam med vrsticami tudi brati. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Marsa...saj se mi zdi da non-stop težim na LNF... Sicer pa... tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts