Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 ... ugani, kaj pocnem zdajle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 a lohk jaz ... napoved, ki bo Sanjalici na kožo pisana funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Mateja...v Prekmurju bi temu rekli: "Boug daj tvojoj rejči hasek!" Hmmmmmmmmm ... le kako bi Marsika vedela, kaj je "meni pisano na kožo" ? (a sem tako lahko "berljiva"?.... a se ne pravi, da smo ženske najbolj zakomplicirana bitja na celem svetu? ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Predvsem MIR... obratno tudi! Heh...Free...saj veš, da dobro vemo, da brez moških nam živeti ni... Dobro Jutro želim... da ne bom spet poimensko... ja, sej, obratno tudi (ampak ne zmerom!) dober dan! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Jutrček Kdo si je službo izmislu? preracunljiv clovk. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Mateja, Sanjalica! Glih pisem, domacnost itd...recimo tole - kako naj bi kdorkoli kao za bozjo voljo pojem imel najmanjsi, kaj jaz zdajle pocnem? In kaj sanjalica in to? A obstaja neka povezanost okolja, ki se zelo dobro vidi v humorju ravno...Nekoc sem razmisljala, da ze zato... se je tezko preselit nekam, v povsem novo okolje oz. tisti, ki se, imajo, poznajo ciste druge stose, tu imamo lokalne, reces 'gresis'? - pa se ve, reces sanjalica kaj zdaj pocnem, pa se ve...Bi nekam cisto na deseti plac prisel, bi te pa samo debelo gledali..Evo, tole, kok bi lohk boljs to povedala... :o|o: in vse sam da ne pisem tamle... mi je ful tezko, ker moram vsake tri minute vstati in se malo sprehoditi, pa se mi izgubi stavek, pa se nekaj mi ga sr**** racunalnik danes, pa me ob zivce spravlja, medtem ko osvezim in imam v glavi dbest stavek, vse pozabbim, predno se nalozi in lahko napisem. Eh. Saj bo bolje, 'kopriva ne pozebe' :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ga prav preračunljivo pošiljam v rt. sej, tm je biv, zato si je pa zmislu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 mick, he he, se strinjam in pridružujem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 morgen...hihizlomk mal zamochu donslepo spanchkam...pa me neki motjo razni telefoni....no....pol sm se pa pred pol ure le zmigu de dvignem slushalko......in:PRESENECHENJE!!!!!bemu....iz shihta me klichejo khm...khm...khm....zlomk zaspanchku tkode zej lepo doma 666 zlomkou....tralalapa normaln de chist jasn de na rilc pa she en za prvo obletnco svinjarij tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 si zaspal? No upam, da si že kaj bolš kot prejšnji teden Predstavljaj si, da imam 666 obletnico, kok dobim? zdravilen, dobrovoljen in svinjski sam za Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Predstavljaj si, da imam 666 obletnico, kok dobim? nbenga...k take stare prasice pa zhe nam kushvau 666 zlomkou pa men na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Ja, Mick, vse samo da tebe in tipe rajcamo... Da bi nam bilo vroce? V vrocini?Jaz uletim takole - v majcki in v minici. ker poleti, ker mi pase. IN TUDI SLUCAJNO NE ZATO, ker da bo zdaj en mick ali pa dick se o tem spraseval, kaj in kako...Hvalabogu, da tu zivim, mater pa se tu so takile... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Joj, Mick, ne hodim zelo pogosto na sodisce, ne bi vedla, odvisno kok za crknit bi bilo zunaj, najbrz na sodisce pac ne bi sla taka, a nikoli ne ves, ce bi crknila v avtu od vrocine (kot je vsak dan primer), bi me brigcalo za enega uradnika tam, morda... ne morem vedeti tega, a vem zakaj jaz to nosim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Samo zato, da tipe rajcate, točno tako. In da nekaj dosežete, karkoli že, računate na tovrstno moško neumnost in posledično simpatijo. Ne mi rečt, da hodiš na primer na sodišče v minici do hlačk in v takem dekolteju, da ti 3/4 jošk ven gleda. Larifari. Mater si boga, res :xx!: vse so prasice!!! :o|o: 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Ah, in jaz sem zdaj kar boga... hitro imas na koncu jezika, mick. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ja, hvala bogu, da so. Sam delajo se pa device. ko se pa izkazhe da to niso, pa nastopi DAVICA 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Mogoče pa je dama šla na poti na sodišče tudi še v bistro na kafe s kakšnim prav posebnim človekom....in se je zanj in za njegove učke... opedenala :D Tu je torej caka... v minico in joške ven... to je torej tisto, kar "druge" zrajca... (sam modrc dam dol in bosta bradavički izpod majice pr popku pokukali na plano... ... ziher vžgem ) Jaz pa se sprašujem, kako v teh dolgih gatah in širokih majicah nikogar ne zrajcam..... :xx!: LNF tnx...širiš mi obzorja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Vcasih crkavam od smeha tule.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ja, hvala bogu, da so. Sam delajo se pa device. Eh, Mickeni, no... jaz ko se počutim za bit v miniki, se pač oblečem in me prav briga, al je to doma, za v službo al pa za na sodišče, pač opravek.. Oblačim se po svojem feelingu . Morjo bit pa res nizko dekline, če jim je oblačanje sredstvo za kaj doseči . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 heheche ti bojo okol popka bradavice shtrlele, se znash tut na kaki naslovnici znajt 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ah, in jaz sem zdaj kar boga... hitro imas na koncu jezika, mick. Ja, tu sva si podobna, ne Boga sm pa napisau zato, ker je tolk dickov in mickov ter takileh okol tebe, ki jih tvoj na pol goli imidž tako moti......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 (sam modrc dam dol in bosta bradavički izpod majice pr popku pokukali na plano... ... ziher vžgem ) Jaz pa se sprašujem, kako v teh dolgih gatah in širokih majicah nikogar ne zrajcam..... :xx!: LNF tnx...širiš mi obzorja Ha, ha ha, sanjalica, tvoj ekstra smisel za humor, ti pa zraven smrtno resna . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Mick, saj v 1. posti nisi podal dekolteja oz. meje tako natancno. No in jaz nosim (zelo mini mini, to pa res, nekako do sredine beder, malo visje morda) minico, in tudi dekolte imam, a ne vem, no, se mi zdi, da sem v nekih 'mejah' kao... skratka, nimam 'dekolteja do bradavick', samo pac poletje je, a ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Objektivna...kaj čem (če bi vidla, da sem se med tipkanjem tko režala, da mi je proteza padla na tipkovnico...bi ne napisala "smrtno resna" :o|o: :o|o: ) Marsa vmes si postnila...si predstavljaš mene...v dekolteju do bradavic (bradavice pa tam pri popku...). Kakšna Majica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts